Astrid tester Womanizer Duo

Astrid er 52 år og hadde erfaring med Womanizer fra før. Les hennes anmeldelse av det nyeste tilskuddet i Womanizer-familien.

Sponset/reklame: Astrid er 52 år og kommer fra Møre og Romsdal. Hun meldte seg frivillig til å bli produkttester for Kondomeriet. Hun mottok en Womanizer Duo. Dette er hennes erfaring med leketøyet.

– Mange muligheter

Jeg var utrolig spent mens jeg ventet på pakken min. Jeg har erfaring med Womanizer, men hadde på følelsen at dette vil bli noe helt annet. Jeg ventet ikke mange dager, men det føltes som en evighet før sms'en fra posten kom.

Jeg rev opp pappesken, og der åpenbarte det seg en meget eksklusiv boks. Jeg trodde ikke jeg brydde meg så mye om boksen, men denne var virkelig lekker. En herlig burgunder farge, og med et vindu inn mot selve hovedattraksjonen. Jeg dro i et lite silkebånd, og boksen åpnet seg som en skuff. Der fant jeg selve womanizeren, lader, bruksanvisning og en utrolig lekker oppbevaringspose i sateng og skinn. 

Til å begynne med syntes jeg Duo virket litt stor og tung, men det var før jeg prøvde den. Selve Duoen kommer også i den samme delikate fargen som esken.

Heldigvis er knappene enkle å betjene. Det siste du vil er å fikle med knapper når du helst vil fikle med noe helt annet. Det er en på-knapp bakpå "hodet", og tre knapper på toppen. En for hver funksjon. En for klitoris-stimulatoren, en for G-punktarmen og en tredje som endrer på vibrasjonsmønstrene. Disse knappene gir deg 12 forskjellige valg. I tillegg får du to ulike hoder til å sette på Pleasure Air-delen. Virkelig mange valgmuligheter. Du kan til og med sette ditt leketøy til å huske siste innstilling. Så kan du bare fortsette der du slapp.

En ting som er viktig å huske på, er det som heter Smart Silence Technology. Jeg ladet opp min Duo, men hadde tydeligvis ikke lest bruksanvisningen godt nok. Det man må huske på er at stimulatorhodet må sense noe før den starter å vibrere. Jeg trodde i noen sekunder at leketøyet var ødelagt. Veldig glad da jeg skjønte hvordan det hang sammen.

– En annen liga

Å oppleve følelsen av å bli stimulert av begge punkter, Pleasure Air og G-punktarmen er helt sinnssykt! I tillegg sitter den godt på plass, så du slipper krampe i hendene. Du kan heller bruke hendene dine til noe annet. Om du rekker det da. Jeg blir fort opphisset og kommer fort til vanlig, men dette var i en annen liga. Jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier at squirten kom innen to minutter. Det er mulig jeg burde ha startet litt roligere, hehe.

Det er litt vanskelig å forklare Womanizer Duo til en som ikke har prøvd noe lignende før. 

– Ingenting kan måle seg

Det er som en pulserende, sugende bevegelse som tar klitten din med på et eventyr av en annen verden. Dette, pluss bevegelsen av den innvendige, vibrerende delen ga meg orgasmer som ikke ligner noe annet.

Jeg nøler ikke med å anbefale Womanizer Duo til absolutt alle som har en klitt. Sliter du med å oppnå orgasme til vanlig? Duoen er det du trenger. Sliter du ikke? Duoen er det du trenger. Mine andre leketøy har gått av med pensjon tror jeg. Ihvertfall får de en lang ferie. Ingenting kan måle seg med mitt nye leketøy!