Strippeklubben | Kondomeriet

Strippeklubben

«Eieren gjør klar et program for nyttårsaften som det skal være spesielt mye futt i. Han spurte om jeg og Maarten kunne danse nummeret vårt med litt kostymer og avslutte med å pule på ordentlig.»

Min kone Lilly er litt yngre enn meg og er en pen jente, litt tynn og langlemmet. Hun virker uskyldig, kjærlig og inviterende med sine myke blå øyner. Da jeg traff henne ble jeg fasinert av at hun var så fuktig. Med det mener jeg at når hun kysser, kommer det mye vann i munnen hennes og hun blir veldig våt mellom benene.

Jeg hadde aldri før møtt en jente som det drypper av når hun er varm og naken, men det skjer med Lilly. Iblant får hun et tåket blikk når hun ser deg i øynene, det virker veldig erotisk. Hun har sterk effekt på mine venner, hun liker å gi dem kjærlige, kroppsnære klemmer. Det er morsomt å se hvor mye de har lyst på henne.

Vi hadde flyttet til Nederland fordi min arbeidsgiver ville ha meg stasjonert på kontoret vårt der. Det var en klar fordel med å bo der, det var et annerledes tolerant samfunn. Både Lilly og jeg er svært interessert i sex, og vi går iblant på sexklubber som finnes i nærheten. Dette var en kveld vi var på vei hjem etter å ha vært ute og spist. Lilly foreslo at vi skulle ta en drink i en strippeklubb som vi passerte. Strippeklubber regnes som litt mer «dannet» enn sexklubber i miljøet, ikke så utagerende.

Vi gikk inn og fikk et bra bord like ved scenen. Det var mest jenter som strippet, men iblant hadde de også med gutter. De strippet til de var helt nakne. De hadde pene kropper, det var vel derfor klubben hadde engasjert dem. Jeg la merke til at Lilly fulgte nøye med. De så nok Lillys interesse.

Da det var pause i opptredenen gikk Lilly på toalettet. Hun ble lenge borte, og var litt opprømt da hun kom tilbake. Hun fortalte at på veien tilbake fra toalettet passert hun en dør som var halvåpen. Der inne lå jentene som hadde vært på scenen på matter og drev med gymnastikk, helt nakne. De så Lilly og vinket henne inn.

«De spurte meg om jeg hadde lyst til å være med å danse på scenen, de sa at de hadde lagt merke til at jeg var så interessert. Jeg svarte at jeg måtte spørre min mann først.» Jeg sa: «Hvis du har lyst, synes jeg at du skal gjøre det.» Lilly gikk opprømt tilbake og fortalte jentene at hun ble med. Jeg syntes dette var spennende.

Da det var tid for show igjen, ble det annonsert at det var med en deltaker fra publikum. Tre jenter kom inn, to med bare en liten tanga truse, ellers nakne. Lilly hadde fulle klær på. Lilly sto og beveget seg i takt med musikken, mens de to andre jentene kledde langsomt av henne. Det tok plagg for plagg i langsomt tempo for å øke spenningen. Til slutt sto Lilly der helt naken. Jentene strøk hendene sine over kroppen hennes, masserte brystene hennes og strøk henne mellom benene og masserte kjønnsleppene hennes.

Jeg kunne se at Lilly var blitt skikkelig våt, det dryppet av henne.

Det var nok ikke bare på grunn av det de to jentene gjorde med henne, men også fordi det var en sal med publikum som så på. Etter en stund med kjærtegn, bukket de, samlet opp klærne og tok Lilly med seg ut. Publikum klappet og Lilly måtte ut på scenen igjen for å ta imot applaus.

Ti minutter senere kom Lilly og satte seg ved siden av meg. Hun var rød i kinnene og strålte. Etter en pause var det et nytt nummer med både gutter og jenter. De kledde av hverandre til jentene var helt nakne og guttene hadde bare en liten tanga. Men så rev jentene av dem tangaen og sørget for at guttene fikk ereksjon. Så tok de på hverandres nakne kropper og mimet samleie i mange stillinger. Lilly fulgte interessert med.

Da vi kom hjem snakket vi igjennom det vi hadde opplevd. Lilly sa: «Det tok helt overhånd, å danse med de jentene grep så kraftig tak i meg at jeg lurer på om jeg er litt biseksuell.» «Kanskje det Lilly. Men det er jo bare en fordel.» «De spurte meg i klubben om jeg kunne tenke meg å opptre der iblant. De sa jeg var så naturlig erotisk at jeg fanget publikum. Skal jeg gjøre det synes du?» «Er det sammen med de jentene?» «Ja, men også sammen med noen gutter.» «Har du lyst?» «Ja, det pirrer litt i magen.» «Da synes jeg du skal prøve det.»

Lilly begynte å strippe i klubben på fredag og lørdag kveld. Litt uheldig tidspunkt, men for en periode kunne det gå. Jeg var ofte i klubben og så Lilly på scenen. Hun likte at jeg var der, følte seg tryggere da. Og da ble hun ofte mer dristig enn hun hadde vært om jeg ikke var der, sa hun. Hun likte å hisse meg opp også.

I et av numrene danset Lilly med tre flotte gutter. De kledde alle av seg til de var helt nakne. Lilly spilte rollen at hun ikke var sikker på hvem hun ville ha. Hun klemte kroppen sin inntil en og ga ham kysser på kroppen, og gikk så videre til den neste som hun klemte like lidenskapelig og kjente på kuken hans.

De hadde alle lyst på henne, det var tydelig siden de hadde stiv kuk.

Lilly trengte egentlig ikke spille rollen så mye, det var tydelig at hun hadde lyst på dem alle, hun var veldig våt. I en sekvens bøyde Lilly seg ned for å kysse kuken til en av guttene. Hun sto med åpne ben og rumpen mot en annen som tok tak i hoftene hennes og trykket kuken mot henne. Han bommet så vidt på hullet hennes. Lilly reiste seg opp og smilte. Det var tydelig at dette ikke var en planlagt manøver, for det skulle ikke pules på scenen. Slik var reglene i klubben. Men jeg tror nok at Lilly hadde satt pris på et slikt lite uhell.

De hadde satt opp et spesielt nummer for Lilly. Hun skulle danse og mime samleie med en ung, pen gutt. Han het Maarten, hadde lyst krøllet hår og en tynn flott kropp. Han var søt og så snill ut, og Lilly sa at han faktisk var snill. Han var følsom og myk, og hadde sterke seksuelle drifter. Han fikk lett kraftig ereksjon. Det ante meg at Lilly hadde litt mer enn erotiske følelser for ham. En kveld ville Lilly at jeg skulle se dem danse. Jeg hadde fått et bord i klubben, og så dem i hete omfavnelser mens de langsomt kledde av hverandre til begge var helt nakne.

Han strøk hendene over Lillys kropp
og kjælte med kjønnet hennes mens han kysset brystene hennes.

Han hadde en praktfull stiv kuk som var større enn det man kunne vente av den spinkle kroppen. Lilly grep ofte rundt kuken hans og kjælte med den og trykket den mot magen sin. Det var tydelig at det var sterke krefter i sving. De så hverandre mye inn i øynene og det virket som om de helt glemte publikum.

I en sekvens satt han på en stol mot publikum og Lilly satt oppå ham med ryggen mot ham og med sprikende ben. Kuken hans sto opp mellom benene hennes og berørte kjønnsleppene hennes. Lilly så på publikum og beveget kroppen sin i litt buktende bevegelser. Dette var ikke bare skuespill, det var klart for alle som så på at de hadde veldig lyst på hverandre, og at de bare holdt igjen.

Lilly var tydelig våt på innsiden av lårene, og det kan man ikke spille. Det var smittende, publikum ble påvirket av deres kåthet. Jeg var imponert over hvordan de fikk publikum med seg. Var det en aning sjalusi i meg? Nei, jeg tror ikke det, jeg bare gledet med over at Lilly fikk leve ut sin seksualitet, det var herlig å se henne slik.

Da vi kom hjem snakket vi om hennes og Maartens nummer. Hun sa: «Hva synes du, var det for våget?» «Det var våget, men ikke for mye. Og det var herlig å se hvor kåte dere var på hverandre. Det var klart for alle i salen at dere er litt glad i hverandre også.» Lilly rødmet litt og så ned. Lilly sa: «Jeg er nok litt glad i ham, men selv om jeg tenner seksuelt på ham, er det også en viss profesjonell opptreden i dette.» «Nåvel Lilly, så mye profesjonell opplæring har du ikke fått, det er nettopp det naturlige og ekte i deg publikum reagerer på.» «Kanskje det» sa Lilly.

«Men det er en sak jeg må spørre deg om. Eieren gjør klar et program for nyttårsaften som det skal være spesielt mye futt i. Han spurte om jeg og Maarten kunne danse nummeret vårt med litt kostymer og avslutte med å pule på ordentlig. Det er jo tillatt i sex klubber, men siden dette er en strippeklubb tillater han det normalt ikke. Men han mener at han kan gjøre et unntak for nyttårsaften. Vi bruker kondom. Får jeg lov til det?» Jeg sa:

«Du kan få pule med ham på ordentlig, men på to betingelser.»

«Hvilke da?» Lilly ble usikker. «Jeg vil at dere ikke skal bruke kondom, da tar det litt av gnisten ut av nummeret. Det skal være naturlig og virkelig. Og han skal komme ordentlig inni deg. Han skal få orgasme inni deg og sprute seden sin inn i kroppen din. Og publikum skal se at det renner sed ut av deg. Da blir det virkelig og dere får avreagert sexen deres.» Lilly rødmet, og det lyste i øynenes hennes. Det var nok dette hun aller helst ville.

Hun sa: «Vil du virkelig det? Det er herlig!» «Ja, jeg vet jo at du ønsker deg dette Lilly. Og så håper jeg at du kan skaffe meg billett til showet på nyttårsaften, for jeg vil gjerne se deg når du elsker med Maarten.» Det var ikke mer enn en uke til nyttårsaften, og Lilly var nede i klubben og prøvde kostymer og øvde på nummeret sitt sammen med Maarten. Hun hadde også fortalt ham om betingelsene jeg hadde satt. Det gjorde ham oppspilt. De var enige om å ikke informere eieren om disse små endringene.

Da hun kom hjem sa jeg: «Lilly, øvde dere med klær på, eller var dere helt nakne?» «Vi øvde med kostymer på, men jeg har bare englevinger og støvler. Maarten har bare englevinger.» «Og dere prøvde alle de erotiske stillingene dere skulle bruke?» «Ja, vi måtte jo det, vi måtte forberede oss til forestillingen slik at vi beveget oss riktig mellom de enkelte stillingene. Ellers kunne det bli mye rot med armer og bein.» «Øvde dere på å pule også?» Nå ble Lilly litt forlegen.

«Vi hadde ikke planlagt det, men når vi er nakne og øver på de samleiestillingene vi skal bruke, kan vi ikke unngå det. Dessuten må vi være sikre på at vi får det til. Jeg er jo litt trang og Maarten må gli lett inn i meg. Så vi pulte litt i de forskjellige stillingene, men ikke så lenge at Maarten sprutet sed inn i meg. Det sparer vi til nyttårsaften.»

Lilly fortalte at jentene som sto for sminke av utøverne hadde planlagt et spesielt opplegg for henne. «De har planlagt å markere sprekken foran med litt sminke så den blir tydeligere, og de vil benytte et spesielt stoff på de ytre kjønnsleppene mine som gjør dem mer fremtredende og litt skinnende i rampelyset. Og så ville de at jeg skulle benytte et spesielt triks:

En stund før forestillingen skal jeg ta en stor dildo inn i skjeden og holde den der. På huden rundt dildoen skulle de legge en tynn ring med et stoff som lyser svakt når det blir belyst. De sa at jeg skulle beholde dildoen inni meg til like før jeg skal opptre, og så ta den ut. Da er skjeden utspilt av dildoen og åpningen blir markert av det lysende stoffet. Dessuten blir det lettere for Maarten å få kuken sin inn i meg, den er jo stor. De vil også sminke brystene mine for å fremheve dem. Jeg skal ha på hvite knehøye støvler og hvite englevinger, ingenting annet.»

Så kom nyttårsaften. På klubben hadde eieren ordnet med et bord for meg like under scenen. Han spurte meg om jeg hadde problemer med at min kone skulle opptre så dristig som dette, men jeg beroliget ham med at dette var noe vi var sammen om. De hadde spart Lilly og Maarten sin opptreden til litt sent på kvelden. De kom inn på scenen med hvite vinger på ryggen. De svevet rundt hverandre og tok på hverandre,

Maartens kuk var stiv og Lilly strøk stadig over den med hånden.

Det var tydelig at kuken hans var sprengkåt, han hadde ingen prestasjonsangst. De så hverandre i øynene og kysset hverandre dypt på munnen og så ut som om de var oppriktig glad i hverandre, noe de trolig også var blitt. Han kysset de søte brystene hennes som lyste fristende i spot-lyset. Hun bøyde seg ned og kysset kuken hans. Lilly sto med åpne ben. Kjønnsleppene hennes var blitt litt selvlysende etter sminkingen, og kløften mellom leppene foran var tydeligere. Han satte seg på huk under henne, og han kysset henne mellom benene. Så la de seg ned på en madrass på scenen.

Maarten lå på ryggen og Lilly lå oppå med rumpen mot publikum. Hun hadde sprikende ben, og lysmesteren hadde satt på et sterkt spot-lys som lyste mellom benene hennes. Åpningen til skjeden hennes var tydelig, ringen lyste. De brukte nok litt ultrafiolett lys. Publikum fikk nyte synet av den søte lille rumpen hennes med den grunne kløften og den fløyelsmyke huden. Så forsto jeg hvorfor de måtte trene på dette nummeret. De ville ikke bruke hendene for å styre kuken inn i Lilly.

Maartens kuk lå flatt oppover magen hans, og Lilly buktet med underdelen av kroppen for å få tak på kuken og få den inn i hullet sitt. Det var ikke enkelt, men etter en stund klarte Lilly å få kuken hans opp i rumpesprekken hennes, og da var slaget vunnet. Hun lot den gli ned litt og så trykket hun den inn i seg. Publikum klappet. Lilly reiste seg litt opp og beveget seg i myke pule bevegelser.

Det var en nytelse å se dem, det rant mye kjønnssaft ut av Lilly. Men hun ville ikke at Maarten skulle få orgasme, så hun stoppet etter noen tak. De gikk bort til en stol uten armlener med en ryggstøtte som gikk skrått bakover. Maarten satte seg i stolen og lente seg bakover. Lilly satte seg oppå ham med sprikende ben og ryggen mot ham. Igjen fikk Lilly et spot-lys mellom benene der hun forsøkte å få Maartens kuk inn i seg uten å ta på den. I denne stillingen var det lettere, det var kortere avstand fra kukhodet hans til hullet hennes.

Lilly lente seg bakover og lot kuken gli helt inn i henne. Lilly buktet kroppen i nytelse og reiste seg så litt opp, slik at hun så på publikum. Hun fikk øyekontakt med mange mens hun pulte Maarten i dype tak. Maarten ble våt av saften hennes. Det var dette nummeret jeg hadde sett før, men da mimet de. Nå fikk de oppleve det ordentlig. Det var vakkert å se Lillys nytelse, den var dyp og intens.

Hun likte at publikum så på henne,
kroppen hennes
og kjønnet hennes mens hun pulte.

Etter en stund begynte det å renne hvit sed ut mellom kuken til Maarten og kjønnsleppene hennes. Maarten hadde fått orgasme, men Lilly fortsatte å pule. Så kom Lillys orgasme, hele kroppen hennes ble spent, og hun fikk rykninger i kroppen. Etterpå falt hun sammen, men reiste seg så. Det rant mye sed ut av Lillys sin skjede og nedover lårene hennes. Så bøyde hun seg ned og kysset Maartens kuk som var hvit av sed. Så vinket hun til publikum og dro Maarten med seg fra scenen.

Eieren kom bort til meg og sa «Dette var fantastisk. Visste du at de ikke kom til å bruke kondom og at han fikk komme inni henne?» «Ja, det var en betingelse fra min side, ellers ville de ikke få oppleve dette ordentlig.» «Jeg har aldri hatt en slik stemning i salen før. Jeg har hatt som prinsipp at vi ikke tillater åpen puling på scenen, men jeg lurer på om jeg skal gjøre en forandring på det, hva synes du?»

«Jeg synes du skulle tillate det i fremtiden, du så jo stemningen i salen i dag. Det kommer til å gå rykter om dette.» «Jeg er enig, men hva gjør vi nå?» «Jeg tror ikke vi kan nekte dem å pule sammen lenger. De har fått smaken på hverandres kjønn og elsker å vise seg frem. De er unge, vakre og intenst kåte. Jeg synes du skal sette opp dette nummeret hvor Maarten og Lilly puler på scenen hver lørdag, hvis de går med på det.»

Han sa: «Da gjør jeg det, men jeg måtte ha din aksept først, hun er jo din kone.» «Jeg får min belønning når Lilly kommer hjem fra klubben, da er hun så kåt at det lyser av henne. Da vil hun elske mer.» Etter en stund kom Lilly og satte seg ved bordet mitt. Hun hadde dusjet, håret var vått og hun hadde på seg en nesten gjennomsiktig kjole hvor brystene sto tydelig ut. Noen klappet da hun kom, og de forsto at hun var sammen med meg. Det beskyttet henne mot eventuelle tilnærmelser fra enkelte i salen.

Jeg sa: «Eieren er i himmelen. Hadde han visst at dere hadde avtalt å pule uten kondom og at Maarten skulle komme inni deg, hadde han sagt nei. Men nå har han fått andre tanker. Han spurte meg om du og Maarten kunne kjøre dette nummeret, slik det var i dag, hver lørdag. Jeg sa ja, at det var greit for meg. Jeg sa at vi klarer ikke å hindre dem i å pule mer sammen etter dette likevel.» Lilly ga meg en klem og hvisket: «Dette er den beste presangen du kunne gitt meg. Du er en god mann som tillater at jeg får leve ut driftene mine.»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: