Backstage på konsert

"Vi er alene. Han tar rundt meg og kysser meg.. Jeg rødmer og kjenner at jeg er sykt kåt på han. Vi kysser og omfavner hverandre. Etter litt kyssing så går jeg ned på kne og åpner buksa hans..."

«Får øyekontakt med gitaristen…» Jeg og noen venner skal på konsert. Har aldri hørt om bandet men ble med vennene mine for konsert er jo alltid gøy. Vi starter hjemme hos ei vennine og tar noen glass med godt drikke. Stemningen var god på vei til konserten. Inn i lokalet så finner vi baren, så steller vi oss på fremste rad.

Etter en god stund begynner det hele. Allsangen og trampeklapp om hverandre. Jeg fikk øynene opp for den ene gitaristen.. Han var kjekk! Han hadde gitar i gullfarge, han hadde på seg en stram og fin olabukse. Rumpa hans så digg ut! På overkroppen har han en tett sittende svart t-shorte. De fine tattoveringene på armene.

Den mannen vil jeg ha tenkte jeg!

Under en gitarsolo kommer han en meter unna meg og jeg kunne kjenne varmen hans.. Vi får øyekontakt og jeg klarer ikke å skjule hvor kåt jeg er på han! Han gir meg ett smil og blunker. Han har nok lagt merke til at jeg har stirret han ned under hele konserten. Konserten går mot slutten, og bandet forlater scenen.

Etter konserten blir vi stående litt også ser jeg døren inn til backstagen. Drar med meg venninene mine og vi blir stoppet av vakt. Han går å spør om vi kan komme inn. Vakten slipper oss inn. Vi hilser på alle som er der. Gitaristen er ikke der.. Jeg blir sittende i en sofa med noen andre, så går jeg for å ta meg drikke. På veien så kommer gitaristen inn i rommet. Vi hilser, og smiler til hverandre. Han forteller at han fikk tidlig øye på meg under konserten og håpet jeg skulle komme backstage.

Han tar hånden min og fører oss inn på ett rom.

Det er kun ett bord og to stoler i rommet. Vi er alene. Han tar rundt meg og kysser meg.. Jeg rødmer og kjenner at jeg er sykt kåt på han. Vi kysser og omfavner hverandre. Etter litt kyssing så går jeg ned på kne og åpner buksa hans. Jeg drar frem kuken hans og ser den store stive kuken. Jeg suger og får han til å komme i munnen min. DEILIG!

Han drar meg opp fra gulvet og omfavner kroppen min. Han drar ned glidelåsen på jakka mi og drar den av meg. Jeg kjenner at bukseknappen løsner ved hans fingre. Han tar ned i buksa mi og legger meg over bordet og drar av meg trusa. Jeg kjenner tunga hans bevege seg over kjønnet mitt og det er så vanvittig deilig når han bruker fingrene sine inn og ut av meg.

Jeg kjenner orgasmen nærmer seg...

Han steller seg så han forsiktig kommer med kuken sin inn i meg. Han øker tempo og er fryktelig god på det han gjør. Han drar av meg singleten og jeg svarer med å dra av han tshorta.. For en deilig tatovert overkropp! Han dunker hardere og hardere i meg. Han tar av meg bhen og klemmer puppene mine begge hender i det vi begge får orgasme på bordet backstage.. Så sykt deilig! Har aldri hatt det bedre enn her jeg ligger naken på ett bord med en gitarist. Klærne våres ligger strødd rundt i rommet og i rommet ved siden av er resten av bandet og venninene mine. De må ha hørt oss..

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: