Lagerlokalet

"I det vi nærmer oss enden på rommet innser jeg at det jeg trodde var en vegg, ikke er en vegg. Enden på rommet er glass. Du fører meg gjennom rommet og jeg ser inn i et annet rom. Det er tre andre personer i det rommet og jeg kan ikke høre dem, men jeg ser..."

Oss. Alene, men samtidig ikke. Tillit, du har tatt meg med til en plass langt utenfor sentrum. Til et lagerhus. Jeg har ingen anelse om hvor vi er, men jeg har på meg en kjole med dyp utringing og ikke noe undertøy. Vi går inn gjennom en anonym dør. Det står andre biler utenfor. Et dårlig utelys skinner opp det jeg antar er en parkeringsplass. Jeg bryr meg egentlig ikke - jeg er kåt. Glad for at kjolen min er mørk så ingen andre enn du ser det. Vi går inn gjennom gangen som godt kunne vært en gang til et industribygg, men det lukter ikke olje. Det vil si, det er mye mulig det er lukten av olje men i såfall er det mango eller jordbær eller noe slik smak på den.

Du fører meg inn gjennom en dør til et mørkt rom.

Hvordan vet du hvor vi skal? Det skinner lys i enden av rommet. Vi går gjennom rommet og mot lyset. Jeg vet at det kommer til å skje noe som gir meg nytelse, jeg vet ikke hva men jeg blir våtere. Du lukker døren, låser den og jeg føler mer enn jeg ser at det er kun du og meg her. I det vi nærmer oss enden på rommet innser jeg at det jeg trodde var en vegg, ikke er en vegg. Enden på rommet er glass. Du fører meg gjennom rommet og jeg ser inn i et annet rom. Det er tre andre personer i det rommet og jeg kan ikke høre dem, men jeg ser.

På en slags sjeselong ligger det en mann. Naken. Han er opptatt med brystene til en kvinne. Han smaker på dem, knar dem i småbiter. Kvinnen sitter på han og er bøyd fremover samtidig som hun rir han. Jeg ser bevegelsene henne og at hun liker det. Hun har noe begrenset mulighet til å bevege seg for akkurat som på et signal mens jeg ser på så kommer mann nummer to nærmere henne. Jeg ser at hun glinser og at han er klar. Han presser seg sakte inn i henne bakfra. Litt inn og litt ut. Hun har sluttet å ri han som ligger under. Men han er helt inne i henne. Jeg blir enda kåtere av å se det som skjer.

Du merker fascinasjonen min og plutselig
innser jeg at de sikkert kan se meg og.

Uten å ha sagt noe sier du at glasset jeg ser på er herdet, du kan presse meg hardt mot det og det holder. I tillegg så er det slik at så lenge som det er mørkt i vårt rom ser ikke de oss. De vet at det kanskje er noen der, men det er vi som velger om vi skal vise oss eller ikke. Det er vanlige mennesket som deg og meg i det andre rommet. Stikkordet er nytelse. De fortsetter å kose seg i det andre rommet. Han som kommer inn i henne bakfra har kommet seg inn og de to mennene begynner å bevege seg. Det ser ut som om de har gjort det før og kvinnen nyter det. Du står bak meg og ser på sammen med meg. Like berørt som meg. På en måte vil jeg at du skal komme inn i meg med en gang, men på en annen måte så vil jeg at dette skal vare lenge.

Jeg prøver å bestemme meg for om jeg vil at de skal se oss eller ikke? Anonym foreløpig tenker jeg, i det du tar av meg kjolen og jeg presses mot det kjølige glasset. Du går ned på kne, smaker på meg, jeg er så våt som du aldri har kjent meg før... du liker det du ser. Du reiser deg opp bak meg. Jeg er så våt at det renner ned langs låret mitt, men det renner ikke langt før tunga di fanger det opp.. Nå må du inn i meg . Den glir lett inn og det går for meg med en gang...

Jeg nyter situasjonen, og nyter å se
på kvinnen som blir tatt av 2 menn..

Nå snur jeg meg, ser på deg, jeg ber deg om å slå på lyset. Du slår på lyset.. da ser jeg at det er en mann til i rommet. Han har stått og sett på oss, er naken, og har en voksen kuk... Usikker på hva som gjorde meg tøff nok til å slå på lyset. Mulig det bare var kåtheten, men samtidig så er det jo ikke en ny tanke- den har lagt der og ulmet en stund. Vi har snakket om det. Å du har nok merket at det gjør meg kåtere. Foreløpig har ikke personene i det andre rommet gitt uttrykk for at de ser oss, så jeg ignorerer det foreløpig. Mannen i rommet kommer mot oss, du står bak meg og løfter opp brystene mine, på en måte inviterer du han til å smake på dem først.

Han overtar behandlingen av dem. Suger på dem, småbiter og jeg merker du beveger deg vekk fra meg. Kommer tilbake med brystklemmer. Du holder dem frem og han setter dem på meg. Jeg har aldri prøvd det før men jeg lover deg at det ikke blir siste gang. Mannen i rommet går til siden, nært vinduet står det en sjeselong lignende, den som er i det andre rommet. Han setter seg ned plasserer et ben på hver side, han holder lett rundt den harde kuken sin. Runker lett på den og inviterer meg til å overta. Gå frem sier du- dette er din dag. Jeg går frem , bøyer meg over han og overtar grepet. Ser at det glinser frem en dråpe som jeg fanger med fingeren min. Smaker, den smaker annerledes enn deg. Fortsetter å stå bøyd fremover og den fremmede mannen kjæler med brystene mine som fremdeles har klemmer.

Det er uvanlig med godt.

Jeg snur meg mot deg for å få en slags aksept på at jeg kan smake på han, bøyer meg frem og lar tunga mi gli over han. Du ser ikke hva jeg gjør, men jeg tar bena mine fra hverandre slik at du ser hva det gjør med meg. Mens jeg suger han har du funnet frem enda flere lekesaker og den dildoen som du fører opp i meg bakfra, den glir lett, selv om den ikke er liten. Den når helt inn og jeg kjenner hvor godt det er. Så hører jeg lyden av en flaske som åpnes. Hele tiden er jeg opptatt fremover og den fremmede mannen holder hodet mitt så jeg ikke kan snu meg. Jeg tar mer og mer av han inn og han ber meg om å kun bruke munnen fordi det skal vare lenger. Jeg kjenner oljen som renner ned fra enden av ryggen min, ned til rumpen og videre og jeg hører hvordan oljen møter hud, lyden av at du også smører deg selv inn.

Så kjenner jeg deg presse deg inn. Sakte. Jeg slapper av og kjenner at jeg fylles i alle hull. En kuk i munnen, dildo i fitta og bak så er du! I det du er helt inne i meg slår du på en bryter og dildoen begynner å pulsere i meg. Mannen som jeg suger stopper meg og nå ser jeg at de som er i det andre rommet fokuserer på oss. De kan se nytelsen min. Mennene i det andre rommer runker seg selv lett mens kvinnen kjæler med brystene sine. De ser på at jeg blir fyllt i alle hull. Sug sier den fremmede mannen. Jeg snur meg igjen og suger det jeg kan, beveger meg opp og ned med munnen. Du beveger deg inn og ut mens pulseringen øker, eller det bare jeg som kjenner nytelsen bedre?

Dere kjenner jeg nærmer meg...

Og like før så tar mannen av meg brystklemmene. Jeg kommer. Du må stoppe litt opp mens bølgene går gjennom kroppen min. Mannen jeg sugde kommer. Jeg ser på dem i det andre rommet og ser min nytelse gjenspeile seg hos dem. Du tar ut dildoen av meg og kommer. Hardt. Vi puster og mannen som jeg har sugd reiser seg opp. Han forlater rommet uten et ord. Lyset slås av i det andre rommet, og vi er alene - for nå.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: