Pjur Med Pro-long Serum

Artikkelnr. 116251
279,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (3)
Finn produktet i butikk

  • Materiale: Silikonbasert
  • Merke: Pjur
  • Mengde ml: 20
  • Duft/smak: Nøytral

En naturlig måte å forlenge og bedre følelsen av intimiteten. Pjur Med Pro-Long serum reduserer følsomheten, men ikke nytelsen! Serumet forlenger i stedet den deilige opplevelsen, ved å forbedre den glatte følelsen og legger seg om penis som en beskyttende film. Mindre følsomt, helt uten nummende følelse.

Serum for forsinket utløsning

Pjur Med Pro-long serum er et serum for å forsinke utløsningen, helt uten ingredienser som gir nummende effekt. Etter å smurt serumet på penis, danner det en usynlig hinne på huden som reduserer følsomheten og kan hjelpe mot tidlig sædavgang. Serumet kan helt trygt brukes sammen med kondomer, og kan kombineres med glidemiddel.

Pumpedispenseren rommer 20 ml. Oppbevares ved romtemperatur. 

Spray eller serum?

Pjur er en av flere som også har utholdenhetsspray i sitt sortiment. Serumene fra tyske Pjur er mer konsentrert enn spray, og gir rask effekt. Ettersom serumet legger seg utenpå huden i stedet for å absorberes, er det ekstra mildt for huden. Serum har en mer gelé-aktig konsistens enn spray.

Serumene fra Pjur er basert på silikon, men i disse har silikonet en annen funksjon enn i glidemiddel. Hinnen serumet danner har også en glidende effekt, mens hovedfunksjonen er å beskytte huden og redusere følsomheten. Silikonet i serumet er et virkemiddel for at denne filmen/hinnen skal dannes. 

Slik bruker du Pjur Med Pro-long serum:

1-2 pump med serum er passende per påføring. Smør serumet over hele glans og penishodet, klapp det tørt (ikke gni det av) etter 15-20 sekunder slik at det ikke vil smitte over på partneren.

OBS: Bruk ikke serumet på irritert eller skadet hud. Dersom irritasjon oppstår under bruk, vask og tørk av og unngå videre bruk. Rådfør deg med din lege om eventuelle allergiske reaksjoner.

Ingredienser:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Polymethylsilsesquioxane.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: