Jaktturen | Kondomeriet

Jaktturen

«Karin sovnet etterhvert. Med ansiktet vendt mot skrittet mitt. Jeg satt og fantaserte om hva som kunne skje. Kjente at pikken reiste seg (...)»

Høsten var kommet, og det var tid for jakt igjen. Elgjakta. Jakten på skogens konge. Årets høydepunkt for meg. Gleda meg ekstra i år, for selv om været var meldt dårlig, så hadde jeg ordnet med jakttårn med vegger og tett tak, så det skulle gå bra.

Jeg skulle også ha med ei god venninne i år. Karin, hadde snakket lenge om å få være med en gang. I dag passet det bra for oss begge. Jeg hadde også planlagt å sove over på ei hytte jeg har i jaktterrenget til natten. Karin hadde sagt at det kunne hun godt bli med på.

Karin var ei dame midt i trettiåra som jeg hadde blitt kjent med for noen år siden. Vi hadde siden vært venner, og treftes inniblant. Men det hadde ikke blitt noe mer enn vennskap. Hun var skilt med to barn fra tidligere. Hun hadde en flott kropp, med noen små faste pupper, og en stram og fin rumpe. Jeg var også skilt, med barn fra før. Vi var sånn sett i samme situasjon. Jeg og Karin hadde pratet lett om det meste fra første gang vi møttes.

Nå var vi på plass i jakttårnet. Været var overskyet, regntungt. Vi hadde sittet på vakt siden kl.7.30, nå var den snart 11. Karin var litt kald, og trøtt. Jeg tilbød henne å låne jaktposen min, så fikk hun sove imot skulderen min. Dette gikk dårlig siden jeg var en del lengre enn henne i overkroppen, og hun hadde en litt lavere stol enn meg. Etter litt testing fikk hun langt hodet på fanget mitt. Dette syntes jeg var pirrende. Med hodet hennes så nær pikken min.

Karin sovnet etterhvert. Med ansiktet vendt mot skrittet mitt. Jeg satt og fantaserte om hva som kunne skje. Kjente at pikken reiste seg, og presset mot bukselinningen. Jeg vurderte om jeg skulle åpne buksesmekken, og la den komme ut i friluft, men var redd Karin skulle bli skremt hvis hun våknet. Jeg la armen min på ryggen hennes. Strøk på henne. Da kom godlyder fra henne. Hånda hennes la seg over skrittet mitt, og befølte utenpå buksa. Da ble jeg enda kåtere.

Jeg tok sjansen, og åpnet smekken
så pikken fikk komme fram.

Hånda til Karin dyttet jeg forsiktig bort så den berørte skaftet. Pikken sto rett opp. Karin merket at det var noe, og kikket opp på meg. Hun gliste, og lot hånda stryke på penisen min. Jeg stønnet lett. Hun tok ett godt tak rundt pikken min, og runket meg sakte, imens hun lå og kikket på den. Hun sa ikke noe, bare stønnet hun også. Så løftet hun hodet opp, strakk ut tunga og slikket på pikkhodet mitt. Dette var himmelsk.

Hun åpnet munnen og gapte over pikken min. Lar den gli inn så langt hun greide. Jeg kjente at det begynte å skje ting i ballene. Hun suger taktfast opp og ned til jeg kjenner at jeg er i ferd med å komme. Jeg sier det til henne at jeg er nære, men hun bare fortsetter. Så merker jeg det begynner å stramme seg til, og kjenner at satsen er på gang.

Det spruter inn i munnen hennes, flere kraftige sprut.

Hun svelger unna alt hun greier. Ah, deilig, sier hun. Jeg sitter på stolen min, helt salig. Imens Karin slikker pikken min ren. Jeg sier at dette hadde jeg ikke forventet. Hun svarer at hun ble så kåt da hun kjente pikken min erigere i buksa mi, og at hun måtte gjøre noe med det.

Været har endret seg til å hølje ned imens vi har vært opptatt med andre ting. På jaktradioen begynner misnøyen med været å melde seg. Flere sier dem vil gi seg for dagen. Etter litt fram og tilbake, blir det til at vi pakker sammen sakene, og drar hjem. Karin og jeg har jo tenkt oss på hytta, for natta. Det kan jo bli spennende, tenker jeg etter det som har skjedd på jakt før i dag.

Før vi reiser på hytta, må det handles inn mat og drikke. Vi reiser på nærmeste butikk. Der finner vi forskjellige godsaker, biff, poteter, salat, og diverse. Karin putter en kremtopp oppi handlekurven. Jeg tenker at hun skal sikkert ordne irish coffee eller noe i kveld. Vi betaler, og pakker inn i bilen. Så går ferden til hytta.

Hytta er egentlig en gammel tømmerkoie, men jeg har investert mye penger de siste åra. Lagt inn vann og strøm, og gjort hytta til en moderne hytte. Jeg har også ordnet med badstue i hytta. Den kjenner jeg at kan bli kjekk i dag. Da vi kommer fram fyrer jeg opp badstuen med en gang. Vi får varene på plass, før vi åpner ei flaske med musserende vin. Vi er begge glad i å drikke det som en starter. Vi tar ett par glass vin imens vi venter på saunaen.

Karin drikker opp, og går for å dusje. Hun tar med seg to store badehåndklær. Jeg hopper også i dusjen når hun går inn i saunaen. Det er deilig å nyte det varme vannet. Jeg vasker meg godt, før jeg tar håndklær rundt meg og går inn i badstuen. Der sitter Karin. Hun har tatt det ene håndkle rundt seg, og det andre sitter hun på.

Jeg ser på henne og tenker, dæven hu er deilig.

Vi begynner å snakke om det som skjedde på jakta i dag. Jeg sier jeg vil jo gjerne gi henne noe tilbake. Da sier hun at jeg kan sette meg bak henne og massere skuldrene. Jeg gjør dette. Klemmer og knar på skuldrene og nakken. Blir etter hvert litt mer vågal, og lar hendene mine gli fremover mot brystene hennes. Dette liker hun.

Jeg knar brystene hennes, imens jeg kysser henne i nakken, og tar øreflippen hennes i munnen og suger på den. Jeg lar også hånda mi gli nedover magen hennes, og ned til kjønnet. Der kjenner jeg det er fuktig. Lar fingrene gå på oppdagelsesferd rundt klitoris, og hullet hennes.

Jeg masserer klitoris forsiktig,
og lar to fingre gli inn i henne.
Hun stønner.

Jeg bøyer meg frem mot munnen hennes, og kysser henne. Først lett, så stikker jeg tunga mi inn i munnen hennes. Tunga hennes blir ivrig, og vi råkliner. Jeg bytter plass, og setter meg foran henne. Søker munnen hennes igjen mens hendene mine beføler brystene hennes som har to knallharde vorter. Jeg suger på den ene. Den smaker deilig, så jeg må smake på den andre også. Karin sitter bare og nyter, mens hun lager gode stønne lyder. Det er tydelig at hun liker det.

Jeg kysser meg nedover magen hennes, lar tungespissen så vidt berøre området ved navlen, før den søker ned mot klitten hennes. Da tunga treffer klitten, kommer det ett gisp fra Karin. Jeg kysser først, men går over til å slikke hele kjønnet hennes. Lar tunga berøre hele området før jeg stikker tunga inn i hullet hennes. Jeg tungeknuller henne, og masserer klitoris med fingrene til hun begynner å hive etter pusten. Orgasmen bygger seg opp, i tillegg begynner det å bli varmt i saunaen.

Jeg stopper behandlingen, og spør henne om hun vil snu seg rundt og sette seg på knærne. Hun gjør det, og jeg lar igjen tunga mi gå på oppdagelsesferd i hullet hennes. Fingrene masserer klitten, og det går ikke lenge før Karin igjen begynner å hive etter pusten. – Ikke stopp, sier hun.

Jeg fortsetter å massere klitten, men lar tunga gli oppover i spalten hennes, opp til rompehullet der jeg slikker rundt hullet, -åååhhh, sier Karin, det der var nytt for meg. Men hun skriker etter mer. Jeg har nå to fingre som masserer klitoris, to fingre inni fittehullet hennes, og ei tunge som slikker henne i rompa. Da kommer orgasmen. Karin skriker ut orgasmehyl, og kroppen spenner seg, jeg kjenner det klemmer godt rundt fingrene i fitta, og rumpehullet hennes vibrerer. Jeg nyter følelsen å se at hun har det så deilig.

Jeg er sprengkåt. Pikken min er knallhard.

Jeg drar noen drag i den imens Karin kommer til seg selv igjen. Vi er slått ut av varmen begge to. Var det deilig, spør jeg. Hun ser dumt på meg uten å si noe. Lener seg mot meg og kysser meg slik ingen har kysset meg før. Karin reiser seg og går inn i dusjen. Jeg følger etter. Vi skrur ned temperaturen på vannet, vi er jo ganske overopphetet etter seansen i badstuen. Vi såper hverandre inn, beføler hverandres kropper, det kjennes deilig.

Pikken min blir hard igjen, hun fører hånden sin nedover magen min og ned til pikken. Hun drar noen forsiktige drag. Mmm..Det var deilig, sier jeg. Hun kysser meg igjen. Vet du hva jeg vil ha nå? sier hun. Forventningene mine stiger. Nei, sier jeg forsiktig. –Mat, sier hun, jeg er skikkelig sulten. Hun smiler lurt. Jeg er enig, det begynner å bli mange timer siden vi spiste så det er absolutt på tide med litt mat. Vi dusjer ferdig og kler oss.

Jeg legger merke til at Karin ikke tar på undertøy, men jeg sier ikke noe. Hun tar på seg en tettsittende genser og kosebukse. Jeg kan se formene hennes og brystvortene som strutter. De deilige puppene, som var så deilige å smake på. Jeg kjenner at det kribler i hele kroppen bare ved tanken. Men nå er det tid for middag. På kjøkkenet finner vi fram alle råvarene vi trenger, det er biff som står på menyen i kveld. Min spesialitet.

Jeg ordner med kjøttet mens Karin ordner poteter og salaten. Vi tar oss noe godt i glasset mens vi står der og lager mat. Det er ikke mye alkohol som skal til i dag kjenner jeg. Mens jeg står og steiker biffen, tenker jeg på det som har skjedd tidligere i dag, både ute på jakt og i badstuen. Igjen kjenner jeg at det vokser i buksa.

Jeg står der i egne tanker, da kjenner jeg plutselig noen som blåser meg forsiktig i nakken, kysser meg og biter meg lett i øreflippen. To armer kommer smygende rundt meg og holder meg godt fast. Jeg lukker øynene, det er deilig å kjenne på denne nærheten. Så tar hun tak i meg og snur meg rundt. Der står Karin naken!!

Hun tar armene rundt nakken min og trekker meg mot seg og kysser meg intenst! Hun er bestemt og vet hva hun vil. Dette er noe jeg liker, det er pirrende når hun viser selvsikkerhet.

– Skru ned temperaturen på maten, sier hun.
Jeg vil ha deg som forrett.

Jeg følger ordre og skrur ovnen ned på minimum, denne kvinnen slutter aldri og overaske og jeg liker det! Hun tar tak i t-skjorta mi og drar den av meg, deretter tar hun tak i buksa og smyger den av. Så står vi der nakne begge to, midt på kjøkkenet, og matlaging. Jeg er knallhard! -Dette hadde du ikke forventet, sier hun. –Nei, sier jeg dette kom som en positiv overraskelse. – Var ikke du sulten da? – jo, sier hun, jeg er det, men det var noe annet som fristet mer, deg! Hun smiler og kysser meg igjen! Så tar hun tak i pikken min. Ahhh.. Det er så deilig!

Hun kysser meg nedover halsen, biter meg lett i øreflippen, før hun beveger seg nedover magen mot skaftet mitt. Den er så hard nå. Hun blåser lett. Jeg blir om mulig enda mer opphisset! Hun erter meg litt, så kysser hun meg oppover skaftet og slikker lett med tungen på penishodet. Hun putter penishodet i munnen og suger bestemt, men ikke for hardt. Ahh, jeg stønner høyt. Hun tar tak rundt skaftet samtidig som hun tar hele penisen i munnen og suger meg. Deilig hardt.

Jeg kjenner jeg sliter med å holde tilbake og det er ikke langt unna at jeg kommer. Så stopper hun, kysser meg oppover magen, halsen og til slutt leppene. Jeg vil ikke at du kommer enda, sier hun. Hun tar den ene hånda mi og fører den ned mellom beina sine. Hun er våt. Skikkelig våt. Jeg sirkulerer fingrene rundt klitoris først. Karin stønner! Så putter jeg fingrene inn i hullet hennes, først rolig tempo så litt hardere. Det er deilig, sier hun! Ikke stopp! Jeg fortsetter litt til før jeg igjen stimulerer klitorisen. Karin stønner høyt!! Så stopper jeg opp.

Nå er det min tur til å ta føringen litt. Jeg tar tak under rumpa hennes og løfter henne opp. Jeg merker hun spenner seg litt. Jeg kysser henne og bærer henne inn på soverommet. Jeg legger henne ned i senga, legger meg oppå, kysser henne. Først på munnen, nedover halsen og brystene. Jeg suger hardt på brystvortene, og blåser på dem. De blir knallharde. Karin lager godlyder.

Hånda mi glir ned til kjønnet hennes. Hun er fortsatt skikkelig våt. Deilig våt og glatt. Jeg er knallhard og har lyst til å kjøre pikken inn i henne, kjenne den våte hula hennes klemme rundt pikken. Men jeg venter litt. Jeg vil se henne nyte mens jeg berører kroppen hennes. Jeg kysser meg videre nedover mage, og nærmer meg fitta hennes. – Vent litt, sier hun! Jeg blir overrasket igjen. – Jeg må bare ordne noe, sier hun.

Hun går med raske skritt ut soveromsdøra. Hun er kjapt tilbake. Der står hun i døra med det lure smilet. Den ene hånda holder hun bak ryggen. –Hva er det du måtte ordne så plutselig? spør jeg. Hun går mot meg der jeg ligger klar i senga. Denne! sier hun og holder fram kremtoppen vi hadde kjøpt tidligere på dagen. Jeg vil at du bruker denne på meg, slikker meg ren. Du kan bruke den hvor du vil!

Dette er noe nytt for meg, men utrolig pirrende. Hun legger seg ned på senga og jeg gjør klar kremtoppen. Jeg sprayer kremtopp først på leppene hennes, så en topp på hver av brystene. Jeg begynner med leppene, kysser henne, og kysser meg ned til brystene. Sleiker i meg kremen og suger litt ekstra på brystvortene. Karin stønner høyt, og det er ikke vanskelig å høre at hun liker det. Pikken min står rett opp og det er lenge siden jeg har vært så kåt.

Jeg har lyst til å kjøre den stive pikken min inn i henne.

Jeg tar fram kremtoppen igjen, sprayer en stripe nedover magen og mot fitta hennes. Hun sprer beina slik at jeg kan komme lettere til med kremen. Sprayer krem på klitorisen og skamleppene hennes, før jeg putter tuppen på kremtoppen inn i fittehullet, og spruter krem inn i henne. Så kysser og sleiker jeg meg nedover mot kjønnet, slikker i meg kremen, og stikker tunga så langt inn i hullet hennes jeg klarer. Det renner krem og fittesaft ut av hullet hennes. Hun løfter hoftene i bru. – Åhhhh, jeg kommer snart, hikster hun.

Kroppen rister, og hun klemmer lårene rundt hodet mitt. – Jeg vil at du knuller meg, hardt, men først skal jeg smake på kremen. Hun tar flaska, sprayer inn ballene og den knallharde pikken min. Så slikker hun ballene rene. Slurper i seg kremen. Jeg kjenner det skjer noe i underlivet mitt. Så er det pikken sin tur. Hun sluker hele skaftet, helt inn til roten. Slikker og suger av alt av rester av kremen. Suger meg hardt.

Jeg stønner høyt og kjenner orgasmen er på gang. Hun stopper opp. Setter seg på huk over meg, trer seg ned på pikken. Den glir helt til bunns i henne. Hun er plaskvåt. Vi stønner høyt begge to når den glir inn. Fy faen så deilig det er!

Hun rir meg med deilige bevegelser, mens jeg stimulerer klitorisen. Så øker hun farten og rir meg hardere og med raskere bevegelser og vi stønner høyt om hverandre. Orgasmen bygger seg kraftig opp, og jeg kan ikke huske at jeg har kjent det sånn før. Jeg tar tak i henne og snur henne over på ryggen.

–Ta meg hardt, sier hun, det er like før jeg kommer!

Jeg kjører på med bestemte harde støt så dypt jeg kommer. Nå klarer ingen av oss å holde tilbake mer. Vi kommer samtidig med høylytte skrik begge to! Orgasmen er så kraftig for begge, og tar tak i hver minste del av kroppen. Jeg kjenner hvordan fitta hennes klemmer så deilig rundt pikken min når hun kommer, mens jeg spruter sæden min dypt inni henne. Vi skriker ut begge to.

Vi faller sammen begge to, helt utslåtte. Pikken min pulserer fortsatt inni henne og jeg kan kjenne hennes dunking. Vi ser på hverandre og smiler. Så løfter hun hodet litt opp og holder godt rundt meg og kysser meg. – Var det deilig? Spør hun, og igjen kommer det lure smilet.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: