Helt nødvendig

2.plass i novellekonkurransen 2022.

Les 1.plass og 3.plass her: 

«Herregud.» hvisket jeg da den første bølgen la seg, og regnet med det var det. Jeg hadde aldri fått mer enn en orgasme før. «Ikke tro vi er ferdig.» svarte Andreas med lurt smil, og satte seg på huk. Han dro beina mine hardt fra hverandre, og før jeg rakk å reagere stakk han hodet inn.

Jeg satt og bet meg i leppa mens jeg så meg rundt. Dansegulvet var fullt, og ett eller annet sted der ute befant Anita, bestevenninnen min, seg. Hun hadde insistert på at jeg skulle bli med ut, til tross for alle mine protester, så jeg kunne få et skikkelig ligg. Jeg var enig i at jeg virkelig trengte det. Det siste halve året hadde det blitt lite etter at jeg hadde slått opp med kjæresten, og selv før vi slo opp hadde det vært en stund siden sist. Så hun hadde dratt meg ut, funnet en bar og sagt nå finner du noen, og jeg hadde ikke klart å nekte før hun nesten tvang meg ut på dansegulvet. Ikke at nektingen hjalp stort, for selv om hun danset kom hun til stadighet med forslag og pekte på hver eneste kjekke fyr der ute. Selv om noen fikk det til å krible litt, var det ingen av dem som var nok til at jeg i det hele tatt tok meg bryet med å reise meg opp.

«Kan jeg sette meg?» Jeg var i så egne tanker at jeg ikke hadde fått med meg fyren som plutselig stod ved bordet og smilte til meg. «Hæ?» utbrøt jeg gjennom tåken av tanker i hodet mitt. «Kan jeg sette meg?» flirte fyren og pekte ned på sofaen. Jeg stirret fram og tilbake på sofaen og fyren et par ganger før det gikk opp for meg hva han faktisk hadde spurt om. «Ja, selvfølgelig.» svarte jeg med et smil og falsk entusiasme. Han var ganske kjekk, og av respekt for Anitas innsats for å få meg ut skulle jeg gjøre et forsøk på å i det minste snakke med noen, selv om jeg var ganske sikker på at det ikke kom til å bli noe mer. «Hva heter du?» spurte jeg. «Andreas. Hva med deg?» Musikken var så høy at vi måtte rope for å høres, men jeg var fast bestemt på at det i det minste skulle se ut som at jeg gjorde en innsats. «Martine.» svarte jeg selvsikkert, og kjente til min overraskelse at det faktisk begynte å krible ivrig i hele kroppen. Tilsynelatende var Andreas godt trent, og han hadde et enormt vakkert smil som allerede satte ting i sving hos meg. «Du liker ikke å danse du heller?» Han nikket mot dansegulvet som opptok store deler av rommet. Jeg ristet på hodet. «Og du?» spurte jeg. Andreas fortalte at han var blitt tvunget ut av noen kompiser for å feire at han var ferdig med å studere og skulle begynne i jobb som byggingeniør. Fra det gled samtalen lett videre til alt og ingenting, og jo mer jeg fikk vite, jo mer kriblet det i kroppen. Samtidig var det noe fint i den uskyldige samtalen jeg ikke hadde lyst til å ødelegge.

«Hei, hvordan ligger det an?» brøt Anita plutselig samtalen. Igjen hadde jeg vært så mye i min egen verden at jeg ikke fikk med meg det som skjedde rundt. Jeg stirret på henne og håpet hun ikke skulle si noe uten å tenke seg om, selv om stort sett alt hun sa var uten å tenke seg om. «Jeg aner ikke hva du snakker om.» svarte jeg selv om jeg på dette tidspunktet var helt våt og det formelig dunket i underlivet. Hun brukte ikke ett sekund engang til å se at jeg var klar for at noe skulle skje og snudde seg mot Andreas. «Hun trenger en skikkelig omgang. Jeg har prøvd å vise henne til noen kjekke menn i hele kveld, men …» «Takk Anita!» avbrøt jeg henne og fikk eskortert henne tilbake til dansegulvet før hun fikk sagt noe mer. Da jeg kom tilbake til bordet satt Andreas og smilte. «Du trenger en skikkelig omgang?» flirte han. Måten han smilte på sendte kriblinger gjennom kroppen og ned til skrittet. Bare en berøring og jeg ville være i himmelen. «Vel, altså …» begynte jeg, og uten å vite hvorfor fortalte jeg han, denne vilt fremmede mannen, om hvor dårlig sexlivet mitt hadde vært. Om hvordan jeg kun hadde hatt en kjæreste, at han stort sett hadde vært mer opptatt med å komme selv, og at jeg var sikker på at jeg aldri hadde opplevd en ordentlig orgasme. «Det synes jeg vi skal gjøre noe med.» sa Andreas da jeg var ferdig. Kommentaren gjorde meg stum, men heldigvis fortsatte han: «Leiligheten min er rett borte i gaten, hvis du virkelig trenger det.» Jeg vet ikke hva som gikk av meg, men uten å tenke meg om, nikket jeg.

Andreas grep øyeblikkelig tak i hånden min, dro meg rundt dansegulvet og ut døra. Stillheten la seg om oss, og kulda kilte mot den bare huden min. Jeg tok godt tak i hånden hans og kjente det krible mer og mer mens vi sakte spaserte gjennom de trange, mørke gatene. Vi gikk inn i et høyt, veldig mørkt hus, og småløp opp de opplyste trappene i oppgangen. Det lyste ivrig i øynene på Andreas da han rev fram nøkkelen og låste oss inn. Vi fikk så vidt lukket den igjen og kommet oss inn i stua før han presset meg mot den nærmeste veggen. Hjertet dunket hardt i brystet mitt så det kjentes gjennom hele kroppen. Spesielt der nede. Allerede nå kunne jeg skjønne at dette ikke kom til å bli som de andre gangene. Han lente seg mot meg, og rett før leppene hans traff mine hvisket han: «Si stopp hvis det er for mye.» Leppene hans presset hardt mot mine, mens hendene dro armene mine over hodet. Med en hånd holdt han dem fast og smøg den andre ned og åpnet først skjorta, deretter bh-en. Den digre hånden gled over brystet mitt og begynte å massere rolig mens han fortsatte å kysse meg. Allerede nå kunne jeg kjenne kroppen gjøre seg klar til å reagere, og vi var så vidt kommet i gang. Hånden fortsatte å massere brystet, mens munnen hans begynte å bevege seg nedover. Fra munnen min, nedover halsen, inn i halsgropa. Jeg kjente kriblingen ble sterkere og begynte å puste fortere. At jeg ikke hadde kommet allerede var direkte merkelig. Så klar som jeg var burde jeg kommet for lengst. Det var tydelig at han visste hva han holdt på med.

Andreas løftet bh-en til side og begynte å suge på den stive nippelen min. Det fikk ut det første av mange nytende stønn. Samtidig gled den ledige hånden hans over resten av kroppen min, den også på vei nedover. Jeg var så i min egen verden av behandlingen munnen hans ga meg at det nesten ble et sjokk da buksa åpnet seg og de iskalde fingrene hans gled inn mellom beina mine. «Fantastisk.» gliste han mens han bevegde fingrene fram og tilbake og kjente på hvor våt jeg var. Før jeg visste ordet av det hadde han dratt av meg både skjorta og bh-en og kastet det i en haug på gulvet, og revet av meg buksa og hipster-trusa. Munnen hans fortsatte arbeidet over kroppen min. Jeg hadde aldri kjent niplene så stive og sensitive. Og til min store glede fortsatte han å suge på dem. Det var umulig å skjule hvor godt dette var, og jeg kunne ikke annet enn å lene hodet bakover, puste og nyte behandlingen.

Den ene hånden la seg over det andre brystet mitt og begynte å massere rolig, mens den andre hånden fortsatte arbeidet der nede. Jeg stønnet mens kroppen tok mer og mer overhånd. Jeg var så nære nå. Det var ikke mye mer som skulle til. Uten forvarsel gled to fingre inn og begynte å massere meg innvendig. Alle følelsene tok overhånd. Den ene hånden min smalt over munnen for at jeg ikke skulle skrike ut i nytelse. Jeg hadde knapt kontroll der jeg stod. Hadde han ikke holdt tak i meg ville jeg falt sammen. «Herregud.» hvisket jeg da den første bølgen la seg, og regnet med det var det. Jeg hadde aldri fått mer enn en orgasme før. «Ikke tro vi er ferdig.» svarte Andreas med lurt smil, og satte seg på huk. Han dro beina mine hardt fra hverandre, og før jeg rakk å reagere stakk han hodet inn. Tungen hans gled rolig over leppene og klitoris og sendte nye, lange, deilige ilinger gjennom kroppen som allerede truet med å falle sammen. Munnen lukket seg om klitoris og sugde hardt så nervene en etter en begynte å skyte fra seg. Igjen var jeg på vei til å legge hendene over ansiktet for å holde tilbake skriket av en ny orgasme, men han grep dem så jeg ble nødt til å slippe det ut og håpe at ingen av naboene hørte det. Jeg kunne kjenne at han smilte der mellom beina mine, mens han fortsatte å suge å slikke til jeg skrek ut både en og to ganger til.

«Nå,» hvisket jeg til slutt og trakk hodet hans ut, selv om jeg egentlig ville at han skulle fortsette. «tror jeg ikke jeg har flere runder i meg.» «Sikker? Du sa du trengte dette.» smilte Andreas englesmilet sitt. Han reiste seg, tok den ene hånden min og styrte den mot skrittet hans. Buksa strammet hardt. Jeg kunne ikke annet enn å stirre. Han kunne ikke tro at han kunne sende meg over en gang til? «Og jeg har litt mer, hvis du vil prøve?» Jeg nikket, åpnet buksa hans og trakk den ned så penisen spratt fram mot meg. Den var ikke like stor som de største jeg hadde hørt om, men for meg var den mer enn nok.

På dette tidspunktet var jeg vant til å bare putte den inn og håpe på at begge ville komme, så jeg la hånden om skaftet og styrte den mot hullet mitt. Andreas smilte, la hånden sin over min, og begynte å dra den rolig fram og tilbake og viste meg nøyaktig hvordan det skulle gjøres. Med et lett grep tok han den andre hånden og viste hvordan jeg skulle kjæle med ballene. Hele tiden uten å ta øynene vekk fra meg. Samtidig hørte jeg nytelsen på pusten hans og kjente det pirre i kroppen. Det virket rart at det skulle føles så godt å ha en annens nytelse i min hånd på den måten. Jeg elsket det, og det pirret meg bare enda mer. «Jeg må ha deg. Nå.» sa han etter en liten stund. Han løftet meg opp og gled raskt inn og fylte meg godt. Sakte begynte han å bevege seg inn og ut, mens ryggen min skrapte mot den kalde murveggen. Munnen hans la seg over brystet mitt igjen og sugde hardt, og jeg kunne ikke annet enn å lene hodet bakover å kjenne en ny bølge renne over meg. Med et skrik kom vi begge to samtidig. En liten stund ble vi stående sånn, med meg oppå hoftene hans mens vi begge pustet og bare lente oss på hverandre. «Jeg trengte det.» hvisket Andreas og kysset meg på nakken før han slapp meg ned. «Hva sier du til å bli i kveld?» Etter den behandlingen kunne jeg ikke annet enn å takke ja.