Leopold

«Lasse, du har mange ganger sagt at om jeg får lyst til å elske med en annen mann, så kan jeg gjøre det. Jeg har ikke gjort det for jeg har ikke hatt behov for det. Ikke før nå. Får jeg lov til det?»

Jeg var ute og jogget på formiddagen, slik jeg pleier. Det snødde og virket glatt. Jeg hadde passert en gangbro over hovedveien og kom til en krapp sving like etter der den kom ned på fortauet igjen. Jeg gikk forsiktig gjennom den snødekte svingen, var redd for å falle. Da hørte jeg en stemme som sa - Det er ikke så glatt som du tror.

Jeg kikket opp og så en mann med en hund som holdt på å passere meg. Jeg sa - Det er litt glatt her, men det går bra. Jeg likte ham med en gang. Han var noen år yngre enn meg og så bra ut. Han virket snill og hyggelig. Jeg fikk en innskytelse og sa - Det er en stor og lodden hund du har. Hva heter den? - Leopold - Kan jeg få klappe den? - Gjerne.

Jeg satte meg ned på huk og klødde den bak ørene. Som takk for behandlingen slikket Leopold meg i ansiktet, det kom litt overraskende. Mannen smilte og sa - Den gjør gjerne det når den liker noen. Det er et slags kjærlighetstegn. - Jeg vet det, jeg har hatt en stor hund selv. Jeg reiste meg opp for å jogge videre, men noe i meg ville bli. Jeg likte mannen med de myke øynene. Jeg ville gjerne etablere en kontakt, men visste ikke hvordan. Så kom jeg på noe, løsningen lå jo i det vi hadde snakket om. Så jeg sa - Da får jeg jogge videre, ha det bra Leopold.

Han sto og så etter meg noen sekunder, jeg lurte på hva han tenkte. Og så falt jeg. Det vil si, jeg hadde tenkt å late som om jeg falt, men det er ikke så enkelt. Skal det se troverdig ut må jeg falle litt ordentlig også, ikke bare legge meg ned. Så jeg lot meg falle og jeg traff bakken hardere enn jeg hadde tenkt meg.

Jeg utbrøt høyt - Å nei! Han så det og hørte mitt rop og kom bort til meg for å hjelpe meg opp. Han sa - Er du skadet? - Nei, jeg tror ikke jeg har brukket noe, men det gjør veldig vondt i hoften. - Hvis du vil kan jeg kjøre deg til Legevakten. - Jeg tror ikke det er nødvendig. Hvis jeg får litt tid på meg, skal jeg nok klare å komme meg hjem.

- Jeg kan kjøre deg. Jeg bor like i nærheten,
jeg var bare ute en tur ut for å lufte hunden.
La meg hjelpe deg.

Han tok en arm rundt meg og støttet meg mens vi gikk. Jeg haltet litt, selv om det ikke var nødvendig. Jeg likte å ha armen hans rundt meg. Vi gikk ikke langt, vi kom frem til en gul villa med en liten hage. Han sa - Vi må gå inn, jeg har ikke bilnøklene på meg. Vi gikk inn og kom inn i en koselig stue. Han ba meg sette meg i sofaen og hvile litt og sa - Det kan være lurt å dra til Legevakten. Skal jeg ta en kikk på stedet der du slo deg? - Gjerne.

Jeg trakk tightsene ned til like over knærne og trakk opp overdelen til over hoften. Siden av hoften var litt rød, jeg var glad for at jeg faktisk falt litt. Han så på de nakne lårene mine og den lille trusen jeg hadde på. Han la en hånd på låret og trykket lett der det var rød hud. Han sa - Gjør det vondt? - Det er veldig ømt, men jeg tror lårhalsen er OK. Kan du kjenne etter? Lårhalsen er i siden av låret under hoftekammen. Den er på høyde med skrittet.

Trusen min dekket lårhalsen,
så jeg måtte skyve trusen ned.
Jeg skjøv den langt ned.

Sprekken min foran og kjønnet mitt ble synlig. Han så at jeg var glattbarbert mellom benene og jeg var klar over at jeg så veldig naken ut. Hånden hans var nær skrittet mitt mens tommelen hans trykket på ulike steder rundt omkring lårhalsen. Jeg likte å kjenne hånden hans så nær kjønnet mitt. Jeg tror han forsto det. Så sa han - Jeg heter Jens, hva heter du? - Jeg heter Jessica - De navnene passer da godt sammen.

Jeg så at han ble litt forlegen over kommentaren sin, den var kanskje litt for nærgående. - Det var jo flaks at jeg var ute og luftet Leopold. Jeg har hjemmekontor i dag og min kone jobber til sent på kveld i helsevesenet. Jogger du forbi her hver dag? - Ja, stort sett. Jeg har en slags mani med det å trene. - Jeg kan se at du er veltrenet, du har en fin kropp. Han rødmet litt etter at han hadde sagt det, men det varmet meg.

Han sa: - Det hadde vært hyggelig om du kunne komme innom og ta en kaffekopp når du jogger forbi. Coronaviruset har ført til mye hjemmekontor og det blir litt ensomt iblant. Har du lyst til det? Jeg hadde fundert på hvordan jeg skulle etablere en ordentlig kontakt med ham, og så kom han meg i forkjøpet. - Ja, det vil jeg gjerne. - Hva med i morgen, da er jeg her hele dagen. - Jeg pleier å jogge forbi i elleve tiden. Jeg kommer gjerne innom. Vi gikk ut i garasjen. Så kjørte han meg hjem.

Da jeg skulle til å gå ut av bilen, bøyde jeg meg over til ham og ga ham et varmt kyss på kinnet. Jeg sa - Takk for turen. Vi sees i morgen. På kvelden delte min mann og jeg en flaske musserende vin foran peisen, slik som vi pleide. Det var tiden da vi oppsummerte dagen og pratet om alt mulig. Jeg sa:

- Lasse, det er noe jeg må fortelle deg.

Det var ikke ofte jeg begynte slik, jeg hadde hans fulle oppmerksomhet. - Da jeg var ute og jogget i formiddag, traff jeg en hyggelig mann med en stor hund. Vi pratet litt, og da jeg skulle jogge videre falt jeg, det vil si jeg lot som om jeg falt. Jeg ville gjerne ha kontakt med ham. - Hvordan kom du i prat med ham? - Da jeg passerte ham var jeg nok synlig redd for å falle. Da sa han «Det er ikke så glatt som du tror», og så begynte praten. Jeg hilste på hunden hans. Etter at jeg falt hjalp han meg opp og spurte om han skulle kjøre meg til Legevakten, han bodde like i nærheten. Jeg sa at jeg ikke trodde det var nødvendig, men jeg takket ja til å kjøre meg hjem. Han støttet meg til huset der han bodde for å hente bilen.

Vi gikk inn og han ba meg sitte på sofaen og hvile. Så undersøkte han stedet der jeg slo meg og var enig i at jeg ikke hadde brukket noe. - Var denne undersøkelsen nærgående? - Kanskje litt. Jeg dro ned tightsen og trusen så han kunne sjekke lårhalsen. - Jeg forstår at du tente på ham Jessica. - Ja, jeg gjorde det. Han er veldig vennlig og har myke øyner. Han heter Jens. - Så nå lurer du på hva du skal gjøre. - Egentlig ikke. Du skjønner at han har hjemmekontor for tiden og sier at han er mye alene. Han spurte om jeg ville stikke innom i morgen når jeg jogger forbi, og ta en kaffekopp. Og jeg sa ja. - Er det kaffe du vil ha, eller er det noe annet?

- Lasse, du har mange ganger sagt at om jeg får lyst til å elske med en annen mann, så kan jeg gjøre det. Jeg har ikke gjort det for jeg har ikke hatt behov for det. Ikke før nå. Får jeg lov til det? - Kjære Jessica, jeg vet at jeg har sagt det, og jeg mener det.

Har du lyst til å leve ut følelser i kroppen din,
så gjør det og nyt det.
Men fortell meg om det etterpå.

Neste dag tok jeg meg god tid på badet. Jeg barberte meg mellom benene og smurte meg inn med en bodylotion som luktet svakt av vanilje. Jeg ville kle meg litt sexy, men det var ikke lett når man skulle jogge på vinteren. Så det ble hvite tights og en hvit topp som egentlig var beregnet på innendørs trening. Utenpå dette tok jeg en tykk jakke.

Jeg jogget langsomt ned til huset hans, jeg ville ikke bli svett. Jeg ville at kroppen min skulle være lekker. Jeg hadde tenkt på hvordan vi skulle begynne. Hvis vi utvekslet for mye formaliteter og tom prat, kunne vi bli så reserverte og sjenerte at vi hadde endt opp med å drikke kaffe, og bare det. Vi måtte «bryte isen» med en gang. Han åpent døren før jeg var kommet frem, han hadde holdt utkikk etter meg. Da jeg kom inn, sa vi «hei» til hverandre, jeg hilste på Leopold og tok av meg joggeskoene og den tykke jakken.

Tightsen var kroppsnær og toppen viste tydelig brystene mine, det var ingen BH under. Han så på antrekket mitt og skulle til å si noe, men jeg holdt en pekefinger foran leppene mine som tegn på at han skulle være stille. Han så forundret på meg, men sa ikke noe. Jeg gikk bort til ham. Jeg sto på tærne og hadde ansiktet så nær ham at nesene våre berørte hverandre.

Så kysset jeg ham lett på munnen
og ventet på reaksjonen.
Den kom.

Han la armene rundt meg. Så kysset vi hverandre dypt og lenge, jeg hadde begge armene rundt halsen hans. Han strøk hendene opp og ned over kroppen min. Da vi fikk tilbake pusten, sa jeg - Jeg kjenner at du nettopp har dusjet. Det har jeg også. - Pleier du å dusje før du jogger? - Nei, dette er første gang. Jeg vil gjerne at kroppen min skal være ren og tiltrekkende. Kan vi droppe det der med kaffen? Jens smilte og tok meg i hånden.

Han ledet meg inn på et pent innredet soveværelse, trolig et gjesteværelse. Der kysset han meg på pannen og trakk av meg toppen. Han kysset de små nakne brystene mine og trakk så av meg tightsen og trusen. Jeg sto der naken og han betraktet meg. Han sa - Jessica, du har en flott kropp, tynn og spenstig. Brystene dine er stive og peker langt ut. Og du er lekker mellom benene.

Jens kledde av seg og vi la oss begge i sengen.
Vi lå og nøt hverandres kropper.

Jens kysset brystene mine og kysset meg mellom benene. Jeg ble veldig våt, han sa jeg smakte herlig. Jeg hvisket - Du kan trenge inn i meg. Jeg har fått lov. Jeg visste at det var en risiko ved å si dette, det kunne få ham ut av stemning. Men det gikk bra, han ble bare mer ivrig. Så la han seg oppå meg og trengte kuken sin inn i skjeden min. Det var enkelt, den var veldig åpen, våt og glattbarbert så kuken fant nærmest veien inn selv. Den kom langt inn i meg. Det var en enorm nytelse, kroppen min var elektrisk. Så rullet jeg oss rundt og satte meg oppå ham. Jeg støtte kuken inn i meg og jeg la hodet bakover og masserte brystene mine. Han hadde utsyn til kroppen min der jeg satt.

Han så kuken sin gli mellom kjønnsleppene mine og inn og ut av skjeden.

Jeg kjente at Jens fikk små spasmer i kuken, så jeg visste at orgasmen hans var på vei. Jeg klemte meg sammen og støtte hardt opp og ned for å forsterke orgasmen hans. Han kom kraftig og sprutet mye sed inn i meg. Det var en sterk nytelse, jeg elsket å kjenne det.

Etterpå ble vi liggende å prate. Jens sa - Fikk du virkelig lov av din mann til dette? - Ja, han er veldig tolerant, han mener at jeg skal ha det godt. På alle måter. Han sier at han blir glad når jeg har det godt, også om jeg elsker med andre menn. Men hva hadde din kone sagt om hun kom uventet hjem og fant oss nakne i sengen sammen? - Det vil hun ikke ha noen problemer med. Ellen har hatt så mange sidesprang at jeg tror heller det vil lette hennes samvittighet om hun får vite at jeg gjør det samme.

Vi lå og kjælte med hverandres kropper og kysset. Før jeg gikk pulte vi igjen, nå litt langsommere og vi holdt på lengre. Jeg var veldig glatt av seden hans, og jeg fikk mer da han kom inni meg igjen. Før jeg dro ble vi enige om at vi skulle fortsette å møtes, men ikke for ofte, da beholdt vi spenningen. Kanskje en gang i uken? Vi ble enige om å avtale treff på SMS. Så gikk jeg hjem, jeg droppet joggeturen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: