Verdifull bot

"-Ikke så vanskelig å være klar for deg, svarte jeg. Og la til at jeg tross alt bare gjorde som politiet befalte. Etter den kommentaren ble blikket hennes litt bestemt igjen, og uten et ord eller noe forspill satte hun seg ned på gulvet og gapte over pikken min. Som nå var bortimot full størrelse. For en deilig følelse å være i denne politidamens hender..."

Jeg burde skjønt det. Da jeg hastet hjem litt for sent en torsdagskveld, i 100 pluss i venstrefeltet på motorveien. Og midt mellom skitne biler etter salt og støv, kom denne nyvaskede hvite Audien inn via flettefeltet, og la seg raskt bak meg. Da jeg etter 3-4 kilometer kjørte av på lokalveien, kom det blålys i grillen. Selvfølgelig. Jeg stoppet, og Audien kjørte inn foran meg. Og jeg visste hva som kom, og tenkte at her var det bare å være høflig og grei, og kanskje slippe litt billig unna.

Politidama som kom ut var usedvanlig sexy i vintermørket.

Langt lyst hår og yppige former. Så også veltrent ut i den stramme uniformen. -God kveld, sa hun da jeg rullet ned vinduet. -Det gikk litt fort dette. -Ja, jeg lengtet litt for mye etter sengen, svarte jeg. -Blir du med frem i bilen vår? spurte hun, uten å kommentere det jeg sa. -Selvfølgelig, jeg har vel ikke noe valg? Ellers arresterer du meg vel? Det var umulig å se om hun smilte eller ikke i mørket, men allerede da startet hjernecellen min å fantasere.

Jeg ble plassert i forsetet, mens hun satte seg bak. Kollegaen hennes presenterte seg som Finn, og at det var Carina som hentet meg. Han hadde allerede begynt å fylle ut skjema, og jeg så at det var gjennomsnittsfart på 101. Jeg prøvde å ikke la meg påvirke når han sa at forelegget ville bli på 6800. Selv om jeg visste at samboeren hjemme ville fly i flint over denne idiotiske boten. Da jeg oppgav adressen min, lyste Finn litt opp og begynte å spørre om jeg kjente den og den der. Som nyinnflyttet i området, kjente jeg ingen, og svarte høflig nei. Men da han fortsatte å snakke om barndomsminner fra området, klarte jeg ikke mer.

-Hei, jeg kjenner INGEN der, og bryr meg ikke om dine opplevelser. Bare gi meg boten, og la meg komme meg hjem og legge meg, sa jeg vennlig, men bestemt. Og la spontant til -Hadde du likt om jeg ba om telefonnummeret til kollegaen din? Nå ble det stille noen sekunder, før han svarte at det ble ikke aktuelt, men at han beklaget maset sitt. Papirarbeidet ble gjort ferdig, jeg signerte, og fikk gå. Og da jeg gikk ut i natten, gikk også Carina ut for å sette seg inn foran. Hun smilte til meg, og da vi passerte fikk jeg noe diskret plassert i hånden min.

-Håper du får sove godt, sa hun og blunket.

Jeg satte meg inn i min bil, og så nå at det var visittkortet hennes jeg hadde fått. Med svart tusj over alt utenom navnet. Carina H Koren. Men på baksiden stod det, med nydelig håndskrift, et mobilnummer og to ord: Ring gjerne. Jeg kjente pulsen steg ganske kraftig nå. Dette var jo helt sprøtt. Og totalt uventet, og umulig å vite hvordan jeg skulle håndtere. Audien var kjørt nå, og til tross for at det var over midnatt og jeg skulle opp igjen før klokken seks, summet jeg meg bittelitt.

Jeg forventet egentlig at denne boten ble dråpen for min sure samboer som gjorde at det rant over, og vi skilte lag? Så jeg tok mot til meg og sendte en sms: Hei Carina. Takk for det. Det blir litt vanskelig å ringe den nærmeste tiden, men hvis jeg kan ringe på et senere tidspunkt gjør jeg gjerne det? Klem fra Brede. Jeg var nesten kommet hjem da det pep i telefonen. -Det gå fint, stod det. Og med et hjerte bak. Nå ble jeg nesten satt enda mer ut. Det gikk som det måtte gå. Dama mi var våken, ble hysterisk over boten, og lirte av seg en tirade av alle de tingene jeg var ubrukelig på. Jeg snudde meg og sa god natt. Jeg hadde bestemt meg. Hvis ikke hun slo opp, så gjorde jeg det dagen etter. Og slik ble det.

Jeg brukte arbeidsdagen min på å tenke gjennom hvor mye jeg egentlig ble herset med i hverdagen, og selv om boten var idiotisk så var det sikkert 20 grunner med hennes væremåte som eksempler på hvordan jeg ikke vil ha det lenger. Så det ble ikke fredagstaco den dagen. Hun tok med seg ungene på 8 og 10 til foreldrene. Jeg gikk meg en lang tur på fjellet, og var egentlig mest lettet. Helt klart dumt for ungene å havne i statistikken med foreldre som ikke var sammen, men kanskje dette var et godt alternativ for dem også.

Men aller mest tenkte jeg på denne Carina.
Og så for meg å bli arrestert av henne.

Da kvelden kom satt jeg der i stua med en øl, og begynte på en ny sms til henne: -Hell i uhell med den svære boten du gav meg. Forholdet er slutt, så nå kan jeg ringe. Hvis du ikke heller vil arrestere meg? Jeg trykket send, men angret raskt litt på den siste setningen. Og mens jeg lurte på om jeg skulle sende en ny og beklage, kom det melding tilbake. -Opptatt i en time. Og igjen med et rødt hjerte bak. Jeg vurderte hva jeg skulle svare, men det ble det vanlige "OK" som jeg alltid svarte eksen med. Men nå puttet jeg også på et hjerte. Jeg kjente at det var litt pirrende. Pikken begynte å vokse av bare noen sms'er. Eller bare var det jo ikke, for tanker og drømmer var jo medvirkende til at jeg til slutt satt der og gned på ståpikken utenpå buksen.

Jeg summet meg litt, drakk opp ølen, og gikk for å ta meg en dusj. Tankene svirret når vannet fosset over meg. Carina var jo åpenbart interessert i noe hun også? Etter vasking, tørking, barbering og påkledning hadde jeg akkurat åpnet en øl til da det plutselig ringte på døren. Jeg ventet jo ingen, og gikk for å åpne. Og der stod Carina. I sivilt, og like sexy som i uniform. Og smilte til meg. -Hei, jeg kommer for å arrestere deg. Du har 5 minutter på deg til vi går herfra.. -Oi, var det eneste jeg klarte å si med en gang. Før jeg kom på å spørre hva jeg trengte å ha med. -Spørs hvor lang tid dette tar det? Smilte hun. Jeg grabbet med meg et ekstra skift og toalettvesken og var klar etter 3 minutter. -Hva med denne nyåpnede ølen, spurte jeg. -Den må du dessverre helle ut nå, svarte Carina bestemt. Da gjør man som politidamen befaler.

Jeg låste og fulgte etter henne ned til bilen hennes. En liten og snerten Ford. Passet veldig til Carina, tenkte jeg. -Lurer du på hva som skjer? Spurte hun. Jeg måtte jo innrømme at tankene svirret, men svarte at jeg tok det som det kom. Hun svarte raskt at det skulle hun sørge for at det gjorde. Jeg smilte til henne og sa at jeg regnet med at vi ikke bare skulle ta en kaffe. Carina smilte bare tilbake. Hun var bare helt nydelig, i lyset fra passerende lyktestolper. Etter bare 10 minutter kom vi til noen blokker, og hun svingte ned i et garasjebygg.

Vi gikk direkte inn i en heis, og tok den helt opp til 12. etasje. Ute av heisen var det bare en dør, og hun låste oss inn. -Her bor jeg. Penthouseleiligheten på toppen, sa hun. Og skjøt inn at hun hadde arvet den etter foreldrene. -Pappa var flykaptein, og mamma en bra kunstner, så penger var aldri et problem. Det var stilfullt og usjenert der. Og DEN utsikten. Kunne se hele byen, og helt bort til hans adresse. Foreløpige adresse, tenkte han. -Men… Carina brøt den lille isen som var. -Jeg har jo arrestert deg, så…. -Så hva, svarte jeg fort.

-Så da må du nok ta av deg alle klærne, så
jeg får undersøkt deg ordentlig, smilte hun.

Jeg tok ikke helt at det egentlig var en spøk fra hennes side, og snudde meg vekk fra henne og vrengte genseren og t-skjorten over hodet og flerret av buksa og sokkene. Og siden hun sa «alle» så gikk trusa også. Alt sammen på 5-6 sekunder.

Jeg snudde meg tilbake, og gjorde ikke noe for å skjule den voksende pikken. For første gang så jeg antydning til usikkerhet på blikket til Carina, eller kanskje det mest var overraskende? Men etter noen sekunder kom det nydelige smilet tilbake. -Du er klar du? Sa hun. -Ikke så vanskelig å være klar for deg, svarte jeg. Og la til at jeg tross alt bare gjorde som politiet befalte. Etter den kommentaren ble blikket hennes litt bestemt igjen, og uten et ord eller noe forspill satte hun seg ned på gulvet og gapte over pikken min. Som nå var bortimot full størrelse. For en deilig følelse å være i denne politidamens hender. Eller munn, rett og slett. Og for en deilig munn. Den var varm og myk. Og tunga roterte rundt kukhodet. Her var det bare å lukke øynene og være med på det som skjedde.

Og midt oppi alt klarte hodet mitt å tenke at kona aldri hadde tatt initiativet til noe som helst seksuelt, og at dette var ufattelig pirrende. Og det var tydelig at Carina elsket å suge pikk. Nå varierte hun med å la nesten hele stiverten gli ømt ut og inn av munnen sin, eller suge forsiktig på bare hodet og runke forsiktig langs skaftet. Etter noen minutter spurte hun om ikke det var urettferdig at jeg var den eneste uten klær på? Jeg nikket enig tilbake, og når hun ba om hjelp var jeg ikke sen å be. Jeg fjernet den løse genseren hennes, og registrerte de faste og fine brystene hennes samtidig som vi havnet i det heite tungekysset. Og med hendene bak på ryggen hennes var det enkelt å løsne bh-stroppen. For så å føre hendene foran og under den løse bh’en.

-Oh, stønnet hun. -De er så følsomme. -Og jævlig deilige, tilføyde jeg. -Syns du, jeg skulle ønske de var litt større da. Da var jeg rask med å spørre om størrelsen på pikken min var viktig? Det var den selvfølgelig ikke for henne, og da virket som at hun godtok at jeg sa at det også gjaldt for puppene hennes. -Og når jeg kjenner de stive vortene, så vet jeg at de liker dette, sa jeg. -Gjett om? Svarte Carina. Nå gikk den tette buksa også av, også for henne sammen med sokkene. Igjen var kun en supersexy rød stringtruse. -Fy faen så deilig du er, datt det ut av meg. -I like måte, svarte hun. -Men nå må jeg ha deg snart. Politidamen våknet til igjen. I tillegg fjernet hun stringen selv. Ikke et eneste hår i skrittet.

Hun stilte seg opp, bøyd over sofaen...

-Ta meg Patrick. Ta meg hardt og deilig! Jeg skulle selvfølgelig adlyde politiet igjen. Men førte først hånden ned mellom beina hennes bakfra. Hun var søkkvåt, og tommelen gled rett inn i fitta hennes. Og i den stillingen treffer man jo g-punktet ganske greit, noe det fort ble klart at jeg faktisk gjorde. For makan til stønning hadde jeg aldri hørt før. -Oooh, dette kan du, stønnet Carina. Jeg stod sånn at det passet å ta to fingre på utsiden av fittehullet, og dermed fikk jeg klitorisen hennes mellom pekefinger og langfinger. Og denne var større enn de klitter jeg hadde vært bort før. Veldig pirrende å kjenne at den pulserte. Og enda mer pirrende å høre Carinas stønning.

-NÅ MÅ du putte pikken din inn i meg, ellers kommer jeg allerede. Jeg var jo egentlig opptatt av at damer burde komme så mange ganger som mulig da, men igjen lot jeg politidamen få bestemme. Jeg stilte meg bak henne, førte pikkhodet mot den svulmende åpningen hennes. Hørte på pustingen og stønningen hennes da kuken gled rolig inn i den varme fitta hennes. Hun strammet nok til alt hun klarte da jeg presset meg innover, for makan til trang fitte hadde jeg aldri følt. Her ville uttrykket «melking» få en ny betydning følte jeg. Jeg stod egentlig litt i ro etter å ha presset meg så langt inn jeg klarte, bare for å kjenne på den deilige følelsen. Men det varte kun kort tid, for Carina var så kåt nå at det var hun som begynte å bevege underlivet i knullebevegelser. -Kom igjen å knull meg nå! Jeg kommer snart, og vil at du også kommer. Langt inni meg. Da var jeg selvfølgelig ikke sen om å be.

Jeg tok tak i hoftene hennes og begynte å støte lange dype støt.

Carina stønnet høyt hver gang jeg var inne, og tydeligvis traff punktet hennes. -Oh, oh, oh! Stønnet hun. Og innimellom fikk hun også sagt at hun ikke kunne få barn, så det var bare å fylle henne opp. Denne kommentaren var med på å slippe opp det lille som holdt igjen inni meg, for nå kjørte jeg opp tempoet og knullet den deilige våte fitta hennes med full kraft.

Og kjente at det bygget seg opp. Carina var begynt å skrike nå. -Ja, ja, ja. Mer, mer, mer. NÅ er det like før jeg kommer. -Her også, ropte jeg. -Fy faen så deilig fitte du har. -Ååååh jaaaaaaaa, skrek hun nå. Og jeg kjente hun knep fitta sammen og ristet. Jeg fulgte opp: -Jaaaaa, ooooooooh, skrek jeg, mens sæden sprutet inn i henne. Det var definitivt ikke lydløst i toppleiligheten nå. Før orgasmene våre gav seg, og både Carina og jeg ble overfølsom i skrittene våre, og jeg trakk meg ut av henne og vi veltet ned i sofaen. -Oi oi oi, så deilig dette var Patrick, sa Carina. -Dette trengte jeg virkelig. -I like måte, svarte jeg. -Jeg husker ikke sist jeg hadde så deilig sex. -Samme her, sa hun og tilføyde -Men vi er vel ikke ferdig nå? -Jeg gjør som politiet sier jeg, svarte jeg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: