Kollektivet

«Jeg tar tak i puppene hennes og klemmer hardt og jeg hører henne stønne. Kuken min vokser, blir hard og presser opp mot Tine som sitter oppå meg.»

Skolen skulle snart begynne på igjen og det var første året mitt på høgskole. Jeg hadde flyttet hjemmefra og inn i et kollektiv med to andre. Jeg hater virkelig kollektiv, folk stjeler maten, mye bråk og ingen privatliv. Jeg liker meg best alene, uten noe bråk, fester og Stian som valser inn klokka tre på natta med alt fra en til fire jenter. Han slenger seg ned i senga si og da begynner bråket.

De kjører hardt på utover resten av natta med høylytt stønning, skriking og flere orgasmer. Jeg misunner Tine, hun andre som leier her, som sikkert er ute med venninner og slipper å høre dette. Det er ikke så ofte jeg ser noe til henne. Jeg drar fram pc-en min for å spille resten av natta. Det var før jeg så de store puppene til dama på bakgrunnsbildet som fanger oppmerksomheten min og handa mi sklir sakte nedover mot kuken i buksa. Jeg kjenner den har blitt stiv og hard.

Jeg tar tak i den og masserer den sakte
i takt med stønning fra naborommet.

Etter en natt med lite søvn står jeg opp å finner Tine henslengt i sofaen. Virker som om hun har hatt en verre natt enn meg. Hun har sikkert akkurat komme hjem fra en lang natt på byen. Hun har på seg en alt for stor t-skjorte med et bilde av en filmfigur. Hun har en lekker kropp, tynn, slank med vekta på de rette stedene. Stor rumpe og enda større pupper. Pupper du kunne tatt på i evigheter. Akkurat så store at de fyller handa pluss litt mer. Pupper som man kunne plassert kuken mellom og spruta over det nydelige ansiktet hennes.

«Hva er det du står å ser på?» hører jeg en stemme si. Shit! Jeg må ha stått å sett på puppene hennes alt for lenge. «Ser du på meg mens jeg sover? Du vet hvor creepy det er» hører jeg Tine si. «Nei, jo». Jeg rødmer og trekker meg tilbake. «Fikk ikke sove så mye i går, så glemte meg bare bort når jeg så hvor søt du så ut».

Jeg angrer med en gang. Søt når du sover. Hvor creepy høres ikke det ut? «Du fikk ikke sove mye du heller i natt?» spør Tine og reiser seg opp. « Nei, Stian» og nikket mot soverommet til Stian som nå var helt stille, «Han har holdt på i to uker nå». «Han klarer virkelig å få tak i damer, men ikke alle damer liker slike gutter». Tine ser opp på meg og smiler med et glimt i øyet. Måten hun ser på meg får henne til å virke ekstra sexy og litt tent ut. Det får kuken min til å vokse i buksa og jeg snur meg bort og går før hun ser det.

Resten av dagen klarte jeg ikke å tenke på noe annet enn Tine og hva hun hadde fortalt meg. Hadde hun lyst til å gjøre det? Likte hun meg og ikke Stian? Nei, ho har sikkert kjæreste, en dame så lekker som henne kan umulig være singel. Eller kanskje hun er lesbisk, åhh, det er deiligere. Sett Tine i full action i senga med ei annen jente, gni seg mot hverandre. Olje hverandre inn og ha deilig omgang med sex. Bare å tenke på henne fikk meg til å komme i buksa.

Jeg tok meg en lang dusj før jeg gikk inn på rommet mitt for å spille. Det gikk ikke så bra i kampene denne natta. Tankene mine bar på Tine og den nydelige kroppen hennes. Jeg kjente at en dusj ikke var nok. Kuken var like hard som en stokk hele kvelden og klokka var langt over midnatt. Jeg tok et solid tak i kuken og begynte å massere tuppen av den. Jeg stoppet brått da jeg hørte noe bråk i gangen. Det var sikkert Stian som ramla inn med et par nye damer. Jeg bevegde meg over til senga for å fortsette der.

Jeg røsker hardt i kuken og hører Stian begynner med damene sine også. De går gjennom gangen og inn på rommet til Stian. Jeg drar kuken i takt med stønning. Jeg hører hun kommer og en ny stønning begynner. Jeg drar kuken raskere og raskere, helt til jeg spruter ut og slokner i senga. Jeg vet ikke hvor lenge jeg har sove når jeg våkner av at noe eller noen er i senga mi. Jeg åpner øynene, men ser ikke noe.

«Nå er det vår tur til å bråke litt» hørte jeg Tine si.

Jeg kjenner hendene hennes som drar av meg dyna. Dette må være en drøm tenker jeg og kan se siluetten av henne. Høy, slank og har på seg den samme hvite t-skjorta som tidligere. Jeg tillater å la øynene gli over puppene. Hun har ikke bh på seg og jeg kan se at hun har harde nipler gjennom t-skjorta.

Hun tar hendene mine og flytter de opp mot puppene sine, de kjennes enda større ut nå. Selv utpå t-skjorten er de myke, de beveger seg som vann i hendene mine og er like myk som en stor marshmallow. Jeg tar tak i puppene hennes og klemmer hardt og jeg hører henne stønne.

Kuken min vokser, blir hard
og presser opp mot Tine som sitter oppå meg.

Hun kjenner den og begynner å jokke på meg. Hun gnir seg opp og ned langs den store kuken. Hun blir våt, jeg kjenner det gjennom trusa hennes. Hun river av seg t-skjorta og jeg ser puppene hennes for første gang. De er store, faste og ikke minst myke. Hendene mine drukner i de og jeg gnir, masserer og drar i de til jeg blir helt vill. Jeg lar fingrene gli forsiktig over huden og kommer borti niplene hennes og hun slipper ut et stønn.

«Kuken din er så hard» kviskrer Tine.
«Ikke tease meg så mye, få den inn».

Da kjenner jeg det, hun har ikke noe truse på, det er fitta hennes som gnir mot kuken min gjennomvåt og smører inn kuken min klar til å skli inn i henne. Hun drar seg lengre frem og jeg kjenner åpningen hennes med kuken. Fitta hennes tar et solid grep rundt kuken min og sluker den i et drag. Innsiden av Tine er så våt, mykt og tight. Hun slipper ut et høyt stønn og jeg kjenner hodet bli nummen idet kuken er på det dypeste i fitta hennes.

Hun drar seg frem og tilbake sakte i begynnelsen og hvert drag med musa er som et affrodisiak som går rett i hodet på meg. Hun setter i et høyt stønn, lener seg over meg og jeg kjenner puppene hennes gnir seg mot meg. Jeg tar tak i de og klemmer til, skviser de, masserer de, mens de flyter gjennom fingrene. Hun stønner høyere, høyere helt til hun hyler ut mens hun gnir seg opp og ned.

Fitta hennes sluker kuken igjen og igjen, hun beveger seg raskere og raskere, stønningen hennes blir høyere og går over i hyl og jeg kjenner jeg kommer til å komme. Jeg prøver å holde igjen og idet jeg kommer presser hun seg helt ned i roten av kuken og jeg kjenner det sprute inni henne. Jeg slipper ut et høyt stønn mens hun presser på et par rykk til og tømmer meg helt.

Hun bøyer seg over meg og stønner høyt i øret mitt «det var deilig, nå er det din tur». Hun reiser seg opp og legger seg på alle fire og vifter med rompa mot meg «kom og ta meg» hører jeg henne tease. Jeg kjenner kuken er sliten, men den blir hardere. Jeg tar et solid grep om rompa hennes, sikter kuken inn mot fitta hennes og kjører den inn igjen. Den glir inn like godt som i stad, bare våtere og fullere av cum.

Hun setter i et hyl og jeg presser den inn igjen, og igjen og igjen. Jeg kjenner hofta går av seg selv, fitta hennes som er full av cum, men fortsatt suger inn kuken på nytt og gir ikke slipp. Jeg prøver å ta den ut for å presse den inn, men den går ikke ut, den blir sugd tilbake og jeg setter i et stønn. Hofta beveger seg av seg selv om jeg slår henne på rumpa, hun hyler «mer» sier hun. Jeg slår henne en gang til på rumpa, hardere denne gangen og hun hyler til.

«Åja!» roper hun.
«Ta meg, jeg er bare din».

jeg tar tak i håret hennes og røsker det bakover for å presse meg dypere inn. Hendene hennes gir etter og hun faller ned med ansiktet og rompa opp i været. Jeg tar tak i rompa og presser på raskere, hun stønner høyere, jeg senker hofta litt og hun setter i et hyl «ja! Der! Akkurat der!».

Jeg kjenner jeg treffer noe inni henne, et punkt, jeg presser på hardere og hun hyler høyere frem til hun setter i et hyl og kroppen hennes rister. Fitta hennes blir trangere og kuken spruter ut inni henne, hun tømmer meg helt og suger ut hver en dråpe fra meg. Jeg presser den inn et par ganger til og tømmer den helt og kolapser oppå henne.

Begge to svette, anpustne og helt utslitt. Når jeg våkner neste dag ligger Tine oppå meg allerede våken med rufsete sexy hår og smiler til meg. «Takk for i går. Jeg trengte en skikkelig utblåsning. Klar for en ny runde?»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: