Jag kommer | Kondomeriet

Jag kommer

1.plass i novellekonkurransen 2022.

Les 2. og 3.plass her: 

Lyden pulserte i ørene. Hårene på armene hennes reiste seg, og hun visste hun hadde nupper på lårene innunder den korte kjolen. «Jag kommer, jag kommer, jag kommer. Jag er nesten der!». Veronica Maggio gjorde alltid at hun kom i god stemning på vei til vors, og denne gangen var intet unntak. Hun glemte nesten den kalde høstlufta og den allerede mørke kvelden som omga henne på vei over broen.

Vel inne på vorset hang hun fra seg fuskepelsen og tok en kjapp titt i speilet i gangen. Du vet de kveldene hvor alt stemmer? Dette var en sånn kveld. Katie hadde kjøpt en sort, lårkort kjole dagen før som satt som et skudd. Det korte, lyse håret lå akkurat som det skulle, og det var ikke akkurat feil med strømpene og strømpeholderne. De hadde en blondekant som akkurat syntes hvis hun bøyde seg lett fremover.

«Hvor lang tid skal du bruke før du kommer inn egentlig?» ropte Chelsea, den høylytte og rødhårede venninna til Katie. «Jeg kommer når jeg kommer» blunket jeg til henne på vei inn i stua. Det var godt med folk der som det alltid var på vorsene til Chelsea. Stua var varm og vinduene stod oppe, så den allerede stjerneklare himmelen skinte gjennom rutene. Et par gutter satt i den ene vinduskarmen og delte en sigarett. Katie gikk bort og spurte om et trekk. Den ene gutten rakte henne sigaretten og så på henne med et blikk som var umulig å ta feil av.

Katie hadde sett han på et par vors tidligere, men aldri snakket med han. Hun syntes han var tiltrekkende med den høye og hengslete kroppen, og det blågrå, sultne blikket. Hun visste egentlig ikke hvorfor de aldri hadde snakket sammen, det hadde bare aldri blitt sånn. «Kan jeg også få et trekk?» spurte Chelsea som kom inn fra siden. Katie sugde hardt på sigaretten, snudde seg mot Chelsea og la leppene mykt mot hennes. Hun blåste sigarettrøyken forsiktig inn i munnen hennes og smilte lurt da hun trakk seg tilbake. Chelsea smilte tilbake mens hun blåste ut røyken. «Er vi der i kveld altså?» spurte Chelsea ut i luften, men Katie visste nøyaktig hva hun siktet til.

Vorset gikk mot slutten og stemmingen var høy. Folk samlet sammen tingene sine og var på vei ut døren, klare for hva natten hadde å tilby. De siste var på vei ut da Veronica Maggio kom på høytaleren for full guffe. «Jag kommer, jag kommer, jag kommer», sang Katie for full hals mens Chelsea drakk siste slurk av drinken sin. De fikk øyekontakt og Katie følte seg plutselig brennhet. Hun gikk langsomt, men bestemt mot Chelsea. «Du er så jævla vakker» hvisket hun til Chelsea. «Det har du fra Skam» lo Chelsea. «Ja, men det er sant også» svarte Katie og viklet den ene hånden inn i håret hennes og kysset henne.

Kysset begynte rolig, men bygget seg langsomt opp til de begge begynte å bli tungpustet. Katie begynte å kysse Chelsea på halsen, som stønnet for hvert kyss. Plutselig gikk ytterdøren opp igjen og begge skvatt unna hverandre. Det var gutten med sigaretten. Det tok et par sekunder før han oppfattet stemningen i rommet. «Jeg skulle bare hente bankkortet mitt, jeg glemte det i leiligheten» sa han og så på de to jentene, litt avventende.

Katie visste ikke om det var shottene med Fireball hun hadde tatt på vorset eller om Chelsea hadde gjort henne både modig og kåt, men hun gikk bort til gutten og sa pirrende «Hvis du ikke har noen hast med å dra kan du godt bli her med oss». Gutten tvilte ikke et sekund, han tok av seg ytterjakken og ble med inn i stuen igjen. Katie gikk bort til vinduet og lente seg ned mot vinduskanten og så ut og opp på stjernene. De lyste elektrisk. Hun visste hva de så bak henne, nemlig blondekanten på strømpene hennes og litt av den lille, runde rumpen hennes.

Katie kjente plutselig en hånd som kjærtegnet låret hennes og det ilte gjennom hele kroppen hennes. Hun snudde seg rundt og så de fyldige leppene til Chelsea før de begynte å kysse igjen, heftigere denne gangen. Etter hva som kjentes som lang tid trakk Chelsea seg unna og så på gutten som satt i en stol med stram bukse. «Kom» sa hun og gutten var ikke vond å be. Han var raskt borte hos dem og Katie så bekreftende på han «Bli med, vær så snill». Katie hadde aldri følt seg så klar for et eventyr.

Mens jentene fortsatte å kysse lidenskapelig tok gutten av seg skjorte og bukse. Katie så anerkjennende på han og tok tak i armen hans og dro han mot seg. Hun kysset han lett på leppene og så nedover halsen. Hun kysset lette kyss videre nedover brystet og magen hans, til hun satt på kne foran den stive pikken hans. Hun kysset den også lett før hun tok han i munnen, sugde og brukte den våte tungen i sirkler. Han stønnet. Hun sugde litt frem og tilbake før hun kysset seg oppover igjen.

Chelsea hadde også fått av seg klærne og tok tak i kjolen til Katie og trakk den over hodet hennes. Katie stod nå i strømper og undertøy. Chelsea kysset henne på skulderen og over brystene. Hun tok av henne bh`en og slikket forsiktig på de store niplene hennes. Katie stønnet høyt og lengtet etter fortsettelsen. Hun trodde hun aldri hadde vært så våt før. Mens Chelsea fortsatte å slikke og kysse på brystene hennes begynte gutten å kysse henne på den ene rumpeballen. Han sprede bena hennes og dro forsiktig to fingre fra klitoris til de sklidde inn i henne. Han gjorde sakte sirkelbevegelser inn og ut noen ganger før han bevegde fingrene tilbake til klitoris og begynte en fast og raskere bevegelse. Stimuleringen på brystene sammen med stimuleringen på klitoris gjorde at hun kom raskere enn hun noen gang hadde gjort. Hun ropte ut og sank sammen på det myke teppet.

Når Katie kom til seg selv var hun klar for å tilfredsstille Chelsea og gutten, men de to ville det annerledes. Det var som om de hadde en stille enighet om at nå var det Katie sin tur til å få det hun ønsket. Det hun hadde drømt om og tenkt på alle nettene alene i sengen. Chelsea la seg ved siden av henne på det myke teppet og dro Katie opp på seg. Hun plasserte henne på ansiktet sitt og begynte å slikke Katie forsiktig rundt klitoris og begynte å bygge henne opp igjen. Så kjente hun to faste hender bak seg som fikk Katie ned på alle fire. Hun hadde bena på hver sin side av ansiktet til Chelsea, og mellom bena hennes stod gutten. Han tok den harde pikken sin og dyttet den mot inngangen til vaginaen til Katie uten å ta den inn.

«Ta meg!» ropte Katie til gutten og han svarte med å trenge seg inn i henne. Katie kjente på en nytelse hun aldri hadde vært borte i. Gutten knullet henne taktfast og slo henne på den ene rumpeballen. Katie stønnet høyt i nytelse og ba om mer. Han slo henne på rumpa mens Chelsea slikket klitorisen hennes og flyttet hendene til brystene hennes. Hun knadde brystene og kjærtegnet niplene. Katie begynte å føle at det svartnet for henne, men ikke for alt i verden ville hun at de skulle slutte. Når hun kom, kom hun så hardt hun trodde ingen hadde gjort før henne. Hun skrek ut, hele kroppen hennes spente seg og orgasmen raste gjennom kroppen hennes. Hun skalv og følte hun skulle kollapse igjen.

Idet orgasmen forlot kroppen hennes fortsatte både gutten og Chelsea bevegelsene og Katie merket kjapt at kroppen hennes kunne komme enda en gang. «Ikke slutt, ikke slutt, vær så snill» tryglet Katie og stønnene hennes var høye og uavbrutte. Hun ble dyttet over kanten nok en gang og denne gangen trodde Katie at hun så stjerner og at det mørknet rundt henne. Da hun kom til seg selv lå hun i armene til Chelsea, og gutten lå ved siden av og strøk henne varmt på armen. Katie smilte slitent og sa «Veronica Maggio vet virkelig hva hun synger om».