Kajakktur med etterspill

«Der og da forteller jeg ham om den kvelden vi var på pub, og at jeg tilfredsstilte meg selv mens jeg fantaserte om at jeg sugde ham. Han ser på meg og smiler. Vis meg, sier han.»

Å begynne i ny jobb er alltid spennende, men også krevende. Det er nye mennesker å forholde seg til og som man må bli kjent med. Faget er det samme, det er de nye menneskene som er spennende. Den første tiden satt vi alle på hjemmekontor, mens pandemien jobbet seg igjennom landet. Det var møter via Teams, der vi alle så litt mindre flatterende ut. Det var også krevende å bli kjent med nye via Teams-møter. I en del av de møtene jeg deltok på var det ett navn jeg dro kjensel. Tankene dro meg tilbake til barndommens fantastiske sommerferier hos mine besteforeldre. Jeg slo det ofte fra meg, det er sikkert mange som har lignende navn her i Norge. Norge er ikke så lite tenkte jeg, at jeg møter en fra den lille bygda langt innerst i en avkrok. Han heter Atle.

Pandemien gikk over i ny fase, og vi fikk til slutt komme tilbake til kontorene. For meg var det første fysiske møter med kollegene. Vi spiste lunsj sammen, og hadde mye å snakke om etter to år på hjemmekontor. Etter hvert la jeg merke til enkelte ord Atle sa, de uttalte han på en slik måte at jeg skjønte at han ikke opprinnelig var fra østlandet. Til slutt dristet jeg meg til å spørre ham. Er du fra...? Ja, sa han før jeg fikk avsluttet setningen. Han hadde kjent igjen mitt navn også. Så gøy, sa jeg og smilte til ham. Vi snakket ikke mer om det, men jeg kjente en umiddelbar trygghet i det nye miljøet på jobben, her var det en jeg mest sannsynlig hadde lekt litt med som barn. Felles referansepunkter gir det lille ekstra i kontakten mellom mennesker.

Etter hvert som vi ble kjent, i lunsjdialogene, så fant jeg ut at vi hadde en felles interesse i padling på sjøen. Vi likte begge å padle langs kysten tidlig om morgenen. Sette oss i kajakken og padle i soloppgang var favoritten. Det ble til at vi hadde en del å snakke om. Jobben innebærer reiser til distriktskontorer som ligger litt her og der i Norge. Nå som vi kunne reise rundt så ble det arrangert jobbreiser der vi var fire kolleger som skulle gjennomføre opplæring og veiledning ved distriktskontorene. Jeg var litt spent på å møte Atle utenfor kontorene i arbeidstiden. Hvordan var han nå som voksen? Jeg forsto at han ble skilt for et par år siden, rett før pandemien. Jeg for min del var gift. Ikke veldig lykkelig gift, og hadde rett før pandemien fortalt min mann at jeg ønsket å skilles. Dette var bare noen få dager før pandemien bidro til at landet stengte ned. Jeg la derfor prosessen på is. Min mann antok at ting ville bli bedre mellom oss.

Til tross for at det fungerte greit hjemme under pandemien, så var jeg uansett ferdig med det. Følelsene var druknet i alle de spydighetene han hadde lirt av seg i de nesten 20 årene vi hadde holdt sammen. Jeg bet det i meg, orket ikke å starte krangler. Muligens er jeg litt konfliktsky, men min erfaring var også at det ikke nyttet å ta dialogen. Alkoholinntaket ble heller ikke bedre i denne perioden, som også økte mengden spydigheter. Det ble til at jeg bygde mitt eget liv. Jeg begynte å padle langs kysten i kajakk igjen. I tillegg dro jeg på diverse teaterforestillinger og konserter med venninner. Min mann interesserte seg ikke for slike aktiviteter. Jeg måtte bygge mitt liv utenfor hjemmet. Sex var heller ikke spennende. Han hadde aldri vist interesse for mine behov. Det var hans utløsning som gjaldt, etter det var han ferdig med akten. Jeg var seksuelt underernært. Dette var mitt bakteppe da jeg dro på tur.

Jeg må innrømme at jeg hadde begynt å se for meg Atle når jeg lekte med meg selv i all ensomhet. Jeg antok at det ville forbli slik, i ensomhet. Etter en av arbeidsdagene ute ved et distriktskontor ble vi enige om å ta en tur til den nærmeste puben. Vi var slitne og orket ikke en lengre tur på byen, men en pils hadde vært hyggelig. Vi fant et bord på puben, hentet hver vår pils og snakket om løst og fast om dagens erfaring. Etter hvert gled samtalen over i mer privat karakter. Atle og jeg snakket plutselig om kajakkturer. Jeg fortalte om en fantastisk tur der jeg hadde sett en rev i soloppgang. Jeg hadde alltid et lite kamera med slik at jeg kunne ta bilder av slike opplevelser. Jeg viste ham bildet og kjente at jeg fortsatt får frysninger og klump i halsen av å snakke om opplevelsen. Da jeg var nesten ferdig med å fortelle så kjenner jeg at det klikker mellom oss. Det var en ubeskrivelig følelse. Vi ser på hverandre og skjønner at nå skjedde det noe. Det ble stille og vi ser på hverandre, så snur vi oss mot de to andre som snakket om et helt annet tema. Plutselig blir jeg var at han har kneet sitt veldig nærme mitt lår.

Jeg skulle gitt mye for å kjenne kneet hans berøre låret mitt.

Vi drikker ferdig og ruslet opp til hvert vårt hotellrom. Jeg må innrømme at jeg ikke var sen om å hoppe til sengs når jeg kommer inn på hotellrommet. Der lekte jeg med meg selv til orgasme mens jeg så for meg at jeg tok ham i munnen og ga ham en deilig opplevelse. Dagen etter møttes vi til frokost, morgenfugler som vi begge er så var det kun oss to. De andre sov lenger enn oss. Vi snakket om løst og fast, og han nevnte at det hadde tatt en stund før han sovnet. Naivt håpet jeg at det var på grunn av meg. Tilbake på kontorene så oppsøkte vi hverandre litt mer. Jeg fant på dårlige unnskyldninger for å få mulighet til å snakke med ham, og han var ikke vanskelig å få i prat. Jeg ledet samtalene inn på padling, og det endte med at vi avtalte å ta en kajakktur sammen langs kysten. Jeg vet det var et dristig forslag, men han var med på ideen med en gang. Jeg kjente hvordan jeg ble varm innvendig, og jeg ble veldig våt der nede. Merket at jeg var litt engstelig for at lukten av vått kjønn skulle merkes av de andre i fellesarealet.

Vi hadde avtalt tid og sted, men snakket ikke om det med de andre på jobben. Det var som om vi ikke turte å nevne vår lille avtale for de andre kollegene. Dagen kom til slutt, ventetiden føltes lang. Det hadde vært et par veldig lange uker å vente, men dagen kom med solskinn og lite vind. Ypperlig for padling i soloppgang. Han var allerede på plass da jeg parkerte. Jeg gikk ut av bilen og merket at jeg grugledet meg. For hva kunne jeg egentlig forvente, tenk om det bare var meg som merket en viss erotisk kobling? Han smiler til meg, jeg smiler tilbake og prøver å la være å slå blikket ned. Håper ikke han merker at jeg er sjenert. Vi hjelper hverandre med å ta kajakkene ned fra biltaket. Litt usikker på om han i det hele tatt hadde behov for min hjelp, men det ble naturlig at jeg hjalp ham når han hjalp meg. Vi setter oss i hver vår kajakk og styrer nedover langs kysten. Soloppgangen er i gang, vi hører det plasker litt i vannet når vi padler. Vi lar kajakken gli sakte mens vi lytter til stillheten og ser på solen som stiger. Ingen av oss sier noe. Det er en magisk morgen og vi prøver å bevare den slik.

Etter en stund signaliserer vi at vi skal padle tilbake til bilene. Tilbake ved bilen padler først han inn. Jeg venter til han har gått ut av kajakken og fått den inn på land. Jeg kommer etter og fester kajakken i sanden på stranda, så reiser jeg meg opp for å gå ut av kajakken. Hva som egentlig skjer vet jeg ikke, men jeg ligger plutselig og kaver i litt lunka vann på stranden. Han kommer glisende mot meg og hjelper meg opp. Han spør meg om det går bra. Ja, jeg tror det, sier jeg. Jeg ser opp på ham og kjenner igjen at det "klikker" inni meg, slik det gjorde på puben. Det er som om vi begge bare har ventet på en anledning til å finne dette øyeblikket igjen. Han ser på meg, bøyer seg ned og kysser meg, først litt forsiktig. Når han merker at jeg gjengjelder kysset så kysser han mer heftig, og han trekker meg inntil seg.

Tungene leker og jeg kjenner at han blir hard der nede.
Jeg kjenner at dette gjør meg våt og varm der nede.

Vi ser på hverandre og han spør med en hes stemme om jeg vil være med ham hjem til lunsj? Ja, sier jeg, også med en hes og skjelvende stemme. Vi kjører hjem til ham, til et hus som ligger like i nærheten av der vi padlet fra. Han bor i et hus som ligger ved kanten til skogen, nærmeste nabo ligger litt lenger ned i veien. Det er ikke hus tett i tett her. Jeg følger etter ham inn og lukker døren bak meg. Han snur seg og tar tak i hodet mitt med myke hender og kysser meg først varsomt. Han tar deretter tak i hendene mine og fører de over hodet mitt mens han presser kroppen sin mot meg og jeg blir "klemt" mellom ham og veggen. Med en hånd holder han hendene mine over hodet, den andre hånden fører han ned og finner veien mot den allerede varme, våte og dunkene fitta mi. Så deilig, hører jeg han hviske. Han fører en finger inn og tar den ut. Han smaker på saften min mens han lukker øynene og sukker. Der og da forteller jeg ham om den kvelden vi var på pub, og at jeg tilfredsstilte meg selv mens jeg fantaserte om at jeg sugde ham. Han ser på meg og smiler. Vis meg, sier han.

Uten et ord legger jeg meg ned på sofaen i stuen. Der drar jeg av meg de våte klærne og trusa slik at jeg får enkel tilgang til fitta. Han flytter på stuebordet og drar en stol inntil for å være nær "forestillingen". Ikke rør, sier jeg. Jeg er veldig var på at det er første gang han får se meg slik. Jeg leker med meg selv, mens jeg lukker øynene og klemmer en av brystvortene. Her ligger jeg i min egen lille verden og glemmer nesten at han ser på. Det går ikke så lang tid før jeg får orgasmen. Jeg sukker over hvor deilig det er. Det hadde bygget seg opp et begjær som trengte å få spesialbehandling. Jeg merker at han bøyer seg over meg og kysser fitta mi forsiktig, mens fingeren min fortsatt ligger mellom kjønnsleppene. Så løfter han meg forsiktig opp, og bærer meg inn til dobbeltsenga. Der legger han meg forsiktig ned og forteller meg at han skal vise meg hva han tenkte på da det tok litt tid før han sovnet den natten på hotellrommet.

Han lar fingrene kjærtegne kroppen
og jeg kjenner huden får nupper
av de deilige frysningene jeg kjenner på.

Han snur meg rundt slik at jeg ligger på magen. Han finner frem sorte silkebånd som han fester hender og føtter med til sengen slik at jeg ligger som en sjøstjerne mitt i sengen. Han stikker først en finger inn i fitta, deretter to, og koser litt. Han smaker på den ene fingeren, og lar meg få smake på den andre. Smak hvor deilig saft du har, sier han. Han romsterer deretter i en skuff. Jeg ser ikke hva han finner, men merker plutselig at noe blir lagt over øynene mine. En blindfold. Jeg vil at du skal kjenne. Man nyter mer når man ikke ser det som skjer. Han romsterer mer og jeg merker deretter at han legger en kule mellom leppene mine. Kulen festes rundt hodet. Nå kan du heller ikke si noe, sier han. Vær trygg, vi skal kun gjøre gode ting med deg. Vi? Sa han vi? Jeg får ikke spurt med en kule i munnen.

Så legger han et pute under nederste del av magen min slik at rumpa blir løftet opp. Han fingrer meg igjen, deretter tar han saftene mine og smører rundt rumpehullet mitt. Ny romstering i skuffen og jeg kjenner noe kaldt bli dyttet inn i fitta. En vibrator, sier han. Han sier han setter på lav vibrering. Så kjenner jeg hvordan det begynner å vibrere inni meg. Det er deilig og jeg stønner svakt mens jeg lengter etter å kjenne ham inni meg, men jeg skjønner jeg må vente. Plutselig kjenner jeg noe kaldt renne nedover mot rompehullet. Så kjenner jeg noe som presser mot rompehullet, forsiktig. Han fører inn en analplugg som er smurt inn med glidemiddel. Bare slapp av, så går dette bra, sier han. Jeg slapper av. Det er første gang jeg får en slik behandling. Jeg må innrømme at jeg ofte har drømt om det, men har ikke vært så heldig å erfare det. Nå får jeg endelig lov til å kjenne hvordan det er. Enn så lenge er det deilig og jeg kjenner at jeg blir mer og mer våt der nede.

Til slutt kjenner jeg at han dytter en dildo inn i fitta, i den grad den greier å komme innenfor på grunn av vibratoren. Han fukter den litt og leker litt der nede. Så fjerner han kulen fra munnen, og før jeg i det hele tatt får spurt han om "vi" så dytter han dildoen med mine safter inn i munnen min. Sug, kommanderer han. Jeg suger, forstår at det var dette han drømte om. Her ligger jeg fylt opp, i sengen hans mens jeg venter på hva han skal gjøre nå. Plutselig ringer det på døren. Jeg merker jeg blir litt skremt. Her ligger jeg naken med diverse inn i alle hull. Et øyeblikk, sier han. Jeg merker at han ikke lukker døren til soverommet. Det skremmer meg litt for jeg vet at ytterdøren ikke er så langt unna, og jeg vet at den som står der ute kan se at det ligger en fastbundet kvinne i senga. Jeg hører han åpner døren og jeg hører at han snakker med noen, men hører ikke hva. Døren lukkes og så hører jeg han svarer at hun ligger ferdig fastbundet og er ferdig fylt opp i alle hull. Jeg tror ikke det jeg hører, har han avtalt dette med noen andre? Og hvem er dette? Jeg kjenner jeg blir litt engstelig, selv om dette er noe jeg har fantasert om i mange år. Trekant kanskje?

De kommer inn i rommet. Hun er veldig våt, sier Atle. Se der på lakenet, det renner fra fitta allerede. Jeg antar det mørke lakenet viser et stor våt flekk rett under fitta mi. Jeg rødmer. Så deilig at hun rødmer, sier den ukjente. Jeg vil gjerne få sende en ladning inn i munnen hennes, sier en tredje stemme. Kjære vene, det er tre(!!!) stykker her?

Atle spør meg om det er greit at de blir med. Jeg nikker med en dildo i munnen. Jeg er blindfolded og ser ingenting. I tillegg fastbundet så jeg ikke kan røre meg. Atle forklarer at vi nå har fått besøk av munnpuler og rompepuler. Jeg er fittepuler, sier han. Du skal suge oss alle, og vi skal alle få kjenne fitta di, men kun en av oss skal pule og fylle rompa di, og det er rompepuleren. Han er stor, det er derfor du har fått en så stor analplugg. Så kjenner jeg hendene deres overalt. Vibratoren øker i styrke, analpluggen blir lekt med, inn og ut, inn og ut. Så løftes jeg opp på alle fire.

Doggystyle i dag, sier Atle til meg og stryker meg over brystene.

I hvert fall tror jeg det er han som stryker meg over brystene og klyper de forsiktig. Dildoen som var i munnen hadde falt ut i det jeg ble løftet opp, men munnen fylles raskt opp av en hard kuk. Jeg kjenner hender som holdet hodet fast mens kukken kjøres inn og ut. Jeg suger og småbiter. Jeg fokuserer på å gjøre det slik jeg har lest i noveller. Dette har jeg liten erfaring med. Det kan virke som om dette er noe som settes pris på for stønnene øker og hendene hans holder hodet i et godt grep. Han trekker seg ut før det kunne gått for ham.

I neste sekund kommer nestemann. Så blir vibratoren tatt ut og jeg får en hard kuk i fitta. Han lener seg over meg mens han kjører på og tar tak i brystene mine og klemmer brystvortene. De blir ømme, men det kjennes godt. Etter noen harde tak hopper han av og dasker meg flere ganger på rompa. Jeg kjenner det blir varmt og det svir litt, men jeg kjenner også at det gjør meg våtere. Jeg visste ikke at det var mulig å bli så våt, det renner nedover låret. Det virker som andre også har lagt merke til at det renner nedover låret, for plutselig har jeg et hode mellom bena som slikker fittesaften i seg. Jeg kjenner en tunge som leker seg oppover og biter forsiktig i kjønnsleppene mine, og han suger i seg mer saft. Fingrene hans leker rundt rompehullet der analpluggen gjør sin tjeneste. Jeg vet ikke hvem som er hvor og hvem som gjør hva, men jeg kjenner at jeg får den ene orgasmen etter den andre. Det strammer seg om den som er der inne og jeg hører stønning hos den som er der når det skjer.

Du er så trang, hører jeg en hes stemme.
Det er så deilig å få pule deg.

Da merker jeg at det kommer for ham inni fitta. Jeg antar det er Atle siden han annonserte at det var han som skulle sende en ladning inn der. Han som puler munnen min er ganske klar for å komme, men ønsker å vente litt med å komme så han tar kuken ut av munnen min. Han henter frem dildoen og kjører den inn i fitta mi før han plasserer den i munnen min og puler meg med den.

Jeg merker at noen tar analpluggen ut i et rykk, jeg skvetter men kjenner også hvor overraskende godt det var. Han dasker meg på rompa med flate hender, det er ømt og godt, og huden blir varm. Han smører glidemiddel rundt rompehullet mitt, og maserer litt inn i rompa med et par fingre. Så kjenner jeg plutselig at kukkhodet hans er på vei inn. Forsiktig dytter han kukken inn. Slapp av, sier han hest. Da gjør det ikke vondt, legger han til. Jeg gjør så godt jeg kan med å slappe av, men merker det er krevende når en kjører en dildo inn i munnen min, og en annen har lagt seg under meg og suger og biter brystvortene mine.Jeg fokuserer på å kjenne at han presser seg lenger og lenger inn.

Det kjennes så godt når han kommer helt inn og forsiktig drar seg ut og inn.

Jeg merker han er klar for å sende inn ladningen. Munnpuleren tar dildoen ut av munnen og stikker sin kuk langt inn i munnen min. Jeg kjenner nesten på at jeg må brekke meg, men så trekker han den litt ut. Han holder hodet mitt i et fast grep og kjører på. Rompepuleren holder et fast grep om hoftene og jeg kjenner at han begynner å dirre i kroppen. Plutselig virker det som om det eksploderer i begge to, der den ene fyller rompa mi med deilig sæd, fyller den andre munnen min. Svelg, sier han som puler munnen min. Jeg svelger så godt jeg kan, men merker at det renner litt utenfor munnen og nedover haka.

De glir begge ut av meg. Da faller jeg sammen på sengen, helt andpusten og sliten etter en deilig runde med tre menn. Jeg må klype meg i armen, når jeg først får hendene fri til det. Mens jeg ligger der så kysser de meg alle, en etter en sleiker de meg i munnen. Deretter kysser de fitta mi og biter meg lett i fitteleppene. Tusen takk for en deilig opplevelse hører jeg de si mens jeg prøver å komme til hektene igjen. Plutselig hører jeg ytterdøren åpnes og lukkes. Atle kommer tilbake til meg og legger seg ved siden av meg i sengen. Du var deilig, hvisker han inn i øret mitt. Hvis du har lyst så kan vi gjenta dette en annen gang. Det vil jeg gjerne, sier jeg.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: