Hvordan få en g-punktorgasme?

Vil du ha en g-punktorgasme? Da kommer du langt ved å følge g-punktets seks T-er!

G-punktet er et lite område som har fått stor oppmerksomhet. Ikke bare blant fagfolk, men også blant venninnegjenger, kjærestepar og også blant gutta! 

Det er nemlig mange kvinner som har funnet sitt g-punkt og i ettertid fortalt om fantastiske og intense g-punktorgasmer - som er «helt annerledes» enn orgasmene man får ved å stimulere klitoris. Og det er jo noe som absolutt frister, er det ikke...?

Hvis du er blant dem som ennå ikke har fått en g-punktorgasme, men som ønsker å oppleve de orgasmiske gledene som det følsomme punktet gir, har vi en oppskrift til deg.

Ved å følge g-punktets seks T-er til (g-)punkt og prikke, kan du komme langt... og intenst!

T for tenning

Første bud er å sørge for at tenningen er på! Det spiller nemlig liten rolle hva som skjer mellom beina, om ikke hodet er med på laget. Du må derfor ha lyst, være opphisset og kåt for å i det hele tatt kunne få en orgasme. Det gjelder uansett om du skal få en klitorisorgasme, g-punktorgasme eller en annen type orgasme. 

T for timing

Andre bud er å sørge for at det skjer på riktig tidspunkt. For hvis du skal klare å få en g-punktorgasme, spiller timing en viktig rolle. Sørg for å vente til opphisselsen er på topp, enten rett før eller etter den første orgasmen, før du begynner å stimulere g-punktet. G-punktet sitter 3-5 centimeter opp i skjeden.

Et godt tips er å stimulere klitoris først, eller samtidig. Om multitasking ikke er din sterkeste side, vil en rabbitvibrator kunne ta seg av jobben for deg, med å stimulere klitoris og g-punktet på én og samme tid.

T for trykk

Tredje bud går ut på å bruke riktig trykk. Et sterkt og energisk trykk mot g-punktet er nemlig avgjørende for orgasmen! Så her er det bare å trøkke til...

T for teknikk

Fjerde bud handler om å eksperimentere litt med forskjellige teknikker og finne ut hva som føles godt for deg. Prøv for eksempel å gni rundt, både med og mot klokka eller å bruke glidende bevegelser opp og ned eller frem og tilbake. Du kan også forsøke å trykke innover med fingeren og forsøk å kroke den i den klassiske «kom hit»-bevegelsen. Du vet - det tegnet du gir noen når du ønsker å få dem til å komme dit du er. Den bevegelsen er nemlig ikke bare effektiv for å få folk til å komme til deg, men for å komme i det hele tatt!

Visste du at...? Det finnes sexleketøy som er laget nettopp for å stimulere g-punktet? En g-punktvibrator har en markant bøy på skaftet og et tykkere hode som treffer og stimulerer g-punktet ditt! 

T for tissefølelse

Femte bud handler faktisk om å kjenne etter en tissefølelse. Et av de første tegnene på at du har truffet riktig sted og at du er på rett vei, kan nemlig være en følelse av å måtte tisse. Det er helt naturlig, og nei – du kommer ikke til å tisse på deg! Det føles bare sånn fordi det kraftige trykket erter nervene rundt urinrøret og lurer kroppen. Så her gjelder det å ikke holde igjen.

T for trening

Det siste budet handler om trening – for som med alt annet i livet, blir du god på det du trener på. Øvelse gjør mester!

«Hva om jeg ikke får det til?»

Det kan være lurt å legge til to siste T-er i oppskriften på hvordan å få en g-punktorgasme – T for å "ta det med ro" og å "ta tiden til hjelp".

Selv om du følger de ovennevnte tipsene, må du ikke bli skuffet om du ikke får det til med det første. Faktisk kan det virke mot sin hensikt om du stresser for mye med å få det til. En orgasme er ikke viljestyrt og kan ikke presses frem, så derfor er det viktig at du klarer å slappe av underveis og heller tenke at kroppen din kan, og at det som skjer - det skjer!

Og plutselig så skjer det...