Sommeren på sykehus | Kondomeriet

Sommeren på sykehus

«Vi er på et offentlig sykehus i fullt dagslys, ulåst dør og åpen verandadør ut til hagen! Sjansen for å bli oppdaget eller at noen går forbi utenfor og forstår hva som skjer er absolutt til stede (...) »

Sommeren hadde begynt temmelig dårlig. En ulykke sendte meg på sykehus hvor jeg ble liggende i ukevis. Livet som inneliggende pasient mens sola steker utenfor vinduene var ganske kjedelig. Heldigvis var det flere unge, nydelige pleiere på jobb, noen av dem var ennå studenter som hadde sommerjobb før siste året på sykepleierutdanninga.

Det er noe eget ved unge jenter i sykepleieruniform, og de fleste hadde langt hår oppsatt i hestehale. Jeg prøvde bevisst å holde en lett og god tone med dem, og flørta litt med de som var mottakelige for det. Det var heller ikke fritt for at jeg gjorde mitt beste for å få sett så langt ned i åpningen på sykepleierskjorta som mulig når anledningen bød seg…

Jeg bare digger pupper! Elsker alt ved dem! Store, små, spisse, runde. Formen er ikke det viktigste, det er mest det at de ER der. Jeg elsker å se på pupper, ta på, kna, kysse og kose. Følelsen av å ta en brystvorte mellom leppene og suge forsiktig, kjenne etter hennes reaksjon. Hvis den hardner til og hun kommer med godlyder kan jeg suge litt hardere og la tunga sirkulere og leke litt med knoppen, Åh det tenner meg noe enormt å få kose med pupper!

Titt og ofte må jeg snakke strengt til meg selv og bevisst flytte blikket opp til øynene når jeg snakker med damer, jeg har etter hvert fått med meg at mange damer misliker at menn glaner på puppene deres, og selv om jeg åpenbart er en gammel gris, så vil man jo gjerne prøve å oppføre seg noenlunde skikkelig blant folk. Av og til var jeg så heldig å få et brukbart glimt av konturene på en eller begge puppene til disse pleierne, som oftest måtte jeg nøye meg med litt kløft, men ei fin kløft er nok til å sette fantasiene mine i sving. Så jeg tok gladelig til meg det som bød seg.

Ulykken gav redusert følelse og bevegelighet i venstre side av kroppen, så i starten var jeg helt avhengig av hjelp både til toalettbesøk, dusjing og annet personlig stell. De første 2-3 ukene var jeg temmelig sløv og sov mye, men ble en del bedre i løpet av sommeren. Nå har det gått flere uker og jeg var for lengst flyttet fra akuttavdelinga til rehabiliteringsavdelinga. Her har jeg et romslig enerom med eget bad og verandadør ut til en steinsatt platting/gangvei på utsiden.

I dag har kona mi Kine og jeg 26 års bryllupsdag,
og to av pleierne har lagt til rette for at vi skal få feira dagen på en hyggelig måte.

Hun kom til middag som vi fikk servert på et eget rom. En pleier hadde plukket inn blomster fra hagen og bordet var dekket med duk og levende lys. Maten smakte veldig bra, og kjøkkenet hadde sendt med en flaske musserende vin som vi koste oss med, alkoholfri riktignok, men boblene og den gode stemningen gjorde humøret lett og godt uansett.

Mens jeg satt der og nøt den gode maten og praten, koste jeg meg med å se godt på Kine som satt rett overfor meg. Vi har vært sammen siden videregående og gifta oss som 20-åringer. Jeg tenker på hvor vakker og deilig jeg syns hun er, og sier det også. Jeg synes Kine er en svært vakker kvinne. Ingen supermodell, men pen og akkurat passe chubby, på den måten som egentlig ser mest trivelig og sunn ut. Det viktigste er jo også å trives mener jeg. Hvor mange supermodeller har dessuten vært lykkelig gift i 26 år?

Jeg heier på mammakroppen, den er slitesterk og vakker og blir bare mykere og bedre med årene! I mine øyne er hun en svært vakker og deilig kvinne, og det sier jeg ofte til henne. I dag er hun virkelig fin der hun sitter med sitt blonde halvlange hår i en frisyre som kler hennes litt brede og trekantformede ansikt. De intense blågrå øynene som jeg har tilbrakt så mange timer med å se inn i, den lyse lette toppen hun hun har på seg, utringningen fremhever den flotte kløfta mellom hennes perfekte pupper.

De er fyldige og deilige D-cups,
Gud som jeg elsker å bore nesa ned i den kløfta der!

Praten går lett og stemningen er god. Etterpå var det avtalt at vi skulle ta en middagshvil på rommet, min favorittsykepleier Karoline hadde sørget for å finne fram et skilt med «vennligst ikke forstyrr» som vi hang på døra. «Dere trenger sikkert litt tid for dere selv etter middag» sa nydelige Karoline, et mer omsorgsfullt menneske skal man lete lenge etter! Vi går til rommet, henger opp skiltet (døra kan ikke låses) og går inn og legger oss sammen på senga. Vi ligger på senga og prater og har det riktig så hyggelig.

Vi begynner ganske snart å klemme og kysse hverandre der vi ligger, og stryker hverandre over hår og kinn. Etter hvert glir hendene over større deler av kroppen. Hun ligger på siden, i den venstre armkroken min, og klapper meg deilig over min litt runde og myke mage. Jeg lar høyrehånda gli ned til hofta hennes og lirker den innunder toppen og stryker oppover ryggen. Da jeg treffer BH-stroppen fører jeg forsiktig fingrene under også den samtidig med at jeg gir henne et spørrende smil og sier lavt et: Hmm? Både pulsen og ereksjonen er stigende.

Hun svarer resolutt ved å trekke av seg toppen og si: «Jammen godt og varmt her du!» Deretter får jeg et vått tungekyss. Så deilig. Hun følger opp med å reise seg litt opp ved siden av meg og trekker av seg både shorts og truse. «Det blir så trangt med så mye tekstiler på kroppen,» sier hun og legger seg naken ned i armkroken min igjen. Så kjenner jeg til min store glede at hun lar sin hånd gli oppunder t-skjorta mi og lar en finger sirkle rundt navlen et par ganger før hun lar hånda gli ned til bukseknappen min og åpner den!

Skjer virkelig dette, tenker jeg
og kjenner at blodet dunker i den nå stive pikken.

Hun trekker raskt og freidig av meg shortsen, boxeren og t-skjorta, og dermed ligger vi nakne sammen på senga. Vi er på et offentlig sykehus i fullt dagslys, ulåst dør og åpen verandadør ut til hagen! Sjansen for å bli oppdaget eller at noen går forbi utenfor og forstår hva som skjer er absolutt til stede, men på dette tidspunktet gir vi vel begge blanke faen. Vi er to voksne folk som feirer bryllupsdag og ikke har hatt mulighet for intim kjærestekontakt på ukevis. Hva så om noen skjønner hva som skjer her inne? Er det ikke vanlig å kline og kose seg litt på bryllupsdagen da?

Dette overgår allerede mine frekkeste forhåpninger for dagen,
men nå er Kine kommet ordentlig i siget og tar det et skritt videre.

Hun plasserer hånda mi på sin høyre pupp, ååh jeg elsker å kjenne på puppene hennes! Det dunker i pikken og suser i ørene av lyst og opphisselse. Så kjenner jeg hånda hennes. Ja! Der ja! Pikken. Hun griper rundt pikken med et mykt men fast tak og tar noen langsomme gode drag ned og opp langs skaftet. Jeg koser og knar forsiktig puppen og bare nyter behandlingen hun gir meg. Snart flytter jeg hånda mi ned til skrittet hennes og kiler henne litt over den lille hårdusken som dekker venusberget.

Hun kysser meg enda mer intenst og vrir hofta litt så fingrene lettere kommer til lenger ned. Jeg stryker fingrene opp og ned langs de barberte myke kjønnsleppene noen ganger og lar pekefingeren lete seg fram til musehullet hennes, hun er drivende våt, har sjelden kjent henne så kåt og våt og klar som nå. Jeg lar fingeren gli litt inn i skjedeåpningen og beveger den litt rundt. Brått flytter hun hånda mi over til hofta før hun legger seg over meg. Hun slipper ikke taket i pikken, bare fører den inn mellom beina og fortsetter å runke pikken samtidig som hun gnir seg selv med den.

Sånn ligger vi og koser og kysser intenst en stund. Og så, Jada! Den intenst deilige følelsen av at pikkhodet glir inn i skjeden, jeg er inne i det aller helligste! Akkurat der jeg helst vil være. Kine beveger seg rolig opp og ned på pikken mens vi fortsetter å kysse, tungene virvler mot hverandre og vi er hinsides alle fornuftige tanker. Her og nå eksisterer kun våre to nakne kropper i heftig elskov. Ååh! Følelsen av pikken som glir inn og ut i den varme våte fitta er så vanvittig deilig, jeg kjenner at en kraftig orgasme er under oppseiling og bare nyter de gode følelsene som fyller hele kroppen.

I bakgrunnen syns jeg at jeg hører en lyd som om døra til rommet åpnes, men jeg gir blaffen. Kine reagerer ikke, så det var sikkert ikke noe? Hun løfter i stedet ansiktet litt opp fra mitt og smiler og blunker til meg før hun løfter seg brått opp fra pikken og begynner å kysse meg over brystet og nedover mot navlen. Å heisann, tenker hun seg dit? Javisst! Jeg roper nesten høyt av glede da jeg kjenner den varme pusten hennes mot det stramme følsomme pikkhodet.

Hun tar så pikken i munnen og leker med tunga rundt og over glansen.
Herregud så deilig!

Hun, som vanligvis ikke vil kysse etter jeg har slikka henne fordi hun ikke liker å smake sine egne safter ligger nå her og suger sin egen fittesaft av pikken min! Jeg dytter rumpa hennes mot ansiktet mitt og hun tar hintet og flytter seg lekent til rette så jeg kan slikke henne. 69 stillingen er så herlig. Blodet suser i ørene og banker i pikken, orgasmen er nært forestående så jeg sier til henne: «Elskling jeg kommer snart, hvis du ikke vil ha spruten i munnen bør du bytte til å bruke handa!» «Mhm,» svarer hun med munnen full av ståpikk men fortsetter bare å suge mens jeg slikker henne, nesten brutalt nå.

Jeg merker at hun også nærmer seg, hun blir enda litt våtere før beina skjelver lett, musklene i fitta hennes strammer seg rytmisk og hun puster dypt inn og stønner mot pikken min i det hun kommer. Det får meg også over kanten og jeg brummer som et dyr høyt inn i fitta hennes idet jeg kommer! Hele underlivet trekker seg sammen og jeg skyter sæden inn i munnen hennes i lange seige støt.

Herregud, dette er den beste sexen vi har hatt på alle disse årene,
og det deiligste jeg har opplevd i mitt liv!

Kine reiser seg og går på badet der jeg hører hun tar et papirhåndkle som hun spytter sæden ut i, skyller munnen raskt og kommer tilbake og legger seg oppå meg og vi blir liggende og kysse litt mens vi henter oss inn. For ei dame jeg har! Jeg elsker Kine! Etter noen minutter reiser vi oss, kler på oss og går ut av rommet mot kantina hvor det snart er kveldsmat. Vi har pulesveishåret og littrøde kinn begge to.

Ute i korridoren møter vi sykepleier Karoline, hun smiler og sier med et lekent glimt i øyet: «Hei hei, fornøyd med dagen så langt?» Jeg ser at hun rødmer litt hun også, og jeg kommer på at jeg syns jeg hørte noen som gløtta på døra mens vi holdt på som to kaniner på rommet… Både Kine og jeg rødmer som tomater og begge svarer «Takk,vi er veldig fornøyde!» og gikk videre inn til kveldsmat.

Av: Ørn K.Ting.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: