Got wood? | Kondomeriet

Got wood?

Jeg kjente hans kuk presse mot rumpen min. Det var opphissende, han førte en hånd ned i buksen min imens han hjalp meg å høvle.

Jeg hadde akkurat fått ny jobb etter massepermiteringene under covid-19, som lærer i sløyd da jeg var utdannet under bygg. Jeg fikk beskjed om å møte opp en kveld for info og opplæring rundt sløydsalen.

Da jeg møtte opp, så var det ingen tilstede først, men så dukket en eldre mann opp, han inviterte meg inn og presenterte seg som per-ove og han var sløydlæreren som skulle av med tidlig pensjon. Han var veldig maskulin og kjekk må jeg si, gammel var han, men han holdt seg godt. Vi begynte enkelt med å lære verktøyene og han var grundig.

Da han skulle vise meg hvordan høvlen virket,
så stillte han seg bak meg, helt inntil meg.

Han tok tak i mine hender og gjorde bevegelsen sammen med meg, så lente han seg litt over og brummet svakt i øret mitt «du er flink» og fortsatte å bevege hendene mine frem og tilbake med høvelen.

Etter en liten stund så kjente jeg en klump dunke litt borti rumpa mi, han fortsatte med bevegelsen og klumpen ble mer tydelig og hard før han trakk seg tilbake og sa «jeg beklager, var ikke meningen å være innpåsliten». Jeg svarte «det går fint, jeg likte det faktisk, kan du vise meg mer?»

Øynene hans lyste opp og han smilte bredt. Han stilte seg bak meg igjen og denne gang enda tettere… Jeg kjente hans kuk presse mot rumpen min. Det var opphissende, han førte en hånd ned i buksen min imens han hjalp meg å høvle.

Han masserte kuken min frem og tilbake,
det var deilig.

Han hadde varme sterke hender som var veldig deilige å bli runket av, man kunne merke at denne mannen hadde runket mye kuk i sitt liv. Han tok hånden ut og begynte å massere seg selv nedentil i håp om å bli hardere, men det var ikke fysisk mulig tror jeg, pikken hans var knallhard. Han snudde meg og spurte «kan du håndtere så kraftig treverk?» imens han lo og masserte seg selv igjennom buksa.

Jeg grep bulen og masserte den litt… han ble overrasket, men han virket å forstå mitt svar på hans spørsmål. Han kneppet opp buksen og fisket ut kuken sin…. Den var gigantisk, jeg runket den lett… han stønnet litt og spurte «sikker på at du kan håndtere så kraftig treverk enda?»

Jeg satt meg ned på kne og tok kuken hele veien inn.

Jeg nådde bare halveis før munnen min var full. Jeg jukket frem og tilbake på Per-ove, hans pikk pulserte og han dyttet pikken dypere inn litt etter litt. Han var overrasket og sa «du er virkelig flink i ditt håndverk».

Jeg fortsatte å suge til orgasmen nærmet seg, jeg merket at kuken hans rykket litt inne i munnen. Han støtet hardt og brummet med hes stemme «kan du håndtere det som kommer så?»

Jeg sugde mer tydelig og han tok hintet å støtet jevnt og hardt til orgasmen fløt ut av hans lem. Og ned i halsen min. Han jukket hardt og dypere i takt med sine stønn til det siste var kommet ut. Han trakk seg ut og satt seg på benken og sa «du er vel klar for en liten runde du også?» Jeg så bare på sædflekken i buksa mi og sa «vi trenger nok et par til kvelder med opplæring».

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene: