Nuru-massasje i Milano

«Nuru-massasje er en massasjeteknikk hvor jeg bruker min kropp til å massere din kropp, derfor smører jeg meg selv inn med olje.»

Vi hadde vært i Milano i fire dager nå, og hadde shoppet klær nok for flere år og sett det som var å se. Min mann ville på pub og se Champions League-finalen og jeg hadde booket tid til massasje av ømme muskler. Jeg gikk inn på massasjestudioet og henvendte meg i resepsjonen, jeg ble litt perpleks idet jeg måtte velge hvilken type massasje jeg ønsket. Jeg så en lang liste med navn på behandlinger jeg ikke hadde hørt om og tenkte at jeg skulle prøve noe nytt. Valget falt på Nuru-massasje.

Den hyggelige jenta som stod i resepsjonen, spurte på perfekt engelsk om jeg ønsket 60 eller 90 minutter behandlingstid, da det ikke var mulig å bestille mindre enn 1 time. Jeg valgte 90 minutter siden jeg visste at mannen min ikke ville savne meg. Jenta i resepsjonen ringte i en bjelle og ut kom en sexy dame og smilte til meg.

Hun hadde en slank figur og langt mørkt hår i en lang flette. Hun rakte frem hånden og presenterte seg som Sofia. Hun viste meg inn i ett rom hvor det var behagelig varmt og en herlig aroma i luften. Hun henviste meg deretter til ett avlukke og hun ba meg dusje. «Ta på deg denne etterpå» sa hun på flytende engelsk og ga meg en tynn liten badekåpe. Etter å ha dusjet tok jeg kun på meg badekåpen og gikk inn i rommet. Det var dempet belysning i rommet, behagelig musikk og godt og varmt. «Ta av deg morgenkåpen og legg deg ned på magen» sa hun. «Men jeg har ikke truse på» sa jeg «skal jeg ikke ha ett håndkle over meg». «Nei, det er meningen at du skal være naken» sa Sofia mens hun smilte.

Jeg la meg ned på en liten, tynn madrass på gulvet og forberedte meg mentalt på få løsnet opp stive muskler. Jeg lukket øynene og slappet av. Slik lå jeg en liten stund, men ingenting hendte. Jeg snudde på hodet og der så jeg Sofia stå helt naken mens hun smurte seg selv inn med varm olje. Hun hadde struttende bryster og var glattbarbert på kjønnet. «Hva gjør du?» stotret jeg frem. «Har du ikke hatt Nuru-massasje før» spurte Sofia. «Nei» svarte jeg litt forsiktig. «Da har du noe å se frem til» sa hun.

«Nuru-massasje er en massasjeteknikk hvor jeg bruker min kropp
til å massere din kropp, derfor smører jeg meg selv inn med olje.»

Jeg ble litt paff og lurte på hva i all verden jeg hadde begitt meg utpå nå. Sofia ba meg legge hodet ned igjen og lukke øynene. Deretter helte hun varm olje på ryggen min og begynte å smøre den utover. Hun brukte rikelige mengder med olje og jeg kunne kjenne at den varme oljen rant ned mellom rumpeballene mine og ned mellom kjønnsleppene. Deretter la Sofia seg oppå meg med hele sin kropp. Jeg kunne kjenne brystene hennes presse mot ryggen min.

Nå begynte hun å bevege seg opp og ned, eller det vil si, hun gled frem og tilbake på hele kroppen min. Når hun gled ned slik at hun hadde hodet ved rumpa mi, brukte hun hender og albuer til å massere musklene i nakke og rygg. Samtidig presset hun haken sin ned i rumpeballene mine og masserte setemusklene med haken som gled frem og tilbake. «Ahh» glapp det ut av meg «Det er deilig» sa jeg. Sofia sa ingenting og bare fortsatte å gli opp og ned på kroppen min. Jeg kunne kjenne at hun masserte lårene mine med sine egne lår, der hun gled opp og ned.

En følelse av velvære fylte kroppen min,
og jeg kunne kjenne at jeg begynte å bli opphisset.

Nå hadde Sofia snudd seg slik at jeg kunne se leggene hennes foran meg. Hun lå med hodet ned mot rumpa mi mens jeg kunne kjenne det varme kjønnet hennes i nakken min. Hun førte hendene sine ned langs lårene mine til de nådde anklene, deretter dro hun de langsomt oppover mens hun spredde ut fingrene sine. Når hun nærmet seg skrittet, kunne jeg kjenne tomlene hennes stryke forsiktig over kjønnsleppene mine. Dette var så utrolig opphissende at jeg automatisk spredde bena mine. Sofia merket tydeligvis dette og bevegde hendene sine nok en gang ned til anklene mine mens hun presset underlivet sitt ned i nakken min. Hun lå og jukket hardt og bestemt slik at jeg kunne kjenne at skulder musklene fikk behandling de også.

Nå var hendene hennes på vei opp igjen og denne gangen lot hun tomlene stoppe opp ved kjønnsleppene mine og masserte de forsiktig. Hun bevegde tomlene i sirkler og jeg følte at alt blodet i kroppen nå var samlet der nede. Jeg begynte nå å bli ganske så tungpustet. Sofia lot nå alle fingrene sine få fritt spillerom mellom bena mine. Hun masserte meg på innsiden av rumpeballene og lot fingrene forsiktig stryke over det bakerste hullet. Jeg var så opphisset og avslappet på samme tid at jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle takle det.

«Jeg kan kjenne at du ikke slapper helt av, derfor må jeg få utløst denne spenningen du har i kroppen, er det greit for deg» sa Sofia. «Dette innebærer at jeg må ta på deg på en intim måte og massere deg innvendig» «Ja, gjør det du må» stønnet jeg frem. På dette tidspunktet ville jeg bare få utløsning på de bankende følelsene i underlivet. «Det er helt vanlig at jeg gjør dette på kundene mine, for Nuru-massasje kan være ganske så opphissende» sa Sofia.

Sofia gikk av ryggen min og satte seg på huk mellom bena mine. Jeg lå fortsatt på magen og hun fortsatte å massere innsiden av bena mine og strøk nå en finger gjennom fitteleppene mine til hun stoppet med ett lett trykk på klitoris. «åhhhhh» stønnet jeg. Jeg var så våt av egne safter og varm olje at fingrene hennes føltes ut som fjær mellom leppene mine.

Hun førte så forsiktig to fingre inn i meg og bevegde de i sirkler der inne.
Det var himmelsk godt.

Hun brukte den andre hånden til å massere klitten min. Jeg klarte ikke ligge stille nå og jeg stønnet høyt, mens jeg presset underlivet mot fingrene som var inne i meg. Hun krommet fingrene og presset de ned mot bekkenet og jeg kjente at jeg nærmest eksploderte der nede, alle musklene i kroppen strammet seg og ryggen krummet seg. Jeg klarte ikke holde igjen stønningen og ga lyder fra meg som må ha skremt andre som var og tok massasje. Etter en stund slapp orgasmen taket og jeg sank ned på benken igjen.

«Sånn, nå kjenner jeg at du slapper mer av» sa Sofia. Jeg bare nikket til svar og lå som ett teppe på massasjebenken. Sofia ba meg om å snu meg slik at jeg lå på ryggen. Hun helte mer varm olje på meg og smurte inn alt fra halsen og ned til tærne. Hun tok seg god tid til å smøre inn brystene mine før hun deretter smurte seg selv inn med mer olje. Så satte hun seg over meg med ryggen mot ansiktet mitt. Hun satt akkurat over magen og bøyde seg forover slik at hun kunne massere bena mine.

Når hun lå slik, sittende skrevs over meg og bøyd fremover, så kunne jeg se det deilige kjønnet hennes åpne seg foran meg. Jeg kunne se at også hennes kjønn var oppsvulmet. Hun masserte leggene mine mens hun nå bevegde kroppen sin frem og tilbake på min kropp. For hver gang hun skjøv seg bakover for å massere lårene mine, kom rumpa hennes nærmere og nærmere hodet mitt. Den opphisselsen som hadde sluppet litt ved orgasmen kom raskt tilbake.

Jeg har alltid sett på meg selv som bifil,
men aldri gått noe lenger enn å fantasere,
men dette overgikk alle mine fantasier.

For hver gang rompa hennes kom nærmere, prøvde jeg å strekke ut tungen slik at jeg kunne smake på henne, men hver gang fitta hennes nærmet seg, så var den noen få millimeter unna. Men jeg kjente den deilige lukten av kåt fitte. Derfor løftet jeg opp høyrehånda og strøk henne forsiktig over fitta når den nærmet seg neste gang. Jeg merket at Sofia stoppet opp i ett lite sekund og jeg var redd jeg hadde gått for langt. Men så fortsatte hun og denne gangen skjøv hun seg nærmere ansiktet mitt slik at tungen min boret seg langt inn i henne før den forsvant igjen, fordi hun nå dro seg nedover kroppen min igjen. Så kom den tilbake og jeg tok armene rundt midjen hennes og holdt henne fast.

Jeg slikket vilt rundt i fitta hennes, bet og sugde i leppene hennes.
Reaksjonen var som ventet, hun stønnet og jukket med underlivet.

Da kjente jeg at hun hadde begynt å slikke meg også, og jeg kunne kjenne fingrene hennes rotere inni fitta mi. Jeg slapp taket rundt midjen hennes, førte to fingre inn i henne og gjorde det samme på hennes som hun gjorde på meg. «Å herreguuuud så godt» stønnet jeg frem «det er så deilig å kjenne fitta di i ansiktet mitt». Sofia bare stønnet til svar.

Vi var så innsmurt med olje at fingrene mine nærmest fløt frem og tilbake. Da kjente jeg at Sofia stakk en finger inn i rumpa mi, bevegde denne sakte ut og inn i takt med fingrene i fitta. Så kjente jeg at hun dyttet inn en finger til, det var så mye olje der at de skled rett inn. «Åh..så deilig» fikk jeg stønnet frem. Og jeg førte også en finger inn i rumpa hennes og deretter en til.

Dette hadde samme effekt på henne som det hadde på meg og hun stønnet nå ennå høyere enn det jeg gjorde. Jeg kunne kjenne at Sofia var i ferd med å komme, så jeg jobbet raskere nå med tunge og fingre. Hun presset underlivet sitt mot meg idet hun skrek «Å…å…å….jeg…kommer» og jeg kjente at det strammet til rundt fingrene som var inni henne. Kroppen hennes begynte å riste og hun stoppet å slikke meg mens hun presset fingrene som var i fitta og rumpa så langt inn de kom.

Jeg slikket i meg saftene som strømmet ut av fitta hennes, mens jeg prøvde å jukke mot fingerene hennes. Men da trakk hun fingrene sine ut av meg og reiste seg opp. Jeg ble litt fortvilet da jeg var nesten klar ved å komme, men så bøyde hun seg over meg og kysset meg dypt med tungen sin. Det var deilig å kjenne at vi blandet kjønnssaftene i kysset.

Hun så meg dypt inn i øynene og sa «dette er første gang en kunde har fått gjort det du gjorde på meg, jeg blir også opphisset av å utføre Nuru-massasje, men jeg pleier å gi meg selv en orgasme etter hver behandling». «Men jeg kan ikke la deg gå enda, behandlingen er ikke ferdig, men jeg tror jeg skal gi deg litt ekstra service» sa hun og blunket til meg.

Hun ba meg stille meg på alle fire, legge hodet på benken slik at rumpa mi stakk opp i luften. Deretter helte hun varm olje på rumpa mi som rant ned mellom rumpeballene. Så gikk hun bort i en skuff og hentet noe jeg ikke helt kunne se hva var for noe. Jeg kjente oljen som rant nedover og stønnet, jeg kjente at kåtskapen spredde seg på nytt i kroppen. Hun begynte å massere meg på rumpa mens fingrene hennes sakte og sikkert smurte olje over rumpehullet mitt og i fitta. Det var så glatt der at jeg kunne kjenne at fingrene hennes gled lett inn i begge hull. Så kjente jeg noe som presset mot rompa og gled inn.

«Denne skal få sitte der en stund, slik at du får en best mulig opplevelse» sa hun. Der stod jeg nå med rumpa i været og en buttplug presset inn i meg. Sofia stakk nå først to fingre inn i meg, deretter tre og så fire fingre. Jeg stønnet og kjente meg fylt opp. Jeg begynte sakte å gynge med kroppen slik at jeg støtet mot hånda hennes, da kjente jeg at hun først dro ut fingrene sine for deretter presse hele hånden sin inn i meg på nytt. Jeg trodde ikke jeg skulle klare det, men plutselig kjente jeg at den gled helt inn.

Jeg trodde jeg skulle dø av opphisselse,
hun fistet meg mens jeg hadde en buttplug.

Jeg klarte ikke holde igjen, for den følelsen jeg nå kjente, hadde jeg ikke kjent før. Jeg ble svimmel og kjente at den kraftigste orgasmen som jeg noen gang hadde fått var på vei. Sofia roterte rundt med hånden sin og akkurat i det jeg kom dro hun forsiktig ut buttplugen og dyttet den inn igjen. «å ja…å..ja…åååååhhhh» jeg skrek mens jeg klamret meg fast til benken og orgasme spasmene rev og slet i meg. Sofia stoppet opp litt, for så og starte å rotere med hånda igjen, jeg kjente på nytt at det bygget seg opp på nytt og denne gangen kom jeg ennå sterkere.

«herregud….herreguuud… å.. åå ja ååååå…»

Det svartnet for meg og jeg kjente at jeg sprutet utover hånda hennes idet hun trakk den ut. Jeg lå på benken og hev etter pusten mens Sofia kysset meg og strøk på meg. «Jeg skal avslutte behandlingen nå, kan du sette deg ned på gulvet» spurte hun. Jeg gjorde som hun sa og hun satte seg mellom bena mine slik at vi satt med fittene våre mot hverandre.

«Nå skal vi massere hverandre til vi begge kommer» sa hun.

«Jeg vet ikke om jeg klarer mer» sa jeg, men hun begynte sakte å gni fitta si mot min og det tok ikke lang tid før jeg kjente at det ikke skulle så mye til før jeg kom igjen. Jeg bevegde skrittet mitt og det var så deilig å kjenne at fitteleppene mine blandet seg med hennes. Slik lå vi en liten stund og bare støtte mot hverandre mens vi så hverandre dypt i øynene.

Sofia hadde ett tåkete slør over øynene og økte nå tempoet. Jeg klarte ikke holde igjen og skrek ut min nytelse samtidig som Sofia ropte at hun kom. Vi falt begge om på gulvet mens fittene våres fortsatt var klemt mot hverandre. Vi lå slik i kanskje 5 minutter før vi satte oss opp og så hverandre dypt inn i øynene. «Hvis dette er Nuru-massasje, så angrer jeg på at jeg ikke har tatt dette tidligere» sa jeg. «Hvis alle mine behandlinger var slik som dette, så hadde jeg bare kunnet ha en kunde om dagen» sa Sofia og smilte til meg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: