G-punktvibrator: Slik velger du riktig

Finn sexleketøyet som lar deg oppdage de orgasmiske gledene ved g-punktet!

Mange kvinner som har oppdaget gledene ved g-punktstimuli kan fortelle om dypere og mer altoppslukende orgasmer – og det er liten tvil om at disse påstandene frister og lokker til å ville oppleve det samme. For det er vel slike typer orgasmer vi alle ønsker oss?

Mange valgmuligheter

Når man skal forsøke å finne g-punktet med fingrene, kan det være vanskelig å treffe og å nå frem på egen hånd. Det er lettere for en partner – både en fysisk partner, men også en elektrisk én... Sexleketøyene som er spesielt laget for g-punktet, har særlig én ting til felles: De er utformet med en bøy på toppen av skaftet som skal gjøre det enklere å lokalisere g-punktet. Dette ligger nemlig 3-5 centimeter inn i skjeden, opp mot magen.

Når det er sagt, er det viktig å påpeke at g-punktet ikke er en "magisk bryter" som vil utløse intense orgasmer med én gang. Det trengs tid, øvelse og tålmodighet for å få det til. Men med riktig sexleketøy vil treningen definitivt gjøre det lettere – og ikke minst deiligere.

Så, hvor skal man starte og hvilke alternativer har man å velge mellom? Smaken er, som kjent, som baken, også når det gjelder valg av leketøy og i sexleketøysjungelen er det ikke alltid like lett å finne ut hvilken variant som passer for deg. Under gir vi deg en liten innføring i ulike g-punktsleketøy, slik at det skal bli lettere for deg å velge det rette verktøyet for jobben!

Les også: Finn g-punktet med sexleketøy

Til deg som er nybegynner

G-punktvibrator_liten_og_stor.jpg

Klassiske g-punktvibratorer finnes i ulike materialer, ulike farger og design, med ulike antall vibrasjonshastigheter og mønster og andre funksjoner som skiller dem. I fasong ligner g-punktvibratorer på mange måter på en klassisk vibrator, som kan brukes i skjeden, med ett unntak – bøyen på skaftet. Vibrasjonene fra en g-punktvibrator vil gi pirrende vibrasjoner og ekstra deilig press mot g-punktet. Om man er helt ny innenfor g-punktstimuli, er en klassisk g-punktvibrator et supert sted å starte!

Det finnes flere minivibratorer som er skapt for å brukes til g-punktstimuli og som også er et fint førstegangsleketøy til g-punktet. De fungerer på samme måte som klassiske g-punktvibratorer, men er mindre i størrelse. Fordelen med disse er at de er enkle å ta med seg på vei til en leken partner eller ut på tur. De er også er helt perfekte til å stimulere andre erogene soner under forspillet eller under selve akten... 

Til deg som vil utforske mer

G-punktvibrator_forskjellige.jpg

Det finnes også sexleketøy, som egner seg til g-punktstimuli, som gir deg det lille ekstra. Om du allerede har utforsket g-punktet med en klassisk g-punktvibrator, og ønsker en ny opplevelse, kan disse spennende sexleketøyene være et naturlig neste steg. Blant annet vil en pulsator bevege seg frem og tilbake i skjeden din. Her kan du vinkle penetreringen slik at den treffer g-punktet. Den kraftige motoren inni sørger for dype støt og deilige pulseringer som stimulerer til g-punktsorgasme! Om du ønsker å utforske uten vibrasjoner, vil en dildo (med bøy) i glass være perfekt. Disse er tyngre og vil gi mer press mot g-punktet.

Til deg som vil ha i både pose og sekk

rabbitvibrator_ulike.jpg

Rabbitvibratorer er like fine for nybegynnere som for de mer erfarne. Det finnes flere rabbitvibratorer som har en bøy på skaftet, som stimulerer g-punktet. I tillegg har rabbitvibratorer kaninører eller en liten klitorisdel, som stimulerer klitoris samtidig! Ved både å stimulere klitoris og g-punktet på én og samme tid, opplever mange kvinner å få mer intense og langvarige orgasmer. Det er rett og slett en uslåelig og nærmest avhengighetsskapende kombinasjon, som du nesten bare er nødt til å prøve! 

Til deg som er viderekommen

Womanizer_duo_burgunder_sort.jpg

Womanizer Duo er på mange måter g-punktvibratorenes dronning. Den bruker den kjente og orgasmefremkallende trykkbølgeteknologien på klitoris, mens staven brukes innvendig for å stimulere g-punktet med deilige vibrasjoner. Mange kvinner opplever dypere og kraftigere orgasmer med Womanizer Duo. Det er også rapportert om multiorgasmer og faktisk også sprutorgasmer! Dette orgasmeverktøyet passer utmerket for deg som allerede har truffet g-punktet og ønsker å oppdage nye gleder med g-punktstimuli...

Du finner flere g-punktvibratorer her.