Erfaren herre

«Kan jeg få suge deg? Jeg elsker å suge kuk skjønner du. Jeg kysset han litt og sa selvfølgelig. Han skled ned og åpnet gylfen på buksene mine (...)»

Jeg dro fast på kveldssvømming på torsdager, det hjelper mot å mykne opp kroppen. Jeg var litt sent ute denne kvelden og rakk såvidt å komme til siste timen. Det var få som svømte, var meg og to andre menn som dro rett etter jeg kom. Så da var det bare meg og låsevakten som var en mann i 50-årene som jobbet der frivillig. Han slengte seg ofte uti for en svømmetur på slutten han også om det var lite folk.

Jeg fikk svømt et par runder før klokka ringte og jeg måtte opp. På vei inn i dusjen så spør den eldre mannen om jeg ville bli med i saunaen etter stengetid, det gjorde ikke noe at den ble brukt så lenge han låste etter seg. Jeg gikk av og til inn der selv for å svette ut litt og tenkte hvorfor ikke.

Når vi dro dit inn så satt vi oss i hvert sitt hjørne og der satt vi et par minutt uten å si noe før han sier at jeg ser kjent ut og spør om jeg jobber i kommunen. Jeg svarer at jeg er butikksjef på skobutikken i sentrum. «Åja, har handlet mye hos deg da» sier han og ler litt. Så ser jeg litt i sidesynet at han begynnte å smårunke seg selv.

Jeg fikk en liten ereksjon som jeg fikk skjult.

«Jeg pleide å møtes her med et par venner her på kveldene for en liten runk, vi pleide å være en 3stk som hjalp hverandre med litt hverdagskåthet…. Skal vi hjelpe hverandre?» sier han plutselig, jeg nikket og reiste meg opp og satt meg ved siden av han. Han var rask til å ta tak i kuken min, men han var rolig. Runket meg rolig og behagelig…

Jeg runket hans kuk i retur.

Etter å ha runket litt frem og tilbake så spurte han om jeg ville bli med han hjem og fullføre kvelden der. Han var en stilig mann, stålgrått hår, slank og pen, i tillegg så var han hyggelig… Jeg kunne ikke si nei. Jeg svarte ja ganske fort.

Da dro vi ut fra saunaen og fikk på oss klær.. Han kledde seg pent, jeg hadde bare sett han i frivillig klærne sine. Men nå var det hvit rutete skjorte, dongeribukse med svart skinnbelte som passer på at skjorta holdt seg oppi buksa og et par Ecco Track sko i sort. Jeg sa at vi var ganske like i stilen og viste mine sko som var identiske. Han flirte og svarte at jeg hadde anbefalt han akkurat disse da han handlet hos meg forleden. Vi fikk på oss resten av klærne og kom oss av gårde. Jeg satt på med han hjem i hans Volvo herregårdsvogn til hans hus til utkanten av Bø i Telemark.

På veien bort så masserte han seg selv igjennom buksa,
han hadde en stor bul.

Det var deilig å se på, bulen vokste og vokste. Etter litt så masserte vi begge den massive kuken hans igjennom buksa imens han kjørte, til slutt så ropte han «slutt!! Ikke mer nå, jeg vil ikke komme enda, ikke slik», fort etterfulgt av «beklager, ikke meningen å skremme deg sånn, ville bare fullføre hjemme som avtalte». Vi klarte begge å holde oss i skinnet til vi kom hjem til han.

Han bad på en cognac ved inngangen og tok meg med opp til soverommet. Vi la oss begge på senga, kikket litt på hverandre før vi begynnte å kysse. Kyssing ble fort til massering. Han var god til å massere, underveis så kommer det frem at han er kiropraktor. Han sa til meg:

«Kan jeg få suge deg?
Jeg elsker å suge kuk skjønner du».

Jeg kysset han litt og sa selvfølgelig. Han skled ned og åpnet gylfen på buksene mine og tok kuken inn, omsluttet mitt kåte lem med sultne lepper. Steinhard var den når den støtet bak i halsen hans, og han stønnet og godtet seg. Han lekte seg med tunga og lot kukhodet mitt danse inne i hans munn, erfaring var det plenty med. Han sugde videre og hardere, han ga seg ikke til tross for at han var sliten, mannen var sulten på sæd og det nå!

Han økte tempo og jeg ble hardere. Jeg spurte om jeg også kunne få litt kuk, han svarer fort at 69 er godt for begge og dro ned gylfen på buksen sin. Jeg hentet ut kuken hans, den var stor, tjukk og varm. Mannen var klar! Jeg omsluttet den erfarne mannens lem og begynnte å suge. Han stønnet litt høyere. Der lå vi begge to og støtet og stønnet med hver sin kuk i munnen. Vi hadde det så travelt at klær og sko enda var på.

Han ble plutselig veldig hard og begynnte å støte hardere og hardere
og han stønnet kjempe høyt og sleit med å suge kuken min.

Han var nærme, men han jobbet og gjorde allt i sin makt for få sugd meg tom, og det klarte han. Sæden min fyllte hele hans munn og han prøvde å svelge det unna, men i samme øyeblikk så skyter hans kuk harde stråler med sæd inn i munnen min og han stønner høyt og rister.

Vi pumper og presser kukene inn i hverandre når vi fyller ganene med sæd. Han presser kuken sin langt ned i halsen min imens den pulserer og pumper sin siste puls med sæd, før han trekker seg ut av meg og lar kåtheten falme med hver dråpe som drypper fra lemmet hans…

Svette og nypulte som aldri før så lå vi oss og småkoset litt før jeg sa jeg måtte dra, da svarte han «vil du låne et klesskift så du ikke er så svett på vei hjem?» jeg tok imot et pent skift og kledde på meg. Vi kysset og ga hverandre nummeret vårt, i døra så sier han «jeg har langhelg denne helgen, fint om du kunne stikket innom i løpet av helga med klæra mine… kanskje vi kan fortsette der vi slapp neste gang?»

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse lignende erotiske novellene: