Dette må du ha med deg på festival i sommer

Har du husket alt på lista? Sjekk om du er godt forberedt.

Solen steiker, musikken går for fullt og halvnakne kropper så langt øye kan se. Alle er i godt humør og det er det perfekte tidspunktet for å finne seg en kort romanse!

Enten du skal på Roskilde, Slottsfjell, Øya eller Palmesus er det alltid noen småting som er greit å huske på å pakke med... 

Antibac og våt/intimservietter

Festival betyr som oftest at du er boende i et telt en uke i strekk. Dette kan være sjarmerende i seg selv, men det innebærer  at tilgangen til dusj ikke er helt ideell. En pakke våtservietter kan virkelig redde dagen, og gjøre opplevelsen mye freshere. Ha med intimsåpe og antibac, så rekker du å ta en liten kattevask før du hiver deg i gresset med en ny partner.

Solkrem og regnponcho

Norsk sommer innebærer alltid skiftende vær, så husk både solkrem og regnponcho. Kanskje kjekkasen fra teltet bortenfor har glemt solkrem og spør om å få låne din?

Lighter

Det er alltid noen som trenger en lighter på festival, enten for å tenne røyken eller engangsgrillen. Da tyr man ofte til å spørre sidemannen eller de rundt, og skulle det være en kjekk kar eller søt jente så er det kjipt å gå glipp av muligheten til å komme i samtale. Ta med en lighter så ender du kanskje opp med å bli kveldens helt!

Powerbank

Få ting er kjedeligere enn å gå tom for strøm midt under en konsert eller når du skulle ta kontakt med han eller hun du håper på å treffe. Ta med en ladet powerbank eller to, så er det hvert fall ikke telefonen sin skyld at kvelden ikke gikk som ønsket.

Kondom

Festivalsesongen er også høysesong for ubeskyttet sex. Temperaturen er høy, og stemningen ligger i luften. Ha alltid med en kondom i vesken, så er du klar uansett hva som skulle skje. Du ønsker å dra hjem med gode minner, ikke en uhyggelig overraskelse! Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter både mot kjønnssykdommer og graviditet. Se hele utvalget av spennende kondomer her.

Les også: Triksene som får deg til å elske kondom 

Eget telt

Reiser dere som par sammen med andre, så sørg for at dere har deres eget telt. Hvis stemningen kommer snikende så slipper dere å luske rundt på festivalområdet for å finne en plass dere kan ha sex. Her kan dere også ligge å slappe av om morgenen før dagen setter i gang for fullt!

Annet nyttig