Etter nattklubben

«Etter en stund gikk vi nakne inn i stuen til Hilde og hennes venn. De var ferdige med å pule. Vi la oss på hver vår side av dem og kjærtegnet kroppene og kjønnene deres.»

Det var en fredagskveld. Min kone Lena skulle på byen med sin venninne Hilde. De gikk på byen sammen iblant, spiste et lett måltid og gikk på nattklubb etterpå. Jeg syntes det var fint at de gikk ut og hygget seg og danset litt uten sine menn, de hadde behov for det iblant.

Jeg så Lena stå på badet og gjøre seg klar til kvelden. Hun var naken og nydelig og sto og barberte seg mellom benene med en fot oppå toalettlokket. Hun tok seg god tid, og barberte kjønnet sitt slik at det var helt glatt og uten hår mellom benene.

Jeg kommenterte at hun var spesielt grundig i kveld, men hun bare smilte og sa at det gjorde hun jo hver dag etter dusjen.Det var jo sant nok, men i dag var hun svært grundig og forsiktig. Hun sa at siden hun skulle ut på byen, hadde hun også barbert leggene, lårene og under armene.

Etter at hun var ferdig med barberingen dusjet hun og smurte hele kroppen inn med en spesiell «body lotion», en slags gele. Når den tørket, gjorde den huden litt glinsende i disko-lyset og ga en sexy effekt. Det fikk meg til å spørre: «Jeg så at du smurt den skinnende geleen mellom benene. Hvem får se det? Har du tenkt å danse naken i kveld?» Hun smilte og sa: «Jeg har ikke planlagt det, men det er jo en spennende tanke, så hvem vet? Nå er jeg i alle fall forberedt».

«Du har gjort grundige forberedelser. Skal dere treffe noen?» «Ja, vi skal det, men det er noen jeg ikke kjenner skikkelig. Vi traff dem på den samme nattklubben for noen uker siden. Vi fikk bare danset noen få danser sammen før vi gikk. Den ene fikk Hildes telefonnummer og han spurte nylig om vi kunne treffes igjen, og det sa vi ja til. De er hyggelige og pene unge menn, så de er nok et godt selskap.»

Jeg så Lena ta ut en sexy kjole fra garderobeskapet. Den hadde et svart og tynt, litt gjennomsiktig stoff og dyp V-formet utringning som gikk ned mellom brystene. Man kunne ikke bruke BH i den kjolen, men det var Lena vant til, hun så bra ut uten.

Jeg sa: «Er ikke den kjolen litt dristig?» Hun svarte: «Jeg føler meg litt vill i kveld og har lyst til å bli lagt merke til.» «Det blir du nok, du ser ganske sexy ut.» Jeg bestilte drosje og Lena tok på seg en pen jakke. Med den på så hun jo litt anstendig ut. Jeg dro til en pub for å møte noen venner. Jeg tok noen øl, dro tidlig hjem og gikk til sengs. Jeg visste at Lena ikke ville komme hjem før sent på natt, de skulle jo på nattklubb etterpå.

Klokken 3 på natten våknet jeg av at Lena kom hjem.

Hun kom inn på soveværelset, men gikk ikke inn på badet slik hun pleide. I stedet trakk hun av seg den tynne kjolen i en langsom bevegelse, og sto der helt naken. «Du har ingen truse på» sa jeg. «Nei, jeg har ikke det» sa hun. «Du hadde truse på da du gikk.» «Ja» svarte hun. Det var ikke mer å få ut av henne i denne omgang, men hun så på meg med et underlig, hemmelighetsfullt blikk.

Lena er en pen jente, har en stilig, slank kropp. Hun liker å vise kroppen sin, trygg på at hun er pen. Siden lårene er så slanke, er det god plass mellom dem, noe som gjør at kjønnet er svært synlig, selv med samlede ben. Og nå hadde hun ikke samlede ben, hun så veldig erotisk ut. Hun tok av seg skoene og de korte strømpene og trakk vekk dynen min.

Hun satte seg over skrevs oppå meg
og trakk av meg T-skjorten slik at jeg også var naken.

Nå så jeg rett inn i kjønnet hennes. Hun var våt, også på innsiden av lårene. Kjønnsleppene var rosa og fyldige, de var tydelig opphisset. Kuken min var blitt stiv. Så vippet hun kuken min opp og satte seg helt ned på den, slik at kuken min gled inn i henne i en eneste myk bevegelse. Hun sa: «Jeg er veldig glatt i kveld» og smilte lurt.

Hun satt nesten stille og så på meg, bare med noe små bevegelser for å holde kuken min hard. Iblant klemte hun til inni skjeden, det kjentes som om en hånd grep rundt kuken, runket den. Jeg har alltid lurt på hvor hun har lært det. Så begynte hun å snakke:

“Hilde og jeg var ute og spiste i kveld og vi gikk på nattklubb etterpå. Der møtte vi de to stilige guttene. Vi danset tett, klinte litt, kysset litt. Han jeg danset med smøg hånden inn i utringningen og kjælte med det nakne brystet mitt mens vi danset, jeg ble veldig varm av det. Senere dro vi til leiligheten til den ene av guttene.» Hun tok en pause, betraktet meg for å se hvordan jeg tok det. Så fortsatte hun:

«Vi tok noen drinker. Så spurte min nye venn om vi skulle gå inn på soverommet. Jeg likte ham godt, så jeg sa OK. Inni halvmørket begynte vi å kysse. Etter hvert kysset han meg nedover halsen. Han skjøv kjolen til side på den ene skulderen så kjolen falt litt ned, og brystet var nakent. Så kysset han brystet mitt, lenge. Sugde på tuppen. Jeg sto lent mot veggen og nøt det.»

Lena betraktet meg. Hun så at jeg tålte det. Hun økte takten litt i bevegelsene hennes for å holde kuken min hard. Så fortsatte hun: «Så skjøv han kjolen ned fra den andre skulderen, og kjolen falt i gulvet. Han betraktet den nakne kroppen min. Det var tydelig at han likte det han så. Han kysset det andre brystet, kysset meg nedover mot magen og endte opp ved trusen. Da så han opp på meg for å se hvordan jeg reagerte. Han behøvde tydeligvis ikke noe svar da han så blikket mitt, han bare trakk av meg trusen.

Fra stuen hørte jeg at Hilde klynket,
det var tydelig på lydene at hun pulte med den andre gutten.

Det gjorde bare den erotiske stemningen enda sterkere. Han slikket meg i sprekken foran og etter hvert lengre bakover. Jeg var glad for at jeg var helt nybarbert, jeg så hvor opphisset han var. Jeg kjente at jeg sprikte ut med benene og satte hoften litt frem, slik at han kunne få tungen inn i hullet mitt. Han satt på kne på gulvet og jeg kjente at han drakk saften min, jeg var veldig våt.

Han slikket inn i kjønnet mitt og innsiden av lårene, lenge, han ble våt i ansiktet. Etter hvert fikk jeg små skjelvinger gjennom kroppen. Det var herlig, jeg åpnet benene så mye jeg kunne.» Lena tok en liten pause og så på meg før hun fortsatte.

«Jeg ble forferdelig kåt av det, så jeg klarte ikke å vente. Jeg trakk ham opp fra gulvet og begynte å kle av ham, det gikk fort, han var hjelpsom. Han hadde en fin kropp, smal, sterk, og en hard kuk som pekte mot taket. Den var stor, selv større enn din. Jeg ba ham legge seg på ryggen på sengen, og så satte jeg meg over skrevs oppå ham. Jeg strøk meg over kroppen, brystene og mellom benene og viste ham hvor kåt jeg var. Så løftet jeg opp kuken og plasserte tuppen i hullet til skjeden og satte meg nedpå.

Du vet at jeg er trang og kuken hans var stor, så jeg fikk den ikke helt inn i skjeden min med en gang. Jeg måtte støte flere ganger. Jeg har aldri før kjent en kuk komme så langt inn i meg og spile ut skjeden min så mye, det var nydelig. Jeg kunne kjenne den langt opp i magen.

Jeg pulte ham slik jeg puler deg nå.

Han ble lett for kåt, nærmet seg orgasmen, men da stoppet jeg opp, og kjølte ham ned. Jeg gjorde det mange ganger, du vet det er min spesialitet. Jeg nøt det. Jeg fikk stadig disse små skjelvingene i kroppen, slik jeg pleier. Men så gikk det ikke lenger, orgasmen hans var på vei. Da gjorde jeg like godt noe kraftige støt slik at han kom skikkelig langt inn. Det var herlig å se orgasmens hans og kjenne at han sprutet mye sed inn i meg. Det var fantastisk.»

«Kom han inni deg?» spurte jeg forskrekket. «Har du hans sed inni deg enda?» «Ja, det har jeg, ganske mye faktisk» sa hun og smilte. «Hvorfor tror du at jeg er så glatt? Kuken din puler meg i seden hans nå, den smører kuken din. Er det ikke herlig?»

Dette var sterkt, men det rare var at jeg bare var blitt kåtere. At Lena kunne være så vill var helt utrolig. Den pene piken som var så ordentlig. Jeg hadde aldri trodd at hun kunne finne på noe slikt. Tanken på hennes villskap gjorde meg kåt. Men å kjenne at kuken min gled i en annen manns sed var helt bisart, men det var også opphissende, jeg ble merkelig nok kåt av det.

Lena betraktet meg, jeg forsto at hun likte det hun så, at jeg tålte dette, til og med ble kåt av det. Hun masserte brystene sine slik hun hadde gjort det med den unge mannen tidligere i kveld. Kanskje hun opplevde det på ny. Hun roet ned litt på takten så jeg ikke skulle komme, for jeg var nære på nå. Men hun var ikke ferdig med dette.

Hun sa: «Du kjente jo hvor lett du kom inn i meg, det var ikke bare for at skjeden min var smurt av seden hans, men den store kuken hans hadde spilt opp skjeden min slik at den ble spesielt åpen. Jeg pleier jo å være litt trang. Det er vel fint at en annen mann har vært inni meg først og gjort meg glatt og åpen, slik at du lett kommer inn i meg?» Jeg visste ikke hva jeg skulle si til det, dette var helt absurd. Lena tok en pause og fortsatte:

«Jeg la meg ned på ham, fremdeles med kuken hans inni meg. Jeg vugget litt frem og tilbake, og kjente at kuken hans ikke var blitt mindre. Det var nydelig å bare ligge og vugge slik og kjenne kuken hans bevege seg inni meg. Så reiste jeg meg opp og kysset kuken hans. Det var sed på den og det smakte litt rart, men sexy. Jeg har vel litt av seden hans i munnen min enda, bare lukt.»

Hun bøyde seg over meg med munnen åpen for at jeg skulle lukte. Jeg var ikke sikker på hva det var at jeg luktet. Hun fortsatte: «Etter en stund gikk vi nakne inn i stuen til Hilde og hennes venn. De var ferdige med å pule. Vi la oss på hver vår side av dem og kjærtegnet kroppene og kjønnene deres. Mens vi gjorde det snakket vi om gruppesex og hvor godt det var å være nakne sammen. Hildes venn lå ved siden av meg og vi begynte å kysse litt.

Det utviklet seg fort til at han la seg oppå meg
og jeg kjente at jeg fikk kuken hans inn i meg.

Etter en stund kjente jeg at det gikk for ham, og han pumpet inn i meg resten av seden han hadde. Det var nydelig.» «Kom også han i deg?» Ingenting kunne overraske meg nå. «Har du også hans sed i deg nå?» Hun nikket og smilte. «Jeg sa jo at jeg er spesielt glatt i kveld, det er ikke bare min egen saft. Kuken din glir i to andre gutters sed, er det ikke herlig? Og om en liten stund har jeg også din sed inni meg.»

Hun smilte selvsikkert for hun visste hun hadde grepet på meg. Hun pulte meg hardt og jeg kom i kraftige tak. Lena nøt det. Hun fortsatte: «Så i halv tre tiden gikk vi hjem, Hilde og jeg tok en taxi som hun tok videre. Hvor det ble av trusen min vet jeg ikke, den er vel der enda».

Siden fikk jeg ikke noe mer ut av Lena den natten. Hun dusjet og etterpå sov hun lykkelig med seden fra tre menn inni seg. Men en ting er sikkert, der er mye mer vilt inni Lena enn jeg visste om.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene om gruppesex: