Ingen klær, takk!

"Først plasserte hun det ene kneet på den ene siden før hun plasserte det andre motsatt. Martin la hendene sine over korsryggen hennes og nærmest styrte hun rett ned på kuken sin. Hun kjente den knallharde kuken åpne henne opp sakte, men sikkert..."

“Nei, det er fullstendig uaktuelt” kom det kontant fra Katrine. Dette var dråpen. Det var ikke aktuelt å være her lenger. Hun hadde bodd i kjellerleiligheten til foreldrene lenge, kanskje litt for lenge. Med nye ønsker og krav fra overetasjen var det bare en ting å gjøre og det var å komme seg ut og finne seg en annen plass å bo. Men hva skulle hun gjøre? Hun hadde jo ingen ekstra leilighet å bo i. Katrine tjente greit med penger i jobben sin. Hun hadde bodd i kjellerleiligheten til foreldrene for å spare opp penger til å kunne kjøpe seg en av de nye, fine leilighetene i sentrum. Å bo sentralt, med yrende liv rundt seg hadde alltid vært drømmen.

Hun pakket enkelt i baggen og tok bussen, uvitende om hvor hun skulle. Etter litt meldinger her og der kom hun på at kollegaen Ingrid hadde tilbudt seg en gang. Det føltes litt trengende å sende en sånn melding, men hun kvinnet seg opp spurte. “Ja, selvsagt! Vi har et rom som ligger litt avsides i huset, der er det mulig å komme og gå som du vil”. “Åååå, tusen takk, Ingrid, jeg setter enorm pris på det”. “Men, Katrine. Før du sier 100% ja, så må du vite noe. Jeg og kjæresten min har tidvis hatt en noe uvanlig klesstil å huset og den gjelder for alle”.

Hmm… Hva var denne uvanlige klesstilen. Hun kjente jo Ingrid fra jobb og der var hun som alle andre. Hun var jo en pen dame, men når man går formelt antrukket på jobb var det ikke så mye å legge merke til. Joggebukser eller hippiestil? Jaja, hun trengte jo en plass å være så det måtte jo bare bli sånn. Katrine møtte Ingrid på busstoppet i nabolaget hennes. De fikk snakket om hva som hadde skjedd. “Jeg ser for meg at i løp av noen uker skal jeg kunne være i stand til å ha ordnet meg skikkelig, går det bra?”. “Ingen problem. Jeg fortalte deg jo om at vi har en noe utradisjonell klesstil hjemme. Det handler om at vi skal være frie. Det betyr at jeg og kjæresten min går uten klær hjemme. Hva tenker du om det?”.

Katrine så huset til Ingrid i enden av gaten. Et stort og flott hus, med pen glassfasade. Ja, hva tenkte hun om det? Det var ikke det at hun var redd for å vise seg, for hun ville påstå at kroppen var ganske bra. Samtidig skjønte hun jo at det ikke handlet om sex, det handlet om være seg selv, fri eller noe sånne frittenkende greier. “Så hvordan fungerer det i praksis da?” “Vel, når vi kommer hjem så har vi jo klær på og når vi reiser ut så tar vi klær på. Det er ikke som at du må kaste klærne i det sekundet du kommer innenfor døren, men hvis det skal fungere må alle bidra. Så når du kommer hjem fra jobb for eksempel, så tar du turen innom rommet ditt skifter og kommer ut i stuen hvis du ønsker det”.

De kom inn døren til et av de fineste husene hun hadde sett.

Hvis noe var instragramvennlig, så var det dette. Rett og slett en strøken stil. Hun ble vist rundt i huset. Kjøkken, boder. Soverommet til Ingrid og kjæresten, et stort felles bad i midten av andre etasje og det som skulle bli Katrine sitt rom, med terrasse og egen inngang. Svett etter trening kom hun hjem. Det var ikke alltid det var behagelig med store glassfasader, men det gjorde hvertfall at at badet var varmt og godt. Hun la klærne fra seg på rommet, surret et håndkle rundt seg og gikk ut mot badet før hun kom på dette med ingen klær. Et håndkle var vel klær? Hun så seg om. Hun var alene. Hun løsnet på håndkleet og tok det i hånden. To spretne pupper kom til syne. Hun følte seg litt forfjamset, gående naken i andre sitt hus.

Hun fant badet og dusjen. Planen var å gå på en jobbfest senere i kveld og da ville hun at alt skulle være på stell. Det innebar selvsagt barbering fra topp til tå. Den flotte glassfasaden gikk selvsagt igjen inne i huset og. Heldigvis var de litt mer frostet på badet. Hun fant fram det hun trengte og gikk inn i dusjen. Hun plasserte ene foten opp på en kant for å kunne komme bedre til nedentil. Det var alltid en digg følelse etter at dette var gjort, kanskje kunne det bli litt action i kveld? Det gikk i døren på badet. Det var tyngre skritt enn Ingrid, det måtte bety at kjæresten til Ingrid, Martin, var der. “Ååå, hei, Katrine. Jeg bare skviser meg inn bak her jeg, så kan vi spare litt tid”. Martin hadde kommet inn, selvsagt uten klær og tatt steget inn i dusjen sammen med henne som den største selvfølge mens hun sto og barberte de siste hårene rundt fitta. Hva var det som skjedde nå? Hun visste ikke hva hun skulle gjøre.

Som om ikke det var nok hadde Martin en stor ereksjon. Han stod rett bak henne så han dultet borti henne med kuken. Det var ikke det at han ikke var pen, for den var han, men at denne nakenheten skulle være så nærme var hun ikke forberedt på. “Vi skal vel på samme festen i kveld, antar jeg? Det er jo med partnere i tillegg. Du, jeg kan fint hjelpe deg altså”. Mens han sa det tok han en god hånd med såpe og begynte å såpe inn ryggen til Katrine. Hun skvatt til. Det var ikke noe seksuelt over det han gjorde der og da. Dette var veldig uvant. “Skal jeg ta fremme også?”. Han var lett i berøringene. Plutselig var hendene fremme på magen og såpet inn navlen. Som om ikke det var nok hadde han tatt steget nærmere for å rekke til i den litt for trange dusjen sånn at penisen kom mellom lårene til Katrine. Slik som hun sto nå regelrett penetrerte han henne helt oppe mellom lårene.

Hver lille bevegelse registrerte seg som ilinger i underlivet.

Han snakket om vær og vind og om hvem som skulle på festen i kveld. Han fortsatte med å såpe inn brystene til Katrine før han tok skuldrene og armene. “Ser du? Nå slipper jeg å såpe meg inn for jeg har jo fått alt fra deg, praktisk!” Han skylte av seg og gikk ut av dusjen som om at dette var det mest hverdagslige i livet. Katrine sto i dusjen, med litt såpe her og der, litt småskremt og samtidig våt på alle måter. Nå slo det henne at hun måtte ut igjen, gjennom stuen, naken, mens de andre sikkert var der. Som tenkt så gjort. Da Katrine kom ut av badet og gjennom stuen sto Ingrid og Martin ferdig påkledd i stuen. “Vi stikker via et lite vorspiel så snakkes vi på festen. Fint at du har funnet deg til rette, det liker vi” sa Ingrid med et smil og nikket mot det ene benet hennes før de gikk.

En singel liten stripe med væske rant rolig nedover låret til Katrine. Jøss, så de det? Festen gikk som fester flest går. Mye moro, sladder og dansing. Men hun slet med å få den harde kuken til Martin ut av hodet. Hadde han ment noe mer da han nærmest penetrerte lårene hennes eller var det bare en tilfeldighet? Det var faktisk noe befriende med dette konseptet å gå uten klær. Ikke nødvendigvis noe seksuelt, selv om det var spennende. Gjennom den første uka merket Katrine at grensene hennes var blitt betydelig endret. Fra å sporadisk ha menn på besøk hadde hun nå jevnlig besøk av både Ingrid og Martin i dusjen. En fredag ettermiddag satt Martin alene i sofaen med TV-en på. Katrine listet seg noe forsiktig inn og satt seg i den andre enden av sofaen.

Det gikk ikke lange tiden før hun merket at Martin gikk fra å være helt avslappet til å få en kjempeereksjon. Kuken nærmest pulserte. Han var ikke redd for å vise det heller. Det var nesten som at han satt seg mer til rette for å vise akkurat det, at han var knallhard. Katrine merket at niplene hennes knoppet seg med en gang. Som en kald liten bris hadde glidd gjennom rommet. Instinktivt tok hun ene brystvorten mellom fingrene og masserte den rolig. Dette fikk Martin med seg, det var det ingen tvil om. Det kom et lite stønn fra han da han justerte stillingen noe. “Martin? Hvis jeg hadde spurt om jeg kunne runke deg, hva hadde du svart da?”. Martin smilte bredt. “Hvis du hadde bedt meg om det, sånn helt hypotetisk selvsagt, så hadde jeg sagt at det hadde jeg likt veldig godt.

Videre hadde jeg gjerne sagt at jeg liker at du forsiktig masserer ballene mine, kanskje mens du suger og runker om en annen”. Katrine kjente igjen den lille brisen gli gjennom rommet der hun fikk frysninger som en bølge over hele kroppen. “Men hva med Ingrid da? Dere virker jo så lykkelige?”. “Ja, det er vi. Dette er jo helt annet. Men dette er lov. Ingrid kan gjøre som hun vil her inne hun også”. “Er det greit at jeg setter meg litt nærmere deg, Martin?”. Han fikserte blikket på Katrine og nikket med et kåt lite smil. Mens hun flyttet seg nærmere merket hun at det var en våt flekk under henne, heldigvis var det ikke skinnsofa hvertfall. Selv om hun visste risikoen ved å gjøre dette virket det som det eneste som gjorde mening. Hun bare måtte kjenne hvordan kuken hans var. Hun la hånden over kukhodet og roterte rolig. Små dråper med væske piplet ut av tuppen. Martin hadde lukket øynene med et smil.

Hun kjente at han var så hard, så hard.

Hun lot hånden gli opp og ned kuken et par ganger. Flere speilblanke dråper kom til syne på tuppen. De ble raskt smurt utover av Katrine som merket at hun ble varm i trøyen. Hun søkte øyekontakt og han skjønte umiddelbart hva hun tenkte. Han ga henne et bekreftende nikk. Hun bøyde hodet ned og la leppene rundt kukhodet og sugde seg fast. Hun kjente kuken hans pulsere henne i ganen. Han smakte kåt mann, salt og deilig. Den deilige fantasien som hadde blitt skapt når Martin vasket henne for noen uker siden var i ferd med å bli sann. Dei deilige harde kuken smakte like herlig som hun hadde tenkt. Hun turte å gå dypere og dypere. Basert på stønnene fra Martin var dette deilig. Katrine kunne ikke dy seg. Hun reiste seg fra sofaen og sto rett foran Martin. Han sentrerte seg litt og ventet på hva som skulle skje.

Først plasserte hun det ene kneet på den ene siden før hun plasserte det andre motsatt. Martin la hendene sine over korsryggen hennes og nærmest styrte hun rett ned på kuken sin. Hun kjente den knallharde kuken åpne henne opp sakte, men sikkert. Han la leppene sine mot hennes mens et stønn unnslapp Katrine. En deilig følelse varmet henne når han drag for drag gled lenger og lenger inn i henne. Den dunkende kuken nådde henne omsider helt til bunns. Hun kjente at hele kroppen sitret og bare ventet på å bli pult skikkelig. Hun drog rumpa rolig opp og ned, kjente hvordan Martin gled inn og ut av den stramme fitta. Katrine hadde alltid likt å se kuken gli inn i henne, bare tanken på det gjorde henne om enn enda kåtere. Martin tok tak med begge armene og drop brystene mot seg. Han smakte, slikket og småbet.

Små frysninger suste ned langs ryggraden.

Martin økte tempoet og nå var det ikke mange sekundene før Katrine kom. Den deilige varme følelsen som spredte seg fra underlivet og oppover flommet over henne mens Martin fylte fitta hennes støt for støt med deilig hard kuk. “Jasså, det er dette dere gjør når jeg ikke er hjemme, altså!”. Ingrid sto i døråpningen inn til stuen. Midt i orgasmetåka skimtet Katrine Ingrid. “Jeg… kan forklare, altså… Ikke… Meningen…”. Katrine satt altså skrevs over kjæresten til Ingrid med kuken langt opp i fitta mens hun kom inn. Ingrid sto der i døråpningen med et knelangt skjørt og bluse, du kunne se puppene presse mot det delvis gjennomsiktige blusestoffet. Håret var satt opp i en stram hestehale. Mens Katrine satt der kjente hun at det rykket inn i fitta hennes. Kuken til Martin pulserte.

Før hun visste ordet av det ble hun kastet på rygg i sofaen og Martin kjørte kuken til bunns enda en gang og bunnet henne fem-seks ganger før Ingrid begynte å le. “Hahahah, fint at dere koser dere da. Martin har hatt lyst til å knulle deg siden du flyttet inn. Jeg bare setter meg her borte”. Andpusten og rådvill visste ikke Katrine hva hun skulle gjøre. En deilig mann dominerte henne fullstendig mens kjæresten sto og kledde av seg før hun satt seg i en lenestol på andre siden av stuebordet. Ingrid spredte bena og en glinsende stripe med fittesaft var synlig ytterst. “Når dere koser dere sånn da er det bare rettferdig at jeg får litt valuta og” sa hun før hun begynte å fingre seg selv.

En hånd på brystene og en hånd over klitoris. “Knull henne Martin, knull henne hardt! Jeg elsker å se kuken din gli inn i henne”. Surrealismen og kåtskapen kjempet mot hverandre, men Katrine lot seg rive med og kose seg med å bli penetrert til himmelen. Det gikk ikke mange sekundene før Ingrid kom til sin første orgasme. Hun var deilig der hun lå, plaskvåt i fitta og drømmende i blikket. “Jøss, det gikk fortere enn jeg hadde tenkt”. “Jeg går og tar meg en dusj, har dere lyst til å bli med?” kom det lekent fra lenestolen. Ingrid reiste seg og gikk mot badet. I døråpningen snudde hun seg og vinket “Kom da!”. Kanskje skulle hun bli boende her litt til?

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: