Isbit og strips

"...Klarer ikke svare noe fornuftig for du fortsetter å smake på meg. Veksler mellom isbiter og meg. Så munnen din er hele tiden kald. Og det er en helt ny opplevelse. Du jobber seg nedover og til slutt finner du varmen min..."

Ligger nesten helt naken med kroppen som et kryss, kun et bind for øynene. Du ba meg vente litt og så hørte jeg et knepp i hotelldøra, som om du gikk ut. Men du gjorde vel ikke det? Gjorde du?! Var lydene jeg hadde hørt tidligere deg som kledde på deg? Du ba meg ligge i ro og instruksjonene var tydelige - ikke ta av deg bindet.

Kroppen min var så kåt - nesten klar til å komme. Å så forlot kroppen din min. En stund tidligere hadde vi begge kommet inn på hotellrommet. Litt nervøse men kåtheten hadde tatt overhånd. Tunga mi hadde smakt på deg. Du hadde smakt på meg. Vi hadde utforsket hverandre, naken. Endelig naken hud mot naken hud. Du hadde kommandert meg på rygg på senga. Hendene mine fikk jeg ikke røre, de var bak hodet mitt. Du hadde smakt deg grundig nedover kroppen min. Så hadde du tatt bena fra hverandre og smakt på innsiden av lårene, men uten å smake på klitten min. Du hadde reist deg og jeg hadde sett kåtheten din, uten å kunne gjøre noe.

Så hadde du hentet et bind og lagt over øynene mine...

Gitt meg beskjed om å ikke røre meg. Og forlatt meg?! Det blir litt kaldere i rommet, huden min knopper seg litt. Samtidig så er jeg kåt og spent på hva som skjer. 1000 tanker går gjennom hodet mitt. Hvorfor forlot du meg? Og hva skjer nå? Hørselen min jobber på høygir. Jeg hører stemmer i gangen og tenker på om du kommer inn alene eller sammen med noen. Vi har ikke snakket om det - og jeg vet ikke helt hva jeg tenker om det. Men stemmene forsvinner litt og jeg hører at en annen dør blir åpnet og lukket.

Hørte jeg heisen stoppe? Var det skritt? Stopper de her? Nei, de går videre. Hører en dør smelle i gangen. Ligger fremdeles naken og har ikke rørt meg. Føler meg sårbar idet jeg hører et klikk i låsen. Ventet på meg spør du? Mhmm, ventet veldig spent. Få kjenne litt sier du og jeg kjenner en finger som glir ned over klitten og finner kåtheten min. Tror du tenner på dette sier du, smak! Jeg får en finger i munnen med smaken av meg selv. Fremdeles med bind for øynene hører jeg det rasler i klær. Deilig sier du, kuken var så hard at det var vanskelig å bevegde seg naturlig.

Jeg hører en lyd jeg ikke kan beskrive.

Noe som rasler i en plastboks. Senga beveger seg og jeg merker at du står ved siden av meg. Virker som en evighet før jeg rykker til. Munnen din er iskald mot brystet mitt. Isbiter, du har hentet isbiter! Skremte jeg deg spør du? Klarer ikke svare noe fornuftig for du fortsetter å smake på meg. Veksler mellom isbiter og meg. Så munnen din er hele tiden kald. Og det er en helt ny opplevelse. Du jobber seg nedover og til slutt finner du varmen min. Suger, smaker og det skal ikke noe til før jeg kommer. Hardere enn på lenge.

Fremdeles med bind så du får se, men jeg får ikke nyte å se deg når jeg kommer. Hevnen er søt tenker jeg. Natten er lang og isbitene er ikke smeltet enda. Jeg skal nok finne på noe. Kroppen min er varm fremdeles, selv om du nettopp har smakt på store deler av den med en iskald munn. Jeg har fremdeles bind for øynene. Ser ikke hva du gjør men du ber meg snu meg på mage og fremdeles ha hendene mine fremover. Jeg hører du leter gjennom tingene dine etter noe. Første overraskelsen var deilig så jeg er spent på neste.

Du tar tak i bena mine så jeg havner litt på utsiden av senga.

Fremdeles med hendene mine fremover og bind for øynene. Kjenner noe litt stivt som glir over rompa mi. Du slår meg lett med det, noe tynt. Jeg sprer bena mine automatisk. Du flytter deg fremfor meg og samler hendene mine. Legger noe under dem og før jeg får tenkt meg om strammer du til. Strips! Spennende tenker jeg og blir nok enda mer kåt. Nå er det virkelig du som må gjøre jobben, trodde jeg. Jeg står på kanten av senga og kjenner hvordan hardheten din presser mot meg. Du kommer sakte inn i meg. Fyller meg. Så trekker du deg ut og kommer inn igjen. Så godt!

Idet du trekker deg ut igjen bytter du plass og flytter deg frem i senga. Åpne munnen din sier du - å jeg kjenner den harde staken din som kommer inn i munnen. Hendene mine er bundet, og ikke ser jeg noe. Sug! Hardere. Du bruker munnen min, inn og ut så langt som jeg klarer før du stopper. Jeg er forberedt på at du skal inn i meg, men du overrasker på nytt. Jeg hører hvordan du leter etter noe. En flaske? Noe renner ned over rompa mi. Trekker inn i begge hullene. Å så kjenner jeg det. Noe av gummi som kommer inn fitta mi. Dildoen kjøres inn og ut noen ganger før du lar den være inne.

Så kjenner jeg mer olje som renner ned og så
presser du deg sakte, sakte inn.

Ut og inn. Det er trangt men deilig. I det du har kommet deg inn og finner tempoet kjenner jeg noe nytt- dildoen har vibrator i seg som du har slått på. Jeg klarer ikke mer og kommer. Spasmene mine er harde. Du kjenner det og venter litt før du finner ditt tempo og kommer i rompa mi.

Noe kommer utenfor. Jeg kjenner det renner nedover. Først varmt så litt kjøligere. Du stopper dildoen og trekker den sakte ut. Løsner bindet mitt og legger deg ved siden av meg. Jeg snur meg på rygg og ser på deg. Smiler. Viser frem hendene mine til deg som fremdeles har strips på seg. Du ser på meg og riser litt på hodet. Du har visst andre planer enn å klippe dem av… enda

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: