Elskeren | Kondomeriet

Elskeren

"Kjolen formet seg rundt de nakne brystene hennes som var synlige gjennom det tynne stoffet. Splitten viste litt naken hud helt opp til hoften, og det skulle ikke mye til før kjønnet hennes kunne bli synlig hvis kjolen gled litt sidelengs."

Jeg følte at det hadde skjedd noe med Linda. Den siste tiden var hun gradvis blitt mer taus, hun gikk mye i egne tanker, men var i godt humør. Når jeg spurte henne om det var noe som plaget henne, bare smilte hun og sa at det var ingen ting som plaget henne, hun hadde det godt. Så en natt merket jeg at Linda sov urolig. Hun snakket i søvne, men jeg fikk ikke tak i hva hun sa. Jeg bøyde meg over for å holde rundt henne, og da hørte jeg at hun sa: «Andreas, jeg elsker deg, og du puler meg så nydelig» og hun kom inn i armene mine. Jeg antok at hun trodde jeg var Andreas. Like etterpå sov hun tungt. Jeg hadde aldri hørt om Andreas før, jeg visste ikke hvem det var.

Neste dag holdt jeg et øye med Linda, jeg ville se om hun hadde noe å fortelle meg. Men hun var like fjern som dagene før, gikk og smilte litt for seg selv og sa lite. Jeg forsto at hun ikke ville fortelle noe frivillig, så jeg sa: «Linda, i natt snakket du i søvne, og jeg hørte du sa: “Andreas, jeg elsker deg, og du puler meg så nydelig”.» Hun nølte litt før hun sa: «Det må ha vært en drøm, jeg kjenner ikke noen Andreas». Hun forsøkte å smile, men det var ikke helt vellykket og ansiktet rødmet. Det var tydelig at jeg hadde truffet noe der. Jeg sa: «OK, jeg drømmer også mye rart iblant, til og med ganske erotisk.» Jeg snakket ikke mer om det, lot som om jeg hadde lagt det bak meg. Men det hadde jeg ikke. Jeg hadde gitt Linda en mulighet til å fortelle meg om Andreas, jeg tror jeg hadde tålt å høre det hun måtte ha å fortelle. Men hun hadde ikke benyttet den muligheten. Så da fikk jeg finne ut av det på en annen måte.

En annen ting som var forandret med Linda, var at hun hadde blitt mer opptatt av hvordan hun så ut. Hun er en meget pen jente med flott kropp, så hun behøvde ikke bekymre seg for det. Men nå var det annerledes. Når hun hadde dusjet, sto hun ofte og betraktet den nakne kroppen sin i speilet. Hun kunne massere brystene sine og massere seg mellom benene og så erotisk ut. Hun var blitt nøye med kroppspleien, etter dusjen satte hun hele kroppen inn med body lotion slik at hun skulle lukte godt og ha myk, delikat hud. Hun hadde også begynt å kjøpe nye klær, de fleste svært sexy. Vi hadde ikke like mye sex som før, men når vi hadde det, var hun annerledes. Hun hadde begynt å sitte oppå meg og støte seg ned mot kuken min. Hun pulte med mer energi og holdt øynene lukket. Det var nytt, hun pleide å se meg i øynene når hun pulte.

Hun la ofte hodet bakover og holdt hendene på brystene sine.

Jeg hadde følelsen av at hun tenkte på en annen når hun pulte. Det var aldri lett å vite hvor Linda befant seg. Hun jobbet deltid som sykepleier, men jobbet på ulike skift, også nattevakter. Hun påtok seg ofte ekstravakter, gjerne på kort varsel når noen fikk sykdomsforfall. Da hendte det at hun ringte meg og sa at hun kom sent hjem, eller kom hjem først neste morgen. En dag kom jeg tidligere hjem fra jobben enn vanlig. Da jeg kom inn i gangen så jeg at Linda var hjemme, og jeg hørte at hun var på badet. Jeg gikk dit og så at døren sto åpen og Linda var naken. Linda var ofte naken, hun var ikke sjenert. Det hadde vel sammenheng med at hun visste at hun hadde en pen kropp, slank og spenstig. Hun holdt på å barbere seg mellom benene. Hun så overrasket opp og sa: «Hei, jeg hørte deg ikke. Du er tidlig hjemme.» Jeg så et glimt av forlegenhet i henne, men hun tok seg fort i det. «Ja, det var et kundemøte som var blitt avlyst, så jeg dro like gjerne hjem.»

At Linda barberte kjønnet sitt var ikke noe spesielt, hun gjorde det daglig, men ikke tidlig på ettermiddagen. Jeg så på striper av barberskum at hun også hadde barbert leggene og lårene sine og barbert seg under armene. Hun fortsatte å barbere kjønnsleppene og området rundt til hun var helt tilfreds slik at huden var helt hårløs og naken. Hun sa: «Jeg barberer meg nå, for det kan bli en lang kveld på sykehuset og jeg har ikke tid til å komme hjem og dusje senere. Og jeg vil jo gjerne være fin.» «Men du skal vel ikke vise kjønnet ditt på sykehuset?.» «Jeg har ikke planer om det, i alle fall ikke på sykehuset.» Hun sa det siste med et skøyeraktig smil, og jeg lurte på om det var en skjult beskjed i det. Men det var tydelig at selvtilliten hennes var i orden.

Linda tok på seg en tynn og lett sommerkjole, hun skiftet til arbeidsklær på sykehuset. Hun brukte ikke BH så de stive brystene hennes var synlige gjennom den. De er veldig pene. Jeg tok meg selv i å tenke at hun kanskje ikke hadde truse på heller, men det klarte jeg ikke å se. Hun så veldig erotisk ut. Hun tok på seg en jakke, ga meg et lett kyss og dro. Det rimet ikke at hun kledde seg så sexy når hun bare skulle gå til sykehuset og skifte der. Da jeg sto og så ut av vinduet ned mot gaten, så jeg Linda svinge til venstre, motsatt vei enn veien til sykehuset. Hun gikk med spenstige steg og så glad og lykkelig ut. Hun gikk til taxiholdeplassen og satte seg inn i en taxi. Hun skulle ikke til sykehuset. Linda var nok på vei til sin elsker.

Jeg var fylt av to motstridende følelser. Den ene var glede over at Linda var lykkelig. Jeg er så glad i henne at jeg ønsker henne alt godt, også å ha sex med en annen mann om hun gjerne vil det. Det som ikke var så hyggelig var at hun holdt det skjult for meg. Jeg tenkte at det beste jeg kunne gjøre var å ikke gjøre noe. Linda ville vel etter hvert bli mett på sex med sin elsker og falle tilbake til normal hverdag. Men så begynte jeg å gruble på om jeg var interessant nok for Linda, en forstyrrende tanke. Det kunne vel tenkes at livet med meg var blitt kjedelig. Det var blitt mindre sex i det siste og det kunne nok ha sammenheng med elskeren. Men kanskje jeg ikke lenger var så seksuelt interessant? Kanskje jeg ikke hadde tatt nok vare på kroppen min? Kanskje jeg ikke hadde fornyet garderoben og kledde meg attraktivt? Kanskje jeg ikke var oppmerksom nok? Kanskje elskeren hennes kunne by på noe mer spennende og eksotisk? Jeg følte at jeg måtte finne ut hvem han var, for å se om han overgikk meg.

Så en morgen fortalte Linda: «Jeg har påtatt meg en nattevakt på sykehuset i kveld. Jeg kommer hjem til vanlig tid og går så på vakt igjen kl. 1900. Det er en hvilende vakt, og jeg vil ikke være tilbake før i morgen tidlig.» Nåvel, tenkte jeg. I løpet av dagen skaffet jeg meg en leiebil. Skulle jeg skygge henne, kunne jeg ikke kjøre min egen. Da jeg kom hjem, var Linda nettopp ferdig på badet. Hun så riktig søt og sexy ut. Igjen hadde hun på en ny, tynn og sexy kjole som var svakt gjennomsiktig. Hun hadde pyntet seg med smykker i ørene og et halskjede. Hun brukte ikke det på jobben, men jeg visste at hun pleide å henge smykker igjen i garderobeskapet på sykehuset. Vi spiste middag sammen og hadde det hyggelig. Hun var litt opprømt og jeg antok at det var fordi hun skulle treffe sin elsker og gledet seg til å ha en natt i sengen med ham, og jeg var opprømt fordi jeg hadde planlagt å skygge henne.

Jeg sa: «Linda, siden du skal ha nattevakt på sykehuset i kveld, bestemte jeg meg for å bli med på en samling i golfklubben. Det er ganske uformelt, rundt bardisken, bare gamle venner.» Linda smilte og sa: «Ha det hyggelig.» Da det nærmet seg tid for at Linda skulle dra sa jeg: «Nå drar jeg. God vakt» og gikk. Jeg hadde parkert bilen like ved taxi-holdeplassen. Jeg satt i bilen og ventet. Etter en halv time kom Linda ut. Hun satte seg i en taxi. Den startet og kjørte ut i samme retning slik jeg hadde sett tidligere. Jeg fulgt etter omtrent 100 meter bak. Jeg var ikke redd for å bli gjenkjent, bilen var annerledes, det var mørkt og Linda mistenkte meg ikke for noe. Etter en kvarters kjøretur stanset taxien og Linda gikk ut. Hun gikk til inngangen til en boligblokk av det mer luksuriøse slaget. Hun trykket på en ringeknapp, og like etter gikk hun inn. Jeg ventet i fem minutter, så gikk jeg ut av bilen og frem til døren.

Ringeknappene hadde navn og var i to kolonner, en til venstre og en til høyre. Jeg antok at det var venstre og høyre leilighet i hver etasje. I 3. etasje til venstre så jeg en knapp med navnet «Andreas» og et etternavn. Etternavnet virket kjent. Jeg gikk tilbake til bilen og noen minutter senere så jeg skyggen av to mennesker som omfavnet hverandre i den leiligheten. Jeg kjørte hjem. Jeg spurte meg selv om jeg var sjalu, men svaret var nei. Jeg unnet Linda seksuelle opplevelser med andre dersom hun hadde behov for det. Det var at hun holdt det skjult som plaget meg. Jeg tygget litt på etternavnet, og så hadde jeg det. Vi var i samme golfklubb. Det var antagelig der Linda hadde truffet ham. Tidlig neste morgen kom Linda hjem. Hun sa at hun hadde ikke fått så mye søvn på vakten, hun ville gjerne sove litt til. Hun kledde seg naken og kom opp i sengen til meg. Kroppen hennes var varm.

Hun ville elske, hun hadde tydeligvis ikke fått nok enda.

Da jeg hjalp til med å styre kuken min inn i skjeden hennes, kjente jeg at hun var veldig glatt i kjønnet. Det luktet sed av henne. Neste dag dro jeg til golfklubben og så i reservasjonsboken. Der så jeg at Andreas hadde reservert en runde på fredag ettermiddag. Da jeg kom hjem fortalte jeg Linda at jeg hadde avtalt å gå en runde med en annen fra golfklubben fredag ettermiddag, og Linda sa OK. Hun var ikke interessert hvis hun ikke spilte med meg. På fredag ettermiddag innfant jeg meg i golfklubben. Etter tidtabellen gjettet jeg fort hvem Andreas var. Jeg ble nesten litt overrasket, han var en flott kar, ikke bare en man velger for å ha en å pule med, han hadde mer å gi. Jeg gikk bort til ham og sa: «Hei, jeg ser at det er deres tur snart. Jeg skulle hatt runden etterpå, men min partner har meldt avbud. Kan jeg henge meg på dere?» Han var vennligheten selv og skulle spille med et eldre ektepar, så jeg ble invitert med. Vi hadde det hyggelig.

Det ble ikke min største prestasjon på golfbanen, men jeg ble godt kjent med Andreas. Han var veldig åpen. Etter runden gikk vi i baren, ekteparet dro sin vei. Vi drakk og pratet om livet. Jeg spurte ham: «Andreas, er du gift?» «Nei, jeg var det en gang, men nå har jeg vært ungkar noen år og jeg trives med det. Jeg har det bra og har en elskerinne.» «Er hun også fri?» «Nei dessverre, hun er gift så hun må manøvrere forsiktig så ikke mannen hennes merker noe.» Jeg følte meg litt ussel, her satt jeg og fikk høre ham fortelle ting som ikke var ment for mine ører.

Jeg sa: «Men jeg antar at du skifter elskerinne iblant?» «Ja, jeg gjør det, men denne er spesiell. Hun heter Linda og er veldig vakker og seksuelt varm. Det er herlig å elske med henne, hun er veldig aktiv og er en nytelse i sengen. Hun gir meg sterke følelser når jeg er dypt inni henne.» Vi forlot temaet og snakket om andre ting. Så sa Andreas: «Jeg skal ha en liten sammenkomst hjemme hos meg i morgen kveld. Det er ganske uformelt og jeg byr bare på snitter og musserende vin. Vil du komme? Ta gjerne med din kone eller venninne.» Jeg svarte: «Jeg kommer gjerne, men jeg tror ikke min kone er tilgjengelig. Hun pleier å jobbe kveldsvakter da.» «Det er greit om du kommer alene, det kommer forresten en varm ungkarskvinne der» sa han og smilte lurt. Han ga meg et kort med sin privatadresse.

Jeg følte meg ikke særlig vel, jeg misbrukte hans gjestfrihet. Det mest naturlige hadde vært å melde avbud, men jeg ble også tiltrukket av tanken på å se Lindas reaksjon når hun så meg der. Jeg visste at å gå dit var risikofylt, men lysten til å ta sjansen på at det gikk bra, vant. Linda kunne jo kritiseres for å gå bak min rygg med sin elsker, og jeg kunne kritiseres for å spionere på henne. Den eneste som egentlig ikke hadde gjort noe galt var Andreas. Derfor måtte jeg prøve å skjerme ham. Men jeg tenkte at jeg skulle gi Linda en siste sjanse.

På kvelden sa jeg: «Det er lenge siden vi har vært ute og spist sammen Linda. Hva om vi går ut og spiser på en bra restaurant i morgen kveld?.» «Beklager, jeg har vakt på sykehuset fra lørdag kveld til søndag morgen. Du vet jo at jeg har ofte det på lørdager.» Joda, det var blitt en del av dem etter hvert, så jeg sa: «OK. Men en kar i golfklubben har invitert meg til en sammenkomst i morgen kveld. Han sa at jeg kunne ta med min kone. Jeg tenkte å droppe det, jeg ville heller gå ut med deg, men da drar jeg i stedet på mottakelsen alene.» Linda sa at det var helt greit, det ringte ikke noen bjeller. Jeg hadde heller ikke ventet det.

Lørdag ettermiddag gjorde jeg meg klar med pent, uformelt antrekk. Linda var lenge på badet. Hun barberte kroppen sin og strøk barberhøvelen lett over brystene. Jeg så det og spurte: «Dette har jeg ikke sett deg gjøre før Linda. Du har da ingen hår der?» «Jo, det er noen nesten usynlige lyse fjoner der, og jeg vil gjerne at brystene skal være glatte og delikate.» Linda hadde pene bryster, halvstore og spisse, tuppene pekte ut. Hun var stolt av dem, og det hadde hun grunn til. Jeg syntes jeg så en svak flekk i huden ved tuppen av det ene brystet, og tenkte at det ser ut som et sugemerke. Jeg hadde full forståelse for Andreas hvis han kysset brystene hennes. Da Linda var ferdig på badet, gikk jeg. Jeg ville ankomme før Linda, så jeg ankom til Andreas litt før tiden.

Jeg ble møtt av en opplagt Andreas, ble vist inn i stuen og fikk et glass musserende vin i hånden. Leiligheten var stor og luksuriøs, og det var allerede kommet noen andre der. «Kom så kan du få hilse på Sylvia, den hete ungkarskvinnen jeg nevnte.» Sylvia var flott, litt provoserende kledd og hadde et stort smil. Jeg så at hun betraktet kroppen min, hun var trolig på jakt etter en ny sexpartner. Vi fikk god kontakt. Så hørte jeg at Linda ankom. Andreas ba henne skifte sko og henge fra seg yttertøyet i garderoben, Linda var tydeligvis lokalkjent der. Så gikk han ut på kjøkkenet. Da hadde jeg mitt øyeblikk. Jeg gikk ut i garderoben, vi var alene der. Da Linda så meg, ble hun hvit i ansiktet og så ut som om hun skulle besvime.

Jeg holdt en finger foran leppene og signaliserte at hun skulle være stille.

Jeg sa: «Linda, vi kjenner ikke hverandre i kveld. Vi må unngå å sette Andreas i forlegenhet. Han vet ikke at jeg er din ektemann. I kveld er du bare hans elskerinne. Vær en god skuespiller.» Linda nikket at hun forsto. Jeg skyndte meg tilbake til de andre og flørtet litt med Sylvia da Linda og Andreas kom inn i stuen. Linda var nydelig i en flortynn, fotsid kjole med dyp utringning i ryggen. Kjolen hadde splitt i siden til over hoften og hang løst på kroppen. Hun kunne ikke ha BH eller truse på seg i den. Kjolen formet seg rundt de nakne brystene hennes som var synlige gjennom det tynne stoffet. Splitten viste litt naken hud helt opp til hoften, og det skulle ikke mye til før kjønnet hennes kunne bli synlig hvis kjolen gled litt sidelengs.

Hun hadde en hevelse foran like over skrittet, og man kunne ane kløften i den og de fyldige ytre kjønnsleppene hennes like under. Det varmet meg, hun var modig som gikk slik. Jeg visste ikke engang at hun hadde en slik kjole. Jeg tror nok at Andreas ønsket at hun skulle kle seg slik, og det var tydelig at hun likte å vise seg frem. Andreas var tydelig stolt av henne. Han sa til alle: «De av dere som ikke kjenner Linda fra før, hils på henne. Hun er kjæresten min.» Linda hadde kommet til hektene igjen. Hun hadde fått fargen i ansiktet og selvtilliten tilbake.

Andreas og Linda sirkulerte blant gjestene, og Linda pratet med de fleste, hun virket ganske naturlig. Jeg unngikk bevisst å se på dem, jeg pratet med Sylvia. Men så kom Andreas og Linda bort til oss. Andreas sa: «Linda, dette er den hyggelige karen fra golfklubben jeg fortalte deg om.» Linda kom med hånden og vi håndhilste. Det var en merkelig situasjon. Vi presenterte oss med fullt navn, men det var ingen risiko med det siden vi har forskjellig etternavn. Andreas fortsatte: «Er hun ikke fin, hun er den peneste jenta jeg har vært sammen med.» Jeg sa: «Linda, Andreas har skrytt mye av deg og du er faktisk veldig flott.» Linda sa «takk» og ga meg et underlig smil. Jeg holdt på å si at den kjolen hadde jeg ikke sett før. Det skulle ikke større tabbe til for å avsløre skuespillet vårt. Jeg tok meg i det, og i stedet sa jeg: «Og den kjolen du har på deg er fantastisk, sexy og elegant.» Hun sa: «Det var Andreas som kjøpte den til meg.» Situasjonen var bisarr, men det virket som om det tente Linda.

Jeg så at Linda var blitt kåt, brystvortene hennes knuppet seg og det var veldig synlig gjennom kjolen. Hun la en arm rundt livet på Andreas for å markere eierskap. Det var nok ikke bare for å spille rollen som elskerinne, hun ville nok også provosere meg litt. Nå som jeg hadde avslørt løgnene hennes, ville hun nok ta litt igjen. Andreas sa: «Linda er den beste jenta jeg har hatt i sengen, hun er en het pusekatt.» Det var tydelig at Linda likte at han sa det så sterkt. Hun trakk ham nærmere mot seg og sa: «Andreas, du er så god. Det er så godt å elske med deg.» Jeg sa: «Det er jo herlig Linda.» Andreas så på oss, han følte nok at her var det noe han ikke fikk tak i. Linda hadde fått litt mer farge i kinnene og det var tydelig at hun likte å erte meg. Hun visste at jeg ikke kunne gjøre noe med det der og da, og det pirret henne. Det var tydelig at hun gledet seg til natten med Andreas og ville at jeg skulle se det. Jeg sa til Andreas: «Jeg nesten misunner deg henne.» Han sa: «Men du er jo gift, så jeg tipper på at du har en bra kone.» «Ja, jeg har faktisk det» sa jeg.

Alle sirkulerte, spiste snitter og drakk vin. Så satte Andreas på myk musikk og noen begynte å danse. Linda danset med noen av vennene til Andreas. Da Linda hadde en pause og sto ved siden av Andreas, gikk jeg bort og spurte: «Andreas, kan jeg få en dans med din venninne?» Han smilte og holdt hånden ut mot Linda. Jeg sa: «Linda, får jeg en dans med deg?» Vi danset mykt og Linda la kinnet sitt mot mitt. Jeg hvisket: «Linda, dette går jo fint, du er en god skuespiller. Jeg vil at du skal vite at jeg ikke er sint på deg for at du elsker med Andreas. Det jeg ikke likte var at du holdt det skjult for meg. Men nå vet jeg om det, og jeg ønsker at du har det godt når dere er sammen. Nå kan dere elske sammen når dere har lyst, du trenger ikke lenger skjule det når du skal være sammen med ham. Forresten, så har Sylvia invitert meg hjem til seg i natt.» Linda snudde hodet og kontrollerte at ingen så på oss, og så ga hun meg et kyss på kinnet og klemte hånden min. Hun hvisket: «Takk. Jeg glad i dere begge to, og jeg ønsker å elske med dere begge. Andreas er spennende og er herlig å pule med, men det er du som er den trygge. Det er deg jeg vil hjem til.»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: