Sexdansen | Kondomeriet

Sexdansen

"Den unge mannen og Silje la seg ned på den myke madrassen på gulvet i et av play-rommene og begynte å kysse og ta på hverandres nakne kropper. Jeg lå ved siden av og så på".

Silje og jeg reiser iblant til en sexklubb i utlandet. Det er en swinger-klubb som er beregnet på partnerbytte. Silje og jeg er ikke modige nok til å drive med partnerbytte, vi reiser dit for å ha sex med hverandre og bli inspirert av å se andre som har sex. Klubben har en bar og en stor dansesal nede med teppekledde terrasser langs veggene. Her er man vanligvis påkledd, men etter klokken 22:30 er det såkalt “lingerie-tid” der kleskodeksen er bare undertøy eller enda mindre. I etasjen over er det mange “play-rooms” der man kan pule sammen med hverandre eller med fremmede. Her er alle nakne.

Det var på slutten av kvelden. Klokken var 3 på natten. Klubben stengte klokken 4, så det var ikke mange gjester igjen. Da kom en mann og engasjerte Silje ut på dansegulvet. Han var en flott fyr, men veldig ung, neppe mer enn 25 år. De kledde hverandre, begge var slanke, lette og veltrente. Han hadde brun, naken overkropp, var smalhoftet og bredskuldret. Han hadde bare på seg korte tettsittende shorts av skinn. Silje hadde en gul bikinitopp og liten bikinitruse. De danset ikke lenge, hun kom tilbake til meg etter et par minutter. Noen minutter senere var han tilbake. Han sendte meg på ny et spørrende blikk, og jeg nikket et OK.

Denne gangen strøk han hendene sine over den nakne huden hennes fra hoften og opp til bikinitoppen.

Iblant hadde Silje begge armene rundt halsen hans og de klemte kroppene sine mot hverandre. De var alene på dansegulvet, og de få gjestene som var igjen der nede fulgte nysgjerrig med på de dansende. Etter noen minutter var hun tilbake med røde kinn: «Han ga meg et kyss på kinnet» sa hun. «Er han ikke stilig? Har du sett den smale rumpen hans? Han har en sexy kropp.» «Joda Silje, jeg har sett at han er flott og jeg ser du er kåt på ham. Hva om du tar av deg toppen og har nakne bryster? Da tror jeg nok at han kommer tilbake igjen.» Silje tok av seg bikinitoppen og satt der med sine struttende, spisse bryster. Han kom tilbake etter noen minutter, jeg nikket OK igjen.

De gikk ut på dansegulvet, han danset bak henne og trykket ryggen hennes mot seg. Han holdt henne rundt livet. Da så jeg Silje gripe hendene hans og trekke dem opp og legge dem på brystene sine. Han masserte dem mykt og klemte litt på brystvortene hennes. De bare sto og vugget, Silje lukket øynene og la hodet bakover på skulderen hans. Han masserte brystene hennes i et par minutter, og jeg tror Silje gjerne ville at det skulle vare lenger. At hun nøt det var synlig for alle. Så kom Silje tilbake til meg: «Det var herlig» sa hun. «Han var så følsom og kjærlig med brystene mine, han masserte dem så mykt.» Det var stjerner i øynene hennes nå. Det var et spennende skuespill mellom de to dansende, og de gjenværende gjestene fulgte interessert med. Silje sa «Hva skal jeg gjøre nå?» Jeg sa «Ta av deg bikinitrusen og vær helt naken. Han kommer nok tilbake, han er tent på deg. Dans med ham med åpne ben, vis ham det vakre kjønnet ditt.» Jeg trodde ikke hun ville gjøre det, så jeg ble overrasket da Silje trakk av seg trusen og satte seg ved siden av meg, helt naken.

Hun var litt åpen mellom benene slik at de søte glattbarberte leppene hennes var synlige.

Den unge mannen nærmet seg igjen, litt mer usikker denne gangen. Jeg oppmuntret ham med et tydelig OK, og han tok Silje ut på dansegulvet. Silje var blitt modigere nå, hun danset med åpne ben og viste ham det våte kjønnet, innsiden av lårene var blanke av kjønnssaften hennes. Han strøk hendene sine over Siljes kropp, brystene, magen og inn mellom benene hennes. Jeg så at han hadde fingrer inni skjeden hennes og masserte henne der. Silje lot det skje og lukket øynene.

Så kom han tilbake med Silje. Hun var andpusten. Jeg sa «Det var herlig å se deg så dristig Silje. Han kommer nok igjen, han vil nok ha mer. Og når dere danser igjen, så trekk av ham shortsen slik at dere begge danser helt nakne sammen. Når du våger det, må vel også han kunne det.» Noen minutter senere kom han tilbake, den stive kuken hans avtegnet seg tydelig nedover låret i de stramme shortsene. Nå satt Silje med en fot oppå den avsatsen hun satt på og med vidåpne ben. Hun viste ham kjønnet sitt. Han stirret på Siljes åpne ben og vakre kjønnslepper. Jeg ga ham OK, og de begynte å danse igjen, eller mer vugge til musikken. Han strøk hendene over Siljes nakne kropp. Hun nøt det og likte at folk så på. Så åpnet Silje gylfen på shortsen hans og skjøv den ned. Han ble usikker, men det hadde vært flaut å trekke den opp igjen nå som Silje var naken, det var mange som så på dem nå. Så han trakk den av seg. Han hadde ingen truse under. Han hadde en fin, stiv kuk.

Jeg kunne se på Silje at hun nøt synet av kuken hans, den var veldig hard.

De var et vakkert par, sprengkåte og kysset hverandre. De strøk hendene over hverandres kropper og kjønn, han presset kuken sin mot Siljes mage og hun støtte imot med sprikende ben. Han kjærtegnet kjønnet hennes mens Silje grep rundt kuken hans og runket den langsomt. Det var en nytelse å se på dem. Så kom Silje tilbake, hun var opprømt. Men det var ikke lenge igjen til klubben stengte, så vi fant ut at det var på tide å dra tilbake til hotellet. Vi hadde klærne våre i vårt garderobeskap i andre etasje, og det var to veier opp dit, enten gjennom resepsjonen eller opp vindeltrappen fra dansesalen. Vi sto like ved vindeltrappen, så det var naturlig å benytte den.

Siljes nye venn misforsto og trodde at vi skulle opp til et av kjærlighetsrommene for å pule, at Silje måtte avreagere sitt sexbehov. Han kom bort til oss og sa «May I join you upstairs?». Før jeg fikk svart tok Silje ham i hånden og dro ham opp trappen. Den unge mannen og Silje la seg ned på den myke madrassen på gulvet i et av play-rommene og begynte å kysse og ta på hverandres nakne kropper. Jeg lå ved siden av og så på. Så sa han til meg at han ikke hadde noen kondomer, hadde jeg? Jeg sa at jeg hadde i garderobeskapet og gikk for å hente dem. Da jeg kom tilbake lå de fortsatt og kysset hverandres nakne kropper, de så søte og kåte ut. De så ut som om de hadde forferdelig lyst på hverandre.

Jeg ga ham kondomet, men i det svake lyset snudde han kondomet feil vei så han fikk det ikke på. Jeg hjalp ham med å snu det og rulle det på kuken hans. Det var litt merkelig å holde hånden rundt den stive kuken hans som snart skulle pule min kone. Jeg kjente at kuken hans ble ikke mindre stiv av det, den ble heller litt hardere. Men da det var nesten på plass, gikk det hull på kondomet, jeg tror det var en fliset negl jeg hadde som gjorde det. Det hadde vært hjerteskjærende å stopp der, så jeg foreslo at de skulle fortsette uten kondom. Begge sa ja. Jeg rullet det ødelagte kondomet av kuken hans. Så la han seg mellom Siljes åpne ben og hun hjalp til med å styre kuken hans inn i skjeden sin. Jeg lå på siden av dem og så hvordan Silje nøt det. Hun så på meg og smilte.

Hun likte at jeg så på mens hun ble pult.

Han løftet benene hennes opp slik at han kom langt inn i henne. Hun stirret ham i øynene og jeg forsto at hun fikk ekstra spenning og nytelse av at det var en helt fremmed mann som pulte henne. Hun beveget kroppen sin mot ham i takt med hans støt inn i henne. Jeg kunne se hvilken nytelse dette var for henne. Hun tok tak under rumpen hans og dro ham oppover slik at kuken hans skulle komme lengst mulig inn i henne. Etter en stund fikk Silje orgasme og like etter fikk han det også. De ble liggende en stund og kysse hverandre. Etter at vi hadde komme til hektene igjen gikk vi alle ned, de hadde jo klærne der. Den unge mannen hadde fortsatt kraftig ereksjon. Det rant sed fra kuken hans og Silje var hvit av sed mellom benene, han hadde gitt henne mye. De som var igjen i dansesalen så at Silje hadde fått det hun ønsket seg, hun gikk litt bredbent. De var fortsatt nakne og kysset hverandre. Så samlet de opp klærne sine. Silje og jeg gikk opp til garderobeskapene, kledde på oss og forlot klubben.

I taxien på hjemveien snakket vi om det vi hadde opplevd. Jeg sa: «Jeg syntes det var sterkt av deg å bestemme deg for å pule med ham.» Hun sa: «Jeg bestemte meg ikke da. Jeg visste at jeg ville pule med ham allerede under den siste dansen, jeg visste bare ikke hvor jeg skulle gjøre det. Jeg skulle til å foreslå at vi kunne ta ham med oss til hotellrommet vårt slik at han og jeg kunne ligge nakne sammen og pule resten av natten. Men så kom han med forslaget om å bli med opp, så det ble løsningen. Jeg vil ikke være en som gjør en mann kåt på meg, og så forlater ham. Jeg må ta konsekvensen av det jeg har vært med på. Så derfor måtte jeg pule med ham. Er du ikke enig?» «Jo, jeg er enig» sa jeg.

«Men det var ikke bare derfor» sa Silje. «Han hadde også hisset opp meg slik at jeg hadde fryktelig lyst på ham. Derfor måtte vel han pule meg slik at ikke jeg ble skuffet?» «Jo, han måtte vel det» sa jeg, og var litt usikker på Siljes logikk. Silje sa: «Som du vet så er jeg egentlig sjenert, så jeg trodde ikke jeg kunne gjøre noe slikt. Men det rare var at etter vi hadde kommet i gang med dansen og jeg kjente bruset i kroppen min, forsvant sjenansen. Jeg hadde bare lyst på ham, jeg følte meg helt fri og kunne gjøre hva jeg ville. Og så oppmuntret du meg til å danse naken med ham med åpne ben slik at han fikk se at jeg var våt i kjønnet og at jeg hadde lyst til at han skulle pule meg.» Dette var en ny dør som var åpnet i vårt sexliv. Jeg følte at Silje hadde fått smaken på å pule med andre menn, så jeg så frem til at vi sammen skulle finne nye menn som Silje kunne ha god sex med.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: