Frokost eller ...?

«(...) stønnene hennes gjorde at ereksjonen min vokste seg større og større. Gud, ja, jeg ville ha henne – så mye at jeg ble gal. Men jeg vil gjøre henne enda mer god og kåt først»

Det var en nydelig morgen da jeg våknet. Jeg åpnet sakte øynene for å ta inn litt av solstrålene som skinte gjennom vinduet. Jeg kunne høre fugler kvitre ute. Blikket mitt falt på vesenet som lå i sengen ved siden av meg. Hun virket så avslappet der hun lå på ryggen, med det brune håret og de lange øyevippene. Hodet hennes var vendt mot meg, øynene lukket. I løpet av morgentimene hadde hun skiftet stilling, og smøget seg nærmere meg. Jeg hadde ikke noe imot det. Jeg syntes bare det var koselig.

Jeg skiftet stillingen min, slik at jeg nå vendte mot henne. Armene mine smøg seg rundt overkroppen hennes, rundt magen. Ansiktet mitt gravde seg ned i nakken hennes, kinnet mitt vendt mot kragebeinet hennes. Brystet hennes beveget seg sakte opp og ned. Håret hennes luktet som kokosnøtter. Bevegelsene mine måtte ha vekket henne. Hun tiltet litt med hodet, og åpnet opp så vidt øyene for å møte mine. Hun smilte.

‘Morn,’ sa hun. ‘Morn,’ jeg smilte tilbake. Hun lukket igjen øynene sine, og smøg seg i nærmere. Hun la den ene armen rundt over kroppen min og trakk meg inntil seg. Hun var så godt og varm. Jeg kunne ha ligget her hele dagen, og bare kjent på varmen hun gir i fra seg. ‘Frokost?’ spurte jeg. ‘Jeg kan ordne noe godt. Pannekaker kanskje. Eller egg og bacon.’ ‘Kanskje det,’ sa hun fortsatt smilende.

Hun smøg seg over på magen, ansiktet nå plutselig vendt ned mot meg. Fingrene hennes gled gjennom håret mitt og ned mot haken. Bevegelsen sendte en elektrisk puls gjennom kroppen min. ‘Selv om jeg må innrømme at jeg er sulten på noe annet først.’ Før jeg kunne kommentere på det, smøg ansiktet hennes seg nærmere. Nesen hennes gned mot min. Hun smilte fortsatt da leppene hennes la seg over mine.

Etter hvert blir hun mer grådig, og jeg kjenner tungene våre møtes. Jeg stønner lavt i halsen. Hun dro meg over på siden, slik at jeg havner opp på henne. Jeg stønnet mer når jeg kjente det ene beinet hennes smøg seg inn mellom mine egne bein. Det gned seg ertende inntil kjønnsorganet mitt. Bevegelsene var så gode at jeg ble nesten gal av det.

Hendene mine bevegde seg automatisk ned mot hoftene hennes, strøk seg ned mot låret hennes og oppover igjen. Kyssene våre var nesten fanatiske nå. Jeg kjente ereksjonen min ble større og større. Jeg lot hånden min gli under t-skjorten hennes, og jeg fant brystene hennes. Jeg klemte, eltet og lot tommelen gli lokkende over brystvorten. Jeg visste jeg var grådig, for hun stønnet av nytelse. Hun visste kanskje hvordan hun skulle gjøre meg gal, men det kunne jeg også.

Hånden min bevegde seg nedover mot trusene hennes.
Den ene fingeren min glir mot klitorisen hennes – sakte, ned, opp.

Hun var god og kåt. Fingeren min gled fortsatt opp og ned i en sakte bevegelse, før jeg økte tempoet mer. Jeg sluttet å kysse munnen hennes, bare for å bevege meg mot haken, kinnet og nedover nakken. Stønnene hennes gjorde at jeg fikk vann i munnen. Jeg kjente at jeg ikke klarte mer.

Jeg smøg meg kjapt bort fra henne bare for å ta av meg bokserne. Jeg hørte vi begge var andpustne. ‘Ta av deg klærne.’ Hun satte seg opp og gjorde som jeg sa. Først smøg hun seg ut av trusene sine. Deretter, i en enkel bevegelse smøg hun ut av t-skjorten. Jeg ble aldri lei av å se på brystene hennes. De er noe av de vakreste jeg vet om. De er runde, faste, varme og harde. Jeg omfavnet henne og lot hånden min fortsette hvor den slapp.

Hun stønnet idet fingrene mine kom bort i klitorisen hennes. Jeg lot pekefingeren bevege seg opp og ned, i små og større sirkler. Jeg observerte henne, idet hun lukket øynene og nøt oppmerksomheten. Men jeg var ikke ferdig ennå. Jeg lot munnen min gli over det ene brystet hennes. Jeg lot tungen min leke med brystvorten hennes, veksle mellom å suge på den og la tungen gli over den. Jeg byttet over til det neste brystet, og gjorde likedan der. Stønnene hennes ble høyere og høyere. ‘Jeg vill ha deg,’ hvisket hun.

Hun smakte alt for godt, og stønnene hennes gjorde at ereksjonen min vokste seg større og større. Gud, ja, jeg ville ha henne – så mye at jeg ble gal. Men jeg vil gjøre henne enda mer god og kåt først. Så jeg ignorerte kommandoen hennes, og ble grådigere i bevegelsene mine. Igjen ble stønnene hennes høyere. ‘Vær så snill,’ hvisket hun igjen. Jeg vet hun hatet å be, men jeg ble så kåt av å høre på henne. Jeg fikk ikke nok av det. ‘Ikke ennå,’ hvisket jeg tilbake.

‘Jeg vil gjøre deg god og kåt først.
Så kan du få meg. Hardt. Røft. Lenge.’

Det er som om ordene mine var magiske. Hun stønnet høyere, pusten ble mer anspent enn før. Jeg bøyde meg ned til brystet hennes igjen og tungen begynte å leke med brystvortene. Pekefingeren min hadde holdt på en stund nå, men jeg kunne kjenne at hun snart kom. Hoftene hennes bevegde seg i takt med fingrene mine, kyssene hun ga meg ble grådigere enn før. ‘Jeg kommer,’ hvisket hun.

Jeg ble kåtere av ordene hennes. Jeg lot tungen min herje inn i munnen på henne, og lot pekefingeren bevege seg i toppfart. Til slutt traff jeg punktet jeg så etter. Hun stønnet, lenge og høyt. Jeg kysset henne fremdeles mens hun fortsatte å komme. Hun begravde ansiktet i halsen på meg i det jeg bevegde pekefingeren i en mer ertende tone. Kroppen hennes skalv av nytelse. Jeg tenkte egentlig at hun kom til å være så gal at hun kom til å kaste seg over meg med en gang. I stedet smilte hun til meg – det hemmelighetsfulle og slue smilet som jeg syntes var både sexy og skummelt.

Hun smøg seg over på magen, og dyttet meg bestemt ned på ryggen. Så kysset hun meg – en takk for oppmerksomheten. Så bevegde leppene hennes seg ned mot haken min, nedover halsen og ned brystkassen. Jeg kjente jeg ble varm av bevegelsene hennes. Jeg kjente at kyssene bevegde seg ned magen min og ned mot kjønnsorganet mitt. Hånden hennes gled ned og jeg stønnet idet hun klemte rundt penisen min og dro forhuden ned, for så skyve opp igjen. Jeg stønnet. Det var alt for godt til å beskrives.

Jeg hadde ikke innsett hvor kåt jeg selv var før hun begynte med dette. Hun gredde håret vekk fra ansiktet sitt. Med et siste smil opp til meg, satte hun ned munnen og sugde hardt. Jeg kjente at jeg nesten kom med en gang. Herregud. Hun sugde hardt og lenge, før hun kom opp for luft og lot tungen lekent gli opp og ned. Knærne mine rykket litt av glede, og jeg prøvde å gjøre alt for å kontrollere meg selv. Hun presset seg ned igjen, og lot penisen tre dypere inn i munnen denne gangen.

Jeg ble så gal av meg at jeg tiltet hodet litt bakover. Hun sugde hardt og lenge. Jeg lukket øynene og stønnet. ‘Åh. Det er så godt,’ komplementerer jeg etter hvert. Jeg åpnet øynene og så ned på henne. Hun så opp og smilte til meg. Tungen hennes gled over spissen av penisen min. Enda en liten pause for luft. Jeg kunne ikke klandre henne, og helt ærlig var hun så sexy der hun lå at det gikk helt fint. ‘Det er bra du koser deg,’ sa hun ertende. ‘Men jeg er ikke helt ferdig ennå.’

Før jeg rakk å kommentere på det, dukket hun ned igjen og sugde hardt til. Jeg var så nærme av å komme at jeg tilte hele kroppen oppover. ‘Åh. Jeg vill ha deg,’ klarte jeg å stotre frem. Jeg kunne skimte at hun ikke etset ordene mine. Var det også et lite smil jeg så i munnviken på henne? Jeg stønnet igjen og lukket øynene. Faen, det var så godt. Men det var også en smak av min egen medisin. Og jeg ble så gal av det.

Jeg ville ha henne. Jeg måtte ha henne.

‘Vær så snill,’ hvisket jeg omsider. Hvis jeg likte at hun tigget og ba, måtte hun elske det når jeg gjorde det samme. Hun smilte og satte seg opp igjen, ansiktet vendt mot meg, som om hun enset ordene mine nå. Jeg lot henne ikke dukke ned igjen for runde tre. Med en bevegelse tippet jeg haken hennes oppover og ledet henne opp til leppene mine. Gud, jeg ville ha henne. Hun skjønte dette og smatt seg over hoftene mine. Hånden hennes gled ned igjen og strammer til rundt penisen min. Hun ledet den innover og jeg kunne kjenne at hun fremdeles var deilig, kåt og våt.

Jeg gled lett inn i henne. Herregud.
Det var så godt.

Jeg bevegde meg sakte først. Hun la armene sine rundt meg og kysset meg. Jeg fikk aldri nok av kyssene hennes. Hun var som ett dop. Ett fantastisk dop. Jeg bevegde meg fortere og fortere. Jeg ble grådigere, kjente at jeg snart kom. Jeg satte opp enda et tempo. Vi stønnet begge to av nytelse. Lekent lot jeg hodet ile forover og la munnen min over det ene brystet hennes. Hun stønnet av nytelse, og jeg byttet over til det andre brystet. Tungen min lekte med brystvortene hennes igjen og igjen. Jeg vekslet mellom å gå sakte og fort. Sakte og fort.

Jeg kjente at jeg kom snart og satte inn et enda fortere tempo. Åh. Herregud. Jeg tok henne fortere igjen. Tok henne hardt. Satte inn flere støt som gjorde at jeg kjente at vi begge skalv. Jeg kom samtidig som henne. Det var en eksplosjon. Jeg stønnet høyt. Kroppen holdt på å riste i stykker av nytelse. Hun begravde ansiktet sitt i halsen min. Vi var begge helt utslitte, så vi tok en kort pustepause. Jeg kjente jeg var gloheit og skalv fortsatt. Herregud. Jeg så hun smilte til meg, før hun lente seg nærmere og ga meg et siste kyss. ‘Takk,’ hvisket hun. Jeg smilte som en idiot. ‘Selv takk.’

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: