Skredderen

«Michael, vi har inngått en avtale. Den gjelder til en av oss sier den opp. Så vi kan like godt begynne med en gang. Jeg vil gjerne bli med deg hjem og elske med deg.»

Jeg heter Kathy, er 22 år og er student. Jeg bor i en liten hybelleilighet. Leien var for høy til at jeg klarte den alene, så jeg lette etter en å dele den med. Problemet var at leiligheten bare hadde ett soverom med en dobbeltseng. Skulle begge sove i den, ville det bli ganske intimt.

Først lette jeg etter en passende jente. Hvis jeg skulle ligge sammen med henne, ville jeg gjerne ha en som hadde en fin kropp og var kåt og kjærlig. Men det var ikke enkelt å finne en jente som jeg likte og som samtidig trengte et sted å bo. Da var det lettere med guttene, der var det flere å velge mellom.

Jeg endte opp med Tom, han var ikke så spennende, men hadde en fin kropp med stor kuk. Siden det ikke var mulig å sove i samme seng uten sex, pulte vi en god del, vi var begge ganske kåte. Vi så på oss selv som bare venner som hadde vennesex, vi kunne ha sex med andre uten at det skapte noe problem. Både han og jeg hadde iblant sex med andre utpå natten på fester. I studentmiljøet hadde vi ikke så høy terskel for å gjøre det.

Det hele begynte på en bar like ved universitetet. Det var fredag. Vi var en gjeng studenter som drakk øl og hadde støyende samtaler og så frem til en festfylt weekend. Jeg satt i en sofa som gikk langs hele veggen. Det var fullt av mennesker i baren så det var trangt i sofaen. Ved siden av meg satt en eldre herre, åpenbart sammen med noen venner i samme alder, trolig i begynnelsen av 50 årene. Mannen ved siden av meg var stilig, han hadde det man kaller «de grå tinningers sjarm». Vi kom i prat.

Han sa han het Michael og jeg sa jeg het Kathy. Vi pratet om alt mulig, og jeg glemte at jeg var sammen med vennene mine. Han hadde en behagelig personlighet, interessant og vennlig. Jeg vet ikke helt hva det var som gjorde at jeg ble opptatt av ham. Han var gammel nok til å være faren min, kanskje det var det som var saken. At han virket litt faderlig og beskyttende.

Det kom oppbruddsstemning i vennegjengen min, de skulle videre til neste vannhull. De vinket til meg at jeg skulle bli med. Jeg hadde allerede reist meg da Michael sa til meg: «Jeg har lyst til å treffe deg igjen. Vil du spise lunsj med meg på restaurant D’etoile kl. 1400 i morgen? På min regning naturligvis.» Det hele gikk så fort, det bare slapp ut av meg uten at jeg tenkte meg om: «Ja, jeg kommer.» Etterpå lurte jeg på hva jeg hadde gått med på. Dette var både skummelt og tiltrekkende, men jeg merket at jeg så frem til å treffe ham igjen.

Neste dag var jeg omhyggelig med antrekket. Jeg valgte en kort, tynn hvit sommerkjole og pene lave sko. Ingen strømper, bare solbrune, glatte ben. Jeg hadde på følelsen at han ikke var ute etter høye hæler og neglelakk, men foretrakk det naturlige. Derfor hadde jeg ikke på BH.

Brystene mine er ikke så store,
men de er ganske faste.
De sto litt ut og var synlige gjennom kjolen.

Jeg spurte meg selv hvorfor jeg kledde meg sexy når jeg skulle treffe en eldre mann. Men jeg fikk ikke noe svar, jeg bare kjente det på meg at jeg hadde lyst til å være litt utfordrende når jeg møtte ham. Kanskje hisse ham litt opp? Han var da ikke noe farlig?

Da jeg kom inn i restauranten, så jeg meg omkring og oppdaget med en gang Michael. Han var av den litt gammeldagse sorten, for han reiste seg da han så meg. Han var et stort smil, og jeg så at han betraktet kroppen min. Han sa: «Kathy, du ser fantastisk ut. Jeg så det ikke der vi satt i baren, men du er virkelig flott». Han stirret på kroppen min, spesielt brystene. Det var ganske direkte, men jeg var smigret.

Vi begynte med at Michael bestilte mat og vin. Jeg forsto at dette var en bra restaurant for prisene var høye. Jeg bemerket det, men Michael ba meg bestille det jeg hadde lyst på, prisen var ikke viktig. Vi fikk vin i glasset og snakket om dagligdagse ting inntil Michael sa:

«Kathy, jeg vil gjerne fortelle deg hvorfor jeg inviterte deg hit i dag. Jeg er enkemann, min kone døde for 2 år siden. Siden det har jeg ikke klart å finne noen ny. Jeg er vel for kresen. Jeg er ganske velhavende, men har ingen å skjemme bort, ingen å bruke penger på. Da jeg traff deg i baren på fredag, ble jeg ganske fort sjarmert. Du er pen, har stil, er kunnskapsrik og kan føre deg. Men fremfor alt har du en indre glød som gjør deg tiltrekkende og spennende.

Jeg kjenner til at menn i min alder har kontakt med en yngre kvinne for å få være i hennes selskap iblant, ha en å gå i teater og på restaurant med, ha en jeg kan kjøpe vakre klær til, hjelpe henne økonomisk om det trengs, og være min ledsager i samvær med venner. Det er et begrep for dette, franskmennene kaller det «protégé», en som beskytter, hjelper og som også kan være en mentor, veileder. Det er en person som bryr seg om deg og hjelper deg når det trengs. Til gjengjeld får jeg nyte gleden av ditt selskap.»

Dette hørtes fascinerende ut, men det var en ting han ikke nevnte, så jeg ville sette kniven i det med en gang. «Jeg er smigret Michael. Men er det bare mitt selskap du ønsker deg? Hva med sex?» Michael rødmet svakt, jeg var kanskje for direkte. Han sa: «Sex er ingen forutsetning for et slikt forhold.»

«Så det du sier Michael, er at du gjerne vil overøse meg med gaver, men krever ikke noe mer tilbake enn å få nyte mitt selskap. Det tror jeg ikke på Michael. I så fall vil du fort bli lei av meg og jeg vil bli lei av deg. Skal vi ha et forhold som varer litt over tid, må vi nok ha sex sammen også.»

Michael så forlegen ut og sa lavt: «Det kan være at du har rett i det. Men skal vi ha sex sammen må det være på forutsetning av at vi begge ønsker det. Men vi kan også være venner og ha omgang uten sex.»

Jeg sa: «Hva med sex med andre? For å klare husleien, bor jeg sammen men en gutt som heter Tom. Vi er ikke egentlig sammen, bare venner. Men leiligheten har bare en seng, og jeg kan ikke be Tom sove på sofaen når vi deler husleien, så vi deler sengen også, og da er det jo naturlig at vi puler. Kan jeg fortsette med det?»

«Kjære Kathy, jeg vil ikke endre på ditt liv. Du må fortsette å gjøre som du ønsker. Det vil også jeg. Vi eier ikke hverandre, vi kan begge ha sex med andre. Det jeg ber om er å få være sammen med deg iblant. Og det der med husleien kan jeg ordne.»

Etter det var vi stille en stund, ingen av oss visste hva vi skulle si. Så tok jeg Mikaels hånd i min og sa «Jeg liker deg veldig godt Michael, jeg kunne nok tenke meg å prøve et slikt forhold. Men jeg trenger tid til å tenke på det, kan vi møtes her igjen i morgen, samme tid?»

Michael lyste opp, og vi ble nok litt euforiske begge to. Michael forsto at dette var innen rekkevidde og kunne bli en realitet. Jeg fordi dette var spennende og tiltrekkende. Da vi skiltes og avtalte vi å møtes samme sted neste dag. Jeg visste at jeg hadde en vanskelig samtale med Tom foran meg. Men det var bare å bite tennene sammen og komme seg igjennom det.

Da jeg kom hjem, satt Tom i sofaen og leste. «Jøsses så fin du var i dag, har du vært noe sted?» «Ja, jeg har truffet en mann» sa jeg. Og jeg fortalte ham hele historien, helt fra vi var i puben fredag ettermiddag til at jeg skal møte ham igjen i morgen. Og innen da må jeg ha bestemt meg for hva jeg vil. Jeg sa videre «Michael vet om deg og at vi puler sammen. Han sa at han ikke ville forstyrre det forholdet, vi kunne gjøre som vi ville, han eier meg ikke.»

Tom sa: «Har du bestemt deg Kathy? Kommer du til å være sammen med ham?» «Ja, jeg gjør nok det» sa jeg. «Kommer du til å pule med ham?» «Ja, du kjenner jo meg, jeg klarer nok ikke å la vær.» «Må jeg flytte?» «Nei Tom, det trenger du ikke.» Jeg kjente at avgjørelsen egentlig var tatt før jeg forlot restauranten. Jeg måtte bare snakke med Tom først.

Neste dag ankom jeg den samme restauranten og Michael ventet der. Han var litt nevøs for hva jeg var kommet frem til, men da han så antrekket mitt ble han beroliget. Jeg var enda mer sexy enn gårsdagen. Jeg hadde en liten hvit topp av et tynt stretch-stoff uten BH. De viste brystene mine tydelig. Jeg hadde naken, flat og solbrun mage og trange hvite bukser som satt lavt på hoftene. Jeg fikk mange blikk fra de andre gjestene i restauranten da jeg gikk bort til Michaels bord.

Michael reiste seg og jeg sa: «Svaret er JA» og smilte.

Så ga jeg ham et kyss på kinnet. Jeg sa: «Jeg visste det nok allerede da vi var sammen i går, men jeg måtte gjøre en ryddejobb med Tom først». Nå som usikkerheten forsvant ble vi plutselig fortrolige med hverandre, som om vi hadde kjent hverandre lenge. Vi begynte å prate om alt mulig, slik vi gjorde i baren. Vi kom i en løs stemning, drakk mye vin og spiste eksklusiv mat.

Da måltidet nærmet seg slutten, ble vi litt nervøse igjen. Hva skal vi gjøre nå? Da sa jeg: «Michael, vi har inngått en avtale. Den gjelder til en av oss sier den opp. Så vi kan like godt begynne med en gang. Jeg vil gjerne bli med deg hjem og elske med deg.»

Jeg så at det kom litt brått på for Michael. Han var nok vant med at en beslutning om sex bygget seg opp over lengre tid, ikke så kjapt som nå. Vi fikk en taxi og kjørte til et stort hus i utkanten av byen. At Michael var rik var det ingen tvil om. Det var et stort og luksuriøst hus. «Bor du alene her?» spurte jeg. «Ja dessverre, men slik er det.»

Vi kom inn i en stor hall og Michael spurte om jeg ville ha en drink. Jeg sa at jeg hadde drukket nok, jeg ville se soverommet. Det var et gedigent rom med en stor dobbeltseng. Det var nesten synd å vite at der sov Michael helt alene. Jeg kledde av meg med en gang. Michael så på meg og sa: «Du er vakker Kathy. En tynn sterk kropp, små stive bryster som er helt naturlige og et vakkert barbert kjønn mellom benene. Det er en nytelse å se på deg.»

Jeg hjalp Michael med å kle av seg. Jeg ba ham legge seg på sengen og jeg la meg ved siden av ham. Jeg forsto at han hadde litt prestasjonsangst. Han var nok ikke vant med å ha sex med så unge kvinner, og så plutselig.

Jeg ba ham kysse brystene mine
og jeg koste med kuken hans.

Da han var hard la han seg oppå meg, og jeg hjalp ham med å styre kuken inn i skjeden min. Jeg så ham dypt inn i øynene og fortalte ham hvilken nytelse det var å ha den store kuken hans inni meg. Nå som selvsikkerheten hans var tilbake, pulte han meg på en måte som viste at han hadde mye erfaring med kvinner. Han pulte langsomt, men trengte langt inn i meg. Han tok seg god tid og bygget opp orgasmen i meg. Og jeg kom, orgasmen min var kraftig og jeg dro Michael med meg slik at han kom også.

Etterpå kysset jeg kuken hans og smakte på seden hans og min egen kjønnssaft. Han var tydeligvis ikke vant til at kvinner gjorde det, for han ble overrasket. Men jeg så at han likte det.

På dagen fortsatte jeg med mine studier, og Michael tok vare på sin forretningsvirksomhet. På kvelden var vi ofte ute og spiste på fine restauranter. Jeg vente meg fort til det luksuriøse livet. Og jeg lærte å oppføre meg dannet blant hans venner som så på meg med sultent blikk. Michael og jeg hadde det fint i flere måneder, vi hadde mye sex sammen. Studiene gikk bra og Tom hadde flyttet ut. Han hadde fått seg en fast venninne.

En dag sa Michael at han hadde avtalt med en skredder om å ta mål av meg for en ny selskapskjole. «Skredderen er ganske ung, men er allerede en kjent designer. Kjolen er litt spesiell» sa han med et smil. Vi ankom til skredderens kontor. Skredderen het Phillip og var en yngre mann, neppe mer enn 5 år eldre enn meg. Han var stilig og sexy, ganske lettkledd. Han hadde et varmt smil med myke øyner, og han så anerkjennende på kroppen min. Jeg likte ham umiddelbart.

Selv hadde jeg på den tynne hvite kjolen. Han viste meg en modell av kjolen han hadde designet og sa at kroppen min var perfekt for den. Michael satte seg i en stol i nærheten og så på. Skredderen sa: «Kathy, jeg må be deg om å ta av deg kjolen. Det jeg har designet er svært kroppsnært og kan ikke tilpasses utenpå andre klær.» Han hadde nok sett at jeg ikke hadde BH på, men det verken han eller Michael visste, var at jeg heller ikke hadde truse på. Iblant går jeg uten, jeg blir kåt av det.

Jeg sa lavt til Michael: «Hva skal jeg gjøre, jeg har ikke truse på.» Først ble han overrasket, men så smilte han bredt og sa til Phillip: «Hun har ingen truse på, men det gjør vel ikke noe?» Phillip smilte og sa: «Nei, det er faktisk perfekt, for man kan ikke ha truse på i den kjolen. Splitten går for høyt opp i sidene, en truse ville være synlig. Dessuten Kathy, det er bare oss her.» Jeg tok mot til meg og lot kjolen falle i gulvet.

Jeg sto splitter naken med litt åpne ben.

Hvorfor de var åpne visste jeg ikke, det var vel en ubevisst reaksjon på at jeg ønsket at han skulle like meg. Phillip betraktet meg lenge. Blikket hans studerte den solbrune huden min, brystene, den flate magen, den smale hoften og de slanke lårene. Spesielt lenge hvilte blikket hans på mine rosa og fyldige kjønnslepper og den høye sprekken foran dem. På en bisarr måte nøt jeg det.

Phillip måtte rense halsen før han sa: «Perfekt kropp. Du er vakker, Kathy». Phillip hentet frem den råskårene kjolen som skulle tilpasses. Han sa: «De foreløpige målene fikk jeg av Michael, nå må vi se hvordan de passer.» Den kjolen han tok på meg var satt sammen av knappenåler, men jeg så straks at den var svært spesiell.

Den var ermeløs, hang på skuldrene med 5cm bredt stoff og det var en V-formet utringning som gikk langt nedenfor brystene. I ryggen hadde den omkring samme utringning. Det spesielle var under armene, der var det en splitt som gikk nesten ned til hoftekammen. Det gjorde litt av brystene nakne sett fra siden. Like under der splitten under armene stoppet, kom det en ny splitt som gikk helt ned, så det var bare få centimeter stoff mellom splittene som holdt kjolen samlet. Dette gjorde at nederste del av kjolen egentlig var et lendeklede, et kort skjørt med splitt i begge sider som kunne blafre i vinden da det ikke var satt fast.

Phillip sa: «Kathy, den passer deg perfekt. Som du ser av splittene kan du ikke ha tangatruse under, for da vil snoren til trusen være synlig. Dermed kan alle se at du ikke har truse på, et ekstra kick. Og så er det jo litt mer dristig når alle vet at du er naken under, og at et vindblaff kan løfte kjolen slik at kjønnet ditt synes.»

Han hadde ikke sagt det uten å forstå meg. Han hadde jo fått et hint da jeg ankom uten truse. Han visste hvem jeg var. Han rettet på kjolen øverst og flyttet på knappenåler. Da kom han til å ha hånden under stoffet i utringningen og berørte brystet mitt. Jeg bare så på ham og smilte da han gjorde det, kanskje jeg smilte litt oppmuntrende. Like etterpå gjorde han det om igjen på andre siden, men da la han hånden andre vei, over hele brystet mitt. Han holdt den der en stund.

Jeg likte det,
jeg kjente at jeg var blitt kåt
og hadde lyst på ham.

Han strøk hånden over brystene mine. Tuppene ble harde og det var ilinger i kroppen, så jeg pustet litt tungt. Phillip så det og tok de spisse tuppene mellom fingrene og klemte dem lett. Tuppen av brystene ble litt våte. Så justerte han skjørtet og festet i siden. Da strøk han hånden oppover låret mitt på innsiden. Han stoppet ikke før han berørte kjønnsleppene mine. Rett ovenfor kjønnet måtte han skyve skjørtet til siden for å feste knappenåler på innsiden. Kjønnet mitt var helt nakent.

Han hadde ansiktet veldig nær de nakne kjønnsleppene mine.

Han så at det dryppet saft av dem. Det var fuktig på gulvet under meg nå. Jeg hadde behov for at han skulle kysse meg mellom benene, men han nøyde seg med å studere kjønnsleppene mine. Michael hadde reist seg og sa: «Kathy og Phillip, jeg tror dere skal få være sammen alene en stund. Kos dere.» Michael gikk og Phillip tok av meg kjolen.

Han hadde sin leilighet i sammenheng med studioet og jeg gikk naken med ham til hans soveværelse. Phillip kledde av seg og vi la oss nakne sammen på sengen. Vi kysset hverandres kropper. Phillip hadde en fin kropp og han hadde mye følelser. Han så på meg med de brune øynene og sa: «Kathy, kom til meg» på en underlig måte.

Han la seg oppå meg og trengte inn i meg.

Han var en følsom elsker, myk, men intens. Jeg følte at han var veldig opptatt av meg og ville gi meg kjærlighet. Han hvisket myke ord i øret på meg. Jeg fikk sterke orgasmer og han kom inni meg mange ganger. Han var herlig. Etterpå lå vi og kjælte med hverandre.

Phillip sa: «Jeg er ikke sikker på om du har forstått det, men Michael er min far. Han fortalte meg ofte om deg, men han syntes at nå hadde han fått mer av deg enn han hadde håpet på. Han ville at du skulle bli fri, du hører hjemme hos din egen aldersgruppe. Men han håpet at du ville være i nærheten slik at han kunne se deg iblant. Så han lurte på hva jeg syntes om deg. Jeg har sett deg før, men på avstand. I dag er første gang jeg har kommet nær deg, og det var fantastisk. Jeg håper at du vil treffe meg igjen.»

Jeg visste at forholdet med Michael ikke kunne vare lenge, så Phillip var en god erstatning, kanskje bedre. Han var en flott fyr og jeg hadde fått varme følelser for ham, så jeg sa: «Phillip, jeg vil gjerne være mer sammen med deg.»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: