Seksuell oppvåkning

«Helt ærlig Lena, har du ikke litt lyst på ham?». Jeg måtte ta en pause og kjenne etter inni meg selv. Så sa jeg: «Skulle jeg gjøre det med en annen, så måtte det være med Lasse, ingen andre». «Da ringer jeg til Lasse med en gang».

Jeg traff Morten da jeg var veldig ung, bare 18 år. Han var en del eldre. Vi hadde jevnlig kontakt i flere år, før vi giftet oss. Jeg har forstått at gutter synes jeg er pen og har en fin kropp. Jeg tror det var en av årsakene til at han giftet seg med meg. Jeg hadde ikke hatt sex med andre utenom ham, da vi giftet oss. Jeg hadde ikke mangel på menn som forsøkte å få meg i seng, men jeg var engstelig for sex. Det var noe overbeskyttende foreldre hadde påført meg. Jeg giftet meg nok med Morten fordi jeg opplever ham som en trygg og god mann. Men jeg har forstått på Morten at vi har et problem i samlivet vårt. Jeg er ikke særlig kåt. Det kan ha sammenheng med min oppvekst. Han synes jeg burde utnytte den fine kroppen min bedre og få mer interesse for sex.

Han har vært inne på tanken at siden han

ikke klarer det, så kanskje en annen mann kunne tenne meg?

En søndag kveld da vi satt og pratet sammen, sa han: «Lena, du har jo ikke hatt sex med andre enn meg, og da er det ikke så lett å vite hvordan det vil være med en annen mann og kjenne hva kroppen din tenner på. Kanskje det vil stimulere din seksualitet. Hadde det ikke vært spennende å elske med en annen mann, så kan du jo sammenligne med meg?». «Mener du at jeg skal ligge med en annen mann?». «Det jeg tenkte å foreslå var at du kunne få ha en natt med Lasse. Når dere møtes på fester ser jeg hvor opptatt dere er av hverandre. Jeg har sett at dere kysser når dere tror at ingen ser det, men jeg har sett det. Det ser ut som at han har lyst til å rive av deg klærne og trenge inn i deg. Og dessuten er Lasse en stilig ungkar med mye erfaring, og skal være flink til å gi jenter orgasme. Tanken er at hvis du har god sex med en annen, kan det resultere i seksuell oppvåkning, noe som vi begge kan ha glede av.»

Vi pratet videre om dette utover kvelden og tok noen glass vin, og etter hvert var jeg ikke så avvisende lenger. Jeg begynte å venne meg til tanken. Så jeg sa: «Jeg lurer på hvordan det hadde vært å ligge med Lasse, kjenne ham inni meg». «Det er enkelt å finne ut, det er bare å gjøre det Lena». «Hvordan skulle jeg gjøre det da?». Morten forstod nok at jeg var kommet på gli nå, og at jeg hadde litt lyst på det. Han sa «Jeg ringer Lasse og forklarer det vi har diskutert». Jeg sa: «Men jeg er ikke sikker». «Helt ærlig Lena, har du ikke litt lyst på ham?». Jeg måtte ta en pause og kjenne etter inni meg selv.

Så sa jeg: «Skulle jeg gjøre det med en annen,

så måtte det være med Lasse, ingen andre».

«Da ringer jeg til Lasse med en gang». Lasse og Morten er nære venner og han kjenner oss godt. Morten ringte opp Lasse mens jeg hørte på, og forklarte Lasse det vi hadde snakket om. Han sa: «Lasse, Lena er enig i at hun burde ha sex med en annen mann for å se hvordan det tenner henne. Men hun kan bare tenke seg å ha sex med en annen mann hvis det er deg». Han svarte: «Lena er en vakker jente. Jeg har veldig lyst til å elske med henne». Morten sa: «Ikke vær redd for at jeg blir sjalu Lasse, for det blir jeg ikke. Dette var jo mitt forslag og det kan slå fordelaktig ut for meg, dersom dette gir Lena mer interesse for sex».

Han sa: «Kan jeg få snakke med henne?». Morten ga telefonen til meg. Jeg lyttet til Lasse og svarte: «Jeg vet at dette er litt dristig Lasse, men jeg har faktisk lyst på deg. Og Morten synes at vi skal pule sammen. Har du lyst på meg Lasse, har du lyst på kroppen min?». Jeg ble litt rød i kinnene da jeg hørte hva Lasse svarte, det var veldig smigrende og erotisk. Jeg ga telefonen tilbake til Morten. Han sa mens jeg hørte på: «Nyt den vakre kroppen hennes Lasse, dere kan gjøre alt dere har lyst til sammen, lær henne å nyte sex. Kom og hent henne her på fredag i syv-tiden».

Nå var jeg blitt bevisst om at jeg ville pule med Lasse, men det var ikke det som gjorde meg mest opphisset. Det var at nå var det for sent å snu, jeg måtte bare gjøre det, det var ingen vei tilbake. Jeg måtte begynne å forberede meg mentalt på det som skulle skje, at jeg faktisk skulle pule med en annen mann for første gang i mitt liv. I dagene som fulgte gikk jeg mye i mine egne tanker. Morten merket nok at det var kommet en ny glød i meg, samtidig som jeg var blitt litt mer fjern.

Jeg gikk og kjente på den nye kåtheten i kroppen min hele tiden.

Det var mange nye følelser inni meg. Morten la merke til at jeg hadde fått mer interesse for utseendet mitt, og at jeg brukte lengre tid på badet. Jeg barberte meg daglig under armene, legger og lår. Jeg barberte daglig kjønnet mitt slik at det var nakent og tiltrekkende. Jeg hadde begynt å gå i mer sexy klær etter jobben, klær som viste brystene mine tydelig og i svært korte kjoler. Nå var det ikke andre enn Morten som fikk se meg slik, men likevel vennet jeg meg til tanken på å bli mer dristig, naken og fristende for menn. Det var en merkelig ny følelse at jeg ville at andre menn skulle få lyst på meg. Noen av kjolene hadde Morten til og med ikke sett før, jeg hadde nemlig vært på byen og kjøpt utfordrende klær i sexbutikker.

Fredagen kom. Jeg sa lite, men var omhyggelig med forberedelsene av kroppen min og kjolen. Kjolen jeg hadde valgt var ny, svært tynn, hudfarget, ganske gjennomsiktig og hadde en V-formet utringning som gikk langt ned mellom de nakne brystene. Brystvortene var veldig synlige gjennom det tynne stoffet. Brystene sto litt ut, mens kjolen hang litt på dem og satt løst på resten av den nakne kroppen. Kjolen stoppet like nedenfor skrittet. Det var tydelig at jeg ikke hadde på truse, for kløften mellom kjønnsleppene foran var synlig gjennom kjolen. Jeg hadde lave sko uten strømper. Jeg tror nok at jeg så naken og rå ut.

Lasse ankom og Morten tok ham inn i stuen. Han ropte på meg, og jeg kom ut fra badet. Lasse så på meg med halvåpen munn. Han sa bare: «Du er vakker Lena». Etter hvert kom vi til hektene og kunne føre en vanlig samtale. Jeg tok en jakke ut fra garderoben og var klar til å dra. Morten spurte: «Når tid tror du at du er tilbake Lena?». Jeg sa: «I morgen, en gang utpå dagen, tror jeg. Blir det senere, ringer jeg». Det var ikke det svaret Morten hadde ventet, han trodde nok at jeg ville ha en kort seksuell opplevelse og så dra rett hjem igjen. Men jeg hadde tenkt å gjøre dette ordentlig. Når jeg først skulle ligge med Lasse, ville jeg bli der hele natten og oppleve forskjellige former for sex.

Da vi kom ut på fortauet, så jeg Morten i vinduet. Jeg vinket til ham og han svarte. Det var litt merkelig. Lasse hadde en beskyttende arm rundt meg, som om det var noe dyrbart han tok med seg hjem. Da vi kom frem til bilen hans, kysset vi. Morten så det. Så dro vi. Da vi kom inn i leiligheten hans, så jeg at han hadde gjort sine forberedelser. Det var mange stearinlys der som han tente og han satte på dempet New Age-musikk. Plutselig trakk han av meg kjolen. Jeg sto der naken og han så på meg og sa: «Du er vakker Lena».

Så kysset han brystene mine, nedover magen og

til slutt kysset han kjønnsleppene mine.

Han reiste seg opp og tok av seg klærne. Kuken hans var stor og hard, den pekte skrått oppover. Han tok meg i hånden og førte meg inn på soveværelse. Det var en stor dobbeltseng der, men ingen dyne. Han la meg på sengen og tok litt olje på magen min. Så masserte han brystene mine, magen min og kjønnsleppene. Han masserte klitorisen min og stakk så to fingre inn i skjeden min. Han konsentrerte seg om ett punkt. Jeg antok at det var g-punktet, som jeg hadde hørt om. Han hvisket vakre ord i øret mitt mens han masserte.

Han fortalte meg hvilken fin kropp jeg hadde. Han sa: «Du har halvstore bryster som hever seg ut fra kroppen med stive brystvorter. Selv om brystene dine er litt fyldige, har du ingen brett i huden under dem. Huden din er myk og ren. Magen er ikke bare flat, den går litt innover, slik som på et rovdyr. Du har synlige muskler fordi du trener så mye. De ytre kjønnsleppene dine er store og går langt opp foran, så de er godt synlige mellom de slanke lårene dine. Kjønnsleppene virker åpne og inviterend, som om de ønsker å bli pult.» Etter en stund begynte jeg å få svake skjelvinger i kroppen. Lasse fortsatte å massere, men bare enda kraftigere. Så kom orgasmen. Den var sterk.

Hele kroppen min var spent og skjelvende.

Jeg kjente at jeg ble veldig våt mellom beinene.

Lasse fortsatte, og etter en stund kom det en ny orgasme. Etter den tredje orgasmen begynte jeg å bli litt sliten. Da la Lasse seg oppå meg. Jeg var så gjennomvåt at kuken hans gled lett inn. Vi pulte en stund, til Lasse fikk orgasme og sprutet sæden sin inn i meg. Etterpå hvilte vi litt, men så ville Lasse vise meg flere fine pulestillinger. Jeg ble pult bakfra, når jeg sto på alle fire, når jeg lå på ryggen på spisebordet og han hadde benene mine på skuldrene sine og mange andre måter.

Vi hadde det moro og ble veldig fortrolige med hverandre. Vi elsket med hverandre mesteparten av natten og jeg fikk flere orgasmer.

De kom lettere etter hvert. Neste dag klokken klokka to kom jeg hjem til Morten. Jeg gikk rett inn i stuen og smilte som en sol. Jeg tok av meg jakken og sto der helt naken. Jeg hadde kjolen i hånden. Jeg sa: «Jeg tok like godt kjolen av, den var så våt av min kjønnssaft og Lasses sæd. Da var det bedre at saftene fikk fritt utløp». Jeg pekte nedover de våte lårene mine og sæden som fortsatt rant litt ut mellom kjønnsleppene mine. Jeg hadde forandret meg. Jeg var blitt mer selvsikker på min kropp og jeg kunne bruke mer intime ord helt naturlig.

Morten sa: «Du har noen røde merker på kroppen. Hva er det?». «Å, det er sugemerker. Lasse elsker å suge på brystene og fitta mi, og jeg suger mye på kuken hans. Den er fin og hard og er nydelig å ha i munnen. Lasse sprutet sæd inni meg mange ganger, og jeg fikk herlige orgasmer». Den satt. Jeg har aldri hatt orgasme før, heller ikke mens jeg pulte med Morten. Men likevel, det var jo det han ville at jeg skulle oppleve. 

Jeg sa: «Orgasmene var sterke. Hele kroppen min

skalv, det sprutet væske ut av skjeden og det rant

spytt ut av munnen min...

...Jeg klarte ikke å kontrollere det. Og jeg synes at brystene mine har blitt større og stivere, er de ikke fine?». Jeg masserte dem litt og viste ham. Jeg fortalte Morten: «Vi spiste frokost i tolv-tiden, og etterpå gikk vi tilbake til sengen og pulte mer. Jeg var umettelig. Det er utrolig at jeg ikke ha gjort dette før, jeg visste ikke hvor herlig det var. Lasse kjørte meg tilbake. Nå trenger jeg en dusj for å gjøre meg klar til kvelden». «Kvelden?» sa Morten, «hva skjer i kveld?». «Å, jeg glemte visst å si det, men Lasse spurte om jeg ville bli med ham på en fest i kveld. Han trengte en jente for å gå dit og jeg sa ja. Jeg tenkte at når jeg først fikk lov til å pule med Lasse, var det neppe så farlig å bli med ham på fest». Jeg kunne se på Morten at det ikke var helt slik han hadde tenkt at dette skulle utvikle seg, men han sa: «OK Lena, men ta vare på deg selv.»

Igjen brukte jeg mye tid på badet. Lasse skulle hente meg halv syv. Lasse hadde bedt meg kle meg sexy, så denne gangen tok jeg på meg en annen ny kjole. Den var også dristig, selv om den ikke var så dristig som den forrige. Den var av et tynt, svart, elastisk og oljeaktig stoff som klebet seg til kroppen. Kjolen så ut som om den var malt på kroppen min og var svært kort. Den sluttet like nedenfor skrittet og jeg hadde ikke truse på. Jeg ville være uten truse fordi jeg tror Lasse liker meg best slik. Lasse kom med taxi. Han hilste på Morten og sa han håpet det ikke var for mye å be meg ut på fest, men at han synes det passet godt inn i den seksuelle oppvåkningen min. Hverken jeg eller Morten forsto hva han mente. Denne gangen spurte ikke Morten når tid jeg var hjemme igjen. Vi dro videre med taxien.

Underveis fortalte Lasse meg at vi skulle til noen venner av ham. Han sa: «Det er en gjeng mennesker med spesielt stor interesse for sex. Festene med dem pleier å bli svært erotiske». Taxien stoppet foran en stor villa, de som bodde der var nok velhavende. Han sa: «Lena, her kan du gjøre som du vil. De er søte mennesker, men har få hemninger og dyrker sex, så ikke bli forskrekket. Bare vær naturlig og følg dine lyster. Her kan du ha sex med andre gjester om du har lyst. Jeg kommer ikke til å være sammen med deg hele tiden, så her kan du utfolde deg».

Vi kom inn i en hall der vi tok av oss yttertøyet. Det var tydelig at vertinnen kjente Lasse godt. Hun hilste på meg og så på meg med et anerkjennende blikk. Hun sa til Lasse: «Du har med deg en virkelig flott jente denne gangen Lasse.» Hun ledet oss inn i en stor stue. Der var det samlet omtrent 20 mennesker, alle kvinnene var elegante og provoserende antrukket. Jeg la merke til en som hadde en svart, fotsid kjole med en åpen splitt i siden til over hoften. Hun hadde ingen truse under. Jeg så at antrekket mitt passet godt inn her. Hvis jeg løftet opp armene, trakk kjolen min seg opp og ble der.

Da var nedre kant av kjolen godt over kjønnsleppene

slik at de var synlige.

Og hadde jeg først gjort det, var det ikke lett å få den ned igjen, den klebet seg til kroppen og viste alle detaljer. Lasse presenterte meg for forsamlingen. Han sa: «Min venninne heter Lena og jeg tror hun vil trives i deres selskap. Vær kjærlige med henne.» Vi fikk champagne i store glass og sirkulerte blant gjestene. Det var kommet myk musikk i rommet, og noen hadde begynt å danse. Det var mye kyssing og de begynte å kle av hverandre. Det virket ikke som om de danset med sine partnere. Lasse hadde forsvunnet, han hadde nærgående kontakt med en jente han tydeligvis kjente. Det tok ikke lange stunden før flere par danset helt nakne. Stemningen påvirket meg, jeg følte meg beruset, og ikke bare av mye champagne. Jeg hadde behov for å vise meg frem så jeg løftet armene.

Kløften mellom kjønnsleppene min ble synlige.

Det var flere som så det. En yngre mann kom bort til meg og spurte om vi kunne danse sammen. Jeg svarte med å legge armene mine rundt halsen hans og trykke meg inntil kroppen hans. Vi vugget mykt til musikken. Jeg vet ikke hva som gikk av meg, men jeg fikk plutselig et sterkt behov for å vise dem kroppen min, jeg er så stolt av den. Så jeg trakk av meg kjolen, jeg måtte nærmest skrelle den av, og danset videre med ham helt naken og med åpne ben.

Det var nydelig å kjenne hendene hans over kroppen min. Han kysset meg på munnen og etter hvert kysset han brystene mine. Jeg begynte å kle av ham. Det tok ikke lang tid før han også var naken. Vi gned kroppene våre inntil hverandre og jeg kjente en hard kuk mot magen min. Så sa han: «Kom Lena, vi setter oss i sofaen». Jeg forsto ikke hva han mente før han satte seg ned og ba meg sette meg i fanget hans med ryggen til. Han ba meg ha beinene på utsiden av hans bein, og så styrte han kuken sin inn i skjeden min, før han skjøv meg nedover. Jeg satt slik, med ryggen mot ham, med vidåpne bein og kuken hans inni skjeden min. Han beveget kroppen min opp og ned slik at kuken hans beveget seg inni skjeden min. Jeg var glinsende våt.

Gjester som kom forbi smilte til oss og jeg smilte tilbake til dem, ga dem et slengkyss. De fikk detaljert innsyn i kjønnet mitt og kuken som var inni det. Jeg la hodet sideveis og han kysset meg. Det var veldig opphissende, jeg tror han fikk orgasme inni meg, men jeg merket det ikke. Jeg masserte brystene mine til kroppen min begynte å skjelve. Jeg fikk en nydelig orgasme mens mange så på.

Jeg så dem i øynene mens jeg kom. Det var opphissende.

Jeg la merke til at Lasse sto i andre enden av rommet og smilte, han vinket til meg. Resten av kvelden var jeg sammen med flere menn. Jeg pulte med noen av dem, mens andre bare koste med den nakne kroppen min. Det var en herlig kveld. Da det nærmet seg morgen, ble det oppbruddsstemning. Lasse kom bort til meg og sa: «Lena, jeg har bestilt en taxi. Er du klar om fem minutter?». «Hvis jeg klarer å få på kjolen igjen» sa jeg. Kroppen var varm og våt, så jeg fikk den ikke på. Jeg tok like godt kjolen i hånden og tok på meg yttertøyet. Vi dro til Lasses leilighet. Der sov vi nakne sammen til utpå formiddagen. Vi pulte sammen, det tok jeg for gitt nå. Så kjørte han meg hjem.

Lasse ble med opp. Han sa til Morten: «Nå tror jeg at Lena har våknet seksuelt. Hun kan jo fortelle deg om det hun har opplevd, men jeg kan si at hun er et seksuelt naturtalent». Etter dette blomstret erotikken i samlivet vårt. Men jeg hadde åpenbart fått større behov for sex enn det Morten hadde, så jeg fikk lov til å besøke Lasse iblant for å få utløp på overskuddet. Noen ganger tok Lasse meg med på fest.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: