Geishaens teknikker

Ta frem mystikken ved den japanske geishakulturen neste gang du vil overraske partneren din med oralsex.

Om noen kunne kunsten å tilfredsstille mannen, så var det geishaene i Japan. Disse elegante og eksotiske kvinnene var utdannet til å behage både i og utenfor sengen. Her får du noen innblikk i spennende teknikker som vi mener er verdt et forsøk.

Ulike teknikker

Tungeteknikk
Gå over hele kroppen hans med tungen, gjerne mens han er bundet fast. Start med ryggen og baken, deretter snur du ham og fortsetter nedover brystet og magen til du kommer ned til penisen. Du kan også gjøre det samme med rolige, myke strøk av ditt våte underliv.

Småbiting
Geishaene spiste små biter med mat. Overfør dette til sex, og småbit og napp på penisen hans, fingrene eller ørene.

Vri og sug samtidig
En virkningsfull sugeteknikk er å vri hodet fra side til side mens munnen går opp og ned, slik at tungen går i spiralmønster. Slikk også på det punktet hvor hodet og penisskaftet møtes noen sekunder, før du beveger deg helt opp til toppen av penisen.

Nynning gir vibrasjoner
Ved å lage en lav, nynnende lyd helt bak i halsen, gir munnen fra seg tilfredsstillende vibrasjoner. Kjærtegn i tillegg penisskaftet og testiklene.

Forsiktig blåsing
Mange syns det er opphissende hvis du blåser på delvis våt hud, for eksempel etter at du har slikket der eller hud som er sprayet lett med vann. På innsiden av albuene, vristen, bak knærne eller underlivet er huden ekstra følsom.

Skap atmosfære med Shunga

Shunga tilbyr delikate og velgjørende produkter som massasjeolje, duftlys og orgasmekremer. Alt tilbehøret du trenger for å øke den sanselige opplevelsen ved sex. Designet på produktene er inspirert av østens ritualer. 

Massasjeolje
En massasje er godt for kropp og sinn. Det demper stress, er godt for musklene og kan øke seksuell lyst. Prøv en av Shungas massasjeoljer og velg duften som tiltrekker deg mest. Duft er viktig for å skape et rom der avslappning og lyst kan blomstre. Ifølge tantrisk massasje sitter sexlysten i føttene og beveger seg oppover derfra. Den blir blokkert av kjønnsorganet slik at ikke lysten inntreffer hjernen for maksimal opplevelse av seksualitet. Derfor er det lurt å begynne massasjen ved føttene og jobbe seg oppover. Etter man har nådd toppen må det være innafor å bevege seg mot "midten" igjen, eller...? Finn massasjeolje her

Massasjelys
Som tidligere nevn har duft innvirkning på hjernen. Velg derfor noe du liker og kan lukte over en lengre tid. Et massasjelys tennes og gir ut en aroma kun et spa verdig. Når lyset har brent litt, vil oljen smelte og denne kan brukes til å gi en varm og god massasje. Perfekt til kjølige dager! Shunga har flere typer massasjelys i forskjellige størrelser. Sjekk ut massasjelysene her.

Orgasmekremer
Shunga har ulike typer orgasmekremer til ulike formål. Det fins en for klitoris, en for g-punkt og en for menn. Én variant vil også hjelpe skjeden med å føles trangere. Det fins også en lipgloss med en pirrende effekt som er perfekt når man utfører oralsex på sin partner. Kjenn prikkingen på leppene og vit at han eller hun kjenner det samme, bare på et mer pikant området. Lek deg frem med teknikker og sanser!

Kilde: Jina Bacarr, The Japanese Art of Sex: How to Tease, Seduce & Pleasure the Samurai in Your Bedroom.