Ungdommelig kjærlighet i voksen alder

"...jeg kunne kjenne den deilige sitringen av kåthet i hele kroppen, og selv om jeg visste det var galt, klarte jeg ikke å holde lystene tilbake der Anette stod naken og klar foran meg. Jeg lot lystene styre og hun begynte å kle av meg det vesle jeg hadde og kuken fikk slippe ut i frihet."

Det var en sen stille sommerkveld og jeg var alene hjemme. Fruen og ungene var på ferie så jeg ventet ingen. Plutselig ringte det på og jeg gikk for å åpne. "Hei Ole" sa en forsiktig stemme. "Hei" sa jeg tilbake. " Er deg deg Anette? Hva gjør du ute så sent på kvelden?". "Jeg var alene hjemme og ute på en liten treningstur og så det lyste her og viste du også var alene hjemme. Så fikk lyst til å stikke innom en liten tur" sa hun med ett lurt smil om munnen, " Stig på " sa jeg og smilte tilbake.

Vi var nå begge vel etablerte, godt gift og hadde barn, men jeg kunne ikke la være å bli betatt av det flotte smilet, bølgende håret og flotte formene hennes. Vi hadde både gått på ungdomskolen og i korps sammen, men jeg hadde aldri tenkt att det var noe spesielt med henne. Ikke før i voksen alder. Jeg begynte å kjenne en underlig kjent kribling i kroppen, men prøvde å overse det. "Har du lyst på en tekopp Anette?" spurte jeg da hun var kommet innenfor døren. "Hmm....var ikke akkurat det jeg tenkte på, men ok. Har du te med mint?". "Ja det er tilfeldigvis min favoritt svarte jeg" . Jeg gikk for å koke vann og ba henne sette seg i stuen.

Siden det var sommer og godt vær hadde hun ikke på seg noe særlig mer en kort treningstights og bh og en lett treningsjakke. Så det var ikke mye som ble overlatt til fantasien, Jeg tok med meg teen ut i stuen og ble litt overrasket da hun hadde kastet jakken. "Skal jeg ta den på igjen?" spurte hun. Hun synes nok jeg så litt brydd ut. "Neida, det går fint" svarte jeg. Så ble vi sittende en stund og prate om løst og fast av det som opptok oss i hverdagen med å følge opp barna, men plutselig kjente jeg en fot som begynte å stryke på leggen min mens vi satt og pratet. Jeg tenkte det var tilfeldig og fortsatte praten før det skjedde igjen. Da begynte jeg og småflire litt. "Hva er det du driver med?" spurte jeg. " Skjønner du ikke det Ole?" smilte hun lurt. Da jeg kjente jeg att jeg begynte å rødme. Og skjønte att hun flørtet med meg,

Jeg så hun likte det og jeg kjente det tente meg.

"Jeg har alltid syntes du har vært så søt når du rødmer helt siden ungdomstiden" kom det så fra Anette. "Takk " svarte jeg og rødmet enda mer. Hun så bare på meg og smilte før hun ga meg ett kyss på kinnet. "Hvor er badet ditt Ole?" "Ovenpå" svarte jeg og kunne se hun begynte å få røde roser i kinnene da hun gikk. Jeg satt og ventet i sofaen og hadde nok duppet av litt da jeg hørte noen rope. "Ole, jeg lånte dusjen din, men jeg har ett problem. Kan du hjelpe meg?". "Jada" svarte jeg og gikk opp og inn på badet der Anette satt naken.

"Unnskyld, jeg glemte og banke på" sa jeg og var på vei ut. "Neida, det går fint" flirte hun. "Bare bli. Det er meningen att jeg skulle være naken da du kom. Du gjorde meg så heit att jeg bare måtte låne dusjen. Jeg har nok sett bulen under shortsen din så jeg tror nok du liker det du ser" sa hun litt ertene, før hun spredte bena og lot en finger leke forsiktig med klitten. "Vi er jo begge alene så vi har jo hele natten på oss".

Hun kom bort til meg og ga meg ett langt, varmt tungekyss
og lot så fingrene sine gli under t-skjorta og over
brystkassa mi...

og jeg kunne kjenne den deilige sitringen av kåthet i hele kroppen, og selv om jeg visste det var galt, klarte jeg ikke å holde lystene tilbake der Anette stod naken og klar foran meg. Jeg lot lystene styre og hun begynte å kle av meg det vesle jeg hadde og kuken fikk slippe ut i frihet. Jeg kunne se kåtheten lyse i øynene hennes i det kjærtegnet kuken og sa "Denne har jeg drømt om siden ungdomskolen og endelig skal jeg få kjenne den, men først i dusjen" kommanderte hun.

Hun skrudde på vannet og såpet meg inn og vasket meg godt før hun skrudde av vannet. "Nå skal du få kjenne hva jeg er god for Ole" sa hun før hun satte seg ned på kne, tok et god tak med høyre hånda og dro forhuden tilbake før hun lot tunga slikke glansen forsiktig før hun gradvis økte intensiteten og masserte strengen med tunga. "Du skjønner jeg er ikke så uskyldig som jeg ser ut Ole" smilte hun bredt og slukte kuken på en måte jeg aldri hadde kjent før: Til slutt kom jeg som en foss og hun slukte alt av vellyst mens hun sa" Det er derfor mint te er så deilig. Det gir sæden så god smak.

"Hun ba meg vise ann til soverommet der hun la seg ned og spredte beina, så på meg og gliste, "Nå er det din tur". Og får et syn, Jeg la meg ned og begynte å kjærtegne innsiden av lårene forsiktig samtidig som jeg lot tunga leke med klitten hennes. Hun stønnet og elsket det og jeg fortsatte med å la to fingre gli inn i den våte og varme grotten. Det var tydelig att det falt i smak for hun begynte og massere brystene samtidig og hun stønnet høyere og høyere.

Jeg økte intensiteten med tunga før hun kom
med ett brøl.

"Jeg liker dette. Akkurat som jeg har fantasert om og fingret meg selv til utallige orgasmer. Jeg liker det litt vilt og rått. "Legg deg på rygg " kommanderte hun og satte jeg skrevs over og kuken som ble stiv som ett spett. Hun tredde den dryppende fitta ned og sa att nå skulle jeg virkelig få kjenne en ekte Cowgirl. "Jeg er egentlig beskjeden, men elsker å dominere i senga. Så bare vent" ertet hun. Hun lot fitta gli opp ned mens jeg kunne nyte synet av de deilige brystene og et bredt glis.

Jeg kunne kjenne hvordan varmen bredde seg og hvor våt hun var og det var ekstremt opphissende å kjenne og se hvor godt hun likte dette. Så plutselig hoppet hun av og stilte seg i doggy og ba meg ta henne hardt og vilt. "Nå vil jeg kjenne hvor rå du er, ta meg hardt og vilt NÅ!" Jeg lot meg ikke be to ganger og kjørte kuken så langt og hardt inn i den deilige nybarberte fitta til Anette og tok ikke lang tid før hun stønnet og vi begge kom synkront så vi ristet. Vi ble liggende og prate, og selv om det var forbudt ble det ikke siste gangen jeg fikk besøk en sen sommerkveld av Anette. 

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: