Jacuzzi

Det var hender over alt, men spesielt på brystene og mellom benene. Jeg var i en intens rus da jeg kjente hvor mange som hadde lyst på meg, lyst på kroppen min og lyst til å pule meg. Det var nydelig.

Min mann Jens og jeg reiser iblant til erotiske hoteller i tropene. Vi får mye inspirasjon av det vi opplever der. Denne gangen var vi på et sted vi har vært før, så vi følte oss hjemmekjent. Vi hadde for vane å bade i det oppvarmede bassenget før vi la oss for natten. De kalte det en jacuzzi, men det var bare et stort oppvarmet basseng, ingen bobler. Det var behagelig å være der, vannet rakte oss til skrittet. Det var vanligvis flere andre der, og på denne tiden i tussmørket var stemningen mer preget av sex enn ellers.

Alle var nakne og de fleste var kontaktsøkende.

Det var vanligvis flere menn enn kvinner der, de fleste hadde mørk hud og flotte kropper. Jeg kjente på meg at jeg likte dem. Vi pleide å stå midt i bassenget og pule langsomt. Vi hadde stått der en stund da jeg merket at det var en annen mann bak meg. Jeg sa til Jens: «Det er en mann bak meg som stryker hånden sin over ryggen min.» Han sa: «Ja Sandra, jeg ser det. Han sendte meg et blikk som om han ba om å få lov, og jeg nikket.» Vi pulte videre og jeg vendte hodet sideveis slik at jeg fikk se ham. Jeg sa: «Han er jo pen.» «Han er det, og han har en fin kropp» sa min mann. Jeg sa: «Nå stryker han hånden sin opp og ned i rumpesprekken min.» «Jeg kjenner det, han berører kuken min iblant. Er det godt?» «Ja, det er litt uvant, men det er godt.»

Vi pulte videre og mannen var med. Så sa jeg: «Nå kjenner jeg kuken hans. Den er lengre nede, like under rumpehullet mitt.» Han sa: «Ja, jeg kjenner det også. Jeg lurer på om han har tenkt å overta pulingen, eller om han bare vil være litt med?» Etter en liten stund sa min mann: «Nå begynner han å bli litt nærgående. Det virker som om han prøver å få kuken sin inn i deg, ved siden av min.» Jeg sa: «Men jeg tror ikke jeg er vid nok i skjeden til å ha to kuker inni den samtidig. Men kanskje jeg kan få det til om jeg jobber med saken.» Jeg tror min mann ble overrasket over replikken min. Så skjedde det noe.

Min manns kuk gled ut av meg og jeg kjente at den fremmede mannens kuk gled inn i skjeden min. Jeg vet ikke om det var et uhell fra min manns side, eller om han bare ville at den fremmede skulle få smake på kjønnet mitt. Jeg spurte ikke. Uansett så var det herlig å kjenne den andre kuken gli inn i meg. Han støtet den dypt inn i meg flere ganger, det var opphissende. Så ville min mann ha sitt territorium tilbake, og den fremmede trakk kuken sin ut av meg og min manns kuk overtok. Jeg snudde meg og ga den fremmede et kyss på munnen og kjent at min manns kuk gled ut av meg i svingen. Den fremmede strøk meg over brystene og hvisket «thank you» og forsvant inn blant de andre som var der.

Min mann og jeg forlot bassenget. Jeg kjente at det rant sed ut av skjeden min. Jeg spurte ikke om det var Jens som hadde sprutet sed inn i meg. Jeg ville ikke vite det, det kunne jo ha vært den fremmede, eller kanskje begge. Neste dag lå vi på solsenger og nøt det varme klimaet. Vi snakket mye om det vi hadde opplevd i går, og jo mer jeg snakket om det, jo kåtere ble jeg. Jeg hadde fått en sterk erotisk sult i kroppen min. Under middagen på kvelden sa jeg: «Jens, det vi opplevde i går har tatt tak i meg. Jeg har lyst til å gjøre noe helt vilt.» «Hva er det?» «Jeg har lyst til å gå ned i det varme bassenget i kveld. Jeg har lyst til å være naken sammen med de nakne guttene der. De har jo herlige kropper. Vi har jo sett dem der hver kveld, så de er nok der i kveld også. Og jeg vil gå dit alene, uten deg.» «Hvorfor uten meg?» «Når du er med, er det tryggere. Du kan redde meg ut av vanskelige situasjoner. Når jeg er alene er det dristigere. Jeg må ta ansvar for meg selv og bli med på det jeg innlater meg på, og det pirrer meg. Og når de ser at jeg er alene, er nok ikke guttene der så forsiktige lenger. Da er de nok mer direkte og tar kontakt med meg og våger å vise meg at de har lyst på meg. De vil nok friste meg med deres fine nakne kropper og stive kuker og jeg vil friste dem.»

«Vil du at de skal pule deg?» «Ja, det vil jeg».

«Vil du pule med flere?» «Ja.» Jeg så at dette sank inn hos Jens. Vi er ganske frie i sexlivet vårt, men vi pleide alltid å være sammen. På den annen side var vi jo egentlig sammen om dette også. Han visste hva jeg ville gjøre og hvorfor, jeg ville bare prøve meg på egen hånd. Jeg hadde lyst til å flytte grenser, jeg ville se hvor langt jeg våget å gå alene. Så sa Jens: «OK, gjør det. Jeg forstår at du må oppleve dette. Men da gjør vi det som du sa, så kommer jeg ikke til å være i nærheten, du må stole på deg selv.» Resten av middagen var litt opphetet, jeg drakk nok litt mer vin enn jeg pleier.

Etter middagen hadde hotellet et show for gjestene, det var et erotisk show med nesten nakne gutter og jenter hvor de mimet samleie i mange stillinger. Det skapte en egen stemning i forsamlingen. Etter det gikk vi til rommet vårt. Jeg hadde dusjet før middagen og jeg skulle jo i bassenget, så jeg dusjet ikke på ny. Men jeg smurte meg inn med silikonolje mellom kjønnsleppene og rundt åpningen til skjeden. Jeg hadde også litt oppe i skjeden. Det fine med silikonolje er at den sitter lenge på huden, den tåler vann i bassenget og blir ikke vasket vekk. Jeg tok også litt av den i rumpesprekken. Min mann så på med store øyner: «Du har tatt olje i rumpehullet, har du tenkt å bli pult der?» Jeg smilte og sa: «Man kan jo aldri vite, noen av guttene er jo litt bi, så det er godt å være forberedt. Men uansett er det herlig å ha det i rumpesprekken, det gir gode følelser når jeg beveger meg og rumpeballene glir mot hverandre.»

Jens sa: «Da går jeg opp i lobby-baren, du finner meg der, eller hvis det blir veldig sent, er jeg på rommet. Vi lar døren stå ulåst, det vi har av verdi ligger i safen. Kos deg.» Før jeg gikk så jeg på den nakne kroppen min i speilet. Jeg tenkte at den er ikke så verst, slank, litt solbrun og med faste bryster. Forventningene til hva som kunne komme til å skje hadde gjort meg brunstig. Kjønnsleppene var blitt litt større og fyldigere og de var åpne og inviterende. Jeg så at oljen og saften i meg glinset inne mellom kjønnsleppene mine. Guttene i bassenget kom nok til å like kroppen min og ville nok se at jeg var veldig kåt. Jeg gikk og hadde kriblinger i kroppen. Det var første gang jeg gikk alene til flere gutter for å bli pult, og uten at jeg visste med hvem. Da jeg nærmet meg, så jeg dem på samme sted i bassenget.

Det var 5-6 gutter der og et par jenter. De sto og kysset hverandre. Jeg gikk rett inn i klyngen av gutter og strøk hånden over brystet på flere av dem. De tok signalet og begynte å ta på kroppen min. De så at jeg likte det, og like etter var det mange som strøk hendene over kroppen min. Jeg nøt det og holdt hendene over hodet. Det er et gammelt signal kvinner benytter for å vise at de er mottakelige, de markerer at de gjør seg forsvarsløse, de vil. Jeg vet ikke hvor mange menn som tok på kroppen min, men det var mange. Det var hender over alt, men spesielt på brystene og mellom benene. Jeg var i en intens rus da jeg kjente hvor mange som hadde lyst på meg, lyst på kroppen min og lyst til å pule meg. Det var nydelig.

Det var ikke så mye plass rundt meg, så det ble tre gutter som var de mest ivrige og var helt inntil meg. Jeg merket at de så smått begynte å konkurrere seg imellom om hvem som skulle få pule meg. Jeg kjente en kuk mellom benene og åpnet benene for at den skulle få komme inn i skjeden min, da en annen dytte ham vekk. Han prøvde i stedet å komme inn i meg. Det var veldig opphissende å kjenne hvordan de leke-sloss om å få meg. Og jeg lot dem sloss og jeg lot dem få meg et øyeblikk. Jeg tok på kukene deres innimellom, de var veldig delikate. Så kjente jeg igjen mannen som kom helt inn i meg i går. Jeg følte at jeg skyldte ham noe, pulingen i går ble for kort. Så jeg stilte meg foran ham med ryggen mot ham og bøyde overkroppen ned med sprikende ben.

Nå kom han lett inn i meg bakfra, det var nydelig. Jeg rettet meg opp og andre gutter kom inntil meg foran og koste med kroppen min. Jeg likte at de masserte kjønnsleppene mine mens mannen bak meg pulte meg, det var veldig nærgående for begge. Så etter en stund syntes jeg at han hadde fått nok, jeg tror han kom inni meg. Men nå var det andres tur. Jeg hadde sjekket kukene til de to andre guttene, det var noe av baktanken med å ta på dem. Han jeg nettopp hadde pult med hadde for tykk kuk til å være med videre, jeg ville ha noen som var litt tynnere, men lange. Min fantasi romsterte inni meg. Jeg bøyde meg ned og fikk den ene gutten til å få kuken sin inni skjeden min bakfra.

Han fikk pule meg noen tak før jeg ba den andre
komme inn i meg forfra.

Han ble forskrekket og sa: «Men det er jo allerede en der.» Jeg sa: «Det er plass til to, bare prøv. Ta deg god tid». Jeg hadde mentalt forberedt meg på dette, jeg hadde også øvd litt på å utvide meg. Jeg oppmuntret ham og hjalp til med å styre kuken hans mot skjedeåpningen min. Gutten som pulte meg bakfra forsto hva som holdt på å skje, at han måtte dele skjeden min med en annen gutts kuk. Men det så ikke ut til å forstyrre ham, jeg tror han bare ble kåtere av det.

Han sto stille et øyeblikk med kuken sin helt inni meg, trolig for å hjelpe den andre gutten. Gutten forfra fant en glippe mellom huden min og den andre kuken og støtte kuken sin hardt inn. Jeg kjente at den gled inn i meg, helt inn. Det gjorde litt vondt, men ikke så vondt som jeg hadde ventet. Jeg var nok veldig elastisk i skjeden og oljen gjorde meg glatt. Guttene sto stille slik et øyeblikk, begge var vel redde for å bevege seg i frykt for å gli ut. For meg var det fint, jeg trengte litt tid for å venne meg til at skjeden var så utspilt. Vi sto der vi tre og nøt følelsene i kroppene våre.

Så begynte de å bevege seg, først forsiktig i takt. Det kjentes som om å bli pult av en mann med uvanlig stor kuk. Følelsene var sterke og situasjonen satte meg i en erotisk rus. Etter en stund ble guttene mer modige og begynte å pule meg i utakt, den ene trakk seg ned mens den andre skjøv seg opp. Dette gjorde at kukene deres gned seg mot hverandre, og det var tydelig at de ble stimulert av det også. Det ble stille rundt oss. Dette var tydeligvis noe de ikke hadde sett før.

De ble nok veldig kåte av å se på oss. De tok på kroppen min og kroppene til guttene for å stimulere oss ytterligere. De sluttet seg til oss i en tett ring. Det var så sterkt at jeg fikk en kraftig orgasme, men passet på å beholde begge kukene inni meg. Like etterpå merket jeg at guttene fikk orgasme. De sprutet mye sed inn i meg og jeg ble veldig glatt. Så trakk de seg ut og jeg kysset dem på munnen og sa: «Thank you for your love».

Etterpå følte jeg meg helt fri. Jeg hadde virkeliggjort min villeste fantasi og flyttet en grense. Men selv etter dette var jeg fortsatt kåt. Jeg sirkulerte litt i bassenget med andre fine kropper og lot dem pule meg. Nå var jeg så utspilt i skjeden at jeg var lett å komme inn i. Jeg var veldig populær og mange kom inni meg. Før jeg ga meg tror jeg at jeg hadde pult med alle guttene som var der. Idet jeg gikk, kom en av de to jentene som var der bort til meg. Hun sa: «Du er fantastisk, kom tilbake i morgen» og strøk hånden over brystene mine. Da jeg kom til hotellrommet var Jens der. Han så at jeg var giret og spurte hvordan jeg hadde hatt det. Jeg fortalte ham alt i detalj. Han sa: «Herlig Sandra, jeg hadde aldri trodd du kunne gjøre noe så vilt.» Jeg sa til Jens: «Nå har jeg fått nok sex for en stund.» Og så la jeg til: «Tror jeg».

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: