Møte i natten

«Det er rart hva badstue gjør med mennesker. Vi sitter der nakne og ser på hverandre som den naturligste ting. Varmen gjør oss åpne»

Jeg var ute og luftet hunden en sen høstkveld. Været var ufyselig, det var mørkt og regnet tett. Jeg gikk min vanlige tur rundt idrettsplassen. Da så jeg en skikkelse med hund komme mot meg. Da jeg nærmet meg, så jeg at det var en kvinne i en jakke med hette. Hunden min ville gjerne hilse på den andre hunden. Jeg ga den litt mer line slik at hundene møttes. Det var tydelig at de kom godt overens, de snuste på hverandre og halene logret.

Jeg sa til henne: «Det er bare mennesker med hund som frivillig går ut i slikt vær.» I lyset fra en gatelykt så jeg ansiktet hennes inni hetten. Det var et pent ansikt, øynene var store og våte, det var tydelig at hun hadde grått. Jeg sa: «Jeg trodde at jeg kjente alle hundene i området, men jeg har ikke sett din før. Bor du i nærheten?» «Nei, jeg bor i Skogveien.» «Men det er jo ganske langt unna.» «Ja, jeg hadde behov for å gå en lang tur i kveld.» «I dette været?» «I kveld spiller været ingen rolle.»

Hun hadde nok vært lenge ute i regnet, klærne hennes virket gjennomvåte. Jeg sa: «Klærne dine er våte og det ser ut som om du fryser.» «Jeg fryser nok, men ikke fordi jeg er våt.» Jeg sa: «Kom, jeg bor i nærheten, bli med meg så kan du få tørket klærne dine.» Og jeg la til: «Jeg bor alene.» Jeg viste vei, og hun kom med.

Jeg var ikke sikker på om hun ville, det var litt våget å bli med en helt fremmed mann hjem. Men hun hadde nok andre bekymringer som var større, og tok sjansen. På veien sa jeg: «Jeg heter Martin, hva heter du?» «Miriam.» «Jeg bor i det lille huset der borte. Det er ikke stort, men det er veldig koselig.» Vi kom inn og tok av oss yttertøyet.

Jeg sa: «Du ser blåfrossen ut Miriam, du må få varmen opp. Få av deg klærne så tar jeg dem i tørketrommelen mens du tar en dusj. Eller, hvis du våger, bli med meg i badstuen. Du skjønner, jeg har et ritual med å sette på badstuovnen før jeg går tur med hunden, slik at jeg kan ta badstue når jeg kommer tilbake. Det hadde vært hyggelig om du holdt meg med selskap.»

Hun så lenge på meg og vurderte for og imot. Hun sa: «Er vi nakne der?» «Ja, i en ordentlig badstue er man helt nakne, men vi sitter på et stort håndkle, så hvis du er sjenert kan du skjule deg litt med en flik av det.» Det kom et underlig lys i øynene hennes, det virket litt fandenivoldsk. Hun sa: «OK, jeg blir med.»

Jeg tok henne til gjesterommet og fant frem en badekåpe og sa: «Miriam, ta av deg klærne og ta på badekåpen, så putter jeg klærne dine i tørketrommelen. I mellomtiden gir jeg hundene mat.» Hundene hadde kranglet litt om hvem som skulle få ligge i den store hundesengen, men etter hvert hadde hunden min gått med på å dele den med den andre.

En stund senere gikk vi begge ned i kjelleren iført badekåper. Vi stoppet foran badstuedøren og jeg sa: «Her kan du henge badekåpen Miriam, den er fin å ha etter at vi har dusjet.» Så ga jeg Miriam et håndkle. Hun nølte et øyeblikk før hun tok av seg badekåpen. Så hengte hun badekåpen på en knagg på veggen.

Hun hadde en fin kropp, jeg hadde en mistanke om det da jeg så henne med klær på. Litt tynn, smalhoftet og med søte bryster. Hun var glattbarbert mellom benene. Hun sto stille mens jeg betraktet henne et øyeblikk, men så ble hun sjenert og gikk fort inn i badstuen. Vi satt der begge to og så litt sjenerte ut. Benkene var U-formet så vi satt rett mot hverandre. Miriam hadde tatt en flik av håndkleet over skrittet.

Jeg slet litt med kuken min, den holdt på å bli stiv.

Den skal ikke det i badstuen. Jeg så at Miriam fulgte interessert med i min kamp mot ereksjonen, og det moret henne tydeligvis. Etter en stund tok hun vekk håndklefliken over skrittet. Jeg følte at hun holdt på å få tillit til meg. Hun var ikke lenger redd for at jeg skulle finne på noe tull. Det er rart hva badstue gjør med mennesker. Vi sitter der nakne og ser på hverandre som den naturligste ting. Varmen gjør oss åpne, det er lett å snakke om intime saker.

Miriam sa: «Min mann fortalte meg i ettermiddag at han hadde en elskerinne. Han har hatt henne i mer enn ett år. Jeg har merket noe iblant, men jeg har nok vært for godtroende, så jeg la ikke vekt på det. Jeg trodde at skulle en slik situasjon oppstå, ville han fortelle meg om det med en gang. Det var vel det at han har holdt det skult for meg så lenge som sårer mest. Jeg spurte om han ville skilles, men det ville han ikke. Han ville heller ikke avslutte forholdet til sin elskerinne. Jeg vet ikke om jeg vil fortsette å leve med ham. Jeg har ikke lenger tillit til ham.»

Jeg sa: «Miriam, jeg vet hva du snakker om, jeg har opplevd noe lignende. Min kone hadde ikke en elsker, hun hadde mange. I begynnelsen snakket hun om det, og da var det lettere å akseptere. Men så ble hun mer innelukket om sine overnattinger hos andre menn. Det førte til at vi fjernet oss fra hverandre. Det endte med at vi skilte oss, hun ville ikke endre sin livsstil.»

Samtalen hadde skapt et slags bånd mellom oss, en felles skjebne og felles trøst. Jeg la merke til at Miriam ikke hadde samlede ben lenger, hun hadde åpnet dem. Jeg så de vakre kjønnsleppene hennes og kunne ikke noe for at jeg fikk stiv kuk. Jeg hadde tapt kampen mot ereksjonen og Miriam smilte. Hun forsto at hun hadde litt makt over meg. Etter en stund var vi blitt ganske svette, og jeg sa:

«La oss ta en dusj. Dusjen er stor nok for oss begge.»

Det er en ordentlig dusj, ikke et dusjkabinett, men med murte, fliselagte vegger. Det er god plass der. Først skylte vi kroppene våre i kjølig vann og slo så vannet av. Det rare var at jeg hadde lyst til å vaske håret hennes. Det var litt familiært, men jeg hadde lyst til det. Jeg spurte om det var OK og hun nikket.

Jeg helte sjampo i håret og masserte det inn. Hun lukket øynene, det var tydelig at hun likte det. Det skapte en slags nærhet. Så masserte hun sjampo inn i mitt hår og ga meg samme behandling. Så såpet jeg inn hele kroppen hennes. Ryggen, rumpen og jeg stakk en finger med såpe på inn i rumpehullet hennes. Hun så forskrekket på meg, men sa ikke noe. Det var tydeligvis noe hun ikke var vant til.

Så såpet jeg inn brystene hennes, magen og mellom benene. Jeg tok meg god tid med å såpe inn kjønnet hennes. Så gjorde hun det sammen med meg, hun såpet inn kroppen min og såpet inn kuken min. Den var blitt veldig hard. Så kysset vi, det var noen nydelige kyss mellom såpeglatte kropper.

Vi gned de glatte kroppene våre mot hverandre
og ble veldig kåte av det.

Jeg bøyde meg i knærne slik at kuken min gled opp og ned på magen hennes. Så kom den så langt ned at jeg fikk den inn i skjeden hennes. Jeg støtte den inn i henne noen ganger mens vi så hverandre i øynene. Det var anstrengende å stå slik, så jeg snudde henne rundt og styrte kuken min inn i skjeden hennes bakfra. Den gikk langt inn, hun støttet seg mot veggen og lukket øynene.

Jeg pulte henne langsomt og lenge,
jeg tror vi nøt det like sterkt begge to.

Til slutt kom jeg inni henne. Hun sukket og sa: «Dette har jeg ikke opplevd på lenge.» Så kysset vi og satte på dusjen og fikk fjernet såpe og sed. Etterpå tok vi på oss badekåpene og gikk opp i stuen. Jeg la litt ved i peisen og åpnet en god flaske rødvin. Vi slo oss ned i stolene foran peisen.

Jeg sa: «Miriam, jeg vil gjerne at du blir her i natt, jeg vil gjerne sove sammen med deg.» «Men hva med min mann, han vil kanskje ringe til politiet og melde meg savnet.» «Det er jo interessant å se om han gjør det, om han bryr seg. Og hvis han gjør det, så spiller det ingen rolle. Politiet reagerer ikke når en person er savnet så kort tid.» «Hva synes du at jeg skal gjøre?»

«Jeg synes du skal bli her til i morgen. Da kan du låne min bil og dra hjem og hente litt klær, toalettsaker og lignende, og komme tilbake her og bo her en stund. Det kan jo hende at du liker deg bedre her. Du kan si til din mann at du har fått en elsker, og kanskje du flytter inn hos ham.»

Hun sa: «Det er en fristende tanke, og kan være en fin hevn. Jeg blir hos deg i natt.» Hun snudde seg mot hundesengen og sa: «Se Martin, hundene våre sover sammen, det er vel et godt tegn.»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: