Lavvoen på vidda

«Vi sitter på snøscooteren hans og jeg klamrer meg fast rundt midjen hans. Det gir meg en god varm følelse og jeg kjenner jeg at jeg ikke vil at denne turen skal ta slutt.»

Endelig har jeg fått med meg venninnen min til å fly opp til Finnmark. Det å reise opp dit har vært en drøm for meg i mange år, og nå skal det altså skje. Vi har nettopp våknet og jeg kjenner meg veldig klar til å se alt hva Finnmark har å by på. I sidesynet ser jeg venninnen min løpe ut av senga og inn på toalettet. Med en gang jeg hører brekningslydene innenfra på badet, skjønner jeg at denne helgen ikke blir som planlagt.

Jeg sitter nå og spiser frokost alene, det viser seg at jeg kommer til å måtte bruke hele dagen alene, da venninnen min er såpass dårlig at hun blir liggende i sengen. Jeg spotter en ganske høy, mørk og kjekk servitør som står og fyller på bacon, jeg går derfor bort for å forsyne meg med mer bacon. Idet jeg steller meg ved siden av han ser han på meg og sier «hei, ser du sitter alene er du på her på jobbreise?» Jeg forteller den kjekke servitøren at jeg er her på sightseeingtur med venninnen min, men at hun har blitt syk... 

Han tilbyr seg å ta meg med på sightseeingtur
da skiftet hans snart er over.

Jeg får umiddelbart litt blandede følelser, da jeg syns det høres litt skummelt ut å bli med en ukjent mann alene på tur. Samtidig blir jeg veldig smigret av at han spør og velger derfor å takke ja til å bli med. Vi avtaler å møtes utenfor inngangen til hotellet klokken 11.00.

Vi sitter på snøscooteren hans og jeg klamrer meg fast rundt midjen hans. Det gir meg en god varm følelse og jeg kjenner jeg at jeg ikke vil at denne turen skal ta slutt. Gjennom snøføyka kan jeg skimte reinsdyr i det fjerne. Det er noe magisk og romantisk over det hele. Vi kjører ett stykke videre før han parkerer snøscooteren utenfor en stor lavvo. Han forteller at det er familien som eier lavvoen.

Han vifter med sekken sin og forteller at
han har tatt med lunch til oss begge.

Vi går inn i lavvoen, han fyrer opp bålpannen mens han forteller om historien til lavvoen. Alt jeg klarer å fokusere på er hans pene fjes og den ekstremt pirrende dialekten. Vi sitter tett inntil hverandre og spiser maten han har tatt med fra hotellet. Han har dype nøttebrune øyne, og ett tydelig kjeveparti, og jeg kjenner jeg gruer meg til vi skal reise herfra.

Når vi har spist opp lunchen finner han frem en termos med varm kakao. Han heller oppi to kopper og setter seg ned. Og i det jeg får koppen trekker han meg inntil seg og jeg blir sittende i armkroken hans. Jeg klarer ikke la vær å tenke om kanskje han også syns jeg er pen.

Til min store skuffelse reiser han seg opp og begynner å pakke sammen. Han står med ryggen til og gjør klar snøscooteren til å reise tilbake, jeg klarer ikke dy meg og plukker opp litt snø og hiver mot nakken hans. Han ser rimelig overasket ut, men har ett stort smil om munnen. Før jeg vet ordet av det har jeg nemlig blitt truffet med snø tilbake. Vi kaster litt snø fram og tilbake mellom oss, jeg på den ene siden av scooteren og han på den andre. Jeg synes selv jeg får inn flere gode kast.

Jeg bøyer meg ned for å lag en ny ball, jeg oppfatter en bevegelse i sidesynet. Jeg tar tak i bena hans og han faller så lang han er bakover. Jeg får litt dårlig samvittighet så jeg krabber meg bort og legger meg på brystkassen hans, lurer på om det gikk fint.

Han ser på meg og smiler og lener seg frem for et kyss. Leppene hans er myke og varme, det kribler lang nedi trusa. Kyssingen går raskt over til klining.

Han fører forsiktig hendene sine inn under ullgenseren
og legger de over brystene mine.

Hendene kjennes iskalde mot huden min, men det bryr jeg meg ikke noe om. Vi har bevegd oss inn igjen i lavvoen og ligger på saueskinn på gulvet. Vi har kun på oss undertøy der vi ligger side om side. Hendene hans leker seg rundt på kroppen min og kyssene blir mer intense. Med en kjapp erfaren bevegelse er bh’en min åpnet. Munnen hans beveger seg fra min og ned på brystene mine. Han bytter på å suge og bite forsiktig på niplene mine i takt med at pusten min øker.

Jeg sklir forsiktig hånden min ned i bokseren hans
og kjenner at han er varm og hard.

Underlivet mitt pulserer og jeg trekker meg enda tettere inntil. Han biter meg hardt på halsen og river av meg trusa. Han leker med fingrene over klitorisen min før han forsiktig fører en finger opp og kjenner at jeg er våt. Han legger seg oppå meg og småbiter meg i øret, han kysser meg nedover halsen og fortsetter ned mot magen min. Han biter meg litt på innsiden av lårene før han begynner å sleike meg.

Jeg merker at han har gjort dette før, det er hardt men ikke for hardt, det er så godt at jeg ikke klarer å holde lydene tilbake. Han merker at jeg ikke er langt unna og stopper. Han setter seg opp på kne og tar tak i lårene mine og drar meg oppå han. I det han penetrerer meg sprer det seg en varm deilig følelse i kroppen min. Han er bestemt i bevegelsene, men jeg liker det. Han kaster meg over på magen og drar hofta mi opp. Han fører penisen sin inn mens han leker med klitorisen min.

Vi reiser oss opp, blir stående tett inntil hverandre og leppene våre er nesten uadskillige. Jeg dytter han bestemt ned på benken og setter meg over han. Jeg beveger meg i sirkulære bevegelser slik at klitoris blir stimulert mens jeg rir. Jeg strammer til i vagina slik at det kjennes trangere, jeg merker at han nærmer seg og øker tempo. Han kommer og jeg kjenner den varme sæden hans inni meg, han dytter meg av og sleiker meg i stående til jeg kommer.

Vi ligger på gulvet å koser en stund før vi reiser oss opp for å kle på oss. Når vi kommer ut har det blåst opp til storm, og vi kan ikke kjøre snøscooteren tilbake til hotellet. Vi bestemmer oss for å sove over i lavvoen.

 - VLH

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: