Kleint å gi instruksjoner i sengen? Prøv dette trikset!

Dette trikset forteller partneren akkurat hva du liker, uten at du behøver å si ett eneste ord!

Mange kvier seg og synes det er vanskelig eller kleint å gi instruksjoner i sengen når partneren stimulerer dem enten med hendene eller oralt. Det er flere grunner til dette. Noen er redde for at partneren skal ta det som kritikk eller at det skal virke som en turn-off om man stadig blir nødt til å si ting som «ikke så hardt», «ikke så fort», «litt lenger opp» og så videre. Dessuten kan det gjøre at man selv mister evnen til å være i sexboblen.

Kanskje har du, som mange andre, også tidligere fått spørsmål som «er det godt?» eller «er det bra nå?» fra partneren underveis, hvor svaret egentlig har vært nei.

I disse tilfellene velger mange å svare ja, til tross for at de ikke mener det, fordi man ikke vil såre partneren eller risikere at stemningen blir ødelagt. Det fører ofte til at partneren gjør det samme om og om igjen der nede, uten at du egentlig synes det er spesielt godt.

God kommunikasjon = God sex

Hvis du vil få partneren din til å stimulere deg slik du ønsker og trenger for å få en orgasme, er den absolutt beste og enkleste måten å faktisk prate sammen. Det betyr at du blir nødt til å fortelle partneren din hva du liker og ikke liker og hvordan du vil ha det under trusekanten. Det er kanskje ikke lett eller komfortabelt den første gangen, men det vil bli lettere og lettere etter hvert, og til slutt helt naturlig. Og husk: Du blir god på alt du trener på!

Du kan også trøste deg med at de aller fleste ønsker å snakke med partneren sin om sex, men håper at den andre skal ta det opp. Så gjør dere begge en tjeneste. Det blir garantert verdt det. Når du forteller din partner om dine behov og ønsker, vil du få det som du vil og som en bonus vil partners selvfølelse også øke fordi hen vet at hen kan tilfredsstille deg helt perfekt!

Fortell partneren hva du vil ha, uten å si noe!

Det er altså viktig å prate sammen, men det er ikke alltid det lønner seg å ta denne praten midt i akten. Noen ganger er det bedre å ta praten på en nøytral plass, utenfor soverommet. 

Heldigvis finnes det et enkelt triks som lar deg veilede partneren under sex og fortelle partneren nøyaktig hvordan du vil ha det, uten at du behøver å si noe som helst. Helt perfekt om du ikke er helt klar for å "ta praten" helt ennå. 

Slik gjør du: 

1. Legg hånden din et sted på partnerens kropp, som for eksempel på armen eller ryggen, og be din partner om å kopiere det du gjør, der nede!

2. Ved hjelp av fingrene og hånden kan du selv vise partneren bevegelsene, tempoet og trykket du vil ha. For eksempel: Om du vil at partneren skal bevege fingrene eller tungen sin litt lenger opp, flytter du simpelthen din egen hånd litt høyere opp til partneren når "the sweet spot"!

Så enkelt, og så effektivt!

Kilde: Kondomeriet, Kvinnens nytelsesbibel av Ylva Franzén.