Litt for god veiledning

«Hvorfor tenker jeg slik om min egen veileder? Jeg viste dypt inne i meg hvor utenkelig dette var, men bildet av hennes kropp mot min var allerede brent fast på netthinnen.»

Det var en lang korridor. Jeg gikk forbi dør etter dør med raske skritt. Vi var blitt enig om å møtes klokken 12. Klokken 12 på hennes kontor. Jeg hørte gjenklangen av stiletthælene mine som slo mot betonggulvet. Selv om dette var fjerde veiledningsmøte med henne siden jeg startet på hovedoppgaven min i august, kunne jeg ikke kontrollere nervene.

Jeg kjente pulsen økte. Hjertet slo hardt mot brystet, og jeg kjente blondene på BH-en flytte seg i takt med slagene. Det store hvite navneskiltet lyste mot meg i det jeg rundet hjørnet. «Katarina Amoretti». Jeg hørte hvordan jeg hvisket navnet hennes mykt mens jeg rettet på det røde skjørtet mitt. Jeg hold hardt fast i telefonen, og sjekket klokken før jeg banket på døren.

Jeg hørte henne lukke døren bak meg i en fast, bestemt bevegelse. Vi satt oss ned ved siden av hverandre på hver vår stol. Jeg tok opp PC-en for å vise fram hva jeg hadde gjort siden forrige uke. Jeg kjente jeg ble varm nedover ryggen. Kanskje var det fordi jeg var redd for hva hun skulle si om arbeidet mitt, men innerst inne visste jeg godt hva som skapte denne intense følelsen.

Under bordet kunne jeg kjenne kneet hennes berøre mitt idet hun satte seg nærmere for å se på arbeidet mitt. De stramme, sorte buksene hennes var varm mot den nakne huden min. Hun begynte å snakke om hva jeg kunne gjøre videre. Jeg hørte hun nevne noe om artikler, men jeg klarte ikke konsentrere meg om ordene som ble sagt. Jeg flyttet blikket mitt fra pc-skjermen til ansiktet hennes for å forsøke å respondere på det hun sa, men alt jeg klarte å fokusere på var de fyldige leppene hennes som bevegde seg mot hverandre.

Den røde leppestiften satt perfekt på de velformede leppene. Hvorfor tenker jeg slik om min egen veileder? Jeg viste dypt inne i meg hvor utenkelig dette var, men bildet av hennes kropp mot min var allerede brent fast på netthinnen.

Hun fortsatte å snakke til meg, men jeg klarte ikke tyde ordene som ble sagt. Fokuset mitt gikk over på duften av parfymen hennes; søt, krydret. Lukten av henne dro meg nærmere. Jeg så opp, og de krystallblå øynene hennes møtte blikket mitt. Jeg la merke til at hun hadde sluttet å snakke. Hun så på meg og ventet på respons. Jeg åpnet munnen for å svare, men før jeg visste ordet av det lente jeg meg fram og jeg kjente leppene mine berøre hennes.

De var myke. Varme og fuktige.
Jeg gikk sensuelt inn for å bite henne i underleppen.

Da gikk det opp for meg hva jeg drev med. Jeg trakk meg fort tilbake. I frykt for hva hun skulle gjøre tok jeg bestemt opp vesken min, og reiste meg fra stolen. Blikket mitt var festet mot døren, redningen fra mitt usømmelige kyss. I frykt for hva som skulle skje videre startet flukten min ut av rommet, men plutselig ble jeg stoppet av et hardt, fast grep rundt hånden min.

Før jeg klarte å få fram en unnskyldning kjente jeg leppene hennes presse seg mot mine. Hun tok tak rundt hoftene mine og førte meg bestemt mot bordkanten. Jeg kjente de myke hendene hennes stryke meg oppover låret, før hun tok et bestemt grep rundt rumpa mi. Hun dro meg hardt mot henne. Denne dominante, selvsikre kvinnen gjorde meg våt og varm på samme tid.

Jeg kjente pulsen spre seg nedover kroppen min. Klitorisen min pulserte idet hendene hennes bevegde seg sakte under skjørtet mitt. Jeg merket hvordan denne erfarne kvinnen visste hva hun ville.

Aldri før har jeg kjent så hardt på denne underdanige følelsen.
Jeg likte det. Jeg kjente hvordan hun dro den våte trusen
til side for å få full tilgang.

Jeg lukket øynene, lente med tilbake, og lot henne gjøre akkurat hva hun ville. Hun tok tak i hendene mine og førte dem bestemt bakover. Jeg tok meg selv i å stønne høyt idet jeg kjente kaldt metall snurre seg rundt handleddene. Jeg hørte lyden av klirrende jern mot bordbenet. Hun satt seg over meg og stirret meg intenst inn i øynene. De deilige leppene hennes møtte mine, og jeg prøvde å ta tak rundt hoftene hennes. Jeg prøvde å løfte armene mine for å ta på de stramme lårene hennes, men det var nytteløst.

Hendene mine var festet stramt fast mot bordet, og de var ikke til å rikke. Jeg flyttet blikket til de runde brystene hennes. Jeg så hvordan hun strøk seg ømt over genseren før hun i en sakte, men bestem, bevegelse tok den av. Under var det bare hud, ingen BH. Kun et par velformede, nydelige, faste pupper. Jeg jobbet med å ta innover meg hva som skjedde idet hun la genseren over øynene mine og alt gikk svart.

Jeg lå der og ventet. Jeg kjente pusten hennes mot huden min mens hun kysset meg nedover halsen. Jeg kjente kraften fra tungen hennes slikke meg oppover nakken. Kjønnsleppene mine var ømme og svulme av opphisselse. Hun hadde enda ikke rørt dem, og jeg kjente kraften fra hver berøring stråle nedover kroppen med det store ønske om at berøringa var sentrert rundt dem.

Alle nervene i kroppen min var i helspenn. Sekunder føltes som timer. Jeg lengtet etter varmen hennes. Hun spredte beina mine og jeg hørte hvordan hun fuktet leppene sine. Plutselig kom kysset. Brått og hardt. Det var mykt, men fast. Tungen hennes snurret seg rundt klitorisen min. Jeg blåste ut et stønn, og kjente hele kroppen min gi etter.

Jeg kjente presset fra tungen hennes spre seg fra
klitoris utover til hendene, helt ut i fingertuppene.

Idet jeg ikke trodde det fantes noen deiligere følelse, kom det en trykkende følelse inn i skjeden. Hun førte fingrene sine inn og ut. Igjen og igjen. De bevegde seg fortere og fortere, samtidig som tungen hennes fortsatte å slikke rundt klitoris. Det prikket nedover beina, og lysten etter mer økte i takt med rytmen på fingrene. Jeg hørte henne stønne, og det gikk varmt gjennom hele kroppen.

Jeg gispet etter pusten mens hun løsnet på handjernene. Hun tok av genseren hun hadde knyttet over øynene mine, og jeg så smilet hennes bre seg over ansiktet. «Sees til neste veiliding om en uke», sa hun med et lurt smil.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: