Gode sexstillinger med parvibratoren We-Vibe Chorus

We-Vibe Chorus er en revolusjonerende parvibrator som tar dere sammen til orgasme. Her er 4 gode sexstillinger som passer perfekt til sexleketøyet.

Sammen til orgasme? Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er det ikke med parvibratoren We-Vibe Chorus! Vibratoren settes inn i skjeden, og den indre delen vibrerer mot g-punktet, mens den ytre vibrerer mot klitoris. Og ja – det er plass til ham samtidig! Når penis glir inn og ut, vil han også kunne nyte deilige vibrasjoner, samtidig som han presser sexleketøyet opp mot g-punktet.

Chorus-artikkel-bilde1.png

Det som er ekstra unikt med We-Vibe Chorus, er at den kan styres med både fjernkontroll og app. Og en deilig liten detalj; Den justererer vibreringen etter hvor hardt eller svakt du klemmer rundt selve fjernkontrollen! Et svakt grep rundt fjernkontrollen vil gi svake vibrasjoner, mens et hardt grep vil gi sterke vibrasjoner. Hvor fantastisk er ikke det?

118827_We-Vibe-Chorus-rosa_hand3.jpg

Shop-chorus-her-knapp.png

Par: – Nådde klimaks i løpet av 2 minutter

«Jeg oppnådde orgasme to ganger ved første bruk, så her hadde vi med en ny favoritt å gjøre.»

«Typen koste seg nok litt ekstra med at det følger med en fjernkontroll. Jeg fikk meg noen skikkelige positive overraskelser, og lot han ha kontrollen. Han tente ordentlig på å kunne styre intensiteten på vibrasjonene.»

parvibrator_chorus_sexstillinger_par_artikkel.jpg

«Samboer sa skjeden føltes noe trangere, og likte svært godt rillene. Så godt at han nådde klimaks i løpet av 2 minutter.»

We-vibe-chorus-allefarger.gif

Sjekkallefargeneher.png

Slik lyder noen av tilbakemeldingene fra par som har testet Chorus. Ønsker du også å oppleve hvor fantastisk parvibratoren Chorus er under samleiet? Vi har plukket ut 4 sexstillinger du kan prøve sammen med partner!

blobid0.png

Han på topp

Sexstilling_Chorus_misjonæren.jpg

Det finnes flere varianter av den klassiske misjonær-sexstillingen, som for eksempel den på bildet. Med parvibratoren We-Vibe Chorus vil dere få enda mer ut av den alminnelige sexstillingen – den gjør det deilige enda bedre. Når han penetrerer, presses den indre vibratoren enda mer mot g-punktet! Hun har også hendene frie til å justere vibrasjonsstyrken via fjernkontrollen eller til å stimulere andre erogene soner på kroppen!

Stående

Sexstilling_Chorus_stående.jpg

Denne stående sexstillingen, som på engelsk kalles for Shiva’s Dance, er hentet fra Kama Sutra! Sexstillingen krever litt kjernestyrke og stabilitet fra begge partnerne om man skal utføre den uten å støtte seg til noe, men det er jo ingen deiligere måte å gjøre styrketrening på, spør du oss... Her skal hun gli opp og ned på den stående partneren. Dette vil gjøre at vibratoren som ligger på klitoris vil føles enda bedre! Denne sexstillingen er perfekt for dusjsex - og ja, We-Vibe Chorus er helt vanntett.

Hun på topp

Sexstilling_Chorus_kvinne_topp.jpg

Denne sexstillingen, som på engelsk heter Parvatis dans, er en mer eksperimentell posisjon. Den er en god posisjon for et lengre, langsomt og sensuelt samleie. Partner ligger på ryggen og har hendende frie til å styre fjernkontrollen. Hun setter seg oppå, og lener seg tilbake på rette armer. Her må hun bruke kjernemuskulaturen til å kontrollere hoftene. I denne stillingen vil det føles svært godt å gni seg mot partner. Sexstillingen er god for dyp penetrasjon og for å både stimulere klitoris og g-punktet samtidig. Sammen med parvibratoren We-Vibe Chorus blir nok denne en ny favoritt!

En annerledes skje

Sexstilling_Chorus_the-twist.jpg

Denne sexstillingen, som på engelsk heter The Twist, er perfekt for enda kraftigere g-punktstimulering og langsom og deilig sex! Sexstillingen tar utgangspunkt i skjeen der begge ligger på siden. Når partneren penetrerer i denne stillingen, vil han treffe dypere og presse g-punktvibratoren enda mer mot g-punktet! I tillegg har hun hendene sine frie til å stimulere andre erogene soner, og legge ekstra press på vibratoren som ligger mot klitoris eller å øke vibrasjonsintensiteten via fjernkontrollen... 

Det finnes mange andre gode sexstillinger dere kan bruke We-Vibe Chorus i, så her er det bare å eksperimentere og være lekne! Uansett hvilken sexstilling dere bruker Chorus i, bør dere forberede dere på å komme sammen i et høylytt orgasmekor...

chorus-bilde-artikkel-2.png

Shop-chorus-her-knapp.png