Riviera Maya

«Det var en del folk der. Alle var nakne og mange elsket på sengene, men det var flere ledige senger der. Vi valgte en og kledde av oss.»

Vi var på ferie på et erotisk hotell i Mexico. Dette er et hotell der nesten alle er helt nakne om dagen og bare sexy og nakent kledd om kvelden. Min mann Lars og jeg hadde vært der før mange ganger, så vi var lokalkjent.

Alle som er der er opptatt av sex, det er jo det dette stedet dreier seg om. Egentlig er det et sted for par, for å sprite opp erotikken i parforholdet, men mange er på utkikk etter andre par å ha sex med. Jeg har alltid likt meg der, jeg går rundt og er litt småkåt hele dagen og enda mer kåt om natten.

Siden alle er nakne, betrakter vi andres kropper og kjønn og vi blir selv betraktet.

Jeg liker det, jeg viser meg gjerne frem. Den dagen jeg la spesielt merke til ham, lå jeg på en fast solseng i skyggen på stranden. Han var en yngre mann som vandret langs stranden og så litt ensom ut. Han hadde en fin kropp, litt mager og veltrenet. Han var også naken, hadde barbert bort alt kroppshår og solen skinte i den solbrune huden hans. Han var veldig tiltrekkende.

En stund senere kom han tilbake langs stranden og jeg hadde behov for kontakt. Jeg reiste meg opp og sa til Lars «jeg tar meg en dukkert». Han merket det neppe, han var oppslukt av sin kriminalbok. Jeg passerte foran den unge mannen og sa «Hi». Han svarte og så på meg, og jeg betraktet ham. Han hadde myke brune øyner og en tykk lugg. Smilet var varmt og tiltrekkende.

Vi pratet litt om været og varmen. Han hadde mye karisma og sjarm, når han så på meg følte jeg at blikket hans trengte inn i meg. Det var fengslende. Vi sto og betraktet hverandres nakne kropper. Jeg tror han likte meg. Da han gikk, la han et øyeblikk hånden sin på skulderen min, det var nærgående og litt elektrisk.

Da jeg la meg opp i solsengen igjen,
fantasert jeg litt om den unge nakne mannen.
Jeg hadde lyst på ham.

Neste dag var Lars oppe i baren og jobbet på internett, så jeg var alene. Jeg lå en stund i solen på en lav, flyttbar solseng og døset. Hver dag pleide jeg å ligge en halvtime i solen med faktor 50. Jeg lå med sprikende ben for jeg ville bli jevnt brun, også mellom benene. Jeg våknet av en stemme som sa «Hi». Det var den unge mannen fra i går. Jeg svarte med et «Hi» og vi begynte å prate.

Han fortalte at han het Jamie og jeg sa jeg het Linda. Han satte seg på kne med sprikende ben ved siden av solsengen min mens vi pratet. Jeg så at han studerte kroppen min, spesielt kjønnsleppene mine. Jeg fikk litt prikking i magen av at han var så interessert, det var opphissende, så jeg åpnet benene enda mer. Han la merke til det. Selv hadde jeg fritt utsyn til kuken hans, den var bare en halv meter unna. Han ville nok at jeg skulle se den. Den var veldig fin, fristende.

Jeg sa til ham på engelsk «Det er veldig varmt i dag, det er kanskje ikke så bra å være i solen.» Han sa «Skal vi ta et bad? Da får vi kjølt oss ned.» Jeg ble med ham ned i vannet. Det var langgrunt, så det tok litt tid før vannet rakte oss til skrittet. Mens vi vasset utover kastet vi vann på hverandre og jeg så at kuken hans ble hardere. Vi hadde det moro.

Etter hvert lekte vi at han skulle prøve å fange meg og jeg skulle prøve å komme unna. Han fanget meg mange ganger og jeg kom meg fri igjen. Vi tok mye på hverandres kropper når jeg var fanget. Når han kom bakfra, fanget han meg ved å legge begge hendene på brystene mine og han holdt meg fast slik en stund. Da vi kom opp, tørket vi oss.

Jeg hadde ikke lyst til at han skulle gå, så jeg spurte om han kunne smøre ryggen min inn med solkrem. Han gjorde det og jeg kjente tynne men sterke fingre massere musklene i ryggen min mens han smurte meg inn. Han sa «Løft opp armene Linda, du trenger solkrem i armhulene.» Jeg gjorde som han sa, foldet hendene i nakken og strakte ut kroppen. Han sto bak meg og smurte solkrem i armhulene mine, men så kom hendene hans foran, over brystene mine.

Han masserte dem mykt. Jeg tenkte ikke, bare reagerte med å legge hodet bakover og lukke øynene. Så strøk han hendene nedover kroppen min. Han masserte magen og innsiden av lårene, strøk meg mykt over kjønnsleppene med et par fingrer. Jeg kjente at jeg hadde veldig lyst på ham.

Jeg hadde jo lov av Lars, jeg tror han hadde likt det,
og på dette stedet kunne man jo gjøre slikt på stranden
selv om andre så på.

Men så fikk jeg samlet meg og sa «Jeg tror hendene dine er på feil sted. Det er meningen at de skal være på ryggen min.» Han sa «Jeg kunne ikke motstå det.» Han gjorde mine til å gå, men jeg tok ham i armen og viste ham at jeg ville ha en klem. Den ble veldig intim og langvarig. Vi kysset hverandre på munnen, hadde armene rundt halsen på hverandre og presset de nakne kroppene våre mot hverandre.

Der jeg sto gikk stranden litt bratt ned mot vannet så jeg sto litt høyere enn ham i sanden og med åpne ben. Jeg kjente at kuken hans var mellom benene og trykket mot kjønnsleppene mine. Så kom den mellom kjønnsleppene mine og inn i åpningen til skjeden. Jeg sto helt stille. Så gled tuppen av kuken hans litt inn i meg, jeg var så våt og åpen.

Vi ble stående lenge stille og kysse
med litt av kuken hans inni meg.

Den gled langsomt litt lenger inn mens vi kysset, det var ikke lett å hindre det når jeg var så våt som jeg var blitt. Siden jeg sto litt høyere enn ham, var det jeg som styrte bevegelsene. Jeg senket meg ned på kuken hans og reiste meg opp. Slik holdt jeg på i en myk rytme. Jeg fikk ilinger i kroppen, det var elektrisk. Jeg beveget meg opp og ned og kjente hvordan kuken hans gled inni skjeden min. Vi nøt de herlige pulebevegelsene og følelsene en stund.

Jeg hadde ikke lyst til å stoppe,
jeg kjente hvor sterk lyst jeg hadde til å beholde kuken hans inni meg.

Jeg kjente at han var like før orgasmen. Så jeg reiste meg opp på tå slik at kuken hans gled ut av meg. Den var stor og glinsende våt og lå opp langs den flate magen hans. Jeg vet at det var slemt, men jeg ville spare resten til siden. Han sa med bedende øyner «Kan vi treffes igjen?» «Min mann og jeg pleier å ta et glass musserende vin i utendørsbaren kl. 1900 før vi går til middag. Du kan jo møte oss der.»

«Hva tror du din mann ville si om han visste hva vi hadde gjort?» «Jeg kommer nok til å fortelle ham det, og han kommer til å synes det er herlig. Når du treffer ham i kveld har jeg nok allerede fortalt ham at vi lekte sammen nakne, og hvordan kuken din gled inn i skjeden min, og at vi pulte. Han liker at jeg er naken sammen med nakne menn, frister dem og lar dem få kose litt med kroppen min.»

Jeg vet at jeg overdrev, men jeg ville beholde oppmerksomheten hans og sørge for at han ikke ville bli blyg når han traff Lars. Da jeg traff Lars senere på dagen, fortalte jeg om den unge mannen og leken vi hadde hatt på stranden og at vi hadde pult litt. Lars sa «Jeg forstår at dere hadde det spennende og koste dere.»

Lars og jeg gikk i baren før middag. Jeg hadde på meg en svart, litt gjennomsiktig kjole. Mens Lars hentet musserende vin kom Jamie, og jeg ba ham sette seg sammen med oss. Han hadde på seg en hvit skjorte som var helt åpen og korte hvite stretch shorts. Konturen av kuken hans var tydelig, den gikk ned langs låret hans. Da Lars kom tilbake presenterte vi oss og jeg fortalte Lars at dette var den yngre mannen jeg hadde møtt på stranden tidligere på dagen.

Lars studerte Jamie med et anerkjennende blikk. Solbrun hud, litt mager, bred brystkasse, hard flat mage, stor synlig kuk og smale hofter. Det var tydelig at Lars syntes han så bra ut. Jamie fortalte at hans kone var reist hjem til California fordi hennes mor var blitt syk. «Siden hotellet var forhåndsbetalt og vi ikke kunne få noe igjen, ble vi enige om at jeg skulle bli igjen her. Min kone og jeg hadde planer om å finne et par som vi kunne bytte partner med og elske sammen med. Hun er flink til å skaffe kontakt med andre. Men uten min kone er det ikke så lett å få kontakt og avreagere følelsene mine og da blir behovet for sex ekstra påtrengende.»

Lars sa: «Linda fortalte at hun lekte sammen med en stilig fyr på stranden i dag. Jeg ser at hun gjorde et godt valg.» «Det var nok et gjensidig valg. Linda er vakker, slank og spenstig. Jeg tente på henne med en gang. Vi lekte litt i vannet sammen.» Jeg sa: «Ja Lars, det var en herlig lek. Jeg tror vi var flotte å se på for de på hotellet som kom forbi, to nakne kropper som sto på stranden og pulte. Men det var jo bare en lek, Jamie fikk ikke orgasme inni meg. Jeg ville at han skulle spare seden sin til jeg kunne få den inn i meg senere.»

Det ble hengende litt i luften. Jeg hadde nettopp sagt at jeg ville pule mer med ham. Så Jamie spurte Lars: «Tror du at Linda og jeg kan få elske sammen et par timer i natt?» Lars sa: «Jeg tror nok at dere skal det, dere er så varme på hverandre at jeg tror kroppene deres trenger det. Men du må spørre Linda først.» «Linda, vil du elske med meg i natt?» «Ja, Jamie. Jeg vil gjerne at vi kan avslutte det vi gjorde på stranden i dag.»

Han så på meg med lys i øynene og sa «Skal jeg møte deg her klokken ti?» «OK, jeg skal være her.» Lars og jeg spiste middag, og vi hadde en underlig stemning i oss. Lars sa «Dere gikk ganske langt på stranden i dag. Var kuken hans inne i deg mens dere lekte i vannet?» «Bare litt noen ganger. Han prøvde å få kuken sin inn i meg, men det er ikke så lett i vannet. Men etter at vi gikk opp på stranden var det nok meg som var den mest aktive.»

«Det er ikke rart at han har lyst på deg Linda, du har jo pint ham.» «Jeg har kanskje pint meg selv mest. Jeg vil gjerne få oppleve å pule med ham uten å holde igjen. Dette er så sterkt at jeg lurer på om jeg har blitt forelsket i ham.» «Kanskje du er det, men det gjør ikke noe, Linda. Forelskelse er en herlig rus, men den går over. Nyt den rusen. Hva kommer dere til å gjøre etter drinken i baren?»

«Jeg vet ikke om han har noen planer, men jeg gjetter på at han vil foreslå at vi går til rommet hans. Men det synes jeg ikke er så spennende. Jeg synes det hadde vært bedre å gå til jacuzzien. Der er det mange senger i friluft og vi kan pule sammen med andre.» Etter middagen gikk vi til vårt rom. Jeg dusjet og barberte benene og kjønnsleppene mine. Lars masserte kroppen min med en fuktighetskrem som luktet svakt av vanilje. Vi så på kjoler, og bestemte oss for en nettingkjole med store masker og høy splitt foran, helt opp til navlen.

Jeg ville ikke bruke truse.
Jeg ville at Jamie skulle se kjønnsleppene mine.

Jeg er stolt av dem og vil gjerne vise dem frem når jeg tør. Jeg gikk gjennom parken til baren. På avstand så jeg Jamie sitte i en liten sofa ved et bord der og det var to glass musserende vin. Jamie vinket, og jeg vinket tilbake. Etterhvert som jeg nærmet meg, ble han mer fokusert. Den varme brisen fikk kjolekantene til å blafre i vinden og han forsto at jeg var helt naken nedentil. Da jeg kom frem til bordet ville han reise seg, men jeg sa «Bli sittende Jamie. Du skjønner at jeg ønsker et kyss. Mellom benene.»

Jeg sto med sprikende ben foran ham og trakk kjoleflakene til siden slik at jeg var helt naken fra navlen og ned. Jeg sa «Give my pussy a kiss, Jamie.» Han bøyde seg frem og kysset kjønnet mitt foran og etterhvert mellom leppene. Jeg tror nok jeg smakte vanilje. Det var ikke mange i baren, men vi fikk oppmerksomhet fra de som var der. Nå er dette hotellet et ganske fritt sted hvor man nesten kan gjøre hva man vil, men dette hadde de nok ikke sett før. Paradokset er at det er mer dristig å være kledd slik jeg var enn å komme helt naken. Så sa jeg: «Kom Jamie, la oss gå til jacuzzi’en. Der er det mange senger hvor vi kan ligge nakne sammen.»

Vi gikk hånd i hånd, kanskje Jamie var litt nervøs, jeg hadde jo tatt styringen fullstendig. Det var en del folk der. Alle var nakne og mange elsket på sengene, men det var flere ledige senger der. Vi valgte en og kledde av oss. Jeg strakte ut kroppen med hendene bak hodet slik jeg hadde gjort på stranden. Jamie stirret på kjønnsleppene mine som var litt åpne og jeg stirret på kuken hans. Hvis han var nervøs, så syntes det ikke, kuken hans var veldig hard.

Vi la oss ned på sengen, la armene om hverandre
og begynte å kysse, mykt og varmt.

Han fortalte meg hvilken herlig tynn og sterk kropp jeg hadde, og jeg fortalte ham hvor fin han var. Jeg fortalte ham hvor lyst jeg hadde hatt på ham på stranden og hvor vanskelig det var å stoppe. Jamie la seg over meg og jeg hjalp til med å styre kuken hans inn i meg. Det var nydelig, den gled langsomt inn i meg, dypt inn. Kuken spilte meg litt ut igjen, så han var forsiktig inntil hele kuken hans var inni meg.

Vi lå og nøt hverandre i myke pulebevegelser og jeg løftete benene slik at han skulle få hele kuken sin ordentlig inn i meg. Så rullet jeg Jamie rundt, satte meg på kne over ham og styrte kuken inn i meg og satte meg helt ned. Nå gikk den ganske glatt inn. Så begynte jeg å vugge langsomt opp og ned mens jeg stirret ham inn i øynene. Jeg brukte magemusklene til å stramme inn skjeden i blant. Det gir en spesiell effekt på kuken. Mens jeg gjorde det sa jeg:

«Jamie, jeg vil kjenne at du får orgasme inni meg.»

Jeg kjente at han ble mer opphisset. Da satt jeg helt stille slik at han roet seg ned igjen. Så begynte jeg å gynge igjen, og jeg kjente at Jamie steg. Jeg hadde ham i min makt. Jeg tok ham opp og ned slik et par ganger, men så mistet jeg kontrollen. Selv om jeg stoppet å gynge kjente jeg at Jamie steg. Da lot jeg det bare stå til, jeg støtte opp og ned kraftig og Jamie fikk spasmer, han sprutet sed inn i meg i flere tak. Det var herlig.

Etterpå lå vi og så på den karibiske himmelen og stjernene. Jeg reiste meg litt opp og så Lars i baren et stykke unna. Han hadde tydeligvis vært i jacuzzien for han var naken. Jeg vinket til Lars at han skulle komme til oss. Han kom over og sa: «Linda og Jamie, jeg mente ikke å kikke, men jeg var her og så det vakreste samleiet jeg noen gang har sett. Dere nyter hverandres kropper så intenst at jeg fikk stiv kuk av å se på dere. Jeg kan se at du har hatt det godt Linda.»

Lars gikk tilbake til jacuzzien og lot meg og Jamie være i fred en stund. Så kom jeg over til Lars og sa «Jamie har gått. Han ville ikke legge mer beslag på vår tid sammen. Men han sa han hadde enda to dager igjen her, og lurte på om han kunne få treffe meg igjen.» Lars sa «Jeg tror ikke jeg klarer å stogge deg Linda, så nyt ham mens du kan.»

Vi plasket rundt i vannet sammen og bestilte musserende vin i jacuzzi baren. Vi hadde en fin og opphetet kveld sammen, og jeg var bare blitt mer glad i Lars etter dette.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: