Nakne og kåte i sommernatten

"Vi ser hverandre i øynene og begge tenker det er på tide at vi finner et sted for oss selv. Musikken dempes, og de fleste parene går tilbake til plassene sine. Han tar meg i hånda og sier "Skal vi gå ned på stranda?" Jeg kjenner det kribler i magen av spenning. Jeg klemmer hånda hans og hvisker «gjerne»..."

Den magiske sommernatten Petter og jeg treftes gjennom den lokale båtforeningen. Jeg var fastboende, og han var en tilfeldig gjest fra en av hyttene på stedet. Vi kom i prat fordi han hadde noen spørsmål, og vi fant raskt ut at vi delte interessen for reising, særlig til varmere strøk. Turer med båt i skjærgården var også en selvfølgelig del av sommeren for begge to. Vi treftes jevnlig, og fant også ut at vi hadde en del felles venner.

En av vennene skulle ha en sommerfest i et stort hus nede ved vannet. Det var lenge siden jeg hadde vært på en sommerfest, så jeg var glad og yr da kvelden kom. Jeg kledde på meg en hvit vid sommerkjole som fremhevet midjen og puppene, og det lange håret blafret i vinden. I veska hadde jeg en flaske med kalde bobler. Ved bordet går praten lett, og boblene får meg i godt humør. Jeg blir leken og klar for hva som måtte komme.

Etter vi hadde spist bød han meg opp på dans.

Det var flere som danser, men vi enset bare oss to. Jeg lukket øynene og lot rytmene ta tak i kroppen. Dansen blir tettere og tettere, og det kribler i kroppen. Jeg liker når han ser på kløften og de duvende puppene mine, jeg var vant til å få den oppmerksomheten. Han nøt å klemme dem mot brystet sitt, og det var deilig å kjenne kroppen hans tett inntil min. Det er lenge siden jeg har hatt en nydelig dame så tett inntil meg, sa han, og jeg kjente en reaksjon i buksa hans med det samme. Han trodde kanskje at jeg ikke la merke til det, men jeg hadde egentlig ikke forventet meg noe annet.

Jeg hadde vært yr og varm helt siden jeg dro hjemmefra, og sommerkvelden er i ferd med å omfavne meg med kåthet. Det er som om jeg svever og tenker ikke på annet enn kroppen hans mot min. Det var som om hjertet stoppet, og det lød et lite ynk som et signal om at herfra og ut kvelden var jeg hans. At vi hadde havnet her hadde jeg aldri trodd. Vi var rett og slett hamrende kåte.

Begge tenkte på hvordan vi skulle få denne kvelden til å vare lengst mulig. Vi ser hverandre i øynene og begge tenker det er på tide at vi finner et sted for oss selv. Musikken dempes, og de fleste parene går tilbake til plassene sine. Han tar meg i hånda og sier "Skal vi gå ned på stranda?" Jeg kjenner det kribler i magen av spenning. Jeg klemmer hånda hans og hvisker «gjerne»......

Nede på stranden lar vi klærne falle, og blir stående å betrakte hverandre.

Han er solbrun etter alle båtturene, fast og sterk i kroppen. Og så pikken da......... større enn jeg forventet, hard og grov, og jeg ser blodårene pumpe. Enn dråpe renne nedover låret mitt som et tegn på at jeg er overmoden. Vi står der nakne i mørket, og han skjønner at jeg betrakter kroppen hans. "Liker du det du ser?" spør han, samtidig som han også betraktet meg fra topp til tå. Jeg hvisker «ja, jeg liker alt ved deg.» Det svake månelyset gjør at det glitret og rant nedover på låret mitt, og han forstår godt hvor kåt jeg er.

Han tar tak i meg, klemmer meg mot seg mens han kysser meg. Jeg har lyst til å gå ut i vannet med han, men kjenner en stor trang til å smake på den som jeg har kjente presse mot låret mitt i hele kveld. Jeg puster tungt nå, og tennene mine løper i vann. Så synker jeg ned på kne og gaper. Han ble overrasket, men tar tak i pikken og styrer den inn i munnen min. Jeg smatter og vi stønner begge høyt i nytelse når tunga mi gli rundt hodet. "Nå må du være forsiktig, så jeg ikke kommer" stotrer han frem. Da tar jeg en pause, ser opp og smiler. «Kanskje tid for et bad?».

Hånd i hånd går vi nakne, frie og kåte ut i det litt kjølige vannet.

"Takk for forståelsen" sier han og gir meg et kyss. Jeg klemmer meg mot han, og det er bare en ting jeg ønsker meg nå. Fitta har ventet lenge, så jeg kan nesten høre henne rope! Da lar han hånda si gli ned på meg, og kjenner jeg er hoven og våt. «Skal vi..... rakk han å si, før jeg slynger bena rundt hoftene hans og trer meg over den harde pikken. AAhh, her hører jeg hjemme, tenker jeg og klamrer meg fast. Stille stille, jeg vil kjenne hvordan fitta strammer seg rundt den som en varm omfavnelse. Han kjenner fort at han snart må komme, og sier «jeg tror jeg må.....". Han rekker ikke å si mer. "Det er helt greit" svarer jeg og smiler.

Et langt og dypt stønn høres i det han fyller meg opp med spermen sin. Når orgasmen hadde ridd seg ferdig og han hadde fått puste ut, spurte jeg pent om han ville kose litt mer? Jeg forklarte at frøken Fitte trenger mer fast føde for å bli mett. "Om vi går opp på stranda igjen, får meg kanskje hard igjen"? sier han. Men først ville jeg vise han hvor lett det er å gi meg orgasmer. Jeg legger meg ned og tar hånda hans. «Sitt ned her ved siden av meg, bruk langfinger og ringfinger og la dem gli inn og ut, før du presser mot g-punktet og jukker lett». Da tar det ikke mange sekundene for jeg himler med øynene og føler et stjerneregn over meg i sommernatten. Jeg mister pusten og kaster hodet bakover. Du holder bare en varm hånd på magen og ser på meg..

Han ble overrasket når han så hvor enkelt han kunne få meg til å komme, og han ga meg en rad av himelske orgasmer. «Det er nydelig å se på, kjenne fitta klemmer urytmisk og ukontrollert rundt fingrene», sa han. Til slutt er han så kåt at han begynner å runke pikken sin. Da planter jeg føttene i sanden, heiser meg opp, og sier «Liker du å se på fitta mi mens du runker?». Jeg skiller leppene så han ser rett inn i herligheten. «Åååååå, jaaaa» svarer han. Nå var jeg klar for å bli dusjet ned av spermen hans. Han jukker noen tak, og så spruter han lange stråler over magen og puppene mine.

Jeg smiler og er så fornøyd som det går an. Jeg elsker følelsen av å være nypult og bedekket av sperm. Jeg legger hodet ned i sanden, lukker øyne, og puster inn den varme sommerluften. Han så på meg der jeg lå utslått med hodet og håret fullt av sprut og sand. «Går det bra med deg, spurte han". "Jaaa, jeg elsket alt sammen" svarte jeg. Vi pustet ut, tok et avkjølende bad, og beveget oss tilbake til huset. Fremdeles beruset av sommernattens magiske lykke.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: