4 gode tips til hvordan han kan holde ut lengre

Mange menn opplever å få utløsning tidligere enn de skulle ønske når de har sex. Her gir vi deg fire tips til hvordan du kan hjelpe han med å holde ut litt lenger!

Det er nok mange kvinner som kan signere på at det er noen menn er raske i senga der ute. Hva med å ta saken i dine egne hender og finne en måte dere begge får tilfredstillt det seksuelle behovet? Disse fire tipsene er ment som inspirasjon, så gjerne lag deres egen vri så det funker for dere.  

Begynn med en frekk lek

Dere kan varme opp med å masturbere på hver deres kant før dere møtes. Spesielt for mannen er dette smart, da han vil holde ut lenger når dere først møtes. Har dere hørt om Kiroo Teledildonic? Den lar dere masturbere sammen men likevel hver for dere.Foreslå at han skal tenke på deg. Dette burde gjøres noen timer før dere møtes slik at han blir klar for deg. Bare pass på at han ikke er typen som kun klarer å få utløsning én gang om dagen, da fungerer ikke denne leken så bra. Eventuelt kan du glede han selv ved å mastubere han eller gi oralsex til han kommer om dette føles greit, for å så få tjenesten gjengjeldt til han er klar for runde to!

La han se på deg

Fortell han at du vil at han skal se på at du varmer opp selv, eller få han til å hjelpe deg. Det kan være opphissende for han å se at du er selvsikker nok til å ta føringen. Bruk gjerne en klitorisvibrator og orgasmekrem for å gjøre det ekstra spennende. Bare pass på så du klarer å stoppe før du kommer! På denne måten kan du ta igjen tid slik at dere begge er like langt unna en orgasme når dere først er i gang. 

Ta kontrollen

De fleste menn syns ikke det er så kult å måtte innføre tiltak fordi penisen deres ikke gjør som de selv vil. Så da er dette en gyllen mulighet for at du kan ta føringen, så han slipper eventuelle svikt i selvtilliten. Prøv å introduser kondomer eller kremer som er laget spesielt for å senke sensitiviteten hans. Finn en sexstilling der du er på topp og kan styre hastigheten på samleie. Pass på å ta en pause når du merker at han er nær utløsning. 

Knipeøvelser

Som nevnt i punktet over så kan det å ta en pause når orgasmen nærmer seg være lurt. Bruk tiden på å kysse, massere, finne noen sexleketøy dere kan leke med. La han kjøle seg litt, uten at han mister ereksjonen. Da må dere sette i gang igjen! Det er ofte snakk om at kvinner burde gjøre knipeøvelser for å trene om bekkenmuskulatur, men dette gjelder også for menn. Gjør treningen som ved de andre muskelgruppene. Gjerne tre sett med femten repetisjoner. Knip, hold igjen og slipp. Dette vil gi mannen mer kontroll når han prøver å holde igjen utløsningen. 

 

Kilde: Womanshealthmag.com, Kondomeriet