Trekant for første gang

"Sara og Lisa begynte å kle av hverandre mens de kysset hverandre. Da de sto der helt nakne, kunne jeg se de stive niplene deres og glattbarberte fitter. Full av lyst begynte jeg å kle av meg jeg også..."

Det var en varm sommerkveld og jeg lå i sengen. Bladde gjennom telefonen min. Jeg fikk en melding av Sara. Hun inviterte meg hjem til seg for en drink. Og jeg kunne ikke motstå. Jeg hadde vært betatt av henne en god stund. Sara var ganske vill av seg, alltid ute etter å ha det gøy. Jeg visste at da jeg gikk til henne, ville ting bli interessant.

Da jeg kom til leiligheten hennes, svarte Sara på døra iført en tettsittende kjole som tydelig viste fram formene hennes. Hun smilte til meg og inviterte meg inn. Da jeg kom inn i stuen hennes traff jeg også venninna hennes, Lisa. Lisa var mer reservert enn Sara. Men hun var minst like vakker. Hun hadde langt, blondt hår og slank kropp, fremtredende bryster som var synlig gjennom toppen hennes.

Vi satte oss sammen på sofaen, Sara skjenket vin i glassene våre. Men jeg kunne ikke unngå å legge merke til måten Lisa så på meg. Jeg var sikker på at hun var interessert i meg. Samtalene gikk, vi snakket løst og fast om alt mulig. Plutselig lente Sara seg over meg og hvisket inn i øret mitt:

"Jeg har en overraskelse for deg".

Hun reiste seg opp sammen med Lisa. De to holdt hender og gikk bort mot soverommet. Jeg så overaskende bort på dem da de startet å kysse. Hendene deres utforsket hverandres kropper. "Bli med da". Sa Sara og så på meg med et blikk fylt med begjær. Hun trengte ikke å spørre meg to ganger.

Jeg fulgte etter dem til soverommet. Sara og Lisa begynte å kle av hverandre mens de kysset hverandre. Da de sto der helt nakne, kunne jeg se de stive niplene deres og glattbarberte fitter. Full av lyst begynte jeg å kle av meg jeg også. Sara kom bort til meg. La hånden sin rundt den harde pikken min. Hun la et fast grep rundt skaftet og begynte å masere den. Lisa kom bort til meg hun også, hun begynte å kysse meg, munnene våre åpnet seg og tungene våre danset.

Vi la oss ned i sengen alle tre...

 Sara og Lisa tok tur på å suge på pikken min mens de fingret fitta til hverandre. Jeg hadde aldri vært så kåt i hele mitt liv. Jeg følte orgasmen nærme seg så jeg stoppet dem. Jeg ba dem om å gå i 69 stilling på hverandre. Sara og Lisa posisjonerte seg i 69 stilling å begynte å slikke fitta til hverandre. Jeg kunne ikke annet enn å se på dem i ekstase. Jeg hadde aldri sett 2 damer intime sammen før.

Etter en stund så Lisa på meg og sa: "Jeg vil at du knuller meg mens jeg slikker Sara". Jeg nikket og hun satte seg på alle 4 med ansiktet sitt mellom beina til Sara. Jeg presset pikken min inni fitta til Lisa. Mens jeg pulte henne, lekte hun med klitten til Sara. Sara stønnet høyt i nytelse. Jeg følte Lisa strammet musklene sine ettersom fitta hennes strammet seg rundt pikken min. Jeg pulte henne hardere og jeg følte at hun nærmet seg orgasme.

 I det hun nådde klimaks, kom Sara også.

Hun squirtet i munnen til Lisa. Fitta til Lisa strammet seg da hun kom. Jeg kunne ikke holde det inne lenger. Jeg trakk pikken ut av fitta til Lisa og skjøt spermen over rumpa til Lisa og stønnet. Vi kollapset alle 3 på sengen, utslitt og fornøyd. Vi lå der en stund, fikk igjen pusten. Etter en stund reiste vi oss opp og kledde på oss igjen. Jeg dro fra leiligheten til Sara med et stort smil. Vitende om at jeg hadde opplevd noe helt fantastisk. Det var en kveld å huske og jeg visste jeg aldri kom til å glemme denne opplevelsen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: