Spor i snø

"Det går som elektriske sjokk gjennom dem, og de trekker bena fort tilbake. Unnskyld, sier de kjapt og i munnen på hverandre, men mener det ikke. De ser hverandre i øynene og vet at det kan blir mere enn middag denne kvelden."

Nysnøen hadde akkurat falt denne morgen i april. To store støvler subber ut fra gangen i hovedhuset, over gårdsplassen og ut i fjøset. Avløseren kjenner øyne som ser etter ham. Jobben hans må gjøres før kyrne sjøl, på sitt vis, roper ut et budskap om at arbeidshjelpa er sent ute. Han må komme seg i gang etter natta, etter det han ikke hadde tenkt skulle skje. Avløseren er trøtt, men går med fornøyd mine om munnen.

Grete er gardkjerringa på stedet, ei flott dame med staslig gange og nydelig blikk, med jobb utafor garden. Hun er ennå barnløs, ennå er det ingen arvinger i garden. Tidsklokka går raskt, men den store panikken er ennå ikke å spore. Ei attraktiv dame som kan sine ting, det er ho. Ulf avløser har lenge hatt et lite øye til henne. - Kanskje fordi det ikke er så mange unge damer her i nærheten, men også fordi ho er vakker og de trives i lag. Han har vært her i 2 år og har holdt seg til skifterom og fjøs. Tjuvtitter gjør han når Grete står på hode i kjøkkenhagen med den fristene rumpa i været. Grønne fingre har ho og gjør det til mat-auk, mens han kan stå og beundre henne.

En gang iblant er han heldig og får en kaffekopp; Kaffekoppen blir lett til flere og praten er en lek. Han ser henne stadig oftere. Ho kommer gjerne ut i skifterommet hans med rene håndklær og sørger med slike småting for at hverdagen hans blir lettere. De veksler gode blikk …. Husbonden Ivar, er det lite å utsette på. Han er en grei arbeidsgiver og real å jobbe sammen med. Likevel blir det ofte slik at Ulf er alene på jobb. Ivar har mange verv og oppgaver som gjør at han er mye på farten.

Slik er det denne uka; Husbonden er i Bergen og avløseren i fjøset. Dette har ikke Ulf noe i mot. Det er godt å kunne jobbe i egen fart, og attpåtil få komme på middag hos Grete på fredagskveld. Kvelden kommer med fjøsstell og mat i vente. Ulf tar på seg finskjorta og litt godlukt. Han vil slett ikke dra med seg fjøslukt inn i stua til Grete. Grete tenker litt på maten… serverer lekker fisk og skalldyr. Ho har og gjort seg flid med borddekkinga. Bordet roper «kom å sett deg, nyt kvelden». De setter seg, smiler sjenert og spiser.

Stemningen endres brått når knærne deres møtes under bordet. Det går som elektriske sjokk gjennom dem, og de trekker bena fort tilbake. Unnskyld, sier de kjapt og i munnen på hverandre, men mener det ikke. De ser hverandre i øynene og vet at det kan blir mere enn middag denne kvelden. Knærne møtes igjen og igjen, som om det ikke er mulig å la være. Før desserten er fortært reiser de seg begge langsomt. Det er ikke mulig å bli sittende lenger. De møtes midt på golvet.

Han ser på henne, rører ved skuldrene, tar etter hoftene og stryker ho vart over baken.

Ho smiler, kommer nærmere, tettere. Ulf tar rundt henne, holder henne tett med sterke armer. Han vil ha henne. Han vil ha henne veldig. -ja sier ho. -ja gjentar ho, når han forsiktig åpner en knapp i blusen. Ja! Plagg for plagg deiser i golvet til de står nakne mot hverandre. To sterke arbeidskropper som vil hverandre står lett sjenerte og lystne midt på stuegolvet.

Han lar tunga gli over brystvortene hennes, han ser på brystvortene hennes, han rører dem, gnir håndflaten mot dem. Ho har store staselige bryst som liksom lokker på han, de vipper som for å si at det er han ho ønsker seg akkurat nå. Brystvortene er mørke, store og blir harde i munnen hans. Han biter bitte litt, slipper dem og snur henne forsiktig fra seg. Rumpa hennes er stor og vakker. Han gnir ståpikken mot den, samtidig som han holder rundt hoftene hennes. Han kjenner at ho møter han, han kjenner rumpa gnir seg mot pikken. Han blir våt på pikkhode og gnir safta mot rompa hennes. Han lar tunga gli langs nakken hennes , smaker øreflipp og vrir henne mot seg. Ho møter han, presser seg mot han, legger hode i halsgropa hans. Ho er klar. Han kjenner etter med en finger, med to….

Han stryker opp og ned langs lårene og lar fingrene leke langt inni henne.

Teppe i stua er nytt og mjukt, kroppene liksom synker nedi. Ho er ivrig nå, griper om pikken hans med sterke hender. Ho gnir den lett, leker med fuktige, mjuke fingre før ho lar pikken gli inn i munnen. Pikken er stor og stram, nesten for stor. Ulf nyter, han nyter tunga rundt tuppen. Tunga berører ytterste punkt, flere punkt, han stønner og vrir seg. Han griper tak i brystene hennes. Kniper litt og drar, mens ho fyller munnen med pikk. Han smaker annerledes enn Ivar, Mannen hennes. Den er saltere og han er større. Ho smiler og slikker han langs skaftet De bytter plass . Ulf løfter henne liksom på plass. Han vil smake fitte. Den glinser. Han slikker, suger og bruker fingrene samtidig. Grete vrir seg, stønner og hikster.

Ho vil ha pikken hans. Ho ber om pikken hans. Ho vil fylles av denne grove kåte karen. Ho vet hva ho vil. Ho har ønsket seg han lenge. Ho ber han igjen og igjen. Ulf vil, han vil minst like mye. Han legger seg over henne. Sprer lårene og biter forsiktig i brystvortene. Langsomt og lavt stønner han navnet hennes mens han trenger inn i henne. Ho åpner helt, møter han, løfter rumpa og presser imot. Ho kniper rundt pikken. Ho vil ha han, djupt inni seg, så djupt det går. Fitteveggen er klar, hun nyter voldsomt når tuppen passerer inn den rette åpningen.

Grytidlig søndag morgen skinn sola inn gjennom vinduet i andre etasje på hovedhuset. Sola kryp bortover og lander til slutt på ei flott rumpe… - stor men med sprett i. Dagen er ny, nytelsen kjennes i kroppen, - og den kan sette spor… Søndag ettermiddag kjører gårdbrukeren inn på tunet etter vellykket helg, han legger merke til sporene i snøen, -som nesten er borte.. Han jumper ut av bilen og går med et smil om munnen inn i huset og skjønner… - Avløseren har gjort «jobben» sin.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: