Værfast

3.plass i novellekonkurransen 2022.

Les 1. og 2.plass her: 

Det er en bitende kald oktoberdag og årets første morgenrim kan ses som små, hvite krystaller som klamrer seg fast til det fortsatt frodige gresset. Jeg sparker forsiktig i den frostkledde bakken og klapper vottene mine hardt sammen; et halvhjertet forsøk på å holde varmen mens jeg venter på deg. Du pleier alltid å være presis, noe som betyr 10 minutter til i dette iskalde busskuret. Jeg studerer speilbildet mitt i den ene glassveggen. Den store, mørke boblejakken jeg rasket med meg da jeg så den begredelige værmeldingen, rekker meg nesten til knærne og skjuler samtidig den faste og formfulle kroppen min. Sammen med de høye fjellstøvlene mine, ser det mer ut som jeg skal på ekspedisjon til Nordpolen enn på hyttetur med deg.

Jeg lukker øynene og fantaserer om varmere omgivelser. Meg og deg, i kun badetøy, på en liten øy omkranset av asurblått hav. Du har akkurat tatt deg en dukkert og kommer gående oppover stranden mot meg. Jeg studerer deg. Ser hvordan den solbrune huden din er dekket av glitrende vanndråper. En dråpe slipper taket fra det brune håret ditt og renner nedover den markerte, skjeggdekte kjeven din. Blikket mitt følger dråpens bane videre nedover halsen, over den veltrente brystkassen, før den lekent danser seg over magen, gjennom veiviseren og absorberes i linningen av shortsen. Jeg klarer ikke å fjerne blikket mitt fra det våte shortsstoffet som kleber seg mot skrittet ditt. En ilende kribling brer seg i underlivet mitt når jeg ser konturene av lemmet ditt. Det store, deilige lemmet som alltid får meg til å hyle av nytelse.

Brått blir jeg revet tilbake til virkeligheten av en høy og skjærende lyd. Jeg sperrer opp øynene og ser rett inn i dine oppgirede og lekne øyne. Du står på bilhornet og gliser bredt til meg. Rødmen brer seg i kinnene mine og forlegent røsker jeg med meg den enorme tursekken min. Du kommer springende rundt bilen, tar imot sekken min og slenger den i bagasjerommet. Fra anlegget dunker det E-type og jeg rister lattermildt på hodet. Du legger merke til reaksjonen min og gliset ditt vokser seg enda større. «Takk for sist!» sier du før du omfavner meg. Leppene våre møtes i et dypt og etterlengtet kyss. Jeg lukker øynene. Smaken av deg, og med bildet av den våte shortsen din friskt i minne, får meg til å sitre av forventning.

Du svinger ut av busslommen og setter gass mot destinasjonen vår. Jeg har i forkant sjekket ut hytta du har bestilt. Det er en liten, avsidesliggende hytte uten strøm eller innlagt vann. Det er en times kjøring til parkeringsplassen, deretter en liten halvtimes gange fram til hytta; en lettelse når et raskt blikk ut av vinduet avslører store, mørke skyer som raskt samler seg på himmelen. Tanken på å bli værfast med deg på en liten hytte med levende lys og varme fra en sprakende peis, mens vinden røsker i tømmerveggene, tenner meg enormt. Jeg kikker bort på deg og ser at du også studerer skyene og de tilkommende snøfnuggene som nå virvler lekent rundt bilen. Jeg legger en beroligende hånd på låret ditt for å forsikre deg om at litt vær ikke kommer til å ødelegge planene våre. Munnvikene dine rykker til, og du gliser bredt til meg. Du tvinner fingrene dine inn i mine og vi blir sittende slik, i stillhet, mens snøfallet utenfor blir tettere og tettere.

Vel framme på parkeringsplassen får vi raskt på oss sekkene, før vi i tett snødrev kaver oss fram til hytta. Andpusten og svett kommer vi oss inn døra og får slengt fra oss sekkene. Både sekken og den tykke boblejakken min er dekket av et tykt lag med snø. Innenfor jakken er jeg dampende het etter den strabasiøse ferden, og ansiktet mitt er blankt og glødende av svette og smeltet snø. Jeg drar av meg jakken, smetter ut av de klamme klærne mine og tripper bort til utslagsvasken hvor det står en bøtte med ferskvann og et lite såpestykke. Med en medbrakt klut vasker jeg meg møysommelig. Kluten kjennes ru mot huden, og det iskalde vannet får niplene mine til å knoppe seg.

Lyden av at du svelger tungt når ørene mine. Du sitter nyskiftet i tørt ullundertøy på kne foran peisen med hendene fulle av never og vedkubber. I peisen knatrer allerede flammene. Munnen din er halvåpen, og det skuelystne blikket ditt er festet på de struttende puppene mine. Med et lurt smil om munnen, tar jeg såpestykket og såper langsomt og forførisk inn kroppen min. Huden min glinser i gjenskinnet fra flammene, og jeg kan se hvordan ereksjonen din vokser under den tettsittende stillongsen. Begjæret river i meg og jeg må undertrykke trangen til å kaste meg over deg. Jeg legger fra meg såpestykket, dypper kluten i vannbøtta og vrir den over meg. Vannet strimer nedover kroppen min, men jeg kan ikke lenger kjenne hvor kaldt det er. Fokuset mitt er på deg.

Du har reist deg opp og er på vei mot meg. Den steinharde kuken din kjemper mot stillongsstoffet og lysten lyser i øynene dine. Jeg holder pusten og før jeg får sagt noe, løfter du meg opp på benken ved siden av utslagsvasken og kysser meg grådig. Hendene dine løper over den dryppende våte kroppen min og får underlivet mitt til å banke. Jeg presser hoftene mine mot deg og kan kjenne den deilige ereksjonen din pulsere. Idet jeg skal gripe tak i stillongslinningen, stopper du opp og trekker deg unna. Pulsen min bruser i ørene mine og med fortumlet blikk ser jeg deg dra opp et håndkle fra sekken din. Du løfter meg ned fra benken, stiller deg bak meg og legger håndkleet rundt meg. Du står helt inntil meg, og jeg kan kjenne pusten din mot øret mitt. Med rolige og ømme bevegelser, tørker du skuldrene mine, før du beveger deg videre til puppene. Du tar deg god tid og jeg jobber hardt for å holde kontroll over pust og kropp. Jeg vrir meg urolig i armene dine og presser rumpen min bestemt mot deg. Du er fortsatt knallhard og et lite gisp unnslipper leppene dine. Befølingen din intensiveres, og håndkleet faller mot gulvet. Leppene dine finner halsen min og hånden din beveger seg målrettet nedover magen min. Jeg lukker øynene og kroppen min spenner seg i forventning. Hånden din når fram til det dyvåte underlivet mitt og du lar fingrene dine løpe ertende rundt klitoris. En elektrisk bølge av begjær brer seg oppover og skyller over meg som en tsunami. Jeg vrir hodet bakover og leppene våre møtes i et sulten kyss. Jeg klynker mot leppene dine når to våte fingre glir inn i meg og tommelen din treffer klitoris. Hoftene mine beveger seg i takt med fingrene dine og jeg kan allerede kjenne hvordan orgasmen raskt bygger seg opp.

Plutselig fjerner du hånden din og løsriver deg fra kysset. Mens du drar av deg ullundertøyet, hvisker du meg andpustent i øret «Jeg klarer ikke vente mer!». I en bevegelse snurrer du meg rundt, skyver meg mot den kalde tømmerveggen med kroppen din og lar den pulserende ereksjonen din gli dypt inn i meg og fylle meg opp. Jeg gisper høyt og borer neglene mine inn i tømmeret. Du glir langsomt inn og ut av meg mens fingrene dine igjen har funnet klitoris. De jobber rytmisk mens du med taktfaste bevegelser støter hardt inn i meg. Du kysser meg grådig på halsen før du opphisset biter meg i øreflippen. Jeg stønner høylytt og kan kjenne at beina er på tur å svikte. Med ett røsker orgasmen tak i kroppen min og sender meg ut i et hav av eufori. Jeg hikster etter luft og klamrer meg fast i armene dine for ikke å segne om. Du presser meg enda hardere mot veggen, øker tempoet og med et siste støt brøler du og tømmer deg inni meg.

De glohete kroppene våre smelter sammen der vi står, mens den kalde tømmerveggen kjennes svalnende mot det lett oppripete kinnet mitt. Du trekker deg sakte ut av meg og drar meg ned på gulvet. Jeg ligger i armene dine og slynger foten min rundt deg. Sliten og fornøyd bøyer du deg mot meg og kysser meg ømt på munnen. Jeg besvarer kysset ditt og tvinner fingrene mine inn i det myke og fuktige håret ditt. Stearinlysene blafrer i det svake gjennomtrekket fra pipa. Jeg lukker øynene og nyter lyden av vinden som hyler utenfor. Flammene i peisen sluker glupsk i seg oksygenmolekylene og spraker høylytt. Snøen pisker mot vinduene, mens tømmerveggene knaker og sukker tungt av den røffe behandlingen. Jeg kan høre på pusten din at du har sovnet. Roen brer seg som en varm kappe over kroppen min, og med et smil om munnen, vel vitende om at dette bare var starten på vår værfylte helg sammen, slår jeg følge med deg inn i drømmeland.