Kontoret

"Hun stønner høyere og høyere. Jeg øker tempoet når jeg ligger over henne. Hun dytter meg ned og jeg legger meg på ryggen, hun legger seg over meg og vi rir inn i solnedgangen."

Torsdagkveld man seint vil glemme.. Torsdag ettermiddag folk forlater jobben, jeg blir sittende utover kvelden for det var arbeid som måtte gjøres klart. Det er helt stille og ingen tilstede. Etter et par timer logger jeg av å avslutter arbeidet. Tusler nedover gangen, tar trappen ned til første etasje. Jeg ser et lys inne på økonomi-avdelinga. Jeg går for å se. Der sitter hun.. HUN jeg har vært gira på helt siden jeg så henne første gang. Jeg går inn til henne og vi kommer fort i prat. Hun er helt alene, vi er alene - nå har jeg sjansen.

Jeg setter meg ned på stolen ved siden av pulten hennes, hun setter seg tilbakelent på sin stol og ruller litt nærmere meg. Mens vi prater så studerer jeg kroppen hennes med øya. Hun legger merke til at jeg studerer hennes kropp, hun liker det men minner om at vi har familie på hver vår side. Jeg klarte ikke å la være å se på henne. Hun var så vakker. Jeg vil ha henne. Hun setter seg nærmere meg. Vi ser på hverandre. Jeg sier at vi er helt alene på jobb. Hun nikker bekreftene. Jeg setter meg fremover, hun kommer nærmere.

Leppene våres treffes i ett varmt kyss.

Hun ser på meg og sier at vi ikke kan gjøre dette, men hun sier også at hun ikke klarer å motstå. Jeg kysser henne igjen. Hun reiser seg opp fra stolen går ut til en sofa som står i gangen. Jeg følger etter, setter meg ved siden av henne. Tar armen rundt henne. Leppene våres møtes igjen. Hun legger brillene sine på bordet foran oss. Hun setter seg i armkroken min og vi begynner å kysse på hverandre. Intensiteten øker. Vi tar på hverandre og koser. Shorta mi åpnes knapp for knapp av henne. Hun kysser meg nedover halsen og på brystkassa. Jeg kjenner det strammer til i buksa. Kuken er stiv og vil frem. Jeg knepper opp buksa mi.

Hun drar ned både buksa og boksern. Hun legger seg ned å suger meg og jeg nyter det. Hun fortsetter med å runke og suge meg. Jeg sier at jeg kommer snart. Hun tar kuken min i kjeften sin og sier fyll munnen min. Det tenner meg så mye at jeg kommer på tre sekunder og hun svelger hver dråpe. Hun reiser seg opp. Jeg tar tak i henne. Knepper opp buksa hennes og drar ned. Jeg ser at det vått i kjønnet hennes og den deilige rumpa kommer frem. Hun legger seg ned på sofaen. Jeg bruker tungen på kjønnsleppene og hun sprer beina mer og mer. Jeg bruker fingrene inni henne. Jeg hører på pusten at hun liker det. Jeg ser hun nyter det og er like før hun oppnår orgasme. Jeg kjenner kroppen hennes rykker til når jeg har fingerne mine inni henne. Hun får orgasme.

Jeg gir henne et kyss, hun ser fornøyd ut. Jeg knepper opp blusen hennes og jeg drar av henne blusen når hun setter seg opp. Jeg koser puppene hennes og hun liker såpass godt at hun selv knepper opp bhen så jeg får fri til de stive nipplene hennes. Kuken min er så klar for å gå inn i henne. Hun sprer beina jeg går forsiktig inn med kuken. Hun var litt trang men for hver gang jeg går inn så blir det bedre og bedre plass. Hun stønner høyere og høyere. Jeg øker tempoet når jeg ligger over henne. Hun dytter meg ned og jeg legger meg på ryggen, hun legger seg over meg og vi rir inn i solnedgangen.

Puppene hennes hopper opp og ned i
mens vi rir og nyter hverandre.

Jeg suger på nipplene i det kjenner jeg at jeg snart kommer. Hun hyler ut. Kroppen hennes rister, jeg slipper det løs og jeg kommer inn i henne og fyller henne opp. Vi blir liggende på sofaen og nyter hverandre. Jeg ser på klokka og den er blitt 22:47.. 13 minutter til alarmen blir satt på. Vi hiver på oss klærne og rydder opp i den sofaen vi nettopp har hatt sex i. Dagene etterpå så tenker vi begge tilbake på denne kvelden når vi ser den sofaen. La oss håpe det skjer igjen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: