Spinning

«Sykkelshortsen hadde en perfekt åpning som gjorde at jeg så rett på den klissvåte fitta hennes. (...) Samtidig tok hun tak i sykkeltoppen og rev den opp med en vill kraft.»

Det var en søndag formiddag i februar. Gjennom de store vinduene på det lokale treningssenteret så jeg slitne mennesker med grå ansikter som kjempet seg fram i den dype søla og den nådeløse motvinden. Men inne i spinningsalen var både temperaturen og utsikten en helt annen.

Dagens siste drag var akkurat ferdig, svetten silte, pusten hveste og hjertet pumpa på max. Selv monsteret av et ventilasjonsanlegg kunne ikke hindre at det la seg en varm og fuktig damp i rommet. Jeg elsket denne delen av spinningtimen. Å kjenne blodet pumpe rundt i kroppen og se opp på de andre svette og rødsprengte kroppene som lå over styret og hev etter pusten. Det gjorde heller ikke noe at jeg også denne søndagen var den eneste mannen som hadde møtt opp.

Synet av fem møre damekropper i alle fasonger,
alle pakket inn i tettsittende sykkelshorts og treningstopp,
var rett og slett deilig.

Etter 10 minutters rolig sykling og litt uttøying var det tid for å gå i dusjen. Jeg hadde akkurat løsnet pedalene og tørket svetten av sykkelen, da det kom en beskjed over anlegget. "Viktig beskjed! Dusjen i herregarderoben er ødelagt og det er vannlekkasje i hele herregarderoben. Ingen får gå inn der resten av dagen. Herrer som har trent, bes henvende seg i resepsjonen for å få utdelt klær og shampo. Alle må skifte og dusje i kvinnegarderoben."

En fnising bredte seg i spinningsalen. Alle visste at det ikke var noen andre enn spinninggruppa på senteret på denne tiden. Instruktøren så smilende mot meg og sa at vi sikkert fant ut av hvordan vi skulle gjøre det. Jeg kjente at ansiktet ble enda rødere enn det hadde vært under spinningen, og kjente en rar, kriblende følelse i hele kroppen da jeg gikk bort til resepsjonen.

Etter litt venting fikk utdelt en pose med joggebukser, boksere, t-skjorte og shampo. Jeg kjente pulsen øke da jeg nærmet meg garderobedørene. Forsiktig åpnet jeg døren til kvinnegarderoben og ble møtt med en sterk, sursøt svettelukt og en ny fnisebølge.

Damene hadde begynt å ta av seg sko og sokker, men ventet med treningsklærne. "Du får vente til vi har gått i dusjen," sa en av de mer voksne og fyldige damene til slutt. "Ja, selvfølgelig," sa jeg fort og så ned. "Bare sett deg der og vent du," sa damen. "Og ingen kikking!"

En høyspent stillhet senket seg i garderoben før jeg hørte rasling med treningstøy og mer småfnising. Ingen sa noe. Jeg kunne høre hvordan damene kledde av seg. Jeg kunne lukte at den deilige svetteduften ble enda sterkere. Men alt jeg kunne se, var de mørke flisene på garderobegulvet.

Fristelsen for å løfte blikket, bare et lite øyeblikk, var nesten uimotståelig. Og bare tanken på at fem damer faktisk stod og kledde av seg rett ved siden av meg, gjorde at jeg kjente det kriblet i sykkelshortsen.

Jeg prøvde desperat å tenke på noe annet mens jeg prøvde å skjule den lille bulen på shortsen. Omsider sa den fyldige damen at de var klare og at jeg kunne kle av meg mens de dusjet. Jeg kikket opp og så de fem damene, ikledd hvert sitt håndkle, som smatt inn i dusjrommet. Da jeg hørte at alle fem dusjene var på, kikket jeg meg rundt i garderoberommet.

Bortover benken lå det hauger med gjennomsvett treningstøy.
Jeg klarte ikke å motstå fristelsen.

Jeg reiste meg og gikk bort til den nærmeste haugen. En vrengt rød treningstopp og en svart sykkelshorts lå sammenkrøllet i en klump. Jeg kjente igjen klærne. Det var en av de yngre jentene sine. Jeg ante ikke hva hun het eller hvem hun var, men hun var veltrent og slank, kanskje i begynnelsen av 20-årene, med langt lyst hår som alltid var satt opp i en hestehale.

Forsiktig la jeg hånden på bunken med svett treningstøy og kjente en deilig varm fuktighet mot håndflaten. Jeg tok tak i tøyet og løftet det forsiktig opp. Under tighst og topp, lå en svett trenings-bh og en rød truse. Da jeg hadde forsikret meg om at damene fremdeles dusja, tok jeg tak i det svette undertøyet og løftet det opp mot ansiktet.

En fantastisk duft slo mot meg,
det duftet av kjønn og svette, sex og parfyme.

Jeg tok et dypt trekk av den berusende lukten før jeg skyndte meg å legge ned igjen treningstøyet på benken. Rusa på den deilige opplevelsen, og med en knallhard pakke i sykkelshortsen stavret jeg meg bortover benken til der den fyldige damens treningstøy lå. Jeg visste ikke noe om henne heller, annet enn at hun var en deilig dame i 40-årsalderen, fyldige former og litt ekstra her og der, men akkurat på de riktige stedene. Håret var langt, brunt og krøllete og smilet lurt og bredt.

Jeg må innrømme at jeg hadde kasta lange blikk mot de store tunge puppene hennes og den fyldige rompa som duvet så fristende på sykkelsetet. Og nå stod jeg med de gjennomsvette treningsklærne hennes i hånda. Jeg løftet opp den grå trenings-bhen hennes. Den var mørk av svettemerker og deilig varm og våt. Trusa var enda våtere. Og enda varmere.

Jeg løftet undertøyet opp til ansiktet og gned det mot nese og munn mens jeg tok et dypt trekk av den fantastiske lukten. Det duftet av sursøt svette fra innsiden av lårene og undersiden av puppene, det duftet stramt og skarpt av vått og svett treningstøy og det duftet akkurat så ubeskrivelig deilig som bare en moden, våt og deilig fitte kan dufte.

Jeg glemte meg nesten helt bort og rakk bare såvidt å slenge fra meg damens treningstøy da jeg hørte at dusjdøra ble åpnet og de fem nydusjede damene kom ut, kun iført hvert sitt håndkle. Jeg kastet et siste blikk bort på den fyldige damens treningstøy og oppdaget til min store forskrekkelse at jeg hadde mista trusa hennes på gulvet.

Jeg prøvde å late som ingenting og gjorde mitt beste for å skjule kjempekulen i sykkelshortsen. Igjen fyltes rommet av fnising. "Du kan bare kle av deg, altså. Vi lover å ikke kikke," klukket den fyldige damen. Alle damene snudde seg bort. Tusen tanker raste gjennom hodet mitt.

Hadde de oppdaga at jeg hadde sniffet på treningsklærne deres?
Hadde de sett ståpikken i sykkelshortsen min?

Jeg så bort på damene som stod med ryggen til, skyndte meg å dra av treningstøyet og smatt inn i dusjen. Jeg dusjet lenge og jobbet intenst med å få ned ereksjonen før jeg til slutt gikk ut i garderoben. Den var tom. En blanding av lettelse og skuffelse bredte seg i kroppen.

Jeg tørka meg raskt, tok på de lånte klærne og skulle akkurat til å gå da jeg oppdaga at det lå en plastpose igjen på benken. Det knøt seg i hele kroppen da jeg så lappen som lå på posen.

"Denne er til deg. Kos deg med den!
Eller kom innom Gransvingen 34 kl 20 i kveld.
Hilsen Marianne".

Med skjelvende hender åpnet jeg posen og kikket oppi. Der lå den fyldige damens svette treningsundertøy. Jeg kjente en flodbølge av kåthet velte gjennom kroppen. Jeg tok opp det våte undertøyet og gned det mot ansiktet. Det var ingen tvil. Jeg skulle til Gransvingen 34 i kveld.

Endelig kom kvelden og jeg hadde tatt bussen til Gransvingen 34. Det var en stor enebolig i et landlig strøk. Det dunket godt i kroppen da jeg ringte på dørklokka til Marianne. Jeg hørte skritt i trappen, døra gikk opp på vidt gap og der stod Marianne. Hun var gjennomsvett! Og kun iført sykkelshorts og treningstopp.

Før jeg rakk å fordøye det deilige sjokket kasta Marianne seg rundt halsen min og ga meg et heftig tungekyss. Hun tok meg bestemt i hånda, dro meg med inn på soverommet og slang med ned på senga. Før jeg rakk å si eller tenke noe som helst, dro hun av meg buksa og begynte å suge den pulserende pikken min.

De brune krøllene kilte meg mens den våte munnen jobbet intenst opp og ned på pikken. Det var så utrolig deilig. Etter en stund snudde hun seg og plasserte skritte sitt godt over ansiktet mitt, og da fikk jeg en ny overraskelse.

Sykkelshortsen hadde en perfekt åpning
som gjorde at jeg så rett på den klissvåte fitta hennes.

Jeg pustet dypt inn og kjente en enda sterkere duft av sursøt svette, våt fitte og sex enn det jeg hadde kjent i garderoben. Jeg plasserte munnen godt på kjønnsleppene hennes og kunne høre av stønningen hennes at hun elsket behandlingen jeg ga henne. Like før hun kom, satte hun seg opp, snudde seg rundt og tredde seg rett ned på pikken min. Den forsvant gjennom åpningen i sykkelshortsen og dypt inn i henne med en gang.

Samtidig tok hun tak i sykkeltoppen og rev den opp med en vill kraft. Ut veltet de store, deilige, svette puppene og jeg kastet meg over dem mens Marianne red meg til vi kom begge to. Svetten silte, hjertet pumpa på maks og vi sank sammen i en fantastisk orgasme begge to. Det ble ikke siste gang vi hadde svett og deilig spinningsex...

Marius

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: