Fire historier

«Jennifer og jeg var blitt revet med av Linn og Jamies intense puling. Vi var varme av kåthet og kledde av oss.»

Min kone Linn og jeg sto i kø til passkontrollen på flyplassen. Paret foran oss i køen var spesielt stilige. Han var høy og mørk, hadde et pent ansikt med litt feminine trekk og var slank. Han hadde myke, brune øyner. Linn kommenterte ham og sa at hun likte ham. Hans kone var slank og vever, litt tynn og langlemmet. Spesielt la jeg merke til at hun hadde så lange og tynne fingrer med korte naturlige negler. Begge hadde en aning brun hud, den var trolig medfødt.

Det var noe eget ved dem. Jeg følte at de var svært erotiske. De var kledd i tynne luftige klær som viste de pene kroppene deres. Jeg la merke til at de åpenlyst studerte våre kropper, spesielt Linns. Linn tok seg bra ut i en tynn sommerkjole uten BH. De spisse brystene hennes var tydelig synlige gjennom det tynne kjolestoffet. Hun likte å kle seg litt nakent når hun var på ferie i varme land. Blikkene deres var anerkjennende. Jeg så at han spiste Linn med øynene, Linn likte det.

Vi kom i prat i køen. De sa at de het Jennifer og Jamie. Vi presenterte oss som Linn og John. Vi var alle der som turister. Vi skulle bo på samme hotell, men det var egentlig ikke så merkelig. Dette var en liten øy og det var bare ett bra hotell der.

Passkontrollen tok lang tid så vi ble litt familiære etter hvert. Han kommenterte at Linn hadde en flott kjole mens han stirret på de struttende brystene hennes. Av erfaring vet jeg at når menn gir kvinner kompliment for antrekket, så er det innledning til intim kontakt. Vi avtalte at vi skulle spise middag sammen på kvelden.

Da Linn og jeg hadde sjekket inn på hotellet, dusjet vi og kledde oss i luftige og tynne klær, det var varmt der. Vi gikk ned i baren og møtte Jennifer og Jamie. Etter noen drinker gikk vi til spisesalen. Vi begynte å prate om litt av hvert, og i samtalens løp kom jeg til å nevne at vi hadde vært på erotiske hoteller i forskjellige land. De ble veldig interessert og stilte mange spørsmål. Jeg sa:

«Linn liker å være naken der, hun vet at hun ser bra ut naken
og jeg liker at menn tenner på kroppen hennes.»

Hun smilte litt sjenert da jeg sa det, men sa meg ikke imot. Så snakket vi om sjalusi, og jeg sa: «Jeg har ikke et snev av det. Linn får gjerne friste fremmende menn. Jeg syntes at hun skal få nyte sex med andre menn om hun har lyst til det.»

Jennifer spurte: «Linn, ligger du ofte med fremmende menn?» «Ja, jeg gjør nok det. Det er med på å holde kroppen min levende. Det ikke bare tilfredsstiller mine erotiske behov, det er også med på å forsterke dem og holde kroppen min i god fysisk form. Brystene mine holder seg større og stivere og jeg er oftere kåt og mer våt i kjønnet.»

«Nyter du det?»

«Veldig, enhver ny mann er en ny opplevelse.»

Jennifer sa: «Jeg ser at du har en fin mann Linn. Hva er det som du finner hos andre menn som ikke han kan gi deg?» «Variasjon. Med nye menn får jeg nye sterkere følelser.» «Hva slags følelser?» «Herlige orgasmer. Jeg får ikke så lett orgasme med John lenger, samleiet er for forutsigbart. Men med andre menn kommer orgasmene lett og kraftig og de er forskjellige. Jeg elsker å kjenne at de spruter sed inn i meg. Jeg kan få mange orgasmer på rad.»

Jamie og jeg var blitt røde i kinnene av å høre på Linns åpenhet om sitt seksuelle begjær. Jennifer spurte videre: «Hva slags menn tenner du på?» «Pene menn, fine slanke kropper. Ikke muskelmenn. Jeg har en lang skjede så det er fint om de har en lang kuk, den trenger ikke være så tykk.»

Jennifer sa: «Jamies kuk er også ganske lang, lengre enn de fleste. Han hører ofte fra jenter han puler med at han støter opp i bunnen på skjeden deres, og for noen kan det være vondt.» Linn sa: «Det er jo herlig Jamie. Du bør være stolt av det. Jeg lurer på om den er så lang at den støter i enden av skjeden min.» Det var en klar invitasjon som ble litt hengende i luften.

Linn fortsatte: «Men hva med deg Jennifer? Ligger du ofte med andre menn?» Jennifer sa: «Vel, det hender. Noen ganger spør jeg Jamie om lov til å pule med en annen mann, og noen ganger bare gjør jeg det og forteller ham om det etterpå.» «Er det ikke like greit å spørre først?» «Jo, jeg får jo alltid lov når jeg spør, men det er ikke alltid at han er tilstede når jeg kjenner suget i kroppen.

Suget kan være ganske voldsomt når jeg tenner på en mann, driftene mine tar tak i meg og fører meg av gårde, jeg klarer ikke å holde igjen. Jeg bare må pule med ham.»

Jeg så at Jamie ikke ble forstyrret av det Jennifer fortalte. Jeg tror han likte at hun fant på å ligge med menn uten at han visste om det, for han sa: «Jennifer trenger ikke få lov, hun er et selvstendig menneske og jeg synes det er fint at hun avreagerer sin erotiske sult når den tar tak i henne.»

Linn sa: «Hva slags menn liker du best Jennifer?» «Fine, slanke og litt guttaktige menn med tykk kuk. Jeg pulte en gang med en mann som hadde svært tykk kuk. Den var ikke så lang, men den ga meg sterke følelser. Og så sprutet han store mengder sed inn i meg da han kom. Seden hans var tyktflytende, så jeg hadde den inni meg i mange dager, jeg likte det.»

I den opphetede samtalen hadde vi helt glemt å bestille mat. Kelneren kom og vi nøyde oss med å bestille to flasker vin som forrett. Vi ba ham om å komme tilbake senere.

Linn sa: «Når har vi jentene fortalt om oss. Hva med dere gutter? Finner dere på noe? Hva med deg Jamie, du burde ikke ha problemer med å få lekre jenter til å kle seg nakne og komme i sengen din.» Han sa: «Det var da pent sagt Linn. Tror du jeg ville ha problemer med å få deg i seng?»

«Nei Jamie, det vil du ikke ha, du har en lekker kropp. Og så har du lang kuk sier Jennifer, og den har jeg lyst til å kjenne langt inni meg.» Dermed hadde hun sagt det i klart språk. Jeg så den erotiske sulten i øynene hennes.

Linn sa: «Men Jamie, har du ikke hatt noen sidesprang eller elskerinner? Du har sikkert fått massevis av tilbud.» Jamie ble litt sjenert og sa: «Jo, det er jo naturlig. Og så aktiv som Jennifer er med å elske med andre menn, er det jo naturlig at også jeg nyter andre, fine jentekropper. Jeg prøver å unngå jentene på jobben, men jeg jobber i et stort selskap, så det går lett å skape avstand. Jeg leder mange seminarer og interne kurs, og det er sjelden at jeg sover alene der.»

«Sover du med den samme jenten da?» «Nei, vanligvis bytter jeg litt på dem, jeg tror jeg er litt populær, for det er ikke vanskelig å få tak i dem.» «Setter de pris på den lange kuken din?» «Jeg tror det.»

Linn sa: «Er det noen spesiell opplevelse du kan fortelle oss om?» Jamie sa: «Ja, det var en gang på et seminar for nyansatte. Vi bodde på et høyfjellshotell og det var også mange andre gjester der. Det var dans om kvelden. Vi var vel omtrent 20 deltakere fra ulike divisjoner av konsernet vårt. En av dem var en nyansatt jente som var blendende vakker. Hun var bare 19 år og nettopp ansatt som sekretær.

Jeg var en av foreleserne på seminaret. Hun var sexy, hadde en tynn kjole, tindrende blå øyner og langt, glatt lyst hår. Kroppen hennes var flott, hun kunne vært modell for moteklær. Hun hadde en kort kjole med dyp utringning i ryggen. Det var ingen BH stropp der og huden var ren og gyllenbrun. Hun danset med mange av seminar deltakerne og var smilende søt med dem alle.

Etter en stund kom hun bort til meg og spurte om jeg ville danse. Vi danset og hun la seg tett inntil meg. Så sa hun: «Se en annen vei og lat som om du kjeder deg. Ikke reager synlig på noe av det jeg sier. Nikk som bekreftelse på at du har forstått dette.» Jeg nikket og så en annen vei. Så sa hun:

«Jeg har forferdelig lyst til å være naken sammen med deg.
Jeg vil at du skal pule meg. Kan jeg komme til deg i natt?»

Jeg nikket. «Jeg kommer klokken 02:00, hvilket rom har du?» «208» «OK, la døren være ulåst.» Så takket hun for dansen og forsvant. Jeg så henne senere på kvelden, hun danset med mange og var smilende og søt. Hun så ikke på meg. Jeg lurte litt på om hun drev ap med meg.

Jeg gikk til rommet mitt ved midnatt. Jeg hadde dusjet før middag, men jeg fikk lyst til å dusje en gang til. Man kan jo aldri vite. Etterpå la jeg meg naken på sengen og sovnet.

Jeg våknet av at det var en annen i rommet. Fra det svake lyset fra gatelykten utenfor så jeg henne, hun var helt naken. Hun la seg oppå meg. Hun var nydelig, rumpen var liten og fast og brystene hennes var stive. Så satte hun seg opp og gned kjønnsleppene sine mot kuken min, hun gjorde den stiv. Jeg kjente at hun var veldig våt for hun var glatt i skrittet. Så satte hun seg på kuken min, den gled lett inn i henne.

Så begynte hun å gynge opp og ned. Hun satte seg ikke helt nedpå for kuken min traff enden av skjeden hennes og jeg visste at det kunne gjøre vondt. Men det virket som om hun likte at kuken gikk helt i bunn på henne, for etterhvert støtte hun litt imot. Hun la overkroppen bakover og lukket øynene og støtte stadig hardere.

Jeg forsto at det at det gjorde vondt bare hisset henne opp, dette hadde hun trolig ikke opplevd før. Støtene ble så harde at det gjorde vondt i min kuk også, men jeg ble veldig stimulert av det, kuken ble knallhard.

Etter en stund kom hun i en voldsom orgasme. Hun la hånden på munnen for å kvele lydene sine. Det var et så vakkert og erotisk syn at jeg sprutet mye sed inn i henne. Hun la seg forover og vi kysset en stund.

Jeg merket til min forundring at det smakte sed av munnen hennes. Så reiste hun seg opp og kysset kuken min, hun slikket i seg seden. Det var tydelig at hun likte det. Så tok hun på seg den korte kjolen, sendte meg et slengkyss, og forsvant.

Etterpå tenkte jeg på det at hun smakte sed av munnen. Og da hun la seg oppå meg kjente jeg en svak eim av svette. Det kan jo være fordi hun danset mye og ikke hadde dusjet etterpå, men det var ikke slik svette. Denne var skarpere, som fra en mann. Og hun var veldig glatt i kjønnet, kanskje også av sed fra en annen. Så kanskje hun hadde hatt en mann før meg den kvelden, og kanskje hun skulle videre til flere etter meg.

Neste dag foreleste jeg for gruppen, og jeg så henne i salen. Hun så på meg med et lite skjevt smil nede i munnviken. Jeg studerte henne for å se etter noen tegn, jeg tror hun forstod at jeg hadde gjennomskuet henne. I første pause gikk jeg bort til henne og sa: «Takk for i går.» Hun sa: «Du var den beste.» Jeg sa: «Hvor mange var det?» «Fire.» Siden så jeg henne ikke igjen, jeg unngikk å ta kontakt med avdelingen hun jobbet i, det kunne fort bli for nært.»

Jennifer sa: «Jeg har hørt dette før, men jeg forstår at dere synes dette var spesielt. Men nå har vi tre fortalt litt om våre seksuelle utskeielser, så det er bare deg igjen John. Har du vært ute på erotiske eventyr?»

Jeg sa: «Tja, jeg vet ikke helt hva jeg skal si etter dette. Mine opplevelser er ikke så fargerike. Jeg får mest stimulanse av å se Linn pule med andre menn, og da hender det jo at disse mennene har en venninne eller kone som jeg tar meg av. Det best er jo om det blir litt balanse mellom parene. Men noen ganger bare skjer det uplanlagte. Jeg husker at vi var på et erotisk hotell på Jamaica. Linn lå og solte seg ved standen og jeg gikk opp til strandbaren for å få påfyll med drinker. Det var litt kø der, alle var nakne.

Ved siden av meg sto en flott jente. Plutselig kjente jeg en hånd på rumpen min. Jeg snudde meg og så inn i et søtt fjes. Hun smilte innbydende og strøk hånden sin opp og ned. Jeg tok håden hennes og la den på kuken min. Hun begynte å runke den og jeg tok en hånd opp mellom benene hennes og kjente hvor våt hun var. Dette var midt i køen, så de bak oss hadde nok glede av skuespillet.

Det ble fort for mye for oss, så vi forlot køen og gikk til bardisken ved siden av køen. Der stilte hun seg opp med hendene mot disken og var veldig inviterende. Hun sprikte med benene og bøyde overkroppen ned. Hullet hennes var vått.

Jeg pulte henne bakfra mens hele køen så på.

Det var herlig å ha kuken min inni den trange skjeden hennes og jeg ble ekstra kåt av å ha så mye publikum ved siden av oss. Etter at jeg kom inni henne, gikk vi tilbake til køen, vi fikk plassene våre igjen. Vi fikk mange smil da de så at det rant sed nedover innsiden av lårene hennes. 

Da jeg kom med drinkene, spurte Linn hvorfor det tok så lang tid. Jeg sa at det var fordi jeg pulte en jente på veien. Hun trodde meg ikke før hun la merke til at kuken min fortsatt var stiv og det var sed på den.

Men de beste opplevelsene er når jeg treffer jenter
som blir stimulert når de ser sin mann pule med andre kvinner.

De er ikke vanlige, men det finnes faktisk noen av dem. En gang traff vi en slik kvinne, og hun oppmuntret sin mann til å pule med Linn. Linn likte ham og var med. Nå er jeg slik at jeg blir kraftig stimulert når jeg ser Linn ha det godt med en fremmed mann, så her hadde vi faktisk en underlig harmoni.

Hans kone lå ved siden av sin mann
og oppmuntret ham til å pule Linn dypt,
mens jeg lå på andre siden og hvisket til Linn
at hun skulle åpne kroppen sin for ham.

Det ble ganske intenst, de fikk begge kraftige orgasmer. Både hans kone og jeg ble opphisset av det vi så, så vi klarte ikke la være å pule etterpå.»

Jennifer sa: «Nå Jamie, har vi hørt så mye fint om kuken din at jeg synes du skal vise den til våre nye venner. Kom så går vi alle opp til hotellrommet vårt.» Jeg signerte for regningen. Jamie virket sjenert, men vi gikk alle opp. De hadde et stort rom med to dobbeltsenger som sto nær hverandre. Vi hadde tatt med resten av vinen og satte oss i sittegruppen.

Jennifer sa: «Jamie, kan du ikke holde en striptease for oss? Vi har lyst til å se deg naken.» Jamie tok seg sammen, han kunne ikke godt avvise oppfordringen fra sin kone. Han reiste seg fra sofaen og begynte å kle av seg.

Han sto stille, for vi hadde ikke noe musikk, men han stirret på Linn mens han kledde av seg. Til slutt trakk han av seg trusen og kuken hans spratt ut, stemningen gjorde at den allerede var hard. Kuken hans var praktfull, jeg hadde aldri sett en som var så lang før. Kukhodet dekket navlen hans.

Da han så Linns sultne blikk, ble han mer modig og beveget seg i pulebevegelser. Jennifer sa: «Linn, kan ikke du også kle av deg og ta litt på Jamies kropp?» Linn reiste seg opp og kledde av seg mens hun så Jamie i øynene. Det tok ikke lang tid før hun var helt naken. Linn sto der med åpne ben og opphissede kjønnslepper, de var rosa, våte og sto litt ut.

Jeg har aldri sett henne ha så lyst til å pule en mann før.

Hun tok kuken hans mellom hendene sine og bøyde seg ned og ga den et kyss. Hun sa: «Kuken din er vakker Jamie. Kom, sett deg i sofaen.» Han gjorde det og Linn gikk på kne opp i sofaen og senket seg langsomt ned over kuken hans med ansiktet mot ham.

Hun var så åpen og våt at det ikke var nødvendig å styre den inn, den fant veien inn i hullet hennes av seg selv. Den gled langt inn i henne, helt til den møtte bunnen av skjeden hennes. Jeg kunne se en grimase at det gjorde litt vondt, men hun bare begynte å bevege seg opp og ned og støtte kuken hans så langt inn at den traff enden av skjeden hennes.

Hun ville selv oppleve det Jamie hadde fortalt, hun ville føle at dette var så opphissende at hun fikk orgasme av å kjenne kuken hans så langt inni henne. Jeg så at Linn ble villere og villere, hun enset ikke smertene i skjeden, de gjorde henne bare enda mer kåt. Hun kom voldsomt, Jamie fylte henne med seden sin. Det var nydelig å se hvor lykkelig Linn var, hun var våt av svette og sed.

Jennifer og jeg var blitt revet med av Linn og Jamies intense puling.

Vi var varme av kåthet og kledde av oss. Vi la oss på en av sengene og pulte sammen og hvisket i øret til hverandre hvor vakkert det hadde vært å se Linn og Jamie elske sammen.

Vi tilbrakte den uken vi var sammen stort sett på deres værelse, det var større enn vårt. Det ble mye sex mellom oss, også litt mellom Jennifer og Linn.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: