Road trip | Kondomeriet

Road trip

«Du presser meg mot bilen, mens de grådige kyssene dine forflytter seg til halsen min. Med den andre hånden finner du veien til den åpne buksesmekken (...)»

Frontlyktene blender meg idet du svinger inn på parkeringsplassen. Jeg kniper øynene igjen og kan høre grusen knase under dekkene mens bilen nærmer seg. Lyden forsvinner og du ruser motoren for å få min oppmerksomhet. Jeg trekker den iskalde luften ned i lungene og åpner øynene igjen.

Du har parkert kun et par meter fra meg og smiler bredt når blikkene våre møtes. Mens jeg vandrer bestemt mot bilen, kan jeg kjenne den velkjente kriblingen bre seg i hele kroppen. Det er jeg som har foreslått en road trip. Det kunne vært et uskyldig forslag, men du kjenner meg for godt. Det kunne vært en koselig begivenhet med allsang og nordlysjakt, men det er ikke det jeg fantaserer om.

Idet jeg klatrer inn i passasjersetet, drar du meg inntil deg og kysser meg ømt og lenge. Hånden min glir over brystkassen din og jeg kan kjenne hjertet ditt banke fort og hardt gjennom den svarte skjorten din. Kysset ditt blir mer og mer sultent og du løper fingrene dine gjennom håret mitt.

Jeg trosser trangen til å kjenne på den stadig voksende bulen i buksen din, løsriver meg fra grepet ditt og kaster med andpustent tilbake i setet mitt. Du smiler fra øre til øre, blunker sjarmerende og retter på den nå stramme buksen din. «Godt å se deg igjen!» sier du og setter bilen i gir. Jeg rister lattermildt på hodet og prøver å drive bort lysten; den intoksikerende lysten som fjerner alle hemninger og som ville overtalt meg til å ha sex på en fullt opplyst og høyt trafikkert parkeringsplass i rushtiden.

Du kjører ut på hovedveien, og mens du konsentrerer deg om motgående trafikk, studerer jeg de velproporsjonerte ansiktstrekkene dine, det fløyelsmyke, halvlange håret ditt og de nøttebrune øynene dine. Du merker at jeg stirrer på deg, og med blikket fremdeles festet på veien, legger du hånden forsiktig på låret mitt.

Med en fjærlett berøring, sender du en brusende bølge av forventning gjennom meg. Lekent styrker du hånden din opp og ned i langsomme bevegelser. Jeg lukker øynene og kjemper mot begjæret, med det er som å slukke en bråtebrann med vannpistol.

Dyvåt og med et pulserende underliv, løsner jeg på buksesmekken,
presser hoftene opp mot hånden din og ser bedende på deg.

Du ler hjertelig og forteller meg at bykjøring med manuell giring krever to ledige hender. Småskuffet og fremdeles råkåt lar jeg min egen hånd smette under trusekanten. Et lite gisp unnslipper leppene dine og du vrir deg i setet. Med to fingre utforsker jeg meg selv, mens blikket ditt flakker mellom veien og det du egentlig vil se på. Med ett bråbremser du, svinger inn på en busslomme og stopper bilen. Uten et ord, åpner du døren og går ut i den mørke vinternatten.

Forvirret følger jeg deg med blikket, før du røsker opp døren min og drar meg ut av bilen og inn i armene dine. Du ser på meg med et dyrisk blikk. Lyden av forbipasserende biler ljomer i bakgrunnen, men jeg enser dem ikke. Det er bitende kaldt, men jeg merker det ikke. Tiden står stille.

Det eneste jeg tenker på er deg og blikket ditt.
Det eneste jeg har lyst på er deg og kroppen din.

Etter noe som virker som en evighet, bøyer du deg ned og kysser meg intenst. Med den ene hånden tar du tak i håret mitt og drar til slik at halsen min blottlegges. Du presser meg mot bilen, mens de grådige kyssene dine forflytter seg til halsen min. Med den andre hånden finner du veien til den åpne buksesmekken og lar fingrene dine vandre ertende over den gjennomvåte blondetrusen min. Lårene mine skjelver og jeg klynker svakt i øret ditt.

Kyssene dine stopper opp og du møter blikket mitt igjen. Du ser meg dypt inn i øynene en stund, før du lar to fingre skli inn i meg. Jeg stønner høyt og klamrer meg fast i deg for å bevare fotfestet. Mens fingrene dine jobber rytmisk, sirkulerer tommelen din målrettet rundt klitoris.

Bilene suser forbi og bader oss tidvis i lys, men vi bryr oss ikke.
Akkurat nå er det kun oss to og en oase av nytelse.

Jeg puster tungt, kroppen spenner seg og beina er på tur å svikte. Du merker at jeg ikke makter med, åpner døren til baksetet og løfter meg inn. I én bevegelse drar du av meg buksen og trusen, før du selv klatrer inn og avdekker en hard og dunkende penis. Villig sprer jeg beina mine for deg og du drar meg nærmere. Leppene våre møtes i et lidenskapelig kyss, og jeg kan kjenne ereksjonen din presse mot meg. Jeg klarer ikke styre meg lenger og bønnfaller deg om å knulle meg.

Du er ikke vanskelig å be, og i en rolig og kontrollert bevegelse trenger du deg dypt inn i meg. Jeg gisper etter luft, griper tak i armene dine og presser underlivet mitt mot deg. Du trykker meg ned mot skinnsetene, mens du langsomt glir inn og ut av meg. Huden din kjennes glødende i kontrast til de isende omgivelsene, og frostrøyk unnslipper leppene dine idet du øker tempoet.

Med taktfaste støt, kaster du med ut i et hav av eufori. Jeg stønner høyt når en bølge av orgasme slår inn over meg og røsker tak i kroppen min. Du følger hakk i hel, hiver etter pusten og tømmer deg inni meg.

Jeg puster tilfreds ut mens kroppen min fremdeles skjelver av nytelse. Du gir meg et lett kyss og lar tyngden din hvile på meg. Rundt oss ljomer fremdeles forbipasserende biler, men vi bryr oss ikke, for nå er vinduene dekt av et tykt lag med dugg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: