Finn g-punktet med sexleketøy

Sliter du med å finne g-punktet? Bruk riktig verktøy for jobben!

Du har kanskje famlet i blinde med hånda, trykket litt her og der, men gitt opp –  ute av stand til å lokalisere det mystiske g-punktet?

Du er ikke alene. De fleste har hørt om g-punktet, men å finne det er en annen sak. Hvor følsomme vi er i skjeden på de ulike plassene vil variere fra kvinne til kvinne. Men før du gir opp håpet om å finne det sagnomsuste g-punktet, bør du prøve riktig sexleketøy for jobben! 

Les også: Finn mannens g-punkt 

Både dildo, pulsator og ulike vibratorer kan brukes i jakten på g-punktet. Rett vinkel, form og trykk gjør det enklere å kjenne når du treffer blink. Men først...

Hvor er g-punktet?

Du finner kvinnens g-punkt ca. 4-5 centimeter opp i skjeden. Punktet består av nerveendinger og kjertler, og ligger på baksiden av klitoris. Hvis kvinnen ligger på rygg, er g-punktet opp mot taket. 

Området kan føles litt grovt og føles ut som en valnøtt på overflaten. Til sammenligning vil resten av innsiden av skjeden føles myk og glatt.

Hvis du fortsatt har problemer med å finne det magiske området, er det en fordel å vente til du er opphisset - det får området til å svulme opp slik at det blir lettere å føle seg frem.

De som har funnet sitt orgasmepunkt, finner ofte veien tilbake… Det lille punktet kan gi en helt spesiell følelse og meget stor nytelse. 

Vibrator for g-punktet

En g-punktvibratorer kjennetegnes ved at de har en bøy på toppen av skaftet og oftest en hard tupp. En g-punktvibrator vil gjøre det lettere å lokalisere g-punktet, og vibratoren vil gi pirrende vibrasjoner og ekstra deilig press mot området. 

118260_romance_g_spot.jpg

Denne g-punktvibratoren fra Cosmopolitan finnes i lilla og rosa. G-punktvibratoren har et håndtak som gjør det enklere å styre den mot rett punkt. Størrelse og design på de ulike g-punktvibratorene vil variere, så her må man prøve seg frem. Noen trenger hardt trykk mot g-punkt, andre finner punktet med en lett bøy. 

Dildo for g-punktet

En vanlig dildo (eller en penis) kan også fungere ypperlig med rett vinkel, men har du et mål om å finne g-punktet lønner det seg å kjøpe en dildo i glass eller stål, og gjerne med en bøy. Disse er tyngre og vil gi mer press mot g-punktet. En glassdildo passer godt til deg som har lyst til å prøve noe annet enn et vibrerende leketøy, og som kjenner til dine orgasmetriggere. 

Pulsator for g-punktet

En pulsator vil bevege seg frem og tilbake i skjeden din. Her kan du vinkle penetreringen slik at den treffer g-punktet. Den kraftige motoren inni sørger for dype støt og deilige pulseringer som stimulerer til g-punktsorgasme! Stronic G pulsator fra Fun Factory finnes i lilla og rosa. Den er det perfekte sexleketøy for deg som elsker intens penetrering.

Rabbitvibrator for g-punktet

En rabbitvibrator med bøy er ypperlig til de som vil finne g-punktet samtidig som de nyter vibrasjoner på klitoris. Kan det egentlig bli bedre? Generøs rabbitvibrator fra Mer Lyst masserer deg både innvendig og utvendig, og lar ikke et eneste "sweet spot" bli glemt. Generøs har to motorer, det vil si at du kan velge intensitet i skaftet og kaninørene separat.