Heilt naturlig | Kondomeriet

Heilt naturlig

"Jeg førte hendene opp til puppene og koste og klemte på dem mens jeg hvisket inn i øret hennes: "Disse er helt naturlige, ikke sant?" "Sjølv.... sagt....", stønnet Jorunn..."

Sommeren hadde endelig kommet. Og godt var det! De siste ukene hadde skuldrene beveget seg farlig nære øreflippene og nakken blitt helt hard og stiv av stresset fra kontorpulten. Jeg var ikke et sekund i tvil om hva slags ferie jeg ville ha. Helt tilfeldig hadde jeg lest om fruktbonde Øygarden i Hardanger som inviterte til en "hundra prosent avslappande og heilt naturlig gårdsferie". Det måtte være noe for meg. Så jeg pakket bagen og dro til vestlandet.

Etter en lang og svingete kjøretur kom jeg fram til gården som lå midt i et postkort av et naturlandskap. Strålene fra den glødende solen speilet seg i fjorden, spratt lekent opp igjen fra overflaten og slikket hele fjellsiden med frukttrær opp til den bugnende blomsterengen på gårdstunet. Dette var bonderomantisk "earth porn" på sitt mest instavennlige og hele stedet duftet sommer og velvære.

Jeg hadde avtalt å møte Øygarden på tunet klokka fem og så meg rundt for å se etter en som så ut som en fruktbonde. Plutselig hørte jeg en vennlig og lys stemme rett bak meg: "Heisann, du må ver Marius? Eg heiter Jorunn. Velkommen til Hardanger!" Jeg snudde meg og så rett inn i de lyseblå øynene til en dame i førtiårene med langt blondt hår, rundt ansikt og det mest hjertelige smilet du kan tenke deg.

Hun var som en moderne budeie med florlett hvit
sommerkjole og bare, solbrune føtter.

"Hei," svarte jeg usikkert og fortsatte med "Jeg trodde...", men tok meg i det og ble umiddelbart flau av mine antikverte fordommer. Hele turen over fjellet hadde jeg sett for meg Øygarden som en skjeggete og fåmælt vestlandsgubbe, og så ble jeg i stedet møtt av henne. Fremdeles perpleks over den overraskende mottakelsen, tok jeg bagen over skulderen og fulgte etter dama opp mot huset. Hun viste meg rommet mitt og sa at hun skulle lage i stand litt mat til meg mens jeg fikk finne meg til rette. "Og ein ting te...". Jorunn snudde i døråpningen. "Eg anbefale at du tar på deg dei kleda eg har lagt fram. Fyrst då kan du få ei avslappande og heilt naturlig ferie". Hun smilte før hun gikk ned den knirkete trappa.

Først da så jeg klærne som lå på senga, en lys og luftig linskjorte og en tynn og fløyelsmyk shorts i beige merinoull. Jeg tenkte at det var litt merkelig, men at jeg vel fikk prøve klærne, så jeg kledde av meg og tok på klærne Jorunn hadde lagt fram. Og hun hadde rett. Det var deilig å kjenne det myke ullstoffet mot lårene og det lette linstoffet mot overkroppen, og jeg kunne kjenne hvordan den naturlige ferieroen senket seg over meg.

Etter en stund gikk jeg ned og fikk servert kortreist lammestek med gårdens egne nypoteter og salat fra egen hage, sammen med et glass iskald, lokalprodusert eplecider. "Takk for deilig mat. Det var fantastisk," sa jeg da vi hadde spist og drukket en god stund. "Og takk for klærne", la jeg til og fikk Jorunns hjertelige smil som svar. "Alt e hjemmelaga, og sjølvsagt heilt naturlig", lo hun.

Ciderne hadde gått ned på høykant, så stemningen hadde blitt varm og god i den vesle spisestuen. "Skal vi ta eit kveldsbad i fjorden?", foreslo plutselig Jorunn. "Da e så deilig no når det e så varmt". Ja, jo, det kunne være godt med en frisk dukkert før kvelden, så jeg takket ja til invitasjonen og gikk på rommet for å skifte til badebukse. Jorunn møtte meg utenfor med et håndklede knytt rundt seg og så gikk vi sammen ned fjorden. Hun klukket og lo hele veien ned til brygga. Da vi skulle ut i det turkise vannet, lot hun håndklede falle til bakken som om det var den mest naturlige ting i hele verden. Det hadde det også vært, hvis det ikke var for at hun var i Evas badedrakt, med andre ord uten en eneste tråd.

Hun så rett på meg og blikket mitt var plutselig som
limt til den nakne, frodige kroppen hennes.

Særlig fanget de store, runde brystene naturlig nok min oppmerksomhet. Fruktbonden hadde noen imponerende meloner på lager, og kroppsholdningen hennes avslørte at hun ikke hadde noe problem med å vise dem frem. "Du veit...", begynte Jorunn, men nå var jeg på mer "på" og avbrøt henne: "La meg gjette! Helt naturlig, ikke sant?" Jorunn bare lo, snudde seg raskt om og hoppa ut i fjorden. Jeg nølte et sekund før jeg hoppet uti etter henne.

"Feiging!", ropte hun plutselig, og jeg skjønte med en gang at hun mente badebuksa. Etter noen sekunder tok jeg mot til meg, lirket av med badebuksa under vann og kastet den opp på brygga samtidig som jeg håpet at hun ikke kune se den halveregerte pikken jeg plutselig hadde sluppet ut i det rene fjordvannet. Vi badet og koste oss en stund før Jorunn gikk opp for å tørke seg. Jeg, derimot, hadde fått skikkelig stå og ble værende i vannet og tenke på avtennende ting. Helt uten effekt. "Kjem du ikke?", ropte Jorunn. "Jo, det er bare..." Men Jorunn avbrøt meg og sa "Husk... Da e heilt naturlig..." Hun blunket og begynte å løpe opp til gården.

Jeg fortet meg opp av vannet og tørket meg raskt før jeg tok håndkledet rundt meg og småløp etter henne. Da jeg kom opp til gården, ble jeg nesten litt skuffa da Jorunn hadde fått på seg kjolen og spurte om jeg ville se ciderpressen og lære litt om hvordan hun lagde den gode drikken. Vestlandseventyret hadde virkelig satt fantasien i sving, så jeg hadde allerede drømt om alt jeg ville gjøre med Jorunn. Ereksjonen minket da jeg fulgte etter henne inn på eplelageret, der ciderpressen stod. "Da som e hemmeligheten," sa Jorunn mens hun la epler i pressen, "da e å ikkje la noke koma i mellom deg og pressinga". I samme øyeblikk vrengte hun av seg kjolen og satte i gang med å presse.

Jeg kunne ikke annet enn å måpe da jeg så de deilige
puppene duve frem og tilbake i takt med at hun
hev seg på pressen.

Og ereksjonen... Ja, den var plutselig tilbake. "Kan jeg prøve?", spurte jeg mens jeg lot håndkledet falle i bakken og gikk mot henne. "Sjølvsagt", svelget Jorunn og jeg hørte kåtheten fargelegge den myke, vennlige stemmen. Jeg stilte meg rett bak henne med den stive pikken hvilende mot den ene rumpeballen hennes mens jeg førte armene rundt henne og presset håndtaket på ciderpressen ned.

Et lite stønn unnslapp de deilige leppene hennes og jeg skjønte at hun var med på eventyret. Jeg førte hendene opp til puppene og koste og klemte på dem mens jeg hvisket inn i øret hennes: "Disse er helt naturlige, ikke sant?" "Sjølv.... sagt....", stønnet Jorunn, snudde seg mot meg og kysset meg vilt på munnen.

Vi kastet oss ned på sekkene med epler og hadde deilig, rå og helt naturlig sex. Den deilige duften av eplecider blandet seg med duften av andre søte safter. Og akkurat da jeg skulle trekke meg ut for å spørre om å ta på kondom, tok Jorunn et godt tak i rumpa mi, satte et sylskarpt og klissvått blikk i meg og sa bestemt: "Nei, ingen dong! Her gjer me det heilt... Aaaaaaaah... NATURLIG! Aaaaah... Sprut safta di inn i meg!". Vi kom samtidig og sank sammen blant epler, meloner og safter. Det var den deiligste ferien jeg noen gang har hatt.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: