Oralsex: Hvordan få bedre smak der nede?

Oralsexlipgloss, glidemiddel med smak og smaksatt orgasmekrem er tipsene fra vår produktekspert!

«Jeg lurer på om dere kan anbefale ett av deres produkt som gjør oralsex til en mer smakfull opplevelse. Min partner (mann) opplever at oralsex kan bli preget av en sterk saltet smak», skriver kvinne 21.

Produktekspert Stine svarer.

Hei, kvinne 21!

Smaken man har nedentil kan bli påvirket av mye, for eksempel av forskjellige typer mat, så det er helt naturlig at alle smaker forskjellig, men opplever du at denne smaken har kommet nylig eller er uvanlig for deg, så kan det være greit med en sjekk hos gynekologen for sikkerhetens skyld.

Om man ønsker en viss smak under oralsex, finnes det flere produkter man kan eksperimentere med.

Glidemiddel med smak er veldig populært! Disse selges i mange smaker, så prøver man en som ikke faller i smak, finnes det garantert en annen som gjør det.

118746_glid_jordbær_120ml.jpg

Enten om man ønsker en litt friskere smak som bringebær, eksotiske frukter eller grønt eple, eller om man foretrekker det litt søtere som den klassiske jordbærsmaken, salt karamell eller sukkerspinn. Alle våre spiselige glidemidler er vannbaserte, så disse er like fine å benytte seg av under samleie som til leketøy.

Oralsexlipgloss er en tykk gloss man smører på leppene som en vanlig lipgloss, den gir en god smak i tillegg til å stimulere blodsirkulasjonen på leppene og områdene man berører med leppene.

114612_1_oralLipGloss.jpg

Mange mener det kan føles litt kjølende, mens andre synes den virker vekslende varm og kald. Økt blodtilstrømning og blodsirkulasjon vil i tillegg gjøre området mer sensitivt, så her får man flere gleder i et og samme produkt.

YesForLov Couples Elixir er en smaksatt orgasmekrem, og fungerer litt på samme måte som lipglossen.

118029_YFL_orgasmekrem_couples_elixir_ny_emballasje.jpg

Man masserer inn en liten ert på et følsomt område som klitoris, i skjeden eller på penishodet, og etter noen sekunder begynner det å pitre. Kremen setter i gang blodsirkulasjonen og skaper økt følsomhet. Mange mener de lettere oppnår orgasme ved å bruke denne kremen, i tillegg oppleves orgasmen enda mer intens.

Alle produktene ovenfor kan brukes av både han og henne, og er helt trygt å bruke intimt!

Hilsen Stine.