Comperison

«Betyr det at hvis jeg har veldig lyst på en annen mann, så synes du det er fint om jeg har sex med ham?» «Ja (...)»

Jeg fortalte iblant min mann Marius om mine drømmer om sex med andre menn. Men jeg bare kamuflerte det som drømmer så det skulle bli lettere å snakke om. Det var nok ikke drømmer, det var bevisste fantasier og behov i meg. De kom stadig tilbake i forskjellige former, og lot meg ikke være i fred.

Denne kvelden fortalte Marius meg om noe han hadde lest på internett. Han sa: «Jeg kom inn på en side med definisjoner av seksuelle begreper. Der fant jeg et begrep som heter «Comperison». Det må ikke forveksles med comparison.» «Hva betyr det?» sa jeg. «Den mest grunnleggende definisjonen jeg fant var på https://silfaye.wordpress.com/about/».

«Følelsen av glede man opplever av andres glede.
Følelsen av glede forbundet med å se en man elsker elske en annen;
i motsetning til sjalusi.»

«Det er egentlig det motsatte av sjalusi, man får glede av at ens partner har glede, selv om partnerens glede er å elske med en annen. Det er ganske spenstig. Først tenkte jeg at slike mennesker finnes ikke, men når jeg ser på mine egne fantasier, kjenner jeg meg litt igjen.»

Jeg sa: «Føler du glede når du i dine fantasier ser meg ligge med en annen mann?» «Ja faktisk, når jeg er sikker på at du ønsker det, kan jeg bli ganske varm av det. Når jeg fantaserer at du elsker med en annen mann og du nyter det, det synes jeg faktisk er vakkert. Jeg kan føle glede på dine vegne fordi jeg er glad i deg og vil at du skal ha det godt, også ved å tillate deg å nyte sex med andre mennesker når du har behov for det.»

Marius sa videre: «Jeg fant også en annen definisjon i Urban Dictionary.» «En følelse av glede når en elsket investerer i og gleder seg over et annet romantisk eller seksuelt forhold.» «Denne er litt mer utfyllende siden den sier «investerer i». Det betyr at vedkommende som vil oppnå dette romantiske eller seksuelle forholdet foretar seg noe for å få det til. Jeg fant flere definisjoner, men alle ligner på hverandre.» Jeg funderte på dette en stund. Så sa jeg:

«Betyr det at hvis jeg har veldig lyst på en annen mann,
så synes du det er fint om jeg har sex med ham?»

«Ja, men det får ikke bare være underholdning, det må være viktig for deg. Da synes jeg at du skal frigjøre deg fra hemninger, følge kroppens behov og elske med ham. Men du må fortelle meg om det. Hvis jeg ikke vet om det, kan jeg jo ikke ha glede av det.»

Jeg sa: «Hvis jeg etablerer et fast forhold til en mann, en fast elsker over tid, er det OK?» «Ja faktisk, hvis du har veldig lyst på ham og jeg får vite om det.» «Men hvis jeg får ha sex med andre menn, må vel jeg la deg få ligge med andre kvinner?» «Det er ikke helt slik det fungerer, Liv. At jeg har en comperison natur betyr ikke at du har det. Jeg føler glede når du har glede, det er bare slik jeg er skrudd sammen. Dette kommer fra mitt indre. Hva du tillater meg må komme fra ditt indre, du står ikke i gjeld til meg om du elsker med andre menn.»

Dette var sterke saker og jeg måtte fordøye det. Så sa jeg: «Men hvis jeg blir glad i min elsker og føler kjærlighet for ham, hva da?» «At du blir glad i de mennene du elsker med, vil sikkert forekomme. Ellers vil ikke det seksuelle ha noen dybde. Håpet er bare at kjærligheten ikke skal bli så sterk at den ødelegger vårt ekteskap. Det er alltid en risiko med slikt som dette. Det kan jo gå galt, men jeg tror ikke det hvis vi begge er oppmerksom på denne faren. Men det er også en risiko ved å ikke gjøre noe. Jeg tror nok du har innesperrede seksuelle behov som trenger å få komme ut. Du har fortalt meg at du i dine drømmer elsker med andre menn, så jeg tror du har et behov for å oppleve det.»

Jeg sa: «Jeg føler nok at jeg har et behov for det iblant. Jeg tenker ofte på det.» «Og skulle du bli så glad i en elsker at det kan true vårt ekteskap, så kan jeg gi deg noe de fleste menn ikke kan.» «Hva er det?» «Jeg kan gi deg seksuell frihet, og det er ikke alltid noe man kan ta med seg inn i et nytt ekteskap.»

Jeg ble taus igjen. Jeg så lenge på Marius. Så sa jeg: «Jeg har nok et innesperret behov. Jeg vil gjerne prøve dette, hvis det er OK for deg. Jeg skal fortelle deg om alt det som skjer. Avtale?» «Avtale.» Vi satt bare stille en stund og så på hverandre. Begge tenkte nok «hva har jeg gjort». Det var både skummelt og spennende. Ingen av oss var vel trygge på hva vi hadde gått inn i.

Marius gikk og hentet en kald flaske champagne og to glass. Han sa: «Dette må vi markere, Liv. Uansett hvordan det går, er det spennende og blir en erfaring for oss. Jeg ser faktisk frem til det. Er det noen spesiell mann du har i tankene?»

«Ja, det er faktisk to menn som jeg gjerne vil elske med.

Jeg blir varm hver gang jeg tenker på dem, og det gjør jeg ofte. Den beste er en jeg har truffet på trenings-senteret. Han heter Inge, ser flott ut og er litt yngre enn meg. Han er ungkar, så det forenkler alt, ingen ektefelle å ta hensyn til. Jeg har forstått at han har en kjæreste, men han bor alene. Vi prater ofte sammen i pauser i treningen. Det vil si, det er mer flørting enn prating. Han pleier å komme bort til meg og har alltid en smigrende eller sexy replikk om kroppen min. Jeg hadde aldri trodd at det kunne utvikle seg slik, men jeg tror jeg skal klare å forføre ham.»

Det ble en intens kveld, vi snakket mye om sex. Vi hadde en god omgang i sengen. Da jeg dro på jobben neste dag, tok jeg gymbagen med. Jeg sa til Marius med et smil: «Jeg stikker innom treningen på hjemveien. Han pleier å være der da. Jeg har tatt med litt ettersittende gym klær. Det er en mulighet for at jeg kommer sent hjem.»

Jeg ville se sexy ut, så jeg hadde tatt med en kort, svart tettsittende topp og ville ikke ha BH under. Til den hører det en stretchbukse som ikke går opp til toppen, så jeg ville ha litt naken mage. Men jeg ville være mer naken enn det, så jeg valgte en liten svart bikini bukse i stedet. Den sitter lavt på hoftene og stoffet mellom benene er så smalt at det bare dekker det viktigste. Da jeg kom inn i gym salen, så Inge meg med en gang. Han satt på en ergometersykkel og vinket meg bort til en sykkel ved siden av ham som var ledig.

Vi trødde på syklene våre og flørtet. Han så stadig sideveis på kroppen min og sa jeg hadde flott flat mage. Han hadde nok lyst til å si mer, men holdt det inni seg. Jeg sa at han hadde en fin kropp og tok godt vare på den. Han ble litt rød i kinnene. Etter en stund gikk vi av ergometersyklene og var litt svette. Inge satte seg ved et apparat der han drar ned et horisontalt åk og så slipper det opp igjen. Han hadde mange vekter på, så det var tungt.

Jeg sto bak ham og la hendene på de bare overarmene hans og klemte lett på dem.

Jeg sa: «Inge, du har herlige muskler. Det er nydelig å kjenne hvordan de pulserer mens du trener». Inge ble litt rød i ansiktet igjen. Etter en stund sa jeg: «Kom, så skal du få se hvilke apparater jeg bruker.» Vi gikk bort til et apparat der jeg satte meg i stolen. Foran meg hadde jeg to puter med vektbelastning som jeg kunne stille inn. Jeg skulle ha knærne mellom putene og trene musklene i magen og lårene ved å presse knærne fra hverandre.

Jeg gjorde det noen ganger og sprikte godt ut mens Inge så på. Så sa jeg: «Vil du kjenne på mine muskler mens jeg trener?» Jeg følte meg trygg på å spørre om det, han kunne jo ikke godt svare nei. Så tok jeg hånden hans og la den på innsiden av låret mitt opp mot skrittet slik at den berørte bikinitrusen. «Kjenn på musklene mine» sa jeg og presset putene fra hverandre med knærne. Jeg gjorde det flere ganger og sprikte ut så langt jeg kunne. Han sa at musklene mine var herlige og jeg kjente at en finger holdt på å gli inn under trusekanten. Jeg jobbet hardt og kjente at jeg ble så våt at det syntes gjennom trusen.

Fingeren gled litt lengre inn under kanten av trusen
og berørte kjønnsleppene mine.

Da reiste jeg meg opp og sa: «Kom Inge.» Han så litt skuffet ut og ble med, han trodde nok at han hadde gått for langt. Jeg tok ham i hånden og gikk inn i et hjørne der vi ikke var synlige for de andre, og så kysset jeg ham på munnen. Lenge. Etter hvert kysset vi begjærlig. Jeg tok på kuken hans og kjente at den var stiv. Han trakk opp toppen min og kysset de nakne brystene mine. Jeg hvisket i øret hans: «Kan vi dra hjem til deg og dusje?»

Vi dro hjem til ham, fikk av oss klærne og gikk i dusjen. Vi såpet hverandre inn og klinte og kysset mye. Vi ble kjent med hverandres kropper og kjønn. Etterpå gikk vi i sengen hans. Det var en underlig følelse å kjenne en fremmed kuk trenge inn i meg, det hadde ikke skjedd siden jeg giftet meg. Kuken hans kom langt inn. Han hadde en energisk måte å pule på, så han fikk frem intense følelser i kroppen min. Det var en helt ny opplevelse, jeg var oppe i skyene.

Han kom inni meg flere ganger, jeg fikk mye sed. Det var nydelig å kjenne spasmene hans når han fikk orgasme. Etterpå lå vi lenge i armene til hverandre og kysset. Jeg kom sent hjem. Jeg var opprømt og levende og Marius så med en gang at jeg hadde pult. Marius hadde lagt seg og jeg la meg naken ved siden av ham. Jeg fortalte ham hele opplevelsen ganske detaljert og at Inge kom inni meg mange ganger. Jeg merket at Marius likte det.

«Det høres herlig erotisk ut, Liv. Jeg blir varm av dette. Fikk du orgasme?» «Nei, du vet jo at jeg aldri får det, men dette var nære på. Det var fantastisk. Jeg følte at jeg lå og vippet på kanten.» «Jeg antar at du vil treffe ham igjen.» «Han spurte meg om det, og jeg sa at det skal mye til for å hindre meg i det. Vi har allerede avtalt å treffes i overmorgen. Han vet at du kjenner til dette. Han ble litt urolig, men jeg forsikret ham om at det var OK, jeg hadde fått lov av deg.» «Nyt ham Liv.» Etterpå pulte vi sammen.

Det var underlig å pule med kjente og kjære Marius etter en slik fyrrig opplevelse. Det kjentes litt trygt. De neste ukene traff jeg Inge ofte i leiligheten hans. Det var gjerne på tirsdager og torsdager. Jeg nøt sexen med ham og forsikret meg selv om at det primært bare var sex, rent fysisk. Men da Marius spurte om jeg var blitt glad i ham, trakk jeg på det, og måtte innrømme at jeg nok var blitt litt glad i ham, men han er ingen trussel, la jeg til.

Marius sa: «Kjære Liv, seksualitet blir ikke ordentlig dyp hvis det ikke er litt kjærlighet i bildet. Skal den bli det, må du ikke bare åpne kroppen din, men også sjelen din for ham.» Så skjedde det noe. Inge fikk besøk fra en tante som tok det for gitt at hun skulle få bo i gjesterommet i leiligheten hans under oppholdet som ville vare i noen uker. Han kunne ikke nekte, familien ville ikke forstå det. Jeg fortalte Marius om det og sa at eneste muligheten til å elske med ham var på hotell, men det hadde jeg ikke lyst til, og det ble dyrt.

Marius sa: «Men Liv, har du ikke tenkt på at du kan være sammen med Inge her i vår leilighet?» «Jo, men jeg ville holde dette litt adskilt fra vårt liv.» «Det har allerede blitt en del av vårt liv. Du kan gjerne ta ham hit.» «Men hva skal du gjøre da?» «Tja, jeg kan gå på kino, men etter det jeg har sett trenger dere mer tid enn det. Jeg kan reise bort noen dager, men aller helst ville jeg gjerne bli her.»

Jeg sa: «Hva? Skulle du sitte i stuen mens Inge og jeg puler på soverommet vårt? Inge ville aldri kunne håndtere det. Det ville ikke bli vellykket.» «Men da kan jeg bli med dere og ligge ved siden av når dere puler. Da blir jeg litt med, og Inge vil forstå at jeg lar deg pule med ham med gode hensikter, at vi kan slappe av sammen i full tillit. Du vet aldri, kanskje han til og med vil synes det er spennende at jeg er med, det kan jo ha et snev av trekant.»

«Dette var sterkt. Skal jeg snakke med Inge om dette?» «Ja, gjør det. Og overbevis ham om at jeg har gode hensikter, jeg vil bare oppmuntre dere til å ha god sex sammen. Og forklar ham at jeg ikke har et fnugg av sjalusi i meg.» «Jeg skal prøve.» «Du kan gjerne provosere ham, si at han må kunne være litt spenstig og tåle slikt, han kan da ikke være en pyse. Og du kan spørre ham om du ikke er verd det, om dere skal fortsette å ha sex sammen må han kunne yte noe.»

Dagen etter fortalte jeg Marius at vi hadde snakket om det på treningen. Og Inge var villig til å forsøke. Dette var veldig spesielt. Vi var blitt enige om at han skulle komme til oss på førstkommende torsdag. Torsdagen kom og Inge ankom, tydelig nervøs. Jeg så at Marius syntes han var en flott fyr, han var en god del yngre enn Marius. Vi hilste og gikk inn i stuen. Jeg gikk på badet for å gjøre meg klar. Marius og Inge tok seg en drink i mellomtiden.

Jeg forsto at Marius hadde behov for å fortelle Inge om sin litt uvanlige natur når det gjaldt sjalusi, og at han ønsket så sterkt at jeg skulle ha det godt, også hvis det å ha det godt inkluderte å ha sex med andre. Da jeg var ferdig med å barbere kjønnet mitt og dusje, gikk jeg inn på soveværelse og ropte: «Inge, nå kan du komme inn. Du kan kle av deg her.»

Vi var blitt enige om at og Inge og jeg skulle få begynne å elske i fred
før Marius kom inn.

Etter noen minutter var vi kommet i gang, og like etterpå kom Marius inn, han hadde nok hørt lydene våre. Jeg hadde tatt vekk dynene så Marius skulle se oss skikkelig. Inge hadde en lang kuk som gled inn og ut av meg, og jeg nøt det, jeg tror nok jeg smilte. Marius la seg ved siden av oss, naken og med hard kuk, og la en hånd på Inges rygg. Det var et signal om at Marius aksepterte dette.

Jeg så at Inge likte det, han fikk mer energi i sin puling. Så rullet jeg meg rundt, fikk ham på ryggen og satte meg oppå ham. Kuken til Inge gled langt inn i meg da jeg satte meg helt ned på ham. Jeg smilte til Marius og han smilte til meg.

Jeg likte at han så på meg mens jeg pulte med en annen.

Jeg dreide meg litt sideveis, slik at Marius skulle ha fritt innsyn til kuken som gled inn og ut i det våte hullet mitt. Marius lå tett opptil oss og fulgte med på bevegelsene mine. Jeg gjorde meg synlig, sørget for at Marius kunne se hvordan jeg støtte kroppen min ned på Inges kuk, og se den gli inn og ut i skjeden min og se hvor våt jeg var. Jeg kjente at jeg øket takten og la hodet bakover. Kroppen ble stadig mer spent. Jeg la begge hendene på brystene mine og klemte på tuppene.

Jeg så stadig på Marius som så hvilket begjær som hadde bygget seg opp i meg. Jeg viste meg frem for ham, ville at han skulle se hvordan jeg nøt pulingen med en annen mann. Han fulgte fasinert med på kuken som beveget seg inni meg. Det kom stadig mer energi i bevegelsene mine og så kom spasmene. Først noen rykk og så kraftigere. Så fikk jeg en sønderrivende orgasme, det var så vidt jeg klarte å puste. Jeg hadde aldri opplevd dette før, det ga meg en dyp nytelse.

Orgasmen varte en stund, og så knakk jeg sammen og la meg fremover på Inges bryst. Marius strøk meg over ryggen og så at det kom mye sed ut av meg selv om Inge fortsatt hadde kuken sin inni meg. Marius ga den lille rumpen min et kyss og forlot oss, vi trengte litt fred for å komme oss. Inge og jeg dusjet sammen og kom så inn i stuen. Jeg var nok litt opprømt og strålte. Der tok vi noen drinker sammen og opplevde at vi hadde fått et fortrolig forhold til hverandre.

Inge gikk, og Marius og jeg gikk til sengs. Jeg sa: «Dette var helt fantastisk, en utrolig orgasme. Jeg har aldri opplevd noe slikt tidligere.» «Hva var grunnen, tror du?» «Jeg tror det var fordi du var tilstede, det var jo en bisarr situasjon som pirret meg. Jeg ville vise meg frem til deg, vise deg hvordan jeg pulte med Inge. Du skulle får se kuken hans gli inn og ut av skjeden min og vise deg hvor mye jeg nøt det. Det var nok det som trigget meg og fikk meg over kanten.»

Etter dette fikk jeg orgasme stadig lettere. Det var som om en bryter i hjernen som hindret meg i å få orgasme var slått av. Inge og jeg hadde sex hjemme hos oss den tiden tanten bodde i leiligheten hans. Noen ganger var Marius med på sexen, andre ganger var vi alene. Så en dag kom jeg hjem etter et møte med Inge. Jeg var deprimert.

Jeg sa til Marius: «Du vet at vi pleide å møtes på tirsdager og torsdager. Det var fordi at Inges kjæreste hadde kveldsvakter da. De bor jo ikke sammen, men Inge ville gjerne være tilgjengelig for henne. I dag fortalte Inge meg at hun har forstått at han har en elskerinne. Hun var ikke sint, bare fryktelig lei seg. Så Inge og jeg hadde en alvorlig prat. Han ville gjerne beholde kjæresten sin. Han sa at han var fryktelig glad i meg, men jeg var gift med en annen og tolerant mann. Han ville ikke ødelegge ekteskapet vårt, så derfor var det best om vi avsluttet forholdet og tok vare på alt det herlige vi hadde opplevd sammen. Det er trist, men jeg forstår det. Jeg forsøkte meg på en liten fleip om at vi kunne jo gjemme oss på vektløfterrommet på treningen og ha en liten pul iblant, men Inge bare smilte av det og sa at han trodde ikke det var så lurt. Så vi skiltes som venner.»

Marius sa: «Ja, det er trist Liv, jeg likte Inge godt. Men både du og jeg visste at det ikke kunne vare. Som du sa, ta vare på de gode opplevelsene og se fremover.» «Ja, apropos det med å se fremover, husker du jeg sa at jeg hadde to kandidater i sikte da alt dette begynte?»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene om gruppesex: