Oralsex i kveld? Her er handlelista

Her er tilbehøret som løfter oralsexen til nye høyder!

Du må ikke nødvendigvis ha det rette krydderet for at oralsexen skal oppleves som god. Du er heller ikke nødt til å ha det rette krydderet når du lager mat... Men, med det rette krydderet, blir begge deler så mye bedre!

Under tipser vi deg om tilbehøret som vil gjøre oralsexen uforglemmelig.

Glidemiddel med smak

For at oralsexen skal føles deilig for den som mottar, er det viktig å sørge for at det er vått og deilig til enhver tid. Bruk derfor et smaksatt glidemiddel under oralsexen. Det vil ikke bare gjøre opplevelsen deiligere for den som mottar, men også for den som gir! La partneren smake som en deilig dessert eller en saftig frukt!

glidemiddel_med_smak_blandet.jpg

Om dere ikke tidligere har brukt glidemiddel under oralsexen, vil dette være en himmelsk variasjon som definitivt vil settes pris på. Prøv det. Dere vil neppe angre... 

Lipgloss for oralsex

Visste du at det finnes lipgloss som er laget spesielt for oralsex? Lipglossen gir mer intens nytelse under oralsex og kyssing – og øker følsomheten på dine mest intime områder. Påfør et tykt lag med lipgloss, og la leppene gli over partnerens intime områder. Før du bruker tungen, lar du leppene fordele glossen på partnerens hud.

114612_1_oralLipGloss.jpg

Glossen har gjerne en vekslende varmende og kjølende effekt som gir en deilig og opphissende følelse på hans og hennes erogene soner. Dette vil definitivt få partneren til å sikle etter mer!

Beskyttelse

Om du er i et fast forhold, hvor ingen av dere har seksuelt overførbare kjønnsykdommer, kan det tenkes at dere kan hoppe over dette tilbehøret. Men når det er sagt, vil en slikkelapp til henne eller et kondom til han gjøre oralsexen hygienisk, beskyttende og deilig! En slikkelapp og et kondom reduserer risikoen for kjønnssykdommer under oralsex.

slikkelapp_og_kondom.jpg

Slikkelappen og kondomet fungerer som en beskyttende barriere mot overføring av kroppslige væsker, skadelige bakterier og seksuelt overførbare sykdommer under oralsex, hvis det brukes riktig. Det finnes slikkelapper i ulike dufter, og kondomer med ulike smaker, så her finner du garantert noe som faller i smak! Og frykt ikke: både slikkelappen og kondomet er tynt, og oralsexen vil derfor fremdeles føles intimt og deilig...

Les også: Oralsex: Hvordan ha vellykket oralsex?

Blindfold

Synet er en av våre sterkeste sanser. Og når én sans forsvinner, forsterkes gjerne de andre – slik som berøring. Noe så lite som et blindfold kan dermed utgjøre en stor forskjell under oralsex!

117883_blindfold_sommerkampanjen.jpg

Hver berøring under trusekanten vil føles enda deiligere og mer pirrende...

Sexleketøy

Om du ønsker å løfte oralsexen enda et hakk på nytelsesskalaen, vil et sexleketøy hjelpe deg med nettopp det. Om partneren din liker det, vil en analplugg kunne gi både ham og henne sterkere orgasmer. Området i og rundt anus er nemlig blant våre mest erogene soner. La analpluggen være i mens du gir ham en blowjob, eller slikker henne. Husk å bruke et analt glidemiddel!

En pensivibrator er perfekt å bruke som en forlengelse av munnen under en blowjob! Hold den rundt roten av penis (eller mot testiklene), samtidig som du suger. Vibrasjonene fra vibratoren i kombinasjon med din munn vil gi han en opplevelse han sent vil glemme! En blowjobvibrator vil også fungere på samme måte. Den settes inn i munnen som en krok og vil gjøre om munnen din til en levende vibrator!

sexleketøy_til_oralsex.jpg

Rabbitvibratoren We-Vibe Nova 2 er også et allsidig sexleketøy, som både hun og han kan nyte – også under oralsex. Den kan brukes som en penisvibrator for han ved å klemme klitorisdelen og skaftet rundt penis! De to «armene» kan også plasseres på hver side av halsen/nakken for å gjøre oralsexen enda bedre. Vibrasjonene fra Nova vil overføres gjennom kjeven, leppene og tungen. 

En klassisk vibrator eller en minivibrator vil bidra til å gi henne full pakke under oralsex! Ert henne med deilige vibrasjoner på kjønnsleppene, mens du slikker henne og før så leketøyet inn for å gi henne dobbel stimulering. Denne behandligen vil hun garantert elske.

Vibratorrens

Om du bruker et sexleketøy som et lite krydder under oralsexen, er det viktig å rengjøre sexleketøyet etter bruk. Vask leketøyet nøye med såpe og vann og påfør et tynt lag med vibratorrens etter vask og tørk, for å fjerne bakterier og desinfisere leketøyet. 

vibratorrens_kollasj.jpg

Ha derfor alltid en vibratorrens, enten i spray eller geleform, liggende i nattbordsskuffen.